Poradna duly
Jana Čurdová
Neboj to bude dobre porad mas sanci ze se to rozjede samo do nedela a kdyz ne tak aspon vis ze uz v nedeli budes mit mimco u sebe
. a zatim nejsi otevrena ani trosku? to ja sem a stejne nerodim ![]()
Tak máš termín až 8.,ne? tak máte ještě čas ![]()
Otevřená prý trošičku jsem..ale asi nic extra
Tak třeba mě ještě v tu neděli pošlou domů
I když bych samozřejmě ráda rodila třeba hned..ale bez vyvolávání ![]()
no jo az 8 ale kdyz do terminu neporodim sama tak jdu taky na vyvolani a to se mi taky moc nechce… tak drzim palce at to dobre dopadne ![]()
ajo vlastně
Tak to jsme na tom asi stejně
Je hrozný, že to člověk nemůže nějak ovlivnit..skáču tady na balonu jak idiot, vytírám podlahy, sex každej den a nic
![]()
Tak si budeme držet palce navzájem, určitě to dobře dopadne
![]()
Ahojky
![]()
Dorko to je dobře,že se to alespon trošku zlepšilo
Tak že by už už.Moc držím palce ![]()
Nech to až na příští týden,ty porodíš na začátku týdne,Lidmulka na konci a já si ještě chvilku počkám ![]()
Volala jsem si do té porodnice a vzali nás
Akorát jak jsem byla ráda,že nás vzali úplně bez problému,tak jsem se zapomněla zeptat v kterým patře se mám hlásit
,můžete mi prosím poradit ![]()
ja uz taky nevim jak ji popohnat kilometrove prochazky, sex, balon ja uz nevim jak ji premluvit aby se ji chtelo. ja mam kontorlu v pondeli kdyz nic tak uvidime. myslela sem ze se ted o vikendu zadari. tak jo budem si drzet palce. dneska maji byt ty bourky tak se uvidi je tam skarede. tak snad uz se rozhodne ze chce za nama.
hold se asi detickam u nas libi
![]()
az na konci tydne ne uz bych to chtela mit za sebou ted o vikendu.. ty jdes do bohunic? tak to ti neporadim snad jen zeptat se na informacich jinak nevim ![]()
Lidmulka88 píše:
hold se asi detickam u nas libi![]()
Ahoj Kvaky
Snad máš pravdu!
Jinak teda bych ti ráda poradila, ale v Bohunicích jsem nikdy nebyla ![]()
Jo jo,nakonec jsme se rozhodli pro Bohunice.Máme je nejblíž,moje dr. je doporučuje a co jsem takhle četla diskuze,tak si nevybereš všude je něco.Na neochotu lidí narazíš asi všude
to je fakt kazdemu vadi neco jineho na kazde porodnici je neco. ja na obilnak musim kdyby byli komplikace. nakonec je to jedno hlavne aby byla mala v poradku.
![]()
Přesně tak nakonec je to jedno,hlavně že budou děti v pořádku
![]()
Taky si myslím, že je úplně jedno jaká porodnice..v Brně jsou fakt všechny dobrý, péče je tady na nejvyšší úrovni, takže nemusíme mít strach ![]()
Hlavní je nenarazit na nějakou nepříjemnou PA
A ty jsou asi všude..každej se může špatně vyspat, že
Ale já jsem teda u Miloušů moc spokojená..všechny sestřičky i doktoři, co jsem tam potkala, byli zatím fakt zlatý..nerada bych to teda zakřikla
A navíc jsem tam nikdy na vyšetření ani na monitor nečekala..vždycky přijdu a hned mě berou, což je super ![]()
To je fajn,že nemusíš čekat.Já bohužel počítám s tím,že čekat se v Bohunicích bude ![]()
Nic holky zase na chvíli mizím,jdu žehlit a trochu poklidit,né že by se mě teda chtělo,ale udělat se to musí
![]()
Dorko a co zkusit to popohnat teplou vanou? ![]()
Ahojky,
nebojte se ono to všechno dobře dopadne a budeme mít ty naše
za chvilinku u sebe.
Včera mi asi odešla zátka… nevím jak se to tedy pozná, ale byl to takový hlen s trochou krve, a ráno jsem to taky měla… tak uvidíme. A dr. mi včera na kontrole říkala že budou bouřky a že mám ,,skočit,, na manžela - ale to se nestalo, usnula jsem ještě než jsem si položila hlavu na polštář…
Tak třeba zítra stihneme dárek k výročí a nebo si nadělím v neděli dáreček k narozeninám
uvidíme…