Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
1.7.11 10:49

Neboj to bude dobre porad mas sanci ze se to rozjede samo do nedela a kdyz ne tak aspon vis ze uz v nedeli budes mit mimco u sebe :hug: . a zatim nejsi otevrena ani trosku? to ja sem a stejne nerodim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.7.11 10:58

Tak máš termín až 8.,ne? tak máte ještě čas :kytka:
Otevřená prý trošičku jsem..ale asi nic extra :-? Tak třeba mě ještě v tu neděli pošlou domů :oops: I když bych samozřejmě ráda rodila třeba hned..ale bez vyvolávání :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.7.11 11:05

no jo az 8 ale kdyz do terminu neporodim sama tak jdu taky na vyvolani a to se mi taky moc nechce… tak drzim palce at to dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.7.11 11:17

ajo vlastně :think: Tak to jsme na tom asi stejně :-? Je hrozný, že to člověk nemůže nějak ovlivnit..skáču tady na balonu jak idiot, vytírám podlahy, sex každej den a nic :cert: :mrgreen: :mrgreen:
Tak si budeme držet palce navzájem, určitě to dobře dopadne :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.7.11 11:22

Ahojky :mavam: :mavam:
Dorko to je dobře,že se to alespon trošku zlepšilo :palec: Tak že by už už.Moc držím palce :hug:
Nech to až na příští týden,ty porodíš na začátku týdne,Lidmulka na konci a já si ještě chvilku počkám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.7.11 11:25

Volala jsem si do té porodnice a vzali nás :dance: :dance: Akorát jak jsem byla ráda,že nás vzali úplně bez problému,tak jsem se zapomněla zeptat v kterým patře se mám hlásit :zed: ,můžete mi prosím poradit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.7.11 11:25

ja uz taky nevim jak ji popohnat kilometrove prochazky, sex, balon ja uz nevim jak ji premluvit aby se ji chtelo. ja mam kontorlu v pondeli kdyz nic tak uvidime. myslela sem ze se ted o vikendu zadari. tak jo budem si drzet palce. dneska maji byt ty bourky tak se uvidi je tam skarede. tak snad uz se rozhodne ze chce za nama. :dance: hold se asi detickam u nas libi :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.7.11 11:27

az na konci tydne ne uz bych to chtela mit za sebou ted o vikendu.. ty jdes do bohunic? tak to ti neporadim snad jen zeptat se na informacich jinak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.7.11 11:28
Lidmulka88 píše:
hold se asi detickam u nas libi :srdce: :srdce:
:mrgreen: :srdce: :srdce:

Ahoj Kvaky :mavam: Snad máš pravdu!
Jinak teda bych ti ráda poradila, ale v Bohunicích jsem nikdy nebyla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.7.11 11:42

Jo jo,nakonec jsme se rozhodli pro Bohunice.Máme je nejblíž,moje dr. je doporučuje a co jsem takhle četla diskuze,tak si nevybereš všude je něco.Na neochotu lidí narazíš asi všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.7.11 11:44

to je fakt kazdemu vadi neco jineho na kazde porodnici je neco. ja na obilnak musim kdyby byli komplikace. nakonec je to jedno hlavne aby byla mala v poradku. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.7.11 11:49

Přesně tak nakonec je to jedno,hlavně že budou děti v pořádku :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.7.11 11:54

Taky si myslím, že je úplně jedno jaká porodnice..v Brně jsou fakt všechny dobrý, péče je tady na nejvyšší úrovni, takže nemusíme mít strach :-P
Hlavní je nenarazit na nějakou nepříjemnou PA :cert: A ty jsou asi všude..každej se může špatně vyspat, že :roll: Ale já jsem teda u Miloušů moc spokojená..všechny sestřičky i doktoři, co jsem tam potkala, byli zatím fakt zlatý..nerada bych to teda zakřikla :-) A navíc jsem tam nikdy na vyšetření ani na monitor nečekala..vždycky přijdu a hned mě berou, což je super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.7.11 12:05

To je fajn,že nemusíš čekat.Já bohužel počítám s tím,že čekat se v Bohunicích bude :evil:
Nic holky zase na chvíli mizím,jdu žehlit a trochu poklidit,né že by se mě teda chtělo,ale udělat se to musí :roll: :wink:
Dorko a co zkusit to popohnat teplou vanou? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.7.11 13:31

Ahojky,
nebojte se ono to všechno dobře dopadne a budeme mít ty naše :andel: :srdce: za chvilinku u sebe.
Včera mi asi odešla zátka… nevím jak se to tedy pozná, ale byl to takový hlen s trochou krve, a ráno jsem to taky měla… tak uvidíme. A dr. mi včera na kontrole říkala že budou bouřky a že mám ,,skočit,, na manžela - ale to se nestalo, usnula jsem ještě než jsem si položila hlavu na polštář… :oops: :cert: Tak třeba zítra stihneme dárek k výročí a nebo si nadělím v neděli dáreček k narozeninám :andel: uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí