Poradna duly
Jana Čurdová
já jsem ještě pořád 2v1, zkoušeli jsme malého vylákat ven všemi způsoby
, ale nedal si říct. Takže to nechávám na přírodě - až se mu bude chtít. Dneska jdeme na kontrolu, tak uvidím, co mi řeknou. Jinak vám všem držím pěsti, ať vše probíhá v ok a miminka dělají jen radost.
Tak pak písni jak jste dopadli,držím palce holky ![]()
Já se dneska konečně po dlouhé době výborně vyspala.Dvakrát jsem vstala na wc,ale do půlhodiny jsem zase vytuhla,tak jsem ráda
Asi mi pomohlo to počasí
Klarinetka1 píše:
já jsem ještě pořád 2v1, zkoušeli jsme malého vylákat ven všemi způsoby, ale nedal si říct. Takže to nechávám na přírodě - až se mu bude chtít. Dneska jdeme na kontrolu, tak uvidím, co mi řeknou. Jinak vám všem držím pěsti, ať vše probíhá v ok a miminka dělají jen radost.
tak to mame stejne taky jsme zkouseli vsechno a nic. A kam jdes rodit? asi sem to nepostrehla pokud uz si to rikala.
no tak uz sme to nasla obilnak ze. tehotenska demence asi fakt nebo uz nevim. tak to se tam mozna potkame taky tam dnes jdu
ahoj holky, držím palce, ať vám kontroly dobře dopadnou
![]()
Mě je nějak divně..břicho pobolívá, ale ne nějak moc..v noci už jsem myslela, že mi odtéká plodovka, ale moc jí nebylo, tak nevím..
![]()
Ahojky, myslím že budeme rodit všechny najednou…
![]()
hlavní je že naše miminka jsou v pořádku, datum co jsem chtěla aby se narodilo, už jsem propásla, takže je mi to už vlastně jedno, jen snad nebudeme přenášet. Nejdřív dr. říkala že budeme rodit cca o 14 dní dřív, teď zase že asi v termínu, tak já vám nevím…
jen mě mrzí kamarádka má příští týden svatbu a jiná pak ten další týden, tak jsem se chtěla jít jen mrknout, ale takhle to vypadá že nikam nepůjdu a nebo půjdu ještě s pupíkem…
Ahoj holky tak jsem doma. tak kdyz do patku nic tak v patek rano v 7 nastup na vyvolani. tak ais to tak dopadne bo nalez byl sice o neco lepsi ale jinak nic moc no
Lidmulko,to by jsi měla malou u sebe přesně na tvůj termín
![]()
Třeba to půjde holky samo,mají přijít zase vedra,tak třeba ty změny počasí tomu pomůžou,držím všem palečky
![]()
jj napred chteli ze az v pondeli a nakonec zjistili ze maji v patek volno. no ale myslim ze kdyz chteli vyvolavat az v pondeli tak to asi moc nevypada ze by se to rozjelo ![]()
Lidmulka88 píše:
Ahoj holky tak jsem doma. tak kdyz do patku nic tak v patek rano v 7 nastup na vyvolani. tak ais to tak dopadne bo nalez byl sice o neco lepsi ale jinak nic moc no
Tak to jsme se tam dnes musely na 100% potkat
. U mě to zatím nevypadá, malý je ale prý hlavičkou už hodně nízko, což už ale vím dlouho. Mám si dávat každý den horkou vanu, jinak v pátek opět na kontrolu a když nic, tak se bude ještě 7 dní čekat a bude se vyvolávat. Kéž by si to už rozmyslel a vylezl sám. Břicho mě bolí jak prase už asi 14 dní, nejhorší je to v noci ![]()
Lidmulka88 píše:
jj napred chteli ze az v pondeli a nakonec zjistili ze maji v patek volno. no ale myslim ze kdyz chteli vyvolavat az v pondeli tak to asi moc nevypada ze by se to rozjelo
a proč Ti vlastně budou porod vyvolávat? konkrétní termín máš kdy?
tak to jsem se asi potkali. no budou ho vyvolavat kvuli cukrovce nesmim prenaset. jinak termin mam v patek. a myslim ze do te doby se to asi nerozjede takze se tomu nevyhnu
jj, tak to jsem slyšela, zrovna jsem byla na monitoru a doktorka se bavila s paní, co měla cukrovku, tak to jsi byla asi ty ![]()
asi jo no byla sem na utz. treba me ted mala jeste prekvapi a narodi se sama. ale moc tomu neverim ze by se narodila pred terminem