Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2746
4.7.11 09:26

já jsem ještě pořád 2v1, zkoušeli jsme malého vylákat ven všemi způsoby :-) , ale nedal si říct. Takže to nechávám na přírodě - až se mu bude chtít. Dneska jdeme na kontrolu, tak uvidím, co mi řeknou. Jinak vám všem držím pěsti, ať vše probíhá v ok a miminka dělají jen radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.7.11 09:29

Tak pak písni jak jste dopadli,držím palce holky :hug:
Já se dneska konečně po dlouhé době výborně vyspala.Dvakrát jsem vstala na wc,ale do půlhodiny jsem zase vytuhla,tak jsem ráda :dance: Asi mi pomohlo to počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.7.11 09:40
Klarinetka1 píše:
já jsem ještě pořád 2v1, zkoušeli jsme malého vylákat ven všemi způsoby :-) , ale nedal si říct. Takže to nechávám na přírodě - až se mu bude chtít. Dneska jdeme na kontrolu, tak uvidím, co mi řeknou. Jinak vám všem držím pěsti, ať vše probíhá v ok a miminka dělají jen radost.

tak to mame stejne taky jsme zkouseli vsechno a nic. A kam jdes rodit? asi sem to nepostrehla pokud uz si to rikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.7.11 09:42

no tak uz sme to nasla obilnak ze. tehotenska demence asi fakt nebo uz nevim. tak to se tam mozna potkame taky tam dnes jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.7.11 10:34

ahoj holky, držím palce, ať vám kontroly dobře dopadnou :kytka: :kytka:
Mě je nějak divně..břicho pobolívá, ale ne nějak moc..v noci už jsem myslela, že mi odtéká plodovka, ale moc jí nebylo, tak nevím.. :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.7.11 10:44

Jejda,tak třeba už se to pomaličku chystá :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.7.11 12:09

Ahojky, myslím že budeme rodit všechny najednou… :-D :think:
hlavní je že naše miminka jsou v pořádku, datum co jsem chtěla aby se narodilo, už jsem propásla, takže je mi to už vlastně jedno, jen snad nebudeme přenášet. Nejdřív dr. říkala že budeme rodit cca o 14 dní dřív, teď zase že asi v termínu, tak já vám nevím…
jen mě mrzí kamarádka má příští týden svatbu a jiná pak ten další týden, tak jsem se chtěla jít jen mrknout, ale takhle to vypadá že nikam nepůjdu a nebo půjdu ještě s pupíkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.7.11 13:23

Ahoj holky tak jsem doma. tak kdyz do patku nic tak v patek rano v 7 nastup na vyvolani. tak ais to tak dopadne bo nalez byl sice o neco lepsi ale jinak nic moc no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.7.11 14:25

Lidmulko,to by jsi měla malou u sebe přesně na tvůj termín :potlesk: :wink:
Třeba to půjde holky samo,mají přijít zase vedra,tak třeba ty změny počasí tomu pomůžou,držím všem palečky :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.7.11 14:39

jj napred chteli ze az v pondeli a nakonec zjistili ze maji v patek volno. no ale myslim ze kdyz chteli vyvolavat az v pondeli tak to asi moc nevypada ze by se to rozjelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
4.7.11 14:44
Lidmulka88 píše:
Ahoj holky tak jsem doma. tak kdyz do patku nic tak v patek rano v 7 nastup na vyvolani. tak ais to tak dopadne bo nalez byl sice o neco lepsi ale jinak nic moc no

Tak to jsme se tam dnes musely na 100% potkat :-D. U mě to zatím nevypadá, malý je ale prý hlavičkou už hodně nízko, což už ale vím dlouho. Mám si dávat každý den horkou vanu, jinak v pátek opět na kontrolu a když nic, tak se bude ještě 7 dní čekat a bude se vyvolávat. Kéž by si to už rozmyslel a vylezl sám. Břicho mě bolí jak prase už asi 14 dní, nejhorší je to v noci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
4.7.11 14:45
Lidmulka88 píše:
jj napred chteli ze az v pondeli a nakonec zjistili ze maji v patek volno. no ale myslim ze kdyz chteli vyvolavat az v pondeli tak to asi moc nevypada ze by se to rozjelo :nevim:

a proč Ti vlastně budou porod vyvolávat? konkrétní termín máš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.7.11 14:56

tak to jsem se asi potkali. no budou ho vyvolavat kvuli cukrovce nesmim prenaset. jinak termin mam v patek. a myslim ze do te doby se to asi nerozjede takze se tomu nevyhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
4.7.11 15:10

jj, tak to jsem slyšela, zrovna jsem byla na monitoru a doktorka se bavila s paní, co měla cukrovku, tak to jsi byla asi ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.7.11 17:29

asi jo no byla sem na utz. treba me ted mala jeste prekvapi a narodi se sama. ale moc tomu neverim ze by se narodila pred terminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí