Poradna duly
Jana Čurdová
Nic si z toho nedelej ze nemate vlasky ja se spis bojim toho ze male vypadaji a bude mit nekde lysinku pry se to stava
. tak treba ji vydrzi
Neboj vše bude ok Lidmulko ![]()
Dnes nebo spíš zítra po koupeli budeme poprvé stříhat nehtíky,to bude šou myslím
Doufám,že malej přežije bez újmy na zdraví
![]()
Jinak my koupeme každý druhý den a to se nám moooooc líbííí
![]()
Lidmulka88 píše:
Nic si z toho nedelej ze nemate vlasky ja se spis bojim toho ze male vypadaji a bude mit nekde lysinku pry se to stava. tak treba ji vydrzi
jj, dívala jsem se na svoje fotky, když jsem byla malá a zjistila jsem, že ve 3 měsících mi vypadaly a narostli až v roce
![]()
Tak doufám, že to Kristinu nečeká taky ![]()
Nám se taky koupání děsně líbí
koupeme teda jen jednou za tři dny, ale kdybych mohla tak koupu třeba denně ![]()
Dorka_X píše:
Nám se taky koupání děsně líbí![]()
koupeme teda jen jednou za tři dny, ale kdybych mohla tak koupu třeba denně
A vy nemůžete?
![]()
Tak jsme stříhání nehtíků úspěšně zvládly
Když se probudil,tak měl škrábanec na obličeji,tak jsem ho dala k prsu,kde se uklidnil,zavolala manžela a ten začal stříhat a za chvilku bylo po akci
![]()
No nee že by nám to někdo zakázal, to ne
Ale já mám od mala ekzém a šíleně suchou kůži…tak mě moje kožní doktorka doporučila, abych malou nekoupala každej den..kdyby náhodou měla být po mě
tak aby jsme jí zbytečně kůži nevysušovali..
Jinak teda díííky za návod na nehtíky..taky vyzkoušíme
![]()
Aha,aha tak to chápu.Já se lekla,že už máte nějáký problémy,jsem ráda,že je zatím vše ok
![]()
Náš prcek se raději točí na levou stranu,doktorka říkala,že to nemusí nic znamenat,že tak asi ležel v bříšku,ale máme ho točit na pravou a pokud by se to časem nezlepšilo museli bychom chodit na cvičení ![]()
my koupeme dneska a pak taky zkusime nehtiky snad to bude bez problemu.. My koupeme co dva dny a zatim se mala vzdycky vztekala protoze je to pred jidlem a je nedockava… snad se to zlepsi. Vcera jsme byli k veceru na prochazce a mala se asi unavila protoze v noci spala od 11 az do 5. jak jsme byla zvykla ze se budi vzdycky i v noci po 4 hodinach ani sem si nenastavila budik tak ais ho pro jistotu budu davat
Kvaky píše:
Náš prcek se raději točí na levou stranu,doktorka říkala,že to nemusí nic znamenat,že tak asi ležel v bříšku,ale máme ho točit na pravou a pokud by se to časem nezlepšilo museli bychom chodit na cvičení
už tak brzo se to dá vypozorovat? já jsem to zatím nějak neřešila…mám pocit,že jak ji natočím, tak ji i za tři hodiny najdu
tak si musím dávat víc pozor..
Lidmulko závidím
Já se jednou vyspat od 11 až do 5,tak jsem šťastná jak blecha.. ![]()
taky si to dneska uzivam poprve sest hodin v kuse co jsme dosli z porodnice
. Me mala cestuje v postylce porad. lezi sice porad na boku tak jak ji polozim ale poposune se z jedne strany na druhou nechapeme jak to dela ![]()
Já když už tak spím v kuse maximálně ty čtyři hodiny..
ale i to je super, oproti začátečním dvěma ![]()
Zítra máme tři týdny! tak šíleně rychle to letí..hrůza
![]()
Dorka_X píše:
Já když už tak spím v kuse maximálně ty čtyři hodiny..ale i to je super, oproti začátečním dvěma
Zítra máme tři týdny! tak šíleně rychle to letí..hrůza![]()
To máme zhruba stejný,většinou přes noc spí tři hodinky a docela brzy po kojení usne,ale přes den už začíná být víc hyperaktivní a vydrží dýl vzhůru,tak se přes den moc nevyspím. ![]()
My měli včera 14 dní a máš pravdu letí to děsně rychle ![]()
Dorka_X píše:
Lidmulko závidímJá se jednou vyspat od 11 až do 5,tak jsem šťastná jak blecha..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jééé vy jste se rozjeli ![]()
nestíhám číst.
Jinak my jsme nehtíky stříhali už 2krát a to je nám dneska 16 dní, vždy když se Lukášek vzteká tak se chytá za obličejíček a pak vypadá jak po útoku kočky, jak se zdrápaný. A používáme normální nožíky z manikúry, protože ty dětské jsou tupé jako… ![]()
Tak my používáme ty dětské a zatím ok,koupili jsme je v lékárně…
S normálníma bych měla strach,že ho píchnu ![]()
Ale všechno je to o zvyku a o zručnosti ![]()
Holky a jak to máte s dudlíkama?Už jste je použili? ![]()
My bojujem bez něj,ale začíná to být náročnější bo Jurášek začíná mámě ukazovat co dokáže ![]()
No jo k tátovi si to nedovolí
![]()
Podpis:Hrdý táta,páč máma kojí ![]()