Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
27.7.11 14:10

Nic si z toho nedelej ze nemate vlasky ja se spis bojim toho ze male vypadaji a bude mit nekde lysinku pry se to stava :nevim: . tak treba ji vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.7.11 14:57

Neboj vše bude ok Lidmulko :hug:
Dnes nebo spíš zítra po koupeli budeme poprvé stříhat nehtíky,to bude šou myslím :lol: Doufám,že malej přežije bez újmy na zdraví :oops: :lol:
Jinak my koupeme každý druhý den a to se nám moooooc líbííí :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.7.11 18:36
Lidmulka88 píše:
Nic si z toho nedelej ze nemate vlasky ja se spis bojim toho ze male vypadaji a bude mit nekde lysinku pry se to stava :nevim: . tak treba ji vydrzi

jj, dívala jsem se na svoje fotky, když jsem byla malá a zjistila jsem, že ve 3 měsících mi vypadaly a narostli až v roce 8-o :roll:
Tak doufám, že to Kristinu nečeká taky :mrgreen:

Nám se taky koupání děsně líbí :pankac: :pankac: koupeme teda jen jednou za tři dny, ale kdybych mohla tak koupu třeba denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.7.11 19:33
Dorka_X píše:
Nám se taky koupání děsně líbí :pankac: :pankac: koupeme teda jen jednou za tři dny, ale kdybych mohla tak koupu třeba denně :mrgreen:

A vy nemůžete? :?: :?:
Tak jsme stříhání nehtíků úspěšně zvládly :lol: Když se probudil,tak měl škrábanec na obličeji,tak jsem ho dala k prsu,kde se uklidnil,zavolala manžela a ten začal stříhat a za chvilku bylo po akci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
28.7.11 08:14

No nee že by nám to někdo zakázal, to ne :lol: Ale já mám od mala ekzém a šíleně suchou kůži…tak mě moje kožní doktorka doporučila, abych malou nekoupala každej den..kdyby náhodou měla být po mě :-D tak aby jsme jí zbytečně kůži nevysušovali..

Jinak teda díííky za návod na nehtíky..taky vyzkoušíme :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.7.11 09:26

Aha,aha tak to chápu.Já se lekla,že už máte nějáký problémy,jsem ráda,že je zatím vše ok :wink: :hug:

Náš prcek se raději točí na levou stranu,doktorka říkala,že to nemusí nic znamenat,že tak asi ležel v bříšku,ale máme ho točit na pravou a pokud by se to časem nezlepšilo museli bychom chodit na cvičení :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
28.7.11 10:05

my koupeme dneska a pak taky zkusime nehtiky snad to bude bez problemu.. My koupeme co dva dny a zatim se mala vzdycky vztekala protoze je to pred jidlem a je nedockava… snad se to zlepsi. Vcera jsme byli k veceru na prochazce a mala se asi unavila protoze v noci spala od 11 az do 5. jak jsme byla zvykla ze se budi vzdycky i v noci po 4 hodinach ani sem si nenastavila budik tak ais ho pro jistotu budu davat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
28.7.11 11:30
Kvaky píše:
Náš prcek se raději točí na levou stranu,doktorka říkala,že to nemusí nic znamenat,že tak asi ležel v bříšku,ale máme ho točit na pravou a pokud by se to časem nezlepšilo museli bychom chodit na cvičení :-?

už tak brzo se to dá vypozorovat? já jsem to zatím nějak neřešila…mám pocit,že jak ji natočím, tak ji i za tři hodiny najdu :-D tak si musím dávat víc pozor..

Lidmulko závidím :-D Já se jednou vyspat od 11 až do 5,tak jsem šťastná jak blecha.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
28.7.11 13:10

taky si to dneska uzivam poprve sest hodin v kuse co jsme dosli z porodnice :-). Me mala cestuje v postylce porad. lezi sice porad na boku tak jak ji polozim ale poposune se z jedne strany na druhou nechapeme jak to dela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
28.7.11 15:47

Já když už tak spím v kuse maximálně ty čtyři hodiny.. :roll: ale i to je super, oproti začátečním dvěma :-D
Zítra máme tři týdny! tak šíleně rychle to letí..hrůza 8-o :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.7.11 17:57
Dorka_X píše:
Já když už tak spím v kuse maximálně ty čtyři hodiny.. :roll: ale i to je super, oproti začátečním dvěma :-D
Zítra máme tři týdny! tak šíleně rychle to letí..hrůza 8-o :-)
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

To máme zhruba stejný,většinou přes noc spí tři hodinky a docela brzy po kojení usne,ale přes den už začíná být víc hyperaktivní a vydrží dýl vzhůru,tak se přes den moc nevyspím. :roll:
My měli včera 14 dní a máš pravdu letí to děsně rychle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.7.11 17:59
Dorka_X píše:
Lidmulko závidím :-D Já se jednou vyspat od 11 až do 5,tak jsem šťastná jak blecha.. :wink: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
28.7.11 18:57

jééé vy jste se rozjeli :-D
nestíhám číst.
Jinak my jsme nehtíky stříhali už 2krát a to je nám dneska 16 dní, vždy když se Lukášek vzteká tak se chytá za obličejíček a pak vypadá jak po útoku kočky, jak se zdrápaný. A používáme normální nožíky z manikúry, protože ty dětské jsou tupé jako… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.7.11 19:02

Tak my používáme ty dětské a zatím ok,koupili jsme je v lékárně…
S normálníma bych měla strach,že ho píchnu :nevim:
Ale všechno je to o zvyku a o zručnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.7.11 19:19

Holky a jak to máte s dudlíkama?Už jste je použili? :?:
My bojujem bez něj,ale začíná to být náročnější bo Jurášek začíná mámě ukazovat co dokáže :lol:
No jo k tátovi si to nedovolí :mrgreen: :mrgreen:

Podpis:Hrdý táta,páč máma kojí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí