Poradna duly
Jana Čurdová
jo a ze začátku jsem byla razantně proti dudlíku, ale po tom, co je schopnej narvat si do pusiny skoro celou pěst, jsme dudlík chtěli, ale plive ho metr do dálky a to jsme zkoušely snad 4typy ![]()
Klarinetka1 píše:
Náš malej za měsíc (dneska přesně) vyrostl 10 cm
týýýjo ![]()
Dorka_X píše:Klarinetka1 píše:
Náš malej za měsíc (dneska přesně) vyrostl 10 cm![]()
![]()
týýýjo
ty bláho to máte čahounka
![]()
my máme okolo 4500g a délku nevím ale minulý týden jsme měli 53cm.
HEJ HOLA,TADY TO VŮBEC NEŽIJE!
Jak se máte holky a co mimísci?
Ahojky ![]()
My byli včera na kontrole a malej už má 3,80kg ![]()
Chudák má ted celou pusu fialovou,udělali se mu na jazyku kvasinky,tak to musíme potírat takovou fialovou vodou.Hlavně je to i na prd z toho důvodu,že když si odříhne a něco vyzvrací,tak to z něho teče fialový.Takže když to nezachytí plína,tak to mám na triku a malej na oblečení
Doktorka nás upozornila,že s tím máme manipulovat opatrně,že třeba z koberce to nedostaneme dolů,tak jsem zvědavá jestli to půjde vyprat ![]()
V pondělí jsme byli na rehabilitaci,protože dává hlavičku častěji na jednu starnu,tak nás dr.poslala cvičit,aby neměl křivou páteř.Moc se mu to nelíbí ![]()
Takže my to ted máme takový veselý… ![]()
ahoj Kvaky,
na tu moučnivku bych koupila gel Infectosoor mundgel, je to k dostání v Německu, u nás ne, ale maminky tady na emiminu s tím mají dobré zkušenosti a zabírá to velice rychle. Tak to zkus sehnat, lepší než mít všechno zapatlaný fialkou. Ještě se taky prodávají u nás v lékárně Pagavit tyčinky, ty taky pomáhají.
Kvaky píše:
Ahojky
My byli včera na kontrole a malej už má 3,80kg
Chudák má ted celou pusu fialovou,udělali se mu na jazyku kvasinky,tak to musíme potírat takovou fialovou vodou.Hlavně je to i na prd z toho důvodu,že když si odříhne a něco vyzvrací,tak to z něho teče fialový.Takže když to nezachytí plína,tak to mám na triku a malej na oblečeníDoktorka nás upozornila,že s tím máme manipulovat opatrně,že třeba z koberce to nedostaneme dolů,tak jsem zvědavá jestli to půjde vyprat
V pondělí jsme byli na rehabilitaci,protože dává hlavičku častěji na jednu starnu,tak nás dr.poslala cvičit,aby neměl křivou páteř.Moc se mu to nelíbí
Takže my to ted máme takový veselý…
Ahoj kvaky, teda tak to máte veselý
malá taky dává v kočáru i v sedačce hlavičku jen na jednu stranu.. V postýlce ji dává na obě, záleží jak ji položím.. tak nevím ![]()
Jinak teda se máme fajn..v noci se budíme na kojení jen jednou, takže mám konečně pocit, že jsem aspoň trochu vyspaná
Občas nás pořád trápí kolika
Ale už si začínám zvykat ![]()
Tento týden mi končí šestinedělí, už jsem objednaná k doktorovi na kontrolu, tak jsem zvědavá
Chtěla bych si nechat napsat nějakou antikoncepci..jen pořád zvažuju jakou
už jste nad tím taky přemýšlely?
A těším se, že má být konečně pořádný léto! ![]()
Ahoj holky
,
Kvaky fakt to mas vesely tak at se to brzo spravi
.
Ja sem ted byla od soboty od vecera uplne mimo napred celou noc zimnice, a pak az do vcerejska 39 teplota. bylo to na nic hlavne to nechutenstvi kojeni nic moc museli jsme prikrmovat…
. volali jsme aj do nemocnice tak nam radili spis zkusit domaci lecbu bo mala je uz ted na me pry vic vazana a bylo by to pro ni tezke kdyby nas oddelili… ale dneska uz je to ok. Snad uz se to nikdy nestane bylo to hroznych par dni
.A to mam jet v utery na dovolenou k pribuznym
tak nevim jestli si mam troufnout.
A kdy konecne vyrazime s tema kocarkama? ![]()
Ahojda
![]()
Klarinetko díky za typy ![]()
Já už jsem taky objednaná na kontrolu na gynekologii a s práškama vůbec nevím,nechám si poradit od doktorky ![]()
Lidmulko v tvé situaci,bych asi dovolenou u příbuzných odpískala,ale záleží na tobě ![]()
Holky já bych už ráda s váma vyrazila na prochajdu,ale tento týden je malej náročnejší než obvykle,tak si moc netroufnu
a přes den vydrží většinou spát jen dvě hodinky což je docela málo,ale je to s ním každý den jiný,tak uvidíme časem ![]()
Ahoj holky
tak doufám, že už je to u vás lepší ![]()
Já jsem zoufalá z toho počasí
Zítra i ve středu musím jet do města zařídit asi sto padesát věcí a má být 34°C
Tak doufám, že to já i malá přežijeme..
Ahojda ![]()
Já jsem za to počasí ráda,lepší než když furt pršelo a bylo škaredě,ale je fakt,že vedra jsou to děsný
Člověk si hold nevybere,buď je škaredě a je to špatně a nebo je hezky a to je taky špatně
![]()
Já se právě vrátila s gynekologické prohlídky,vše ok a malej se moc sestřičce a doktorce líbil,tak jsem ráda,každá lichotka potěší
![]()
Tak to je fajn, že prohlídka dopadla dobře!
Mě to čeká zítra ![]()
Taky jsem si přála léto, ale tohle už je moooc ![]()
Tak Kvaky ukaž nějakou aktuální fotku, ať můžeme chválit i my
![]()
Rada se pochlubím prckem
,taky něco přidejte a vůbec napište co nového,jak se máte??Mám pocit,že každý týden je to s malým jiný,nechci to zakřiknout,ale i spánek už se ustálil v podstatě na stejný čas ![]()