Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2746
10.8.11 16:20

jo a ze začátku jsem byla razantně proti dudlíku, ale po tom, co je schopnej narvat si do pusiny skoro celou pěst, jsme dudlík chtěli, ale plive ho metr do dálky a to jsme zkoušely snad 4typy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
11.8.11 07:04
Klarinetka1 píše:
Náš malej za měsíc (dneska přesně) vyrostl 10 cm

8-o 8-o 8-o týýýjo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
11.8.11 13:14
Dorka_X píše:
Klarinetka1 píše:
Náš malej za měsíc (dneska přesně) vyrostl 10 cm
8-o 8-o 8-o týýýjo :palec:

ty bláho to máte čahounka :dance: :palec:
my máme okolo 4500g a délku nevím ale minulý týden jsme měli 53cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
17.8.11 12:23

HEJ HOLA,TADY TO VŮBEC NEŽIJE!

Jak se máte holky a co mimísci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
17.8.11 12:24

Ahojky :mavam:
My byli včera na kontrole a malej už má 3,80kg :dance:
Chudák má ted celou pusu fialovou,udělali se mu na jazyku kvasinky,tak to musíme potírat takovou fialovou vodou.Hlavně je to i na prd z toho důvodu,že když si odříhne a něco vyzvrací,tak to z něho teče fialový.Takže když to nezachytí plína,tak to mám na triku a malej na oblečení :zed: Doktorka nás upozornila,že s tím máme manipulovat opatrně,že třeba z koberce to nedostaneme dolů,tak jsem zvědavá jestli to půjde vyprat :nevim:
V pondělí jsme byli na rehabilitaci,protože dává hlavičku častěji na jednu starnu,tak nás dr.poslala cvičit,aby neměl křivou páteř.Moc se mu to nelíbí :-?
Takže my to ted máme takový veselý… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
17.8.11 13:16

ahoj Kvaky,
na tu moučnivku bych koupila gel Infectosoor mundgel, je to k dostání v Německu, u nás ne, ale maminky tady na emiminu s tím mají dobré zkušenosti a zabírá to velice rychle. Tak to zkus sehnat, lepší než mít všechno zapatlaný fialkou. Ještě se taky prodávají u nás v lékárně Pagavit tyčinky, ty taky pomáhají.

Kvaky píše:
Ahojky :mavam:
My byli včera na kontrole a malej už má 3,80kg :dance:
Chudák má ted celou pusu fialovou,udělali se mu na jazyku kvasinky,tak to musíme potírat takovou fialovou vodou.Hlavně je to i na prd z toho důvodu,že když si odříhne a něco vyzvrací,tak to z něho teče fialový.Takže když to nezachytí plína,tak to mám na triku a malej na oblečení :zed: Doktorka nás upozornila,že s tím máme manipulovat opatrně,že třeba z koberce to nedostaneme dolů,tak jsem zvědavá jestli to půjde vyprat :nevim:
V pondělí jsme byli na rehabilitaci,protože dává hlavičku častěji na jednu starnu,tak nás dr.poslala cvičit,aby neměl křivou páteř.Moc se mu to nelíbí :-?
Takže my to ted máme takový veselý… :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
17.8.11 15:54

Ahoj kvaky, teda tak to máte veselý :-? malá taky dává v kočáru i v sedačce hlavičku jen na jednu stranu.. V postýlce ji dává na obě, záleží jak ji položím.. tak nevím :nevim:
Jinak teda se máme fajn..v noci se budíme na kojení jen jednou, takže mám konečně pocit, že jsem aspoň trochu vyspaná :-) Občas nás pořád trápí kolika :roll: Ale už si začínám zvykat :lol:
Tento týden mi končí šestinedělí, už jsem objednaná k doktorovi na kontrolu, tak jsem zvědavá :lol: Chtěla bych si nechat napsat nějakou antikoncepci..jen pořád zvažuju jakou :nevim: už jste nad tím taky přemýšlely?
A těším se, že má být konečně pořádný léto! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.8.11 17:34

Ahoj holky :mavam: ,
Kvaky fakt to mas vesely tak at se to brzo spravi :hug: .
Ja sem ted byla od soboty od vecera uplne mimo napred celou noc zimnice, a pak az do vcerejska 39 teplota. bylo to na nic hlavne to nechutenstvi kojeni nic moc museli jsme prikrmovat… :-( . volali jsme aj do nemocnice tak nam radili spis zkusit domaci lecbu bo mala je uz ted na me pry vic vazana a bylo by to pro ni tezke kdyby nas oddelili… ale dneska uz je to ok. Snad uz se to nikdy nestane bylo to hroznych par dni :-( .A to mam jet v utery na dovolenou k pribuznym :-? tak nevim jestli si mam troufnout.

A kdy konecne vyrazime s tema kocarkama? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
18.8.11 10:05

Ahojda :mavam: :mavam: :mavam:
Klarinetko díky za typy :wink:
Já už jsem taky objednaná na kontrolu na gynekologii a s práškama vůbec nevím,nechám si poradit od doktorky :nevim:
Lidmulko v tvé situaci,bych asi dovolenou u příbuzných odpískala,ale záleží na tobě :hug:
Holky já bych už ráda s váma vyrazila na prochajdu,ale tento týden je malej náročnejší než obvykle,tak si moc netroufnu :oops: a přes den vydrží většinou spát jen dvě hodinky což je docela málo,ale je to s ním každý den jiný,tak uvidíme časem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.8.11 11:27

Ahoj holky :mavam: tak doufám, že už je to u vás lepší :hug:
Já jsem zoufalá z toho počasí :cert: Zítra i ve středu musím jet do města zařídit asi sto padesát věcí a má být 34°C :cert: :cert: Tak doufám, že to já i malá přežijeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.8.11 13:03

Ahojda :mavam:
Já jsem za to počasí ráda,lepší než když furt pršelo a bylo škaredě,ale je fakt,že vedra jsou to děsný :roll: Člověk si hold nevybere,buď je škaredě a je to špatně a nebo je hezky a to je taky špatně :mrgreen: :mrgreen:
Já se právě vrátila s gynekologické prohlídky,vše ok a malej se moc sestřičce a doktorce líbil,tak jsem ráda,každá lichotka potěší :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.8.11 15:08

Tak to je fajn, že prohlídka dopadla dobře! :palec: Mě to čeká zítra :think:
Taky jsem si přála léto, ale tohle už je moooc :zed:
Tak Kvaky ukaž nějakou aktuální fotku, ať můžeme chválit i my :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.8.11 19:41

Rada se pochlubím prckem :srdce: ,taky něco přidejte a vůbec napište co nového,jak se máte??Mám pocit,že každý týden je to s malým jiný,nechci to zakřiknout,ale i spánek už se ustálil v podstatě na stejný čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.8.11 19:42

Tady je v houpačce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
22.8.11 19:44

A s dudlíkem :lol: