Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
dodatečně přeju vše nej do nového roku, hlavně ať jsou ty naše zlatíčka zdravý a šťastný ![]()
Teda vy už je stěhujete do vlastního pokoje? to já plánuju tak za rok
![]()
Malá už se nám taky otáčí a vypadá to, že bude brzo i sedět..tak mám radost, protože se v únoru chystáme na hory, tak aby mohla jezdit na saních
teď řeším problém s kojením..malá je hrozně závislá na prsu, někdy se v noci budí i pětkrát
tak bych ráda pomalu přešla na UM, ale ona absolutně odmítá láhev.. Jinak přes den už papá pěkně, odpoledne nějakou zeleninu a večer kašičku.
Náušniček se nebojte
my jsme je nastřelovali hned po prvním očkování a bylo vše v pohodě ![]()
Teda holky vy máte šikovný princezny,úplně vám závidím
ale moc gratuluji k pokrokům
Snad ten náš kluk už nám taky brzy něco předvede ![]()
Jsem zvědavá jak bude mrkvička malýmu chutnat
Chtěla bych vařit svou zeleninu a zamrazovat koupili jsme na to kelímky od Aventu,většinu zeleniny máme z naší zahrádky ![]()
ja uz se nemuzu dockat az si beruska sedne
. puvodne sem taky planovala ze ji odstehujem az tak ve dvou letech ale uz se to nedalo porad se budila rusili jsme ji tady mame pokoj zaroven s obyvakem. tak drzim palce kvaky at mrkvicka chutna
. Dorko mi jsme nastesti z lahvi problem nemeli davala sem cajik uz od tretiho mesice asi kdyz jsme davali lactobacilky tak je dostavala v tom. a jinak uz nekojim no ale ja uz skoro nemela mliko no
. tak taky drzim palce at se to zlepsi. Holky a odkdy budete davat lepek? me dneska doktorka rikala ze od ukonceneho sedmeho mesice pomalu mam zacit
. teda kdzy jsme na skole probirali vyzivu tak nam rikali ze driv jak v roce by lepek nemel byt tak ted nevim
ja uz se nemuzu dockat az si beruska sedne
. puvodne sem taky planovala ze ji odstehujem az tak ve dvou letech ale uz se to nedalo porad se budila rusili jsme ji tady mame pokoj zaroven s obyvakem. tak drzim palce kvaky at mrkvicka chutna
. Dorko mi jsme nastesti z lahvi problem nemeli davala sem cajik uz od tretiho mesice asi kdyz jsme davali lactobacilky tak je dostavala v tom. a jinak uz nekojim no ale ja uz skoro nemela mliko no
. tak taky drzim palce at se to zlepsi. Holky a odkdy budete davat lepek? me dneska doktorka rikala ze od ukonceneho sedmeho mesice pomalu mam zacit
. teda kdzy jsme na skole probirali vyzivu tak nam rikali ze driv jak v roce by lepek nemel byt tak ted nevim
Kvaky, neboj..všichni chlapi jsou trošku opoždění, vidím to doma na to mým
![]()
Já jsem taky nejdřív myslela, že budu vařit vlastní, ale nějak se mi nechce
Pak jsem četla nějakej článek o dusičnanech v zelenině z hypermarketů a bylo rozhodnuto ![]()
To máte super, že nemáte problém s láhví
já jsem to dneska zase obrečela, několikrát jsem zkoušela nabízet mlíko z flašky, ale malá odmítá.. Takže ji budu asi kojit po dvou hodinách až do patnácti
![]()
Ono se to furt mění,co bylo v loni takhle je letos úplně jinak (obrazně řečeno)
Ted doporučují lepek dřív ![]()
Holky možná blbá otázka,ale kdy se dává na flašku savička se dvěma dírkama?
Já zatím kojím,ale přikrmujeme Nutrilonem
Kvaky píše: Já zatím kojím,ale přikrmujeme Nutrilonem
Já chci takýýýýýýýýý ![]()
Já jsem kupovala savičky včera, ty od šesti měsíců a je tam dírka jen jedna..ale veliká.
Dobre rano
, to jsem ani nevedela ze jsou savicky se dvema dirkama nejak mam v tomto mezery
. chci co nejdriv zavest hrnicek s pitkem mala uz ted tu flasu drzi skoro sama tak snad to nebude problem. mam odstrasujici priklad u sdynovce toho segra nechala na flasce skoro az do tri let a ty zuby nema jeste v poradku doted a to uz je mu sest. kdyz jsme u toho mate uz zub ?mi jeste ne. znama co ma o tri dny starsiho kluka uz maji ctyri tak je furt vyhlizim a nic ![]()
Kvaky píše:
Musím to někde vypátrat![]()
![]()
Omlouvám se, že sem lezu. Tak sem si se ukryla.
Přijď i k nám a napiš jak se máte. ![]()
ahoj holky, tak jsem narychlo proletěla, co se za poslední týdny u vás událo. U nás je nový jeden zoubek
. Flašku odmítá, takže asi budu taky kojit až do maturity
. Jinak se malej začal otáčet před 3 dny, takže taky lenoch. Zato od 3 měsíců procestuje celej barák pozpátku. Včera začal konečně lézt dopředu. Furt si chce stoupat. Na břichu ho to už nebaví, takže je pořád na kolenou. Zato má stavy, kdy si krásně hraje sám a z toho hysteráky jak blázen a chce se chovat. V noci vstává tak 2×-3×…no nic moc. Příkrmy dávám už asi 3 týdny…zatím oběd (vařím vlastní z domácích zdrojů, vč. masa). Te´d začneme už ovocem.
Cassi píše:Kvaky píše:Omlouvám se, že sem lezu. Tak sem si se ukryla.
![]()
Přijď i k nám a napiš jak se máte.
Klarinetko,gatulace k zoubku
Snad moc netrpěl ![]()
Malej je taky velkej šikula,když už leze,super
![]()
Kvaky píše:Cassi píše:Kvaky píše:Omlouvám se, že sem lezu. Tak sem si se ukryla.
![]()
Přijď i k nám a napiš jak se máte.
Teda Cassi ty máš pamatováka
Nato že jsem u vás byla párkrát
Určitě se mezi vámi zase objevím,příští týden začnu asi už s příkrmy,tak budu tápat
![]()
Tak ahoj u nás. ![]()