Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
28.7.11 20:21

my uz mame dudlik i kdyz sem byla proti tak jen diky nemu se nam kojeni z hodiny a pul zkratilo na 45 minut z toho teda dvacet minut kojime a pak ji uspavam s dudlikem a funguje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
29.7.11 08:04
Kvaky píše:
Holky a jak to máte s dudlíkama?Už jste je použili? :?:

Taky jsem se chtěla zeptat.. Dostali jsme hrozně moc dudlíků, ale zatím nevím, kdy že se vlastně s nima má začít :oops: :oops: :lol: Malá zatím usíná sama.. Vy už uspáváte s dudlíkem? A jak poznáte, že má hlad, když má dudlík?
Trochu stupidní dotazy..já vím :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
29.7.11 10:37

me rekla detska ze mame dat palec a nebo dudlik kdyz tak dlouho kojime. a davam ho po kojeni takze je to tak ze kojim dvacet minut a dam dudlik a uspavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
29.7.11 10:50

Dobré ránko :mavam:
My zatím jsme bez dudlíku,ale nevím jak dlouho ještě vydržíme :nevim: :-)
Dorko za hloupé dotazy se neomlouvej.Mě hloupý nepřijdou a navíc vždycky je lepší se zeptat i dvakrát než něco dělat blbě :hug:
Myslím,že až budou mít naše zlatíčka dudlík a budou chtít papat,tak nám to dají vědět :lol: Budou nespokojeni a dudlík vyplivnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
29.7.11 11:07

presne tak kvaky me ho vyplivuje kdyz ji to jeste nestacilo a ma hlad i kdyz predtim u toho usinala a jak uz zacne opravdu zabirat tak taky takze ji dudlik sice uspava ale nespi s nim nez usne tak ho vyplivne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
29.7.11 12:13
Lidmulka88 píše:
presne tak kvaky me ho vyplivuje kdyz ji to jeste nestacilo a ma hlad i kdyz predtim u toho usinala a jak uz zacne opravdu zabirat tak taky takze ji dudlik sice uspava ale nespi s nim nez usne tak ho vyplivne :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
29.7.11 15:44

ahoj maminky,
my dudlík nechceme… když ho Lukáškovi dám, tak si 2-3krát potáhne a vyplivne,protože z něj nic neteče :-D ale jsem za to ráda, nechci pokud to půjde aby ho měl, ale uvidíme.
Chtěla jsem se zeptat, někdy kojím 20 minut a malinký fakt saje jak o život, ale někdy přes den zbídou 7 minut a pak už nechce - taky se vám to stává? minule jsem ho ani nevím jak přinutila, aby papal dál, ale pak mě pěkně poblinkal, až mi ho bylo líto broučka našeho :huban:
A ještě jedna otázka taky mají vaše :srdce: záděrky na prstíkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
29.7.11 22:07
Kačka V. píše:
Chtěla jsem se zeptat, někdy kojím 20 minut a malinký fakt saje jak o život, ale někdy přes den zbídou 7 minut a pak už nechce - taky se vám to stává? minule jsem ho ani nevím jak přinutila, aby papal dál, ale pak mě pěkně poblinkal, až mi ho bylo líto broučka našeho :huban:
A ještě jedna otázka taky mají vaše :srdce: záděrky na prstíkách?

jj, kojíme stejně..někdy jen chvilku a někdy i půl hodiny :-) a i záděrky máme, neboj :lol:

Jinak holky děkuju za info ohledně dudlíků :palec: :hug: Ještěže já vás mám :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.7.11 10:51

taky mame zaderky a jaky uz ma stisk kdyz se vzteka tak to od ni uz dost boli. posledni dva dny strasne dlouho usina nejak se to nedari tak se pak vzteka chudinka nevim cim to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
30.7.11 11:47

Lidmulko a nebolí ji bříško? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
30.7.11 13:58

asi ji bolelo porad sme vcera chovali. ale dneska uz je to ok uz spinka dobre :srdce: asi sem neco spatneho snedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.7.11 16:00

Jj záděrky máme taky :pankac:
Lidmulko máš pravdu,že mají silný stisk,hlavně když se zaryje při kojení do prsu :twisted: :mrgreen:
S tím jídlem je to na prd,vůbec nevím co vařit,aby to nemělo vliv na prdíky :nevim: Štve mě to počasí,snad se příští týden vyčasí a bude líp…
Dneska jsem uvařila,uklidila a můžu vám říct,že jsem KO.Dám si sprchu a zkusím si na chvíli lehnout dokud malej spí,teda pokud se do té doby neprobudí :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
30.7.11 17:03

Sílu mimča mají, včera mě brouček čapl za vlasy a jak to bolelo :-D
jinak dneska se malinkému nechce vůbec spát od půl osmé byl do půl čtvrté vzhůru a střídavě plakal, smál se, drobet papal… asi ho moc bolelo bříško, tak snad to bude už lepší.
Kvaky s jídlem jsem na tom taky tak, pořád tápu, jednou si dám starou housku a je to v pohodě a podruhé chudinka malinký pláče o 106…
jinak to počasí je hrozné - na šumavě prší a prší a prší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.8.11 19:47

Ahoj :mavam: jak se dari vam a mimiskum? Chtela sem se zeptat jak spi vase miminka? nam uz se treba stalo ze nemohla usnout od sedmu az do pul druhe v mezicase si teda po castech asi na hodku zdrimla ale vzdycky se rychle probudila. na druhy den to ale zase dospavala to usinala po peti minutach pri jidle. stalo se vam to uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
2.8.11 08:33

Ahoj, nám se to stalo o víkendu a to jak v so tak v ne. Byl přes den vzhůru, u toho plakal, něco málo papal, usnul jen u prsa a když jsem ho dávala stranou, tak se vždy probudil a zase plakal. Tak nevím zda to nebylo tím, že jsme byli u rodičů a tam neměl svůj klid. Protože včera jsme se vrátili do Prahy brouček krásně spinkal, smál se, a ani moc neplakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí