Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
25.8.11 08:31

Tak jsem konečně stáhla taky nějaký fotky, tak přidávám k těm tvým krásným :kytka:

Pokus o zvednutí hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
25.8.11 10:02

No pěknou šikulku máte doma :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
31.8.11 22:08

Ahoj holky,máte se?? :?: :?: :?: :?:
My byli dnes na kontrole kyčlí a vše máme ok :dance: Za necelý měsíc jsme objednaní na první očkování,už ted z toho mám strach jak to Jurášek zvládne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.9.11 21:05

ahoojky, my se máme fajn. Malá se dneska poprvé zvedla na loktech, tak z ní máme radost :wink: kontrolu na kyčlích už máme taky v pohodě za sebou :palec: byli jste u toho doktora na Pelicové? Tak jet s kočárem, to je děs a hrůza :cert: očkování máme taky koncem září.. a pak uvažuju o náušnicích :think: ale nevííím.. no to s tebou Kvaky asi nevyřeším :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
2.9.11 07:18

ahoj holky, my jsme byli včera v dětské, Kubík má stridor, tak jsme museli na ORL a ultrazvuk srdce. Na nic vážného naštěstí nepřišli, ale je to takový nepříjemný :-(.Na ORL jsem se rozhodla už příště nejít, byl tam teď podruhé a jak se mu snažili dostat do pusiny, tekla z něj krev…hrůza a jen konstatovali, že má asi pořád měkký hrtan. Doktorka říkala, že ještě tak silný stisk čelistí u mimina neviděla. Na ultrazvuku se zase paní doktorka divila, že malýmu je teprve 7 týdnů, že vypadá daleko starší. Poslední 3 dny mi pořád plače, hlady ne, tak nevím jestli bříško, tak musím pořád šátkovat. Nevím jak jste na tom vy, ale to co předvádí každý večer od půl osmé do devíti je katastrofa, u kojení řve jak tur, vzteká se, asi dorazil spurt, i když mám pocit, že ho máme snad od začátku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
2.9.11 07:20

jo a snažím se ho taky dávat na bříško, ale max. otočí hlavičkou, vzteká se u toho :-) , tak nevím, kdy se nám postaví na lokty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
2.9.11 07:26

Taky přidávám jednu fotečku z koupání :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
3.9.11 08:43

Ahoj holky tak jsme zpet z dovolene bylo to super pekne sem si odpocinula. dokonce se nam dvakrat povedlo ze mala spala celou noc :dance: ale navrat do brna nebyl nic moc musim si zase zvyknout :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.9.11 21:21

ahoj holky! teeda, závidím dovolenou, Lidmulko! taky bych potřebovala 8-) malá už nám taky spí celou noc :dance: pěkně od osmi večer až do šesti do rána :pankac:
Klarinetko, ať je vám líp, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
4.9.11 20:00

tak to ti Dorko upřímně závidím :palec: , taky se těším, až se vyspím celou noc. Kubík se naštěstí ale v noci jen napapká a zase spí, tak to není zase tak hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.9.11 17:08

Ahojky holky jak se dari vam a miminkum? Ja sem byla dnes v praci tak mi vsichni okukovali kocarek a sama chvala to potesi :lol: :lol: . no ale trosku se mi zastesklo po praci ale jen na chvilku :mrgreen: . Byli jsme se fotit tak pridavam jednu fotecku mala roste jako z vody :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.9.11 17:30

jeeeee, to je nááádherná fotečka, Lidmulko :palec: :palec: malá je moc moc krásná holčička :srdce:
Můžu se zeptat, kde jste se byli fotit?? taky jsem nad tím uvažovala.. ale když vidím všude ty ceny.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.9.11 08:43

Dekuju. je to kocka :srdce: :srdce: . Jak jsme byli na te dovolene tak svagrova ma fotoatelier takze u ni a zadarmo. kdybyste si tam chteli udelat vylet http://www.fotoatelier-livie.cz/ je to ale trosku z ruky. ale taky sem koukala a v brne je to dost drahe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.9.11 16:26

aha, tak to je fakt trochu z ruky.. ale fotky teda dělá fakt nádherný! musím najít někoho podobně šikovnýho v Brně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
7.9.11 15:30

Ahoj maminky,
tak nám ty naše zlatíčka rostoujako z vody.
My už pomalu držíme hlavičku, řehtáme se u toho a začínáme když si s Lukynou delší dobu povídá vydávat zvuky, že je to už slyšet i do druhé místnosti.
Ale musím říct, že máme šikulku zvládnul společné stěhování a že spinká někde jinde je mu úplně jdeno.
Jak to děláte, že Vám holčičky spí celou noc? My se budíme tedy jen jednou takže si nestěžuji, ale už se těším až se vyspím bez probuzení, i když věřím, že budu stejně několikrát vzhůru, abych se podívala co malinký dělá…
Zatím se mějte a ať nám dál ta naše sluníčka krásně rostou! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital