Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
13.1.12 16:17

hm no teda uz jste velci :-). A kde si ho nasla to plavani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.1.12 16:24

Tady u nás v Kohoutkách.Bude to sice jen pár lekcí,pak budou rekonstruovat,ale jsem nadšená paní příjemná,tak se fakt těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
13.1.12 17:36

Holky, tak to mám. Takže zvesela všechno učení hodím do kotle a školu už nechci nějakou dobu vidět :mrgreen:. Od zítřka se naplno ponořím do plánování svatby. Na plavání jsem s malým taky chtěla chodit, ale asi začnu až tak v březnu (teď se mi moc nechce dojíždět do Brna). Koukala jsem na různý kurzy a kamarád si strašně chválí Žabičky http://plavanizabicky.blogspot.com/. Tak půjdem asi tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.1.12 19:45

Klarinetko,gratuluji ti :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
13.1.12 19:54

Kvaky, díky :). Jsem ráda, že jsem se k tomu dokopala a mám to za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
13.1.12 20:20

To ti věřím,být v tvé kůži spadl by mi pořádnej šutrák ze srdce :palec: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.1.12 20:07

Ahoj holky :mavam: my jsme byli dneska poprvé na plavání a bylo to úúúúžasný :dance: Chodíme do kurzů BabyClubu Plaváček a fakt jsme byli nadšení - šli jsme plavat celá rodina, Kristinka ani jednou nezaplakala a to už se ají ponořila pod vodu :pankac: je to fakt neuvěřitelný - jak se ty děti v momentě, kdy je dáváte pod vodu samy od sebe nadechnou a pod vodou koukají 8o 8o jsem fakt čuměla :lol: A v rámci kurzu jsou i masáže miminek, tak jsem se i já naučila něco novýho..
Tak si to plavání taky moc moc užijte! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
14.1.12 20:36

Ty jo tak to je super :dance: :potlesk: :potlesk:
My dnes máme taky úspěch,dávali jsme poprvé mrkvičku a malej papal vzorně,neprskal,nedával si ruce do pusy no prostě paráda a na poprvé mu šmakovalo,snědl půl skleničky :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
15.1.12 09:29

My už jsme najeli na příkrmy asi tak před měsícem. Teď už začínám dávat ovoce (takže neslazené přesnídávky-mají velký úspěch :palec:). Horší je to s obědy, někdy malej spapá všechno, někdy skoro nechce. Pravidelně mi ale předtím spustí hysterák a chce jen na prso, až pak může být oběd :(, tak snad ho to brzy odnaučím. Doktorka mi říkala, že už máme pomelu dávat lepek, tak teď řeším v jaké formě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
15.1.12 09:31

Dorko, tak to je paráda, že se to malé líbilo :potlesk:. Já taky doufám, že Kubík bude nadšenej, protože ve vaně je jak živel :* a strašně se mu tam líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.1.12 13:29
Klarinetka1 píše:
Dorko, tak to je paráda, že se to malé líbilo :potlesk:. Já taky doufám, že Kubík bude nadšenej, protože ve vaně je jak živel :* a strašně se mu tam líbí.

Určitě bude, Kristině se taky ve vaně moc líbí ;)

My dáváme ráno pár lžiček ovoce, na oběd zeleninu (Kristinka miluje tu skleničkovou brokolici.. Já když jí cítím.. :poblion::mrgreen: ) a večer malá moc jíst nechce, většinou je unavená… Kaše vesměs odmítá, tak většinou spapá jen pár lžiček ovoce.. :roll: A pořád teda kojíme.. Přes den tak čtyřikrát a v noci každý dvě hodiny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.1.12 13:31

Holky, teď tady čtu diskuzi o jídelních židličkách…jsem ani nevěděla, že jsou už i pro děti, co nesedí… :nevim: Vy už máte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
15.1.12 13:40

Já židličku sice mám, ale nedávám ho do ní, protože ještě sám nesedí. Prý má být dítě v polosedu(pololehu), což ale našemu vyhovuje. Když ho dám víc do sedu, tak jíst nechce, nejraději baští v leže. No chlap :*.
S tím kojením Dorko..plně soucítím :hug:. Ráno sice kolem 7. nakojím, pak má v 9.hod přesnídávku (tu sní celou). Pak kolem 11. kojím, ale snažím se to odbourat, protože pak nechce oběd. No a pak už zase kojím po 3 hod. Kaši by klidně snědl, ale to už by tu zeleninu vůbec nejedl :x. Takže s kašičkama má zatím utrum.
Dneska jsem mu uvařila lžičku krupičky a dala to zeleninky, tak asi ten lepek budu dávat takto :think:. Občas.
Už se těším, až se v noci vyspím. Malej usíná kolem 19. do půlnoci je klid, pak se vzbudí kolem 3.ráno no a pak po hodině :zed:. Takže nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.1.12 19:46
Klarinetka1 píše:
S tím kojením Dorko..plně soucítím :hug:. Ráno sice kolem 7. nakojím, pak má v 9.hod přesnídávku (tu sní celou). Pak kolem 11. kojím, ale snažím se to odbourat, protože pak nechce oběd. No a pak už zase kojím po 3 hod. Kaši by klidně snědl, ale to už by tu zeleninu vůbec nejedl :x. Takže s kašičkama má zatím utrum.
Dneska jsem mu uvařila lžičku krupičky a dala to zeleninky, tak asi ten lepek budu dávat takto :think:. Občas.
Už se těším, až se v noci vyspím. Malej usíná kolem 19. do půlnoci je klid, pak se vzbudí kolem 3.ráno no a pak po hodině :zed:. Takže nic moc

Aspoň v tom nejsem sama :hug: už jsem v noci kolikrát zoufalá, vždycky si říkám, že od dalšího týdne kojit nebudu :cert: ale když vidím, jak malé mlíčko chutná, tak přestávat nebudu..musím vydržet :pankac: teď si říkám, že aspoň do toho devátýho měsíce..ale nevím no.. Kristina jde spát tak v sedm, pak kojím v jedenáct, v jednu, ve tři, v pět, v sedm..někdy i víckrát.. Plus mě samozřejmě aspoň pětkrát budí, že chce dudlík.. :roll: No je to očistec.. A když ještě čtu, jak si někdo stěžuje, že musí vstávat jednou a připravovat UM :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
15.1.12 20:10

No to je pravda. Náš malej dudlík nemá, tak bez hacky by bylo rodeo, naštěstí v ní v noci hned usne. A co prsa? Já mám pocit, že je mám menší než před kojením :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí