Poradna duly
Jana Čurdová
Tady u nás v Kohoutkách.Bude to sice jen pár lekcí,pak budou rekonstruovat,ale jsem nadšená paní příjemná,tak se fakt těším ![]()
Holky, tak to mám. Takže zvesela všechno učení hodím do kotle a školu už nechci nějakou dobu vidět
. Od zítřka se naplno ponořím do plánování svatby. Na plavání jsem s malým taky chtěla chodit, ale asi začnu až tak v březnu (teď se mi moc nechce dojíždět do Brna). Koukala jsem na různý kurzy a kamarád si strašně chválí Žabičky http://plavanizabicky.blogspot.com/. Tak půjdem asi tam ![]()
Kvaky, díky
. Jsem ráda, že jsem se k tomu dokopala a mám to za sebou
To ti věřím,být v tvé kůži spadl by mi pořádnej šutrák ze srdce
![]()
Ahoj holky
my jsme byli dneska poprvé na plavání a bylo to úúúúžasný
Chodíme do kurzů BabyClubu Plaváček a fakt jsme byli nadšení - šli jsme plavat celá rodina, Kristinka ani jednou nezaplakala a to už se ají ponořila pod vodu
je to fakt neuvěřitelný - jak se ty děti v momentě, kdy je dáváte pod vodu samy od sebe nadechnou a pod vodou koukají
jsem fakt čuměla
A v rámci kurzu jsou i masáže miminek, tak jsem se i já naučila něco novýho..
Tak si to plavání taky moc moc užijte! ![]()
Ty jo tak to je super
![]()
My dnes máme taky úspěch,dávali jsme poprvé mrkvičku a malej papal vzorně,neprskal,nedával si ruce do pusy no prostě paráda a na poprvé mu šmakovalo,snědl půl skleničky
![]()
My už jsme najeli na příkrmy asi tak před měsícem. Teď už začínám dávat ovoce (takže neslazené přesnídávky-mají velký úspěch
). Horší je to s obědy, někdy malej spapá všechno, někdy skoro nechce. Pravidelně mi ale předtím spustí hysterák a chce jen na prso, až pak může být oběd
, tak snad ho to brzy odnaučím. Doktorka mi říkala, že už máme pomelu dávat lepek, tak teď řeším v jaké formě ![]()
Dorko, tak to je paráda, že se to malé líbilo
. Já taky doufám, že Kubík bude nadšenej, protože ve vaně je jak živel
a strašně se mu tam líbí.
Klarinetka1 píše:
Dorko, tak to je paráda, že se to malé líbilo. Já taky doufám, že Kubík bude nadšenej, protože ve vaně je jak živel
a strašně se mu tam líbí.
Určitě bude, Kristině se taky ve vaně moc líbí ![]()
My dáváme ráno pár lžiček ovoce, na oběd zeleninu (Kristinka miluje tu skleničkovou brokolici.. Já když jí cítím..
…
) a večer malá moc jíst nechce, většinou je unavená… Kaše vesměs odmítá, tak většinou spapá jen pár lžiček ovoce..
A pořád teda kojíme.. Přes den tak čtyřikrát a v noci každý dvě hodiny ![]()
Holky, teď tady čtu diskuzi o jídelních židličkách…jsem ani nevěděla, že jsou už i pro děti, co nesedí…
Vy už máte??
Já židličku sice mám, ale nedávám ho do ní, protože ještě sám nesedí. Prý má být dítě v polosedu(pololehu), což ale našemu vyhovuje. Když ho dám víc do sedu, tak jíst nechce, nejraději baští v leže. No chlap
.
S tím kojením Dorko..plně soucítím
. Ráno sice kolem 7. nakojím, pak má v 9.hod přesnídávku (tu sní celou). Pak kolem 11. kojím, ale snažím se to odbourat, protože pak nechce oběd. No a pak už zase kojím po 3 hod. Kaši by klidně snědl, ale to už by tu zeleninu vůbec nejedl
. Takže s kašičkama má zatím utrum.
Dneska jsem mu uvařila lžičku krupičky a dala to zeleninky, tak asi ten lepek budu dávat takto
. Občas.
Už se těším, až se v noci vyspím. Malej usíná kolem 19. do půlnoci je klid, pak se vzbudí kolem 3.ráno no a pak po hodině
. Takže nic moc
Klarinetka1 píše:
S tím kojením Dorko..plně soucítím. Ráno sice kolem 7. nakojím, pak má v 9.hod přesnídávku (tu sní celou). Pak kolem 11. kojím, ale snažím se to odbourat, protože pak nechce oběd. No a pak už zase kojím po 3 hod. Kaši by klidně snědl, ale to už by tu zeleninu vůbec nejedl
. Takže s kašičkama má zatím utrum.
Dneska jsem mu uvařila lžičku krupičky a dala to zeleninky, tak asi ten lepek budu dávat takto. Občas.
Už se těším, až se v noci vyspím. Malej usíná kolem 19. do půlnoci je klid, pak se vzbudí kolem 3.ráno no a pak po hodině. Takže nic moc
Aspoň v tom nejsem sama
už jsem v noci kolikrát zoufalá, vždycky si říkám, že od dalšího týdne kojit nebudu
ale když vidím, jak malé mlíčko chutná, tak přestávat nebudu..musím vydržet
teď si říkám, že aspoň do toho devátýho měsíce..ale nevím no.. Kristina jde spát tak v sedm, pak kojím v jedenáct, v jednu, ve tři, v pět, v sedm..někdy i víckrát.. Plus mě samozřejmě aspoň pětkrát budí, že chce dudlík..
No je to očistec.. A když ještě čtu, jak si někdo stěžuje, že musí vstávat jednou a připravovat UM
![]()
No to je pravda. Náš malej dudlík nemá, tak bez hacky by bylo rodeo, naštěstí v ní v noci hned usne. A co prsa? Já mám pocit, že je mám menší než před kojením ![]()