Termín 8. 7. 2011 - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
2.8.11 13:01

Ahojky :mavam:
Nám se to taky stalo,už jsem si myslela,že klidně usnul,položila jsem ho do postýlky a za 20 minut nám ukázal,že on teda rozhodně nespí :evil: a takhle se to opakovalo cca 5 hodin,když pak nakonec usnul byla jsem vyřízená,ale za boha jsem nemohla usnout jak jsem byla přetáhlá a navíc jsem ho furt pozorovala a čekala,že se zase probudí :evil:
Konečně dnes svítí sluníčko :dance: Těším se jak příjde tatka z práce a vyrazíme ven :dance:
Včera jsme poprvé zkusili rektální rourku,Jirkovi se ulevilo a krásně spinkal :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.8.11 06:40

Ahoj holky :mavam: rozhodla jsem se udělat malou anketu :mrgreen: Jak často a jak dlouho kojíte v noci? :?:
Mě už to vstávání po dvou hodinách taaak nebaví :roll: navíc malá vždycky papá tak pět minut a pak usíná..takže má hned brzo hlad znova.. Asi by pomohl dudlík, ale ten plive :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.8.11 09:43

Ahoj dorko :-). my v noci kojime jednou, vetsinou je to tak ze naposled ji kolem desate, jedenacte a pak se vzbudi tak ve tri nekdy az ve ctyri. a pres den zhruba po 3,5 hodinach. mala dudlik taky nekdy plive treba ted usina v postylce a pritel porad chodi a dava ji ho zpatky :lol: si s nim hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.8.11 10:56
Lidmulka88 píše:
Ahoj dorko :-). my v noci kojime jednou, vetsinou je to tak ze naposled ji kolem desate, jedenacte a pak se vzbudi tak ve tri nekdy az ve ctyri

týýýjo :palec: tak to máš super, záávidím 8-) to jen my máme malýho otesánka, co musí jíst pořád :srdce: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.8.11 12:56

no zato zas kojime skoro hodinu a trva nez usne takze celkem byva vzhuru tak hodinu a pul. a mam pocit ze se prejida bo pak blinka a uz se pekne kulati, ma takove roztomile buclate tvaricky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.8.11 21:38

aha..no tak koukám, že si člověk moc nevybere.. :-? Ale tak hlavně, že nám pěkně rostou :srdce: dneska jsem měla oslavu narozek, tek jsem chtěla malou pěkně oblíct a do šatů, ve kterých šla z porodnice, už se málem nevejde 8-o v úterý jdeme na kontrolu, tak jsem zvědavá, kolik bude vážit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.8.11 12:58

Asi nevybere. ted princezna usla po tom co zase mela akcni dopoledne :-) . nam je zatim porad dobra 56 a nektere veci jsou ji jeste i velke tak nevim kdy doroste do dalsi velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.8.11 18:26

no ono ty velikosti jsou různý..máme jedno bodýčko 62 a je menší než 56.. :nevim: my ale zatím taky většinou oblékáme 56 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.8.11 17:39

Dorko ty jsi měla narozeniny?Tak přejeme vše nejlepšííí :kytka: :hug:
Holky s těma velikostma je to fakt na palicu :roll: máme jeden overalek 56 a je Jirkovi akorát a druhej overálek taky 56,ale jiná značka a z toho by ještě vypadl :roll:
My v noci kojíme cca po 3-4 hodinách,když to jde dobře tak do půlhodiny jsme i s přebalováním hotový,ale většinou to vyjde celý proces na hodinku :wink:
Večer spí Jirka docela dobře (samozřejmě má i horší dny :mrgreen: )ale přes den se budil po hodině a půl a pořád chtěl prso,MUDr.říkala,že je hezkej,ale hodně rychle přibírá (už máme 3,58kg),tak že místo prsa máme dávat dudlík,že je to lepší jak palec,tak od čtvrtka už používáme dudlík.Má ho většinou chvilku,pak ho vyplivne a spinká.Hlavně spí dýl než hodinu a půl,takže stihnu i něco udělat.Na prdíky děláme ted hodně masáže bříška a naučili jsme se ho zavinovat do plínky,aby se nebudil ručičkama a nechci to zakřiknout,ale Jiřík je spokojenější :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.8.11 21:16

Teeeda, samý dobrý zprávy! :palec: Tak aby vám to co nejdýl vydželo! :hug:
Kristinka dudlík odmítá, když jí ho dám do pusy, tak se tváří hůř než jí dávám Sab :lol: Což je teda blbý..večer mám vždycky pocit, že ji kojím dvě hodiny v kuse..což by asi dudlík vyřešil, ale tak nenaděláme nic..třeba časem :-? A ruce vystrkuje ze všech zavinovaček, takže zavinování do plínky by se jí taky asi nelíbilo :lol: Každý dítě je holt jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
8.8.11 21:17
Kvaky píše:
Dorko ty jsi měla narozeniny?Tak přejeme vše nejlepšííí :kytka: :hug:

Jo a děkujuuuu moc moc! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
8.8.11 21:35

To Jirka má Sab rád nebo se alespon tváří,že mu chutná :lol:
U toho zavinování,taky trochu vyvádí,ale pak se krásně zklidní a pak si ho vezmu do náruče a houpu,tak usne :palec: Hodně jsme o tom četli a ted máme i půjčenou knížku.To zavinování tam hodně doporučují,aby se dítko zklidnilo,tak uvidíme,ale jak říkám zatím to funguje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.8.11 21:39

Ahpj holky :mavam:
Dorko taky gratuluju :kytka:
Jak se vam zije s mimiskama? andrejka mela dneska mesic a snad to nezakriknu ale myslim ze jsme se konecne szili :srdce: . dokaze uz usnout i sama v postylce driv to bylo jen u prsa ale dneska jsme zavinuli dali dudlik a do peti minut spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
10.8.11 08:21

Taky děkuju, Lidmulko :hug:
jj, měsíc za náma - přibrali jsme rovný kilo a vyrostli o dva centimetry :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
10.8.11 16:17

ahoj holky,
tak i já přidávám svojí troškou do mlýna. Náš malej za měsíc (dneska přesně) vyrostl 10 cm, až mám z toho krapet hrůzu, kam až doroste :-). Dost ho trápí bříško (zkoušeli jsme Espumisan, Infacol, rourku, gel Pupír, masáže a nic). Trochu lepší je to po Babycalmu, ale žádná hitparáda. Tak jsme koupili Bio Gaya a uvidíme, co to udělá. Začaly mu padat vlásky, tak vypadá dost zvláštně. Ve předu skoro nic a vzadu mu stojí takový kohout :lol: Jinak se chce pořád nosit, tak jsem koupila šátek a v tom se mu moc líbí, tak jsem ráda, že to nebyla zbytečná investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí