Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nam se spani celou noc povedlo dvakrat a to byla spis nahoda ted si nejak zacina zvykat spat v noc v posteli s nama kdyz kojim tak usnem obe a prenos se pak nepovede vzdycky se vzbudi. Ted jsme byli na rotarixu a za mesic uz jdeme na ockovani injekci tak nevim jak to snese tohle bylo v pohode to se jen polyka… A co u vas noveho a co miminka? nejak to tady vubec nezije ![]()
Tak to nám se spaní přes celou noc nepovedlo ještě ani jednou. Párkrát se zadařilo, že Kubík vstal jen jednou, obvykle 2×, ale třeba dneska ho trápilo bříško, tak vstával 4×
. Přes den toho moc nenaspí, nechápu, že mu to stačí.
Lidmulko, na základě čeho jsi se rozhodla pro Rotarix? já v tom očkování plavu, vůbec nevím, co je povinné a dobrovolné (jen vím, že někdo ještě dává Synflorix a Prevenar)
Lidmulka88 píše:
Tak nam se spani celou noc povedlo dvakrat a to byla spis nahoda ted si nejak zacina zvykat spat v noc v posteli s nama kdyz kojim tak usnem obe a prenos se pak nepovede vzdycky se vzbudi. Ted jsme byli na rotarixu a za mesic uz jdeme na ockovani injekci tak nevim jak to snese tohle bylo v pohode to se jen polyka… A co u vas noveho a co miminka? nejak to tady vubec nezije
Rotarix a synflorix neni povinny, rotarix je proti rotavirum a a synflorix proti pneumokokum tady je to popsane http://detskestredisko-hmdr.webnode.cz/…rix-rotarix/. rotarix je z doplatkem ale nechteli jsme riskovat prece jen v brne se muze nakazit hned staci jet mhd…
ok, díky za info. Já se na očkování chci ještě pozeptat doktorky. MHDou naštěstí nejezdím, ale lapnout může cokoli kdekoli
.
Ahoj holky ![]()
My se ted trápili s kojením,protože mi malej potrhal bradavky,jednu až do krve,tak jsem jen odstříkávala a párkrát jsme i použili Nutrilon.Nechci to do něj moc cpát,ale když není k zbití…
Ted už zase zkouším kojit,tak snad to bude zase ok ![]()
Jinak nechci to zakřiknout,ale Jirka taky spává hezky přes noc.Usne kolem 21hodiny a vstává kolem půl šesté ![]()
Nás čeká očkování za týden a už ted se bojím jak to prcek zvládne,snad to bude bez horeček
Taky jsme se rozhodly pro Rotarix a Synflorix.Myslím,že je to lepší to dát,v dnešní době nikdy nevíš kde co lapneš ![]()
Ahoj jak se dari? nam dobre mala uz se pretaci tak musi byt porad pod dozorem
je to potvurka mala
nekdy mi pripada ze si se me dela srandu. Priklad, pracne ji uspim jdu na zachod a vratim se a ona otocena a pozoruje tv. a uz spi celou noc a pres den si jen tak obcas zdrimne ne dyl jak dve hodiny. tak piste jak se dari vam je tady ticho ![]()
Ahoj
Lidmulko tobě se malá už přetáčí??Jako na bříško??
Náš malej se po prvním očkování zklidnil,není tak aktivní jak byl
![]()
Ted nás čeká Rotarix,tak snad to bude zase bez horeček.
Valíme na prochajdu,když je tak hezký počasíčko
![]()
Ahoj, nas ceka ockovani 11 tak uvidim jaka po tom bude
. Jojo uz se prataci, lip ji to jde teda kdyz je na brisku tak na zadicka ale uz se to parkrat podarilo i naopak
. Je to sikula no ![]()
ahoj,
omlouvám se, ale co jsme se odstěhovali tak nemáme doma internet a otravovat pořád švagrovou se mi nechce, takže nemám čas ani napsat co to naše zlatíčko.
Rostemez vody. Od rána co otevřeme očička tak se smějeme a ,,kecáme" je to brouček. Očkování jsme zvládli na jedničku, dneska jsme byli na kyčlích a pan doktor nás pochválil že naprosto v pořádku. Tak mám radost ![]()
copak vaši bručkové?
Ahoj ![]()
Mala ted marodila tak ockovani bylo odlozene a ted porad chodime na kontroly a jeste malo pribira jen 100 g za tyden a museli jsme na krev ze je moc bleda nastesti to bylo v poradku tak to ma asi po me. no zitra budou vysledky tak pak uvidim kdy bude to ockovani. Snad uz bude zdrava
. Jinak sem nikdo uz nepise ![]()
Ahoj holky ![]()
Chci Vám popřát štastný Nový rok,hodně štěstíčka,zdravíčka jak pro vás a vaše miminka,tak i vašim blízkým
![]()
Opatrujte se a klidně zase něco napište
![]()
Ahoj Kvaky ![]()
Taky vsem preju stastny novy rok a hodne radosti s bobiskama
.
snad nektera napise jake udelali mimca pokrok. Za nas Andrejka se uz pretaci na obe strany na brisku vydrzi hodiny ale zatim se neplazi parkrat tu byl pokus ze uz byla na vsech 4 ale asi se ji jeste nechce
. Ale jinak je to sikula, uz jime vecer kasi a zkouseli jsme mrkev a brambor a chutnalo. Dneska je na zkousku ve svem pokoji tak snad to projde kdyz ne tak se vrati k nam do pokoje. Tak se mejte pekne a tesim se na prispevky
![]()
Lidmulko,to je malá velká šikulka
Ten náš kluk je hroznej lenoch na bříšku vydrží,ale přetáčet se mu vůbec nechce ani náznak
Pokojíček už má hotový,ale budí se mi 2-3× za noc,tak si ho ještě nechám u sebe,až se naučí dýl spávat,tak taky povalí do svýho
My jdeme příští týden na půlroční prohlídku,tak asi pak začnu taky už s příkrmy ![]()
Vaříš si svoje nebo kupuješ skleničky?
Ahoj tak mi jsme na pulrocni prohlidce byli dneska. No kdyz varim doma tak ji bokem uvarim a kdyz jsme pryc ma kupovanou. a jinak az pak budu davat maso tak takove teleci a kralici budu kupovat ve sklenickach. mala nastesti basti vsechno. za mesic jdeme nastrelovat nausnicky snad to bude v pohode