Leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
9.5.11 17:20

Já tedy problém s potratem dosud neměla,já mám problém dítě donosit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.5.11 17:22

Zuzi moc ti dekuji taky vam vsem moc gratuluji a preji krasne tehulkovani,ted si jeste zajedu koupit dalsi testiky ,abych vedela jak sili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 17:24

Také držím všem palečky,tentokrát to určo dopadne dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 17:26

O.K.Tak dej vědět,jak ti sílí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.5.11 17:26

Kauree no na mutaci leiden mi prisli po 3 potratu na po ctvrte mi nasadili ty inekce na redeni krve a stejne to nedopadlo :cry: ,tak jen ted doufam ze to bude v poradku a vytouzeneho miminka se konecne dockame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
9.5.11 18:58

jj, naše první :-) v podstatě se to povedlo hned po 11 letech HA :-) pocity zatím smíšený - vůbec si nepřipadám jako těhu - nic mi není - až na prsa, ale jinak ticho po pěšině - za což jsem na jednu stranu ráda :-) mám protekci - máma je zdravotní sestra, takže s rozborem problém nebyl :-) vše bylo ok, akorát hraniční vápník, takže na tom makám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.5.11 19:18

Tak to máš fajn,že žádný příznaky.Já u předchozích nic a teď mám vše,prsa,bolest v kříži a taky občas v podbřišku,nevolnost,hodně častá a silná bolest hlavy,v noci nemůžu usnout,i když přes den nespím,prostě hrůza.Takže jsem docela ráda,že mě okamžitě gyn.nechala na kontrolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
10.5.11 07:46

zatím docela dobrý, jen v noci mě asi dvakrát vzbudily děsný křeče v břiše, ale vždycky po wc se to urovnalo, takže chci na tu gyndu, ať mi řeknou, co to je?! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
10.5.11 20:05

Janinka:
a nechává tě doktorka na neschopence nebo chodíš normálně do práce?
mě doktorka přesvědčovala na neschopenku, naštěstí ale můžu pracovat z domova, tak jsem jí odmítla a pracuju střídavě z postele a ze sedačky, ale je to teprve 3. týden a už mi to leze na mozek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
10.5.11 21:34

Holky, tak info o mně :))
Otěhotněla jsem nechtěně antikoncepční metodou plodných a neplodných dnů. Je mi 24, bydlím v Praze a během celého těhotenství musím odchodit poslední rok VŠ, takže o nějakém užívání si ho nemůže být řeč. Poslední MS byla 30.3. a poznala jsem to i bez testu podle příznaků, které trvaly asi 2 týdny: bolest prsou, bolest podbřišku, neustálý slabý výtok, hrozná únava, spavost a bolest svalů i když jsem nic nedělala.
Chtěla bych se vás zeptat, kolik vám je let? Jestli se samovolné potraty vyskytují jen ve vyšším věku, nebo se mám začít strachovat i já.. :-( Moc mě mrzí vaše předchozí zkušenosti :cry: Držím nám všem palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
10.5.11 21:47

Yasmine:
mě je 32
osobně ze svých problémů podezírám 10 let braní HA - ale to je jen můj laický pohled, každý doktor nejspíš řekne, že po skoro dvou letech od vysazení už to nemůže mít vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
10.5.11 21:56

HA je svinstvo. :evil: Já to brala 6 let a už nikdy více. :-?
Moc držím palečky, Kauree!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
11.5.11 06:53

ahoj, mě je 27 a přítelovi bude 32, ten drobeček, kteráho tam mám je úplně plánovaný a úplně chtěný :-) musím říct, že se nám to povedlo hned první cyklus po HA - brala jsem ji skoro 11 let..a neřekla bych, že je to tak úplný svinstvo..když jsem měla MS dřív - bez HA, tak to bylo vždycky utrpení - návaly, šílený bolesti břicha, nauzea a navíc to trvalo 7 dní..no prostě :poblion: od doby HA jsem měla pokoj, takže já si stěžovat nemůžu :-) na plodný a neplodný dny bych moc nespolíhalakaždej to má jinak. Já jak se po HA sledovala, tak sjsem měla šouplou OVU asi o 3 dny.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.5.11 10:14

Všem

No tak já se taky přidám s informacemi.1.dítě v 19 letech narozené ve 31.týdnu,dcera /dnes absolutně v pořádku/,druhé dítě v necelých 21 letech narozené ve 32.týdnu,syn /dnes také absolutně v pořádku/.Dnes je dceři téměř 13 let,synovi téměř 11 let,mě je 32 let a jsem na začátku těhu.Hned jsem dostala PN,kvůli těm dvěma spontánním předčasným porodům,mimochodem nikdo neví proč,žádný zánět ani nějaký gyn.problém nepotvrzen.U druhého jsem měla i steh /který se dnes už prý moc nedělá a stejně to pomohlo jen o týden.Navíc jsem minulý rok podstoupila plastiku děložního čípku,takže i moje gynekoložka má z mého těhu trochu smíšené pocity,že mě bude muset víc sledovat a tak.Sama jsem zvědavá,jak tohle těhu dopadne,hrozně bych chtěla aspoň jednou mimčo donosit alespoň do toho 38.týdne,abychom zas nemuseli do inkubátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
11.5.11 10:41

Holky, měly bychom se spojit, tady jsou taky maminy leden 2012! ;))
 https://www.emimino.cz/…-2012-69448/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital