Poradna duly
Jana Čurdová
Já tedy problém s potratem dosud neměla,já mám problém dítě donosit…
Zuzi moc ti dekuji taky vam vsem moc gratuluji a preji krasne tehulkovani,ted si jeste zajedu koupit dalsi testiky ,abych vedela jak sili ![]()
Kauree no na mutaci leiden mi prisli po 3 potratu na po ctvrte mi nasadili ty inekce na redeni krve a stejne to nedopadlo
,tak jen ted doufam ze to bude v poradku a vytouzeneho miminka se konecne dockame.
jj, naše první
v podstatě se to povedlo hned po 11 letech HA
pocity zatím smíšený - vůbec si nepřipadám jako těhu - nic mi není - až na prsa, ale jinak ticho po pěšině - za což jsem na jednu stranu ráda
mám protekci - máma je zdravotní sestra, takže s rozborem problém nebyl
vše bylo ok, akorát hraniční vápník, takže na tom makám ![]()
Tak to máš fajn,že žádný příznaky.Já u předchozích nic a teď mám vše,prsa,bolest v kříži a taky občas v podbřišku,nevolnost,hodně častá a silná bolest hlavy,v noci nemůžu usnout,i když přes den nespím,prostě hrůza.Takže jsem docela ráda,že mě okamžitě gyn.nechala na kontrolce.
zatím docela dobrý, jen v noci mě asi dvakrát vzbudily děsný křeče v břiše, ale vždycky po wc se to urovnalo, takže chci na tu gyndu, ať mi řeknou, co to je?! ![]()
Janinka:
a nechává tě doktorka na neschopence nebo chodíš normálně do práce?
mě doktorka přesvědčovala na neschopenku, naštěstí ale můžu pracovat z domova, tak jsem jí odmítla a pracuju střídavě z postele a ze sedačky, ale je to teprve 3. týden a už mi to leze na mozek ![]()
Holky, tak info o mně ![]()
Otěhotněla jsem nechtěně antikoncepční metodou plodných a neplodných dnů. Je mi 24, bydlím v Praze a během celého těhotenství musím odchodit poslední rok VŠ, takže o nějakém užívání si ho nemůže být řeč. Poslední MS byla 30.3. a poznala jsem to i bez testu podle příznaků, které trvaly asi 2 týdny: bolest prsou, bolest podbřišku, neustálý slabý výtok, hrozná únava, spavost a bolest svalů i když jsem nic nedělala.
Chtěla bych se vás zeptat, kolik vám je let? Jestli se samovolné potraty vyskytují jen ve vyšším věku, nebo se mám začít strachovat i já..
Moc mě mrzí vaše předchozí zkušenosti
Držím nám všem palce! ![]()
Yasmine:
mě je 32
osobně ze svých problémů podezírám 10 let braní HA - ale to je jen můj laický pohled, každý doktor nejspíš řekne, že po skoro dvou letech od vysazení už to nemůže mít vliv
HA je svinstvo.
Já to brala 6 let a už nikdy více. ![]()
Moc držím palečky, Kauree!
ahoj, mě je 27 a přítelovi bude 32, ten drobeček, kteráho tam mám je úplně plánovaný a úplně chtěný
musím říct, že se nám to povedlo hned první cyklus po HA - brala jsem ji skoro 11 let..a neřekla bych, že je to tak úplný svinstvo..když jsem měla MS dřív - bez HA, tak to bylo vždycky utrpení - návaly, šílený bolesti břicha, nauzea a navíc to trvalo 7 dní..no prostě
od doby HA jsem měla pokoj, takže já si stěžovat nemůžu
na plodný a neplodný dny bych moc nespolíhalakaždej to má jinak. Já jak se po HA sledovala, tak sjsem měla šouplou OVU asi o 3 dny.. ![]()
No tak já se taky přidám s informacemi.1.dítě v 19 letech narozené ve 31.týdnu,dcera /dnes absolutně v pořádku/,druhé dítě v necelých 21 letech narozené ve 32.týdnu,syn /dnes také absolutně v pořádku/.Dnes je dceři téměř 13 let,synovi téměř 11 let,mě je 32 let a jsem na začátku těhu.Hned jsem dostala PN,kvůli těm dvěma spontánním předčasným porodům,mimochodem nikdo neví proč,žádný zánět ani nějaký gyn.problém nepotvrzen.U druhého jsem měla i steh /který se dnes už prý moc nedělá a stejně to pomohlo jen o týden.Navíc jsem minulý rok podstoupila plastiku děložního čípku,takže i moje gynekoložka má z mého těhu trochu smíšené pocity,že mě bude muset víc sledovat a tak.Sama jsem zvědavá,jak tohle těhu dopadne,hrozně bych chtěla aspoň jednou mimčo donosit alespoň do toho 38.týdne,abychom zas nemuseli do inkubátoru.
Holky, měly bychom se spojit, tady jsou taky maminy leden 2012! ![]()
https://www.emimino.cz/…-2012-69448/