Poradna duly
Jana Čurdová
pajinka111 píše:
ahojky holky já mám dnes hroznou náladu,hned ráno sem se pohádala s mm.Malého skoro vůbec nehlídá,je pořád někde pryč,každý večer si jde na pivo,kolikrát přijde nalitej,někdy si ADÁMKA za celý dn ani nevšimne,jen se s ním vychloubá když někde sme,spí od porodu v obýváku ,aby ho malej náhodou neprobudil,takže spí krásně celou noc,kolikrát si jde lehnout i přes den a když sem mu ho zatím asi po třetí přinesla,asi v 5:30h že se potřebuju vyspat,tak mi nadal,že sem chtěla miminko a má 2 měsíce a už mi leze krkem,strašně mě tím nasral
,starám se o něj 24 hodin,nikam nejdu,ani mě to zatím neláká,skoro nespím,on si jezdí po výletech,na víkend jede zase s kámošema pryč,pak jede na kola,pak má domluvený na měsíc lázně,užívá si života,jako by se ho to miminko ani netýkalo a mě vyčítá,že sem se chtěla ráno trošku vyspat,tím myslím asi 2až 3 hodiny,protože malej se vnoci často budí..je to hroznej sobec
![]()
když někde sme ,tak se straně předvádí,jak je hrozně starostlivej a doma mu je úplně fuk,jen když mu ho vnutím
přitom ho taky chtěl,ach jooooo
![]()
Tak tohle by u nás neprošlo.. taťka by dostal zleva zprava, aby se vzpamatoval, a hotovo
naštěstí to není potřeba…
Je to fakt sobec, měl by si uvědomit, že mimi nepatří jen mamince.
Drž se!
Boudice23 píše:Beed píše:No tak to je perfektní!!!!!!Boudice23 píše:Jo jo
Beeed tak kolik mají zlatíčka?
Ty je jenom kojíš?kojím… ze začátku dost málo přibíraly, i když mlíčka jsem měla dost… tak nám hned doktorka chtěla cpát příkrmy, ale to jsem odmítla…
PV měly 2150 a 2300… minulé pondělí jen 2950 a 2900. A dneska, po deseti dnech 3250 a 3200, což je superDoktorka už je spokojená a já ještě víc, protože jsem jí dokázala, že jsem to dokázala
![]()
Díky
akorát teda holky odmítají nechat se kojit obě naráz, takže tím strávím půlku dne, když musím kojit po jedné.. ale co bych pro ně neudělala, pro berušky ![]()
Beed, to jste šikulky! Všechny 3!! ![]()
Páji, já bych mu taky nandala. Já nejsem z těch, co by chlapa omezovali, ale jak se říká „odcamcať pocamcať“. Rodiče jsme oba, tak ať se taky stará. Je jasný, že já víc, ale každá chvilka, kdy nemusím, je dobrá. Drž se, Kočko!
Dobré ránko
Tak´jak se máte maminky s mimískama?
Já chci koupit ty kalhotky místo toho širokýho balení protože mě to tak točí, já než jí to zamotám tak se u toho vztekám, ta je ze mě na nervy.. takže kupuju, jenže nevím velikost, no.
Dobré ránko,
vezmi ty druhý, odepsala jsem ti na té druhé diskuzi
, máme tak stejně velká miminka..já to brala podle měsíců.. ![]()
ahoj holky, zvedají se vám taky tak mimča v kočárku nebo v postýlce?Kačka dělá úplné sedy lehy a když je v lehátku musím ji připoutat aby se mi nepřevrátila........
![]()
kacafazolka píše:
ahoj holky, zvedají se vám taky tak mimča v kočárku nebo v postýlce?Kačka dělá úplné sedy lehy a když je v lehátku musím ji připoutat aby se mi nepřevrátila........![]()
![]()
![]()
Já mám holky převážně v zavinovačkách, a ve vyvýšené poloze, takže moc šancí nemají, ale Vája se na noční spaní vždycky přetočí ze zad na pravý bok. Už ji ani nezkouším převracet, jak chci já ![]()
Já mám lenivku, dneska se podruhé přetočila na bok.. ![]()
Máme za sebou dvě pigára..hexu s prevenar ![]()
Jinak váha na tříměsíční prohlídce je 5670g a máme přes 59cm..to sem si měřila sama protže naše MUDra děti neměří ![]()
Kačule nenáviděla zavinovačku už v porodnici.Takže je máme na pendrek…
![]()
Ahoj holky,
my máme taky březňátko, tak se s dovolením přidávám ![]()
Veru-nko, koukám, že na sebe narazíme všude, co ![]()
Jinak my jsme z Kladna - není někdo z vás taky tady odněkud???
Monous007 píše:
Ahoj holky,
my máme taky březňátko, tak se s dovolením přidávám
Veru-nko, koukám, že na sebe narazíme všude, co
Zdravíčko ![]()
kacafazolka píše:
Kačule nenáviděla zavinovačku už v porodnici.Takže je máme na pendrek…![]()
![]()
Nedávno jsem řešila, co budu dělat, až mi z ní holky vyrostou, protože bez ní nechtějí usnout
![]()
kacafazolka píše:
Monousy vítej![]()
![]()
![]()
![]()
a máte holčičku nebo chlapečka?
holčičku - Aničku ![]()
Monous007 píše:
Ahoj holky,
my máme taky březňátko, tak se s dovolením přidávám
Veru-nko, koukám, že na sebe narazíme všude, co
Ahooooj ![]()