Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
3.6.11 09:37
kacafazolka píše:
Dobré ráno, to je náhoda,zrovna jsme se koukaly…
Takže něco na uvítanou :-P :-P :-P
http://www.youtube.com/watch?… :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

My se taky díváme každé ráno v 9:00 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.6.11 13:03

ahoj březňátka, jdu vás jen pozdravit a jdu se dál připejkat ven :-P :nevim: doufám, že se máte všichni dobře, a vítám novou maminku :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.11 22:51

Nazdar holky, holčičky a chlapečci… :)
Ty moje berušky měly dneska náladu, to by jednoho trefil šlak… celej den, od rána, řev, a nemám tušení proč. Přes den naspaly maximálně dvě hodiny, a to obě dohromady a ne zároveń. Tak teď jsou v postýlce a doufám, že budou spát až do rána… :nevim:
Taky vám tohle děti někdy udělaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
5.6.11 07:27

:mavam: ahojky
BEAD tak tohle znám naprosto dobře a ještě to máš dvakrát :roll: 8-o ,áš můj obdiv :palec: ADÁMEK je nespavec,přes den taky nespí :roll: ,tak asi třikrát si hodí 20minutovky a to je děs,nejsu schopná nic udělat,začnu a už je vzhuru :roll: Dcerka byla jiná,ta spala zase pořád :palec: ,tu sem musela neustále budit byla schopná prospan den i noc :lol: s ní sem měla času na rozdávání a všechno se stíhala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.6.11 08:35

Dobré ránko

Andílku Na rýmu jsem měla pro malou Pamycon, Teď kapu Nasivin ale prd platný musíme na orl na výtěr, už to má dneska je to dva týdny :pocitac: tak přeju ať je u vás brzo rýnma fuč!!! Má tu zadní, nebo přední? Jinak super věc je Sterimar tu stříkám před odsáváním a pak odsaju a výborný! fakt super. držím vám palečky.

Dovolená? No já po zkušnosti když jsem jezdila když byl kluk malej k tchánovcům na vysočinu a jezdila jsem domu jak mumie protože mi tam prostě nespal. Celou noc se mlel, knoural, prostě nespal. Tak se mi do toho vůbec ale vůbec nechce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
5.6.11 17:38

Ahoj,
Šema - a já myslela, že se spaním mimio domov válčím jen já - jsem hrozná dcera i snacha, jen proto, že nikde nechci spát. Ta naše beruška když jsme dvakrát někde přespali, celou noc kňourala, plakala a házela sebou v postýlce. Já jsem byla zničená a pak taky nasraná (na skoromanžu, který si klidně celou noc prospal a pak tvrdil, jak máme úžasné dítě :-x ) a ani jedni rodiče mě nechápou, že prý jsem prdlá a vymýšlím si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.11 19:11

Ahojky Březňátka.

Rýmu máme přední, dost toho odsaju. Mám Nasivin, nejdřív se zdálo, že dobrý, ale teď mám pocit, že se to sice zlepšilo, ale tím to skončilo. Tak jsem přešla na Sterimar. Tak uvidíme. :think: Šemi, jak malá snáší rýmu a odsávání? Chudinka!!

Jinak my jsme byli minulý týden na Přimdě a dobrý. Doma spí tedy líp, ale i přesto dobrý. :palec: My pojedeme asi na pár dní k mami na chatu a jinak až koncem září s kamarádkou na wellness pobyt někam k Liberci. Já zase mám problém kdekoliv mimo domov jít na záchod. To malej evidentně ne, na Přimdě pěkně zašvíknul i cestovní postýlku. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.6.11 19:28

Ahojky maminky :-) ,
konečně mám časík se podívat co vyvádí naši březňátka :-D Ted jsem vůůůebc nestíhala…šílený. Ted se jdu najíst, něco pokldiit a k telce…Je super, že se to atdy takhle krááásně stále rozjíždí :-D Hedn mám lepší náladu…
Přečetla jsem rychlovkou ejn pár příspěvků… Tak chtěla bych taky přivítat Máju :srdce: :kytka: … Je super, že máme další bžezňátko :-D
Zítra Vás dočtu…už se těším an pokec :-D
Mějte se jen kráááásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.6.11 21:10

Hezký večer všem,
tak princeznu mám uspanou a teď už se jen těším na vanu…venku bylo celý den na padnutí :roll:
My chceme jet na Šumavu, ale mám taky docela obavu z toho režimu, jak to tam zvládne..třeba , když jedu k mamce s malou tak je schopná tam prospat dopoledne i odpoledne..a doma mi pak řve večer, protože je přespalá..
Andílku s tím chozením na záchod to máme podobný :think:

Včelko s těma chlapama je to všude stejný, ze začátku malá vzbudila manžela i zavrtěním a teď je tuhej i když brečí :pankac:

Pájo a jak ti teď chrní malej v noci, dohání ten deficit ze dne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.6.11 23:29

Jsem moc ráda, že jste tady psali o tom spinkání mimo domov…Byli jsme u švagrové a Daňulka tam byl šílenej…usnul až po 20hod.večer…normálně usíná po 18:30 a szále se vrtěl a poplakával…Myslela jsem na to, jestli to mrňousci dělají. A s tím spinkáním to máme stejně…než něco uklidim a chci si taky lehnout, je vzhůru:-) Jinak ted u nás řýdí šílená bouřka ale musím „zaťukat“, že malej zatím spinká…jen se vrtí :-) Holky chci se prosím zeptat…od kdy tak s mrňnouskama na koupálko? Abych malýmu neublížila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
6.6.11 07:19

ahojky všem :mavam:
boudi no ještě sem zapoměla napsat že k těm 20minutovkám přes den dá jednou 1.5 až2hodky spánku,ted asi tak 10dní už spinká první spaní 4 až 6 hodin,lale usíná už kolem 19 až 20hod,pak s e budí zase asi po 2 hodkách,ale už neječí,párkrát si cuckne a spí dál,ale mám ho v posteli,protože když ho přenáším do postýlky,tak se vzbudí a spustí sirénu,takhodld spíme zatím,spolu,doufám že ho to odnaučím :think:
spinkání mimo domov zatím neriskuju,špatně spí doma,né tak tak jinde,ale v červenci se na jeden víkend chystáme pryč,tak uvidím :wink:
verunko koupák zatím nevím,teda mám koupaliště dost studený a je tam hodně chloru,takže u nás asi dlouho ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 13:24

To jsem ale naštvaná. Bojujeme s tou rýmou a ještě se k tomu přidal kašel. Tak jsem byla malýmu koupit nějaký sirup na rozpuštění hlenů a paní magistra mi doporučila Stodal Teď čtu doma leták a tady píšou, že je to na suchý typ kašle a navíc pro děti od 1 roku. :cert: A to se mě ptala, jak je malý starý a kolik váží. Tak to půjdu odpoledne vrátit, snad mi to vezmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.6.11 16:59

Tak to mám dost Andílku…Člověk potřebuje poradit a potom tohle…A vzali Ti kapičky zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.6.11 20:18

andílku ze začátku jí odsávání nevadilo, ted zapnu vysavač a už se kroutí :-(

včelko jooo to znáááám. že si vymešlim, chlap si vesele spal verdle v místnosti a ráno přišel s větou, sal celou noc vid? a já tam uklidnovala kluka každou hodinu :-?

tak dnes máme za sebou výtěr z nosánku tak v pátek výsledky doufám že vše ok. dr říkala že u miminek se rýma léčí špatně :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.6.11 20:19

andílku kámoška dávala malé v 6 týdnech na kašel hedelix, půlku dávky snad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí