Poradna duly
Jana Čurdová
Beed, všechno bude dobrý…věřím tomu. To by jinak nebylo možný
Holt máme mrńousky na něco línější a na něco šikovnější ![]()
Holky nebojte, ono se to srovná..Se Žužu jsem cvičila jeden cvik z vojtovky už od porodnice, měla křivou nožku, jak šla koncem pánevním a byla v bříšku zkroucená a nakonec se to rozcvičilo..ale byl to boj..co cvičení, to pláč, ale říkala jsem si, že to je jen a jen pro její dobro ![]()
Jinak dneska jsem byli na svatbě..kamarádka se vdávala..měla to krásný..hend bych se vdávala znova
![]()
Boudice23 píše:
Holky nebojte, ono se to srovná..Se Žužu jsem cvičila jeden cvik z vojtovky už od porodnice, měla křivou nožku, jak šla koncem pánevním a byla v bříšku zkroucená a nakonec se to rozcvičilo..ale byl to boj..co cvičení, to pláč, ale říkala jsem si, že to je jen a jen pro její dobro
Jinak dneska jsem byli na svatbě..kamarádka se vdávala..měla to krásný..hend bych se vdávala znova![]()
Boudí, plakala Ti hodně když jste cvičili? Prý je ta Vojtovka vážně drsná. Já jen nevím jestli není to cvičení zbytečný…nevíím
A jakpak jste si užili svatbu? ![]()
Veru-nka píše:
Ahojky maminky,
přeji Vám krááásnou neděli
Boudice23 píše:Boudí, plakala Ti hodně když jste cvičili? Prý je ta Vojtovka vážně drsná. Já jen nevím jestli není to cvičení zbytečný…nevíím
Holky nebojte, ono se to srovná..Se Žužu jsem cvičila jeden cvik z vojtovky už od porodnice, měla křivou nožku, jak šla koncem pánevním a byla v bříšku zkroucená a nakonec se to rozcvičilo..ale byl to boj..co cvičení, to pláč, ale říkala jsem si, že to je jen a jen pro její dobro
Jinak dneska jsem byli na svatbě..kamarádka se vdávala..měla to krásný..hend bych se vdávala znova![]()
![]()
A jakpak jste si užili svatbu?
Dobré ránko,
no místo pláče jsem to spíš měla přirovnat k řevu
…rehabilitační doktorka mi říkala, že je to nebolí, že jí to aspoń víc vyburcuje jak pláče, časem si některé děti zvyknou a spíš je to unaví ke spánku
..bejt tebou tak to třeba týden cvičím a pak uvidíš jestli to pomohlo nebo ne…já jak viděla že se to u Zuzky lepšilo tak sem to pak taky flákala, ale ze začátku jsem si to nelajzla..bála jsem se abych něco nezanedbala ![]()
Jinak svatba byly báječná…obřad v zámeckém parku a odpolední grilovajda u strejdy na penzionu…jen trošku v podvečer sprchlo, ale to nijak nevadilo ![]()
Veru-nka píše:
Beed, všechno bude dobrý…věřím tomu. To by jinak nebylo možnýHolt máme mrńousky na něco línější a na něco šikovnější
Asi jo, Veru. Holky jsou ale každá jiná, Vája sice moc nepase koníky, ale zase jí jde držení hračky, dokonce už pochopila, že když pohne ručkou, zahrká to… A Kája zase pase, ale na zádech je pěknej flegmoš
skoro se ani nehne. ![]()
Však ony se to ty naše děti všechno naučí, holt si musíme počkat! Jsou to šikulky. ![]()
Ahojky maminky,
nějak to tady mrzne, že?
Jakpak se máte a copak úžasňáčci? ![]()
Veru-nka píše:
Ahojky maminky,
nějak to tady mrzne, že?Jakpak se máte a copak úžasňáčci?
Máme se fajn, akorát ty dvě treperendy včera od 5 ráno do 8 večer naspaly každá asi půl hodinky
tak nevím, co to měly za den. Snad to dneska bude zase v normálu.. ![]()
Kája dneska vstávala, tak podivně kňourala a když jsem ji vzala z postýlky, byla úúúplně, ale úplně celá mokrá - zádíčka, ponožky, až na vláskách… samozřejmě i peřinka, prostěradlo… Protekla jí plínka, chudáček, kdoví jak dlouho v tom ležela. Tak jsem se s ní musela pořádně pomazlit
za tu křivdu ![]()
Ahojky březňátka! My jsme měli hektický víkend a teď nás snad zase čeká poklidnější týden.
Dneska odpoledne jdeme s prckem na focení, tak jsem moooc zvědavá!
Beed, tak to je hustý…
To vážně skoro vůbec nespinkali. A jakpak si to zvládala a byli hodňunký? Jéé, chudinka…tak ale maminka jí to hned vynahradila, vid
Je ale šikulka, že třeba nějak neřvala nebo tak..v klídku Ti to říkala ![]()
Andílku, to bude určitě úžasný…potom nám musíš říct zážitky a ukázat fotečky ![]()
Ahojki.Taky máme malého Březňáčka Danečka a narodil se 9.3.11. ve 38tt.Měl jenom 2100g a 45cm ale teď ve 3. měsících ma přes 60cm a 5100g. Kolik holky vlastně mívají děti ve 3 měsících?
Veru-nka píše:
Beed, tak to je hustý…To vážně skoro vůbec nespinkali. A jakpak si to zvládala a byli hodňunký? Jéé, chudinka…tak ale maminka jí to hned vynahradila, vid
Je ale šikulka, že třeba nějak neřvala nebo tak..v klídku Ti to říkala
Andílku, to bude určitě úžasný…potom nám musíš říct zážitky a ukázat fotečky
Ale jo, byly docela hodný, akorát jsem si říkala, že to snad není možný… normálně mi prospí tři čtvrtě dne ![]()
No jo, neřvala, spíš fakt jenom tak kňourala… večer si nacpala bříško, takže jak jsem jí zapla plínku, tak ráno byla úplně volná - proto to asi proteklo. Ale přebalila jsem ji, nakrmila a pomazlila a teď je spokojená a spinká. A Vája taky.
Jinak, co je ještě nového - začínám od víkendu přikrmovat Nutrilonem…
už mám pro ně málo mlíčka, ani nic neodstříkám a ony po kojení byly vždycky ukňouraný a nespokojený… takže jsem musela. Teda ale je to pálka, ten nutrilon!!
vzala bych něco levnějšího, ale doktorka nám řekla, že kdybysme přikrmovali, tak máme dávat HA, protože jsou maličký a já jsem alergik, a HA je jen nutrilon a beba. A to cenově vychází stejně.
Dadulina píše:
Ahojki.Taky máme malého Březňáčka Danečka a narodil se 9.3.11. ve 38tt.Měl jenom 2100g a 45cm ale teď ve 3. měsících ma přes 60cm a 5100g. Kolik holky vlastně mívají děti ve 3 měsících?
My budeme mít skoro 3 měsíce a holky mají asi 3,5 kg
a to měli PV 2150 a 2300. To je individuální, 5 kg je hezká váha.
A jinak teda vítej u Březňátek ![]()
Ahoj holky,
Beed to se mi taky párkrát stalo, že nechtěla naspat přes den vůbec nic..ale vždycky s eto vrátilo do normálu ![]()
Co jsi nakonec vybrala na fleru?
Andlílku my máme objednané focení v Praze jen se nějak nemůžeme dohodnout s manžou na datu, kdy tam pojedeme, ale už se taky moc těším
, tak sem pak hoď nějaké fotešky ![]()
Dadulino Zuzka měla 5670g ve 3 měsících ![]()
Odkud jste?
Příspěvek upraven 13.06.11 v 09:35
Beed píše:Dadulina píše:My budeme mít skoro 3 měsíce a holky mají asi 3,5 kg
Ahojki.Taky máme malého Březňáčka Danečka a narodil se 9.3.11. ve 38tt.Měl jenom 2100g a 45cm ale teď ve 3. měsících ma přes 60cm a 5100g. Kolik holky vlastně mívají děti ve 3 měsících?a to měli PV 2150 a 2300. To je individuální, 5 kg je hezká váha.
A jinak teda vítej u Březňátek
Děkuju za uvítání
Tak to jo a já si myslela že je ještě malinký
Jinak my už sme taky na Nutrilonu a jsem taky alergik, al doktorka mi neřekla že mám používat HA
Ale prcek je spokojeny i tak