Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
11.6.11 17:13

Beed, všechno bude dobrý…věřím tomu. To by jinak nebylo možný :zed: Holt máme mrńousky na něco línější a na něco šikovnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.6.11 22:19

Holky nebojte, ono se to srovná..Se Žužu jsem cvičila jeden cvik z vojtovky už od porodnice, měla křivou nožku, jak šla koncem pánevním a byla v bříšku zkroucená a nakonec se to rozcvičilo..ale byl to boj..co cvičení, to pláč, ale říkala jsem si, že to je jen a jen pro její dobro :palec:
Jinak dneska jsem byli na svatbě..kamarádka se vdávala..měla to krásný..hend bych se vdávala znova :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
12.6.11 09:23
Ahojky maminky,
přeji Vám krááásnou neděli :-)
Boudice23 píše:
Holky nebojte, ono se to srovná..Se Žužu jsem cvičila jeden cvik z vojtovky už od porodnice, měla křivou nožku, jak šla koncem pánevním a byla v bříšku zkroucená a nakonec se to rozcvičilo..ale byl to boj..co cvičení, to pláč, ale říkala jsem si, že to je jen a jen pro její dobro :palec:
Jinak dneska jsem byli na svatbě..kamarádka se vdávala..měla to krásný..hend bych se vdávala znova :lol: :pankac:

Boudí, plakala Ti hodně když jste cvičili? Prý je ta Vojtovka vážně drsná. Já jen nevím jestli není to cvičení zbytečný…nevíím :nevim: :-( A jakpak jste si užili svatbu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
12.6.11 09:56
Veru-nka píše:
Ahojky maminky,
přeji Vám krááásnou neděli :-)
Boudice23 píše:
Jinak dneska jsem byli na svatbě..kamarádka se vdávala..měla to krásný..hend bych se vdávala znova :lol: :pankac:
Boudí, plakala Ti hodně když jste cvičili? Prý je ta Vojtovka vážně drsná. Já jen nevím jestli není to cvičení zbytečný…nevíím :nevim: :-( A jakpak jste si užili svatbu? :-)

Dobré ránko,
no místo pláče jsem to spíš měla přirovnat k řevu :twisted: …rehabilitační doktorka mi říkala, že je to nebolí, že jí to aspoń víc vyburcuje jak pláče, časem si některé děti zvyknou a spíš je to unaví ke spánku :palec: ..bejt tebou tak to třeba týden cvičím a pak uvidíš jestli to pomohlo nebo ne…já jak viděla že se to u Zuzky lepšilo tak sem to pak taky flákala, ale ze začátku jsem si to nelajzla..bála jsem se abych něco nezanedbala :think:

Jinak svatba byly báječná…obřad v zámeckém parku a odpolední grilovajda u strejdy na penzionu…jen trošku v podvečer sprchlo, ale to nijak nevadilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.6.11 10:42
Veru-nka píše:
Beed, všechno bude dobrý…věřím tomu. To by jinak nebylo možný :zed: Holt máme mrńousky na něco línější a na něco šikovnější :-)

Asi jo, Veru. Holky jsou ale každá jiná, Vája sice moc nepase koníky, ale zase jí jde držení hračky, dokonce už pochopila, že když pohne ručkou, zahrká to… A Kája zase pase, ale na zádech je pěknej flegmoš :)) skoro se ani nehne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.6.11 10:43

Však ony se to ty naše děti všechno naučí, holt si musíme počkat! Jsou to šikulky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.6.11 08:21

Ahojky maminky,
nějak to tady mrzne, že? :-( Jakpak se máte a copak úžasňáčci? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 08:43
Veru-nka píše:
Ahojky maminky,
nějak to tady mrzne, že? :-( Jakpak se máte a copak úžasňáčci? :-)

Máme se fajn, akorát ty dvě treperendy včera od 5 ráno do 8 večer naspaly každá asi půl hodinky :roll: tak nevím, co to měly za den. Snad to dneska bude zase v normálu.. :)
Kája dneska vstávala, tak podivně kňourala a když jsem ji vzala z postýlky, byla úúúplně, ale úplně celá mokrá - zádíčka, ponožky, až na vláskách… samozřejmě i peřinka, prostěradlo… Protekla jí plínka, chudáček, kdoví jak dlouho v tom ležela. Tak jsem se s ní musela pořádně pomazlit :srdce: za tu křivdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 08:43

Ahojky březňátka! My jsme měli hektický víkend a teď nás snad zase čeká poklidnější týden. :-D Dneska odpoledne jdeme s prckem na focení, tak jsem moooc zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.6.11 09:11

Beed, tak to je hustý… :-) To vážně skoro vůbec nespinkali. A jakpak si to zvládala a byli hodňunký? Jéé, chudinka…tak ale maminka jí to hned vynahradila, vid :-D Je ale šikulka, že třeba nějak neřvala nebo tak..v klídku Ti to říkala :-)

Andílku, to bude určitě úžasný…potom nám musíš říct zážitky a ukázat fotečky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 09:17

Ahojki.Taky máme malého Březňáčka Danečka a narodil se 9.3.11. ve 38tt.Měl jenom 2100g a 45cm ale teď ve 3. měsících ma přes 60cm a 5100g. Kolik holky vlastně mívají děti ve 3 měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 09:19
Veru-nka píše:
Beed, tak to je hustý… :-) To vážně skoro vůbec nespinkali. A jakpak si to zvládala a byli hodňunký? Jéé, chudinka…tak ale maminka jí to hned vynahradila, vid :-D Je ale šikulka, že třeba nějak neřvala nebo tak..v klídku Ti to říkala :-)Andílku, to bude určitě úžasný…potom nám musíš říct zážitky a ukázat fotečky :-D

Ale jo, byly docela hodný, akorát jsem si říkala, že to snad není možný… normálně mi prospí tři čtvrtě dne :)
No jo, neřvala, spíš fakt jenom tak kňourala… večer si nacpala bříško, takže jak jsem jí zapla plínku, tak ráno byla úplně volná - proto to asi proteklo. Ale přebalila jsem ji, nakrmila a pomazlila a teď je spokojená a spinká. A Vája taky.
Jinak, co je ještě nového - začínám od víkendu přikrmovat Nutrilonem… :roll: už mám pro ně málo mlíčka, ani nic neodstříkám a ony po kojení byly vždycky ukňouraný a nespokojený… takže jsem musela. Teda ale je to pálka, ten nutrilon!! :nevim: vzala bych něco levnějšího, ale doktorka nám řekla, že kdybysme přikrmovali, tak máme dávat HA, protože jsou maličký a já jsem alergik, a HA je jen nutrilon a beba. A to cenově vychází stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 09:20
Dadulina píše:
Ahojki.Taky máme malého Březňáčka Danečka a narodil se 9.3.11. ve 38tt.Měl jenom 2100g a 45cm ale teď ve 3. měsících ma přes 60cm a 5100g. Kolik holky vlastně mívají děti ve 3 měsících?

My budeme mít skoro 3 měsíce a holky mají asi 3,5 kg :mrgreen: a to měli PV 2150 a 2300. To je individuální, 5 kg je hezká váha.
A jinak teda vítej u Březňátek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 09:34

Ahoj holky,

Beed to se mi taky párkrát stalo, že nechtěla naspat přes den vůbec nic..ale vždycky s eto vrátilo do normálu :palec:
Co jsi nakonec vybrala na fleru?

Andlílku my máme objednané focení v Praze jen se nějak nemůžeme dohodnout s manžou na datu, kdy tam pojedeme, ale už se taky moc těším :palec: , tak sem pak hoď nějaké fotešky :dance:

Dadulino Zuzka měla 5670g ve 3 měsících :oops:
Odkud jste?

Příspěvek upraven 13.06.11 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 09:34
Beed píše:
Dadulina píše:
My budeme mít skoro 3 měsíce a holky mají asi 3,5 kg :mrgreen: a to měli PV 2150 a 2300. To je individuální, 5 kg je hezká váha.
A jinak teda vítej u Březňátek :mavam:

Děkuju za uvítání :kytka: Tak to jo a já si myslela že je ještě malinký :-) Jinak my už sme taky na Nutrilonu a jsem taky alergik, al doktorka mi neřekla že mám používat HA :nevim: Ale prcek je spokojeny i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí