Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
13.6.11 10:53
Dadulina píše:
Ty jo, tak to jde, jenže já jsem úplně na opačném konci republiky - na jižní Moravě ve Znojmě. Takže Polsko by se nám asi trochu prodražilo… :mrgreen: :mrgreen: Tak to asi každopádně.My to tady máme kousek.Ale slyšela sem a i četla že se to dá objednat a poslat přes net, ale nevím kde.To by chtělo pohledat třeba na nějakých polských stránkách

Drahý má příbuzné v Jaroměři, ti to mají kousek, ale vídáme se jen jednou za čas, takže… by to asi nestačiilo. Spíš fakt přemýšlím o něčem lacinějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 11:01

Tak kdyby ste nakoupili na dlouhou dobu, tak by to vyslo jeste levněji. Ale jasně, chce to vyzkoušet.U nás to neprošlo takže máme hold smůlu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 11:04
Dadulina píše:
No my sme už taky zkoušeli levnější Sunar.Protože Nutrilon je u nás vážně předražený.Sice ten Sunar chutná líp, ale prďolku nám zacpal a pak mi doktorka řekla že mu mám dávat radši ten Nutrilon když už je na něj zvyklý.Takže budeme jezdit do Polska, tam ho mají tuším za 250kc v přepočtu a akorát se jmenuje Babylon.Jinak je to uplně to samé.Známi takhle ušetřili hodně protože mají taky dvojčátka.A plínky ty sme sice nějaké měli ale Dani má rozmazlenou prdelku a skoro po všech krom Pampers Premium care je opruzený ať dělám co dělám.Takže tohle se nám taky pěkně prodraží :pocitac:

Holky zase od té chvíle, co dávám nutrilon, kadí min. 3× denně, ale ohromný množství :nevim: pořád je sprchuju… tak nevím, jestli je to normální, ale vypadají spokojeně.. tak nevím, je to normální?? Když jsem jen kojila, kadily třeba jednou za 5 dní, to mi řekla doktorka, že je v pořádku, tak na to nejsem zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 11:11

Když sem kojila tak Dani kakal 1× denně.Po sunaru 1× za 3-4 dny a měl stím evidentní problém.Jinak po Nutrilonu taky 1× denně a pořádnou nálož :lol: Někdy se až nestačím divit.Ale dáváme probiotika takže možná to dělá svoje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 11:42
Beed píše:
400 g balení stojí ca. 250 Kč. Kdybych měla krmit jenom tím, tak jsem si spočítala, že mi to vydrží s jejich momentálníma dávkama tak na 2 a půl dne. Mazec, co?

8-o 8-o 8-o tak to je masakr…doufám, že mi to mlíčko ještě dlouho vydrží :cert:
Ale stejně smekám svůj myslivecký klobouk, že ti mlíčko pro dvojky vydrželo tak dlouho :potlesk: :potlesk:
Pak sem hoď ty fotky pokojíku, my ho ještě neřešili, máme malou u nás a hlavně nevím jak se sem vůbec poskládáme, doufám, že než bude malá potřebovat pokoj tak už tady nebudeme..jinak si to půjdu hodit :cert:

Dadulinko a jaké jsou ty premium care??prej jsou nějak inovované a slyšela jsem jak na ně holky nadávají..já je ještě nezkoušela..používáme Active baby(ale taky je inovovali, spíše k horšímu se mi zdá).
Jinak jizvu cítím ještě teď, mám to kolem necitlivé..cca 5cm pruh a pochybuju že to bude ještě někdy ok..najhorší druhý den po porodu postavit se s drenama a cévkou na nohy, ale pak už to bylo lepší a lepší..každý porod má své pro a proti :think:

Jinak pro ostatní holky : jaké používáte plenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 11:57

Jo taky sem četla že na ně nadávají protože jsou moc tenké( mě to připadá OK) a že prej často protečou (mě se to stalo fakt jenom parkrát), že smrdí když jsou počurané(já to beru jako dobrou vlastnost, protože když už jsou počurané tak to hned poznám)a ještě že se malým přilepuje ta síťka co je ve vnitř. Ale já sem snima skopokejná a prcek taky.I když je hodně počuraný, třeba po celé noci, tak hodně dobře všechno nasaje a prdolka má teméř suchou prdelku ( ne jak myslím u Huggies kdy je celý mokrý ale plínka suchá)A hlavně taky dokaže pojmout i dobrou část kakance což mi taky příjde super.Na druhou stranu cena je hodně bolestivá. Takže za mě až na cenu SUPER :palec: . )

Právě sem slyšela že to hojeni po cisaři je na houby… v tom je asi normální porod lepší ja sem dvě hodiny po porodu byla v pohodě a mohla chodit, ale jsem bez jakýchkoli jizev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 12:04
Boudice23 píše:
Beed píše:
400 g balení stojí ca. 250 Kč. Kdybych měla krmit jenom tím, tak jsem si spočítala, že mi to vydrží s jejich momentálníma dávkama tak na 2 a půl dne. Mazec, co?

8-o 8-o 8-o tak to je masakr…doufám, že mi to mlíčko ještě dlouho vydrží :cert:
Ale stejně smekám svůj myslivecký klobouk, že ti mlíčko pro dvojky vydrželo tak dlouho :potlesk: :potlesk:
Pak sem hoď ty fotky pokojíku, my ho ještě neřešili, máme malou u nás a hlavně nevím jak se sem vůbec poskládáme, doufám, že než bude malá potřebovat pokoj tak už tady nebudeme..jinak si to půjdu hodit :cert:

Jinak pro ostatní holky : jaké používáte plenky?

No je to náročný, to kojení… :) taky nemám nic moc velký prsa a teď po tom kojení… škoda mluvit… :roll:
Holky spí taky u nás v ložnici, ale pokojíček máme nachystanej, teda ne vybavenej, ale vymalovanej atd.

Používám všechny možný plínky, který jsem dostala :mrgreen: teď aktuálně pampers New Baby, zatím bych řekla, že jsou z těch, co jsem dostala, nejlepší.
Premium Care byly taky v pohodě, ty jsme používaly, protože holky měli ani ne 2,5 kg, a tyhle jsou od 2 kg. Ale jsou docela drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 12:07

Beed Taky sme použivaly na začatku už ty premium protože jsou pro takové malé děti ale když sme pak zkusili jiné tak to dopadlo hrozně… Ty puchýřky už nechci nikdy vidět :-? Dani má asi citlivou pokožku, možná po mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 12:09
Dadulina píše:
Beed Taky sme použivaly na začatku už ty premium protože jsou pro takové malé děti ale když sme pak zkusili jiné tak to dopadlo hrozně… Ty puchýřky už nechci nikdy vidět :-? Dani má asi citlivou pokožku, možná po mě :nevim:

jo a mimochodem, koukala jsem, že ty Premium Care se liší podle velikosti balení :) nebo možná doprodávají starší typ malé balení, nebo nevím jak, každopádně ty v tom menším balení jsou lepší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 12:13
Beed píše:
Dadulina píše:
Beed Taky sme použivaly na začatku už ty premium protože jsou pro takové malé děti ale když sme pak zkusili jiné tak to dopadlo hrozně… Ty puchýřky už nechci nikdy vidět :-? Dani má asi citlivou pokožku, možná po mě :nevim:
jo a mimochodem, koukala jsem, že ty Premium Care se liší podle velikosti balení :) nebo možná doprodávají starší typ malé balení, nebo nevím jak, každopádně ty v tom menším balení jsou lepší… :nevim:

Jo taky sem si toho všimla.3 jsou jiné než 1…Nejsou sice tak dobré ale o moc horší nejsou…Pořád mi přijdou lepší než ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 12:16

Počkat. teď jak si to čtu zpětně tak si asi myslela že balení podle počstu plínek a ne velikosti plínek že? Tak to nevím my kupujeme jenom ty velké balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 12:22
Dadulina píše:
Počkat. teď jak si to čtu zpětně tak si asi myslela že balení podle počstu plínek a ne velikosti plínek že? Tak to nevím my kupujeme jenom ty velké balení…

jojo, velikost balení, ne plínek.
Ty v menším balení se mi zdály lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 12:25

Podle mě je to ještě zbytek zásob..to sam jsem postřehla u AB..tam se ale nakonec obláčky na plínce změnily na puntíky! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 12:32

Taky bych řekla.Možná protože ty velké balení vyjdou líp tak se víc prodávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.6.11 13:10

Ahoj holky - vy jste se teda rozjely :-)
My používáme plínky Huggies(premium), Pampers (active baby, premium care, new baby i economy) a Háppy - všechny úplně bez problémů (všechny balíky jsme dostali, takže já jsem koupila teprve minulý týden první balík)- ale úplně nejvíc nám vyhovovaly Fixies - jenže ty se tady u nás hrozně špatně schání :-(

Dadulina - já mám holčičku 2,5 měs. a ve 2 měsících na kontrole vážila 5200g :oops: PV byla 2870g - je plně kojená a je to dost velký žrout :oops: :oops: takže se zatím dost podobá mé hyperobézní tchýni :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí