Poradna duly
Jana Čurdová
včelka Maja píše:
Beed - já taky jenom kojím, ale všichni okolo (hlavně babičky) se mně ptají jestli jí v těch horkách přidávam čajík
Ty babičky
mně řekla doktorka, že když kojím, tak je nemám učit na čaj/na láhev…
i když vlastně stejně dostávají láhev kvůli nutritonu…
Hlavně, že jsou spokojené ![]()
ahoj sluníčka, dnes bylo ošklivo, ale i tak jsme byly venku i když nejde chodit v dešti tři hodiny.Odpoledne jsme byli s manžou udělat veliký nákup a teď tu relaxuji…včera jsem koukala na Sluhu dvou pánů a pobavila se tak jako dlouho ne.....až jsem od smíchu škytavku dostala…
![]()
Májo, nechodíš ke stejné doktorce?
My chodíme do foniatrie - 2.patro… Už 3 kontroly ho ani neotočila na bříško… ![]()
včelka Maja píše:
Naše malá naštěstí spolupracuje ve všech poloháchna bříšku se jí dost líbí od narození, takže hlavičku zvedá tak od čtvrtého týdne a teď už jí udrží i delší dobu, zatím i bez motivace
![]()
Naší paní dr. je to asi fuk, protože se mě ani nezeptá co už malá umí nebo dělá - ani to při vyšetření nezjišťuje
Beed - já taky jenom kojím, ale všichni okolo (hlavně babičky) se mně ptají jestli jí v těch horkách přidávam čajík
Dobré ráno ![]()
Andílku chodím do Remusu k dr. Floriánové - bylo to na doporučení, že je moc dobrá a hlavně hodná - jenže paní dr. je taková dost upovídaná s maminkama, ale to vyšetření má tak šup šup a můžete jít ![]()
Nechodíš náhodou k dr. Benediktové?
Dobré ránko! ![]()
U Remusu bydlíme.
Chodíme na doporučení k Dr. Baliharové.
Ještě mi doporučovali CHvátalovou, ta je taky ve Foniatrii.
včelka Maja píše:
Dobré ráno![]()
Andílku chodím do Remusu k dr. Floriánové - bylo to na doporučení, že je moc dobrá a hlavně hodná - jenže paní dr. je taková dost upovídaná s maminkama, ale to vyšetření má tak šup šup a můžete jít
Nechodíš náhodou k dr. Benediktové?
Já zase bydlím u foniatrie
to je náhoda
Baliharovou mi taky doporučili, ale šla jsem nakonec do Remusu (rozhodl věk dr.) ![]()
Holky, trochu mimo mísu, ale zeptám se - nevzpomínáte si některá, jak se jmenuje ta stránka, kde lidi prodávají všelijaký svoje výrobky? Třeba obrázky, náušnice, pletení atp. … ne a ne to najít
chtěla jsem se tam na něco mrknout
![]()
Beed píše:
Holky, trochu mimo mísu, ale zeptám se - nevzpomínáte si některá, jak se jmenuje ta stránka, kde lidi prodávají všelijaký svoje výrobky? Třeba obrázky, náušnice, pletení atp. … ne a ne to najítchtěla jsem se tam na něco mrknout
![]()
Třeba www.fler.cz tam moc ráda načuhuju
a občas i nakupuju ![]()
Boudice23 píše:Beed píše:Třeba www.fler.cz tam moc ráda načuhuju
Holky, trochu mimo mísu, ale zeptám se - nevzpomínáte si některá, jak se jmenuje ta stránka, kde lidi prodávají všelijaký svoje výrobky? Třeba obrázky, náušnice, pletení atp. … ne a ne to najítchtěla jsem se tam na něco mrknout
![]()
![]()
a občas i nakupuju
Boudi, díííííík!!! To je přesně ta stránka, kterou jsem hledala
![]()
Beed píše:Boudice23 píše:Boudi, díííííík!!! To je přesně ta stránka, kterou jsem hledalaBeed píše:Třeba www.fler.cz tam moc ráda načuhuju
![]()
![]()
a občas i nakupuju
![]()
![]()
Není zač..je tam toho tolik, že mi z toho šly až oči kolem..V práci jsem jeden den strávila jen koukáním na naušničky ..jsem na ně docela ujetá ![]()
Boudice23 píše:Beed píše:Není zač..je tam toho tolik, že mi z toho šly až oči kolem..V práci jsem jeden den strávila jen koukáním na naušničky ..jsem na ně docela ujetáBoudice23 píše:Boudi, díííííík!!! To je přesně ta stránka, kterou jsem hledalaBeed píše:Třeba www.fler.cz tam moc ráda načuhuju
![]()
![]()
a občas i nakupuju
![]()
![]()
Já jsem byla dřív taky… teď poslední dobou nenosím vůbec, ale vůbec nic - nosila jsem prstýnek od babičky, ale v těhu se mi nevlezl na prst a teď pro změnu mi zas padá, takže mám utrum.
Jinak náušnice - já už mám určitě i dírky zarostlý ![]()
Ahojky maminky,
přeji Vám krááásnou sobotu ![]()
Omlouvám se, že píšu až ted…ale měla jsem ted hlavu totálně v pejru…
Snad Vás dočtu co nejdříve:-)Holky, my byli v pátek na neurologii kvůli hlavičce, že leží více na levé straně, ty nás poslali na cvičení…byli jsme ve středisku, kde jsou hodně dětičky postižení…šílenýýý
Na cvičení nám ukázala sestřička tak debilní cviky
Prý má slabé svaly v zádech, že neumí pást koníčky(fláká je) potom řekla, že tedy koníčky umí ale, že tu hlavičku cpe stále na tu levou stranu, tak že jí má slabší…hrůza. Máme mu držet hlavičku na jedný straně, dát bradičku dolu a druhou rukou jet pod žebra a dloubat ho dokud nebude nadskakovat s nožičkama. Jsme z toho hotová. Plakal jak o život, šmudlínek…Ještě prý vadí, že mu nejde vidět krk…Nevíte holky jestli to je normální nebo se vykašlat na ty cviky? Nevim co dělat ![]()
Veru-nka píše:
Ahojky maminky,
přeji Vám krááásnou sobotu
Omlouvám se, že píšu až ted…ale měla jsem ted hlavu totálně v pejru…Snad Vás dočtu co nejdříve:-)Holky, my byli v pátek na neurologii kvůli hlavičce, že leží více na levé straně, ty nás poslali na cvičení…byli jsme ve středisku, kde jsou hodně dětičky postižení…šílenýýý
Na cvičení nám ukázala sestřička tak debilní cviky
Prý má slabé svaly v zádech, že neumí pást koníčky(fláká je) potom řekla, že tedy koníčky umí ale, že tu hlavičku cpe stále na tu levou stranu, tak že jí má slabší…hrůza. Máme mu držet hlavičku na jedný straně, dát bradičku dolu a druhou rukou jet pod žebra a dloubat ho dokud nebude nadskakovat s nožičkama. Jsme z toho hotová. Plakal jak o život, šmudlínek…Ještě prý vadí, že mu nejde vidět krk…Nevíte holky jestli to je normální nebo se vykašlat na ty cviky? Nevim co dělat
No, tak to jsem zvědavá… Kája je v pohodě, ale Vája mi taky věčně cpe hlavu na pravou stranu, jsem zvědavá co nám na to řekne doktorka..
Veru, a to cvičení zní fakt hrozně, ale tak snad to má nějaký účinek - Vája už má pravé ucho víc u hlavy než levé, jak na něm pořád leží. ![]()
Ouško má Dáňa na levé straně více odstáté než na pravé…Koupila jsem mu kvůli tomu i čelenku a někdy mu jí dám aby se mu ouško srovnalo ale nepřijde mi, to
Jinak jak Valentinka cpe hlavičku na pravou stranu, prý se to srovná pasním koníčků a věkem…tak, že nevím
Ale tak určo to bude mít dobrý
Já se jen modlím, at tam už nemusíme…je to fakt na palici…na nic jinýho nemyslím ![]()
Veru-nka píše:
Ouško má Dáňa na levé straně více odstáté než na pravé…Koupila jsem mu kvůli tomu i čelenku a někdy mu jí dám aby se mu ouško srovnalo ale nepřijde mi, toJinak jak Valentinka cpe hlavičku na pravou stranu, prý se to srovná pasním koníčků a věkem…tak, že nevím
Ale tak určo to bude mít dobrý
Já se jen modlím, at tam už nemusíme…je to fakt na palici…na nic jinýho nemyslím
No moc se jí pást nechce… jakoby ta hlavička na ni prostě byla moc těžká :/
Kája je v tomhle šikovnější, i když je o něco menší a lehčí.
No tak snad se Danouškovi ouško spraví, ony jsou zatím ty ouška takový měkkounký, tvarovatelný ![]()