Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
13.6.11 09:36

Boudice23 My sme z Ostravy. A kolik měla po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 09:42
Dadulina píše:

3350g :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 09:44
Boudice23 píše:
Ahoj holky,Beed to se mi taky párkrát stalo, že nechtěla naspat přes den vůbec nic..ale vždycky s eto vrátilo do normálu :palec:
Co jsi nakonec vybrala na fleru?

Dneska to vypadá dobře, zatím spinkají jak :andel:
Nevybrala jsem nic, spíš plánuju, že tam něco dám :wink: ale koukala jsem, prohlížela, a je tam toho tolik, že kdybych si chtěla něco vybrat, tak bych si asi nevybrala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 09:45
Boudice23 píše:
Dadulina píše:

Krásná váha :palec: To já sem doufala že se k takové váze dopracujeme, ale nakonec to bylo i v něčem lepší.Protože sem měla i s jeho maličkostí u porodu co dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 09:47
Dadulina píše:
Děkuju za uvítání :kytka: Tak to jo a já si myslela že je ještě malinký :-) Jinak my už sme taky na Nutrilonu a jsem taky alergik, al doktorka mi neřekla že mám používat HA :nevim: Ale prcek je spokojeny i tak

tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek :mrgreen: (když tak o tom přemýšlím, dostala jsem plínky na 3 měsíce - to je bomba, ne?). Tak budeme muset začít kupovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 09:47
Dadulina píše:
Boudice23 píše:
Dadulina píše:
Krásná váha :palec: To já sem doufala že se k takové váze dopracujeme, ale nakonec to bylo i v něčem lepší.Protože sem měla i s jeho maličkostí u porodu co dělat :-)

No Zuzku dle UZ typovali na 4kg miminko..tím že byla KP tak byl císařský řez jasný…já ani nevím co znamená slovo „rodit“!

Beed a co vyrábíš jestli se mohu optat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 09:49

Jinak dneska jsem třídila mimiskříňku, mám fůru věcí, co už jsou holkám malé, tak asi budu fotit a tvořit sety na aukro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 09:50
Beed píše:
Dadulina píše:
Děkuju za uvítání :kytka: Tak to jo a já si myslela že je ještě malinký :-) Jinak my už sme taky na Nutrilonu a jsem taky alergik, al doktorka mi neřekla že mám používat HA :nevim: Ale prcek je spokojeny i tak
tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek :mrgreen: (když tak o tom přemýšlím, dostala jsem plínky na 3 měsíce - to je bomba, ne?). Tak budeme muset začít kupovat :)

Na kolik ten Nutroš vyjde?A co je nejlevnější varianta?
Já začla nakupovat pleny už před porodem a teď jedině v akcích..taky nekrademe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 09:51
Boudice23 píše:
Beed a co vyrábíš jestli se mohu optat?

Byla jsem minulý víkend u taťky a našla jsem svoji starou vyšívací krabičku, 4 obrázky do dětského pokoje - myšleno jako jaro, léto, podzim, zima. 3 mám hotové a čtvrtý tak z poloviny, tak ho chci dokončit a asi prodat, protože k nám do pokojíčku se nehodí… :) jééé, jestli si vzpomenu, tak vezmu foťák a vyfotím, jak máme vymalovaný dětský pokojíček :dance: :dance: musím se pochlubit, co jsme s švagrovou stvořily… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 09:54

400 g balení stojí ca. 250 Kč. Kdybych měla krmit jenom tím, tak jsem si spočítala, že mi to vydrží s jejich momentálníma dávkama tak na 2 a půl dne. Mazec, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 10:04
Beed píše:
Dadulina píše:
tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek :mrgreen: (když tak o tom přemýšlím, dostala jsem plínky na 3 měsíce - to je bomba, ne?). Tak budeme muset začít kupovat :)

No my sme už taky zkoušeli levnější Sunar.Protože Nutrilon je u nás vážně předražený.Sice ten Sunar chutná líp, ale prďolku nám zacpal a pak mi doktorka řekla že mu mám dávat radši ten Nutrilon když už je na něj zvyklý.Takže budeme jezdit do Polska, tam ho mají tuším za 250kc v přepočtu a akorát se jmenuje Babylon.Jinak je to uplně to samé.Známi takhle ušetřili hodně protože mají taky dvojčátka.A plínky ty sme sice nějaké měli ale Dani má rozmazlenou prdelku a skoro po všech krom Pampers Premium care je opruzený ať dělám co dělám.Takže tohle se nám taky pěkně prodraží :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 10:10
Boudice23 píše:
Dadulina píše:
Boudice23 píše:
Dadulina píše:
Krásná váha :palec: To já sem doufala že se k takové váze dopracujeme, ale nakonec to bylo i v něčem lepší.Protože sem měla i s jeho maličkostí u porodu co dělat :-)

No Zuzku dle UZ typovali na 4kg miminko..tím že byla KP tak byl císařský řez jasný…já ani nevím co znamená slovo „rodit“!

Jéje tak to i závidím.Já trpěla 15 hodin kontrakcema co 5min a pak 5 hodin se to zkracovalo.A ještě k tomu křížové bolesti, což mi jedna sestra po těch patnácti hodinách bolestí a neotevirání se řekla že křížové bolesti nevedou k porodu :zed: A ještě takový „milým“ hlasem a to sem myslela že ji zadupu do země :-D .A co po tom porodu? Prý ta jizva hodně bolí potom 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 10:11
Dadulina píše:
Beed píše:
Dadulina píše:
No my sme už taky zkoušeli levnější Sunar.Protože Nutrilon je u nás vážně předražený.Sice ten Sunar chutná líp, ale prďolku nám zacpal a pak mi doktorka řekla že mu mám dávat radši ten Nutrilon když už je na něj zvyklý.Takže budeme jezdit do Polska, tam ho mají tuším za 250kc v přepočtu a akorát se jmenuje Babylon.Jinak je to uplně to samé.Známi takhle ušetřili hodně protože mají taky dvojčátka.A plínky ty sme sice nějaké měli ale Dani má rozmazlenou prdelku a skoro po všech krom Pampers Premium care je opruzený ať dělám co dělám.Takže tohle se nám taky pěkně prodraží :pocitac:

Dodatek za 250kc 800g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.6.11 10:47
Dadulina píše:
Dadulina píše:
Beed píše:
Dadulina píše:
No my sme už taky zkoušeli levnější Sunar.Protože Nutrilon je u nás vážně předražený.Sice ten Sunar chutná líp, ale prďolku nám zacpal a pak mi doktorka řekla že mu mám dávat radši ten Nutrilon když už je na něj zvyklý.Takže budeme jezdit do Polska, tam ho mají tuším za 250kc v přepočtu a akorát se jmenuje Babylon.Jinak je to uplně to samé.Známi takhle ušetřili hodně protože mají taky dvojčátka.A plínky ty sme sice nějaké měli ale Dani má rozmazlenou prdelku a skoro po všech krom Pampers Premium care je opruzený ať dělám co dělám.Takže tohle se nám taky pěkně prodraží :pocitac:
Dodatek za 250kc 800g

Ty jo, tak to jde, jenže já jsem úplně na opačném konci republiky - na jižní Moravě ve Znojmě. Takže Polsko by se nám asi trochu prodražilo… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 10:51
Ty jo, tak to jde, jenže já jsem úplně na opačném konci republiky - na jižní Moravě ve Znojmě. Takže Polsko by se nám asi trochu prodražilo… :mrgreen: :mrgreen:

Tak to asi každopádně.My to tady máme kousek.Ale slyšela sem a i četla že se to dá objednat a poslat přes net, ale nevím kde.To by chtělo pohledat třeba na nějakých polských stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí