Poradna duly
Jana Čurdová
Dadulina píše:
Boudice23 My sme z Ostravy. A kolik měla po porodu?
3350g ![]()
Boudice23 píše:
Ahoj holky,Beed to se mi taky párkrát stalo, že nechtěla naspat přes den vůbec nic..ale vždycky s eto vrátilo do normálu
Co jsi nakonec vybrala na fleru?
Dneska to vypadá dobře, zatím spinkají jak ![]()
Nevybrala jsem nic, spíš plánuju, že tam něco dám
ale koukala jsem, prohlížela, a je tam toho tolik, že kdybych si chtěla něco vybrat, tak bych si asi nevybrala
![]()
Boudice23 píše:Dadulina píše:3350g
Boudice23 My sme z Ostravy. A kolik měla po porodu?
Krásná váha
To já sem doufala že se k takové váze dopracujeme, ale nakonec to bylo i v něčem lepší.Protože sem měla i s jeho maličkostí u porodu co dělat ![]()
Dadulina píše:
Děkuju za uvítáníTak to jo a já si myslela že je ještě malinký
Jinak my už sme taky na Nutrilonu a jsem taky alergik, al doktorka mi neřekla že mám používat HA
Ale prcek je spokojeny i tak
tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek
(když tak o tom přemýšlím, dostala jsem plínky na 3 měsíce - to je bomba, ne?). Tak budeme muset začít kupovat ![]()
Dadulina píše:Boudice23 píše:Krásná váhaDadulina píše:3350g
Boudice23 My sme z Ostravy. A kolik měla po porodu?To já sem doufala že se k takové váze dopracujeme, ale nakonec to bylo i v něčem lepší.Protože sem měla i s jeho maličkostí u porodu co dělat
No Zuzku dle UZ typovali na 4kg miminko..tím že byla KP tak byl císařský řez jasný…já ani nevím co znamená slovo „rodit“!
Beed a co vyrábíš jestli se mohu optat?
Jinak dneska jsem třídila mimiskříňku, mám fůru věcí, co už jsou holkám malé, tak asi budu fotit a tvořit sety na aukro ![]()
Beed píše:Dadulina píše:tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek
Jinak my už sme taky na Nutrilonu a jsem taky alergik, al doktorka mi neřekla že mám používat HA
(když tak o tom přemýšlím, dostala jsem plínky na 3 měsíce - to je bomba, ne?). Tak budeme muset začít kupovat
Na kolik ten Nutroš vyjde?A co je nejlevnější varianta?
Já začla nakupovat pleny už před porodem a teď jedině v akcích..taky nekrademe ![]()
Beed a co vyrábíš jestli se mohu optat?
Byla jsem minulý víkend u taťky a našla jsem svoji starou vyšívací krabičku, 4 obrázky do dětského pokoje - myšleno jako jaro, léto, podzim, zima. 3 mám hotové a čtvrtý tak z poloviny, tak ho chci dokončit a asi prodat, protože k nám do pokojíčku se nehodí…
jééé, jestli si vzpomenu, tak vezmu foťák a vyfotím, jak máme vymalovaný dětský pokojíček
musím se pochlubit, co jsme s švagrovou stvořily… ![]()
400 g balení stojí ca. 250 Kč. Kdybych měla krmit jenom tím, tak jsem si spočítala, že mi to vydrží s jejich momentálníma dávkama tak na 2 a půl dne. Mazec, co?
Beed píše:Dadulina píše:tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek
(když tak o tom přemýšlím, dostala jsem plínky na 3 měsíce - to je bomba, ne?). Tak budeme muset začít kupovat
No my sme už taky zkoušeli levnější Sunar.Protože Nutrilon je u nás vážně předražený.Sice ten Sunar chutná líp, ale prďolku nám zacpal a pak mi doktorka řekla že mu mám dávat radši ten Nutrilon když už je na něj zvyklý.Takže budeme jezdit do Polska, tam ho mají tuším za 250kc v přepočtu a akorát se jmenuje Babylon.Jinak je to uplně to samé.Známi takhle ušetřili hodně protože mají taky dvojčátka.A plínky ty sme sice nějaké měli ale Dani má rozmazlenou prdelku a skoro po všech krom Pampers Premium care je opruzený ať dělám co dělám.Takže tohle se nám taky pěkně prodraží ![]()
Boudice23 píše:Dadulina píše:Boudice23 píše:Krásná váhaDadulina píše:3350g
Boudice23 My sme z Ostravy. A kolik měla po porodu?To já sem doufala že se k takové váze dopracujeme, ale nakonec to bylo i v něčem lepší.Protože sem měla i s jeho maličkostí u porodu co dělat
No Zuzku dle UZ typovali na 4kg miminko..tím že byla KP tak byl císařský řez jasný…já ani nevím co znamená slovo „rodit“!
Jéje tak to i závidím.Já trpěla 15 hodin kontrakcema co 5min a pak 5 hodin se to zkracovalo.A ještě k tomu křížové bolesti, což mi jedna sestra po těch patnácti hodinách bolestí a neotevirání se řekla že křížové bolesti nevedou k porodu
A ještě takový „milým“ hlasem a to sem myslela že ji zadupu do země
.A co po tom porodu? Prý ta jizva hodně bolí potom ![]()
Dadulina píše:Beed píše:No my sme už taky zkoušeli levnější Sunar.Protože Nutrilon je u nás vážně předražený.Sice ten Sunar chutná líp, ale prďolku nám zacpal a pak mi doktorka řekla že mu mám dávat radši ten Nutrilon když už je na něj zvyklý.Takže budeme jezdit do Polska, tam ho mají tuším za 250kc v přepočtu a akorát se jmenuje Babylon.Jinak je to uplně to samé.Známi takhle ušetřili hodně protože mají taky dvojčátka.A plínky ty sme sice nějaké měli ale Dani má rozmazlenou prdelku a skoro po všech krom Pampers Premium care je opruzený ať dělám co dělám.Takže tohle se nám taky pěkně prodražíDadulina píše:tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek
Dodatek za 250kc 800g
Dadulina píše:Dadulina píše:Dodatek za 250kc 800gBeed píše:No my sme už taky zkoušeli levnější Sunar.Protože Nutrilon je u nás vážně předražený.Sice ten Sunar chutná líp, ale prďolku nám zacpal a pak mi doktorka řekla že mu mám dávat radši ten Nutrilon když už je na něj zvyklý.Takže budeme jezdit do Polska, tam ho mají tuším za 250kc v přepočtu a akorát se jmenuje Babylon.Jinak je to uplně to samé.Známi takhle ušetřili hodně protože mají taky dvojčátka.A plínky ty sme sice nějaké měli ale Dani má rozmazlenou prdelku a skoro po všech krom Pampers Premium care je opruzený ať dělám co dělám.Takže tohle se nám taky pěkně prodražíDadulina píše:tak to je nejdůležitější. Přemýšlím, že zkusím něco levnějšího, ne že bych jim nechtěla dopřát to nejlepší, ale bohužel nekrademe, žeano, a pro dvě děti je to docela masakr - už ty plínky. Dneska jsem otevřela poslední balík, co jsme dostaly po porodu jako dárek
Ty jo, tak to jde, jenže já jsem úplně na opačném konci republiky - na jižní Moravě ve Znojmě. Takže Polsko by se nám asi trochu prodražilo…
![]()
Tak to asi každopádně.My to tady máme kousek.Ale slyšela sem a i četla že se to dá objednat a poslat přes net, ale nevím kde.To by chtělo pohledat třeba na nějakých polských stránkách