Poradna duly
Jana Čurdová
pajinka111 píše:
mateny dcerka spala celou noc už narození,doktorka mi ju chodila budit na jídlu a že ji mám budit,ale si vždycky cucla a spala dál,tak sem pak už nebudila a krásně pořád spala a přibívala taky
šema buhužel,já jsem brněnsko
to máme kousek,
já jsem ze Znojemska ![]()
no já tak Brno úplně nejsu,su Boskovicko,takže dost daleko ![]()
mateny no rozhodně nebudit,přesně tak rozhodíš ho,měl mála taky řvala jak tygr,když chtěli,aby víc jedla,ale já se nto taky vyprdla,přibírala trošku mín,ale rostla dobře,hodně spala,ale měla pořád dobru náladu..
za t Adámek je nevyspanej,takže je dost mrzutej,tak doufám že to bude lepší..tead od porodu je to už od ost lepší ![]()
Víš že na tý fotce vypadá tak sladce, že si ho ani rozmrzelýho představit neumím? ![]()
Ale jinak to je přesně jak říkáš, když si naspí tolik co potřebuje, je to spokojenej smíšek.
Beed píše:Boudice23 píše:moje babi bydlí kousíček od Benešova, v Dlouhém Poli
Mateny vítejŠemo já bydlím kousek od Prahy..říká ti něco Benešov a zámek Konopiště??
No jasně..to znám..Tam je STK ![]()
Boudice23 píše:Beed píše:No jasně..to znám..Tam je STKBoudice23 píše:moje babi bydlí kousíček od Benešova, v Dlouhém Poli
Mateny vítejŠemo já bydlím kousek od Prahy..říká ti něco Benešov a zámek Konopiště??
To ani nevím
už jsem tam docela dlouho nebyla… ![]()
Ahoj holky, jsem tu jen na skok - snad to tu dočtu v noci - poraďte mi prosím někdo co s plačícím mimi - od rána mi malá pláče, teda řve jak tur a osvědčené metody nepomáhají. Do toho to horko a já jsem KO ![]()
Táta je v háji - jel radši dělat auto a mezi dveřma zahlásil, tak co dělá to naše hodný miminečko - no já šla do kolen ![]()
maji plačící mimnko mám taky,ale už tak docela začínám poznávat jeho pláč..Tak to může být bolení bříška,nebo hlad,nebo chce spát,nebo nuda..mě se docela osvědčilo ho dát šátku a uvazat si to se většinou uklidní a usne ![]()
Mateny vítej.......
![]()
Holky na jižní Moravě je nádhera…já jezdila na Vranov na dovolenou a pohádka…kdybych tu neměla rodinu tak se tam přestěhujeme s manželem a dětma hnedka…
Já jsem ze zakouřené a přesto milované Ostravy......ale kvli dětem budeme muset za čistším vzduchem.....
Ahojky březňátka! ![]()
Mateny vítej! ![]()
Hlásím, že rýma už je na ústupu.
Jinak my jsme ze západu Čech, takže ke všem daleko. ![]()
kacafazolka píše:
Mateny vítej.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holky na jižní Moravě je nádhera…já jezdila na Vranov na dovolenou a pohádka…kdybych tu neměla rodinu tak se tam přestěhujeme s manželem a dětma hnedka…
Já jsem ze zakouřené a přesto milované Ostravy......ale kvli dětem budeme muset za čistším vzduchem.....
Na Vranově je nádherně
je to tady kousek, mám to tam moc ráda ![]()
Andílku to je fajn, že už rýma ustupuje!! ![]()
Tak koukám holky, že tu máme zastoupení snad ze všech koutů republiky ![]()
Jinak Zuzka včera i dneska po nočním kojení nechtěla spát, nevím jestli to dělá to počasí, ale místo toho aby mi jako obvykle usnula u mě při kojení, tak jsem jí pak musela dokolíbat na kojícím polštáři(v noci na něm nekojím, kojím v posteli). ![]()
Tak jsem zvědavá jak to bude dneska ![]()
Dobré ráno, tak naštěstí včera večer zabralo koupání a malá spala celou noc jako andílek
Jedeme na pojišťovnu, tak doufám, že se vyspinká „do růžova“ a bude to zase to moje vysmáté zlatíčko
Jinak my jsme také ze západních čech a je tady také pár pěkných koutů ![]()
Ahoj Mateny ![]()
Zdravíčko ![]()
Tak dneska se nám podařil bravurní kousek, včera jsem místo v 11 uložila berunky už v 9… a ony se probudily ráno až v 8, takže vlastně spaly 11 hodin!
obvykle tak 7-8. Já jsem normálně VYSPANÁ!
![]()
A venku je krásně, tak asi vyrazíme… nakupovat. ![]()
Beed píše:
Zdravíčko
Tak dneska se nám podařil bravurní kousek, včera jsem místo v 11 uložila berunky už v 9… a ony se probudily ráno až v 8, takže vlastně spaly 11 hodin!obvykle tak 7-8. Já jsem normálně VYSPANÁ!
![]()
![]()
![]()
A venku je krásně, tak asi vyrazíme… nakupovat.