Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
7.6.11 13:34
pajinka111 píše:
mateny dcerka spala celou noc už narození :lol:,doktorka mi ju chodila budit na jídlu a že ji mám budit,ale si vždycky cucla a spala dál,tak sem pak už nebudila a krásně pořád spala a přibívala taky :wink: šema buhužel,já jsem brněnsko :think:

to máme kousek, :wink: já jsem ze Znojemska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
7.6.11 13:37

no já tak Brno úplně nejsu,su Boskovicko,takže dost daleko :wink:
mateny no rozhodně nebudit,přesně tak rozhodíš ho,měl mála taky řvala jak tygr,když chtěli,aby víc jedla,ale já se nto taky vyprdla,přibírala trošku mín,ale rostla dobře,hodně spala,ale měla pořád dobru náladu..
za t Adámek je nevyspanej,takže je dost mrzutej,tak doufám že to bude lepší..tead od porodu je to už od ost lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.6.11 13:41

pajinka111

Víš že na tý fotce vypadá tak sladce, že si ho ani rozmrzelýho představit neumím? :-D
Ale jinak to je přesně jak říkáš, když si naspí tolik co potřebuje, je to spokojenej smíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.6.11 13:47
Beed píše:
Boudice23 píše:
Mateny vítej :wink:Šemo já bydlím kousek od Prahy..říká ti něco Benešov a zámek Konopiště??
moje babi bydlí kousíček od Benešova, v Dlouhém Poli :)

No jasně..to znám..Tam je STK :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.6.11 13:59
Boudice23 píše:
Beed píše:
Boudice23 píše:
Mateny vítej :wink:Šemo já bydlím kousek od Prahy..říká ti něco Benešov a zámek Konopiště??
moje babi bydlí kousíček od Benešova, v Dlouhém Poli :)
No jasně..to znám..Tam je STK :pankac:

To ani nevím :) už jsem tam docela dlouho nebyla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.6.11 16:43

Ahoj holky, jsem tu jen na skok - snad to tu dočtu v noci - poraďte mi prosím někdo co s plačícím mimi - od rána mi malá pláče, teda řve jak tur a osvědčené metody nepomáhají. Do toho to horko a já jsem KO :zed:

Táta je v háji - jel radši dělat auto a mezi dveřma zahlásil, tak co dělá to naše hodný miminečko - no já šla do kolen :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
7.6.11 17:26

maji plačící mimnko mám taky,ale už tak docela začínám poznávat jeho pláč..Tak to může být bolení bříška,nebo hlad,nebo chce spát,nebo nuda..mě se docela osvědčilo ho dát šátku a uvazat si to se většinou uklidní a usne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.6.11 19:48

Mateny vítej....... :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Holky na jižní Moravě je nádhera…já jezdila na Vranov na dovolenou a pohádka…kdybych tu neměla rodinu tak se tam přestěhujeme s manželem a dětma hnedka…
Já jsem ze zakouřené a přesto milované Ostravy......ale kvli dětem budeme muset za čistším vzduchem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.11 19:57

Ahojky březňátka! :mavam:

Mateny vítej! :kytka:

Hlásím, že rýma už je na ústupu. :dance: Jinak my jsme ze západu Čech, takže ke všem daleko. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.6.11 21:22
kacafazolka píše:
Mateny vítej....... :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Holky na jižní Moravě je nádhera…já jezdila na Vranov na dovolenou a pohádka…kdybych tu neměla rodinu tak se tam přestěhujeme s manželem a dětma hnedka…
Já jsem ze zakouřené a přesto milované Ostravy......ale kvli dětem budeme muset za čistším vzduchem.....

Na Vranově je nádherně :srdce: je to tady kousek, mám to tam moc ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.6.11 21:31

Andílku to je fajn, že už rýma ustupuje!! :palec:
Tak koukám holky, že tu máme zastoupení snad ze všech koutů republiky :dance:

Jinak Zuzka včera i dneska po nočním kojení nechtěla spát, nevím jestli to dělá to počasí, ale místo toho aby mi jako obvykle usnula u mě při kojení, tak jsem jí pak musela dokolíbat na kojícím polštáři(v noci na něm nekojím, kojím v posteli). :nevim:
Tak jsem zvědavá jak to bude dneska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.6.11 05:53

Andílku super že rýma jde do pryč :huban: :huban:

Všem pěkný den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.6.11 07:31

Dobré ráno, tak naštěstí včera večer zabralo koupání a malá spala celou noc jako andílek :dance: :mrgreen: Jedeme na pojišťovnu, tak doufám, že se vyspinká „do růžova“ a bude to zase to moje vysmáté zlatíčko

Jinak my jsme také ze západních čech a je tady také pár pěkných koutů :-)

Ahoj Mateny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.6.11 10:29

Zdravíčko :)
Tak dneska se nám podařil bravurní kousek, včera jsem místo v 11 uložila berunky už v 9… a ony se probudily ráno až v 8, takže vlastně spaly 11 hodin! :) obvykle tak 7-8. Já jsem normálně VYSPANÁ! :dance: :dance: :dance: :mrgreen:
A venku je krásně, tak asi vyrazíme… nakupovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.6.11 18:15
Beed píše:
Zdravíčko :)
Tak dneska se nám podařil bravurní kousek, včera jsem místo v 11 uložila berunky už v 9… a ony se probudily ráno až v 8, takže vlastně spaly 11 hodin! :) obvykle tak 7-8. Já jsem normálně VYSPANÁ! :dance: :dance: :dance: :mrgreen:
A venku je krásně, tak asi vyrazíme… nakupovat. :think:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí