Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
8.6.11 19:17

ahojky :mavam:
beed tak to je prostě super,to jsou šípkové růženky :wink: :palec: :palec: :palec: na tohle může už jen vzpomínat,jak to měla dcerka,u Adámka se mi tohle pravděpodobně nikdy nestane..usíná sice kolem 20hod někdy o hodku později,ale kolem půlnoci až jedné je vždycky vzhuru a pak jede po 2 hodinách nebo i po hodině :nevim:
andílku paráda že rýma ustupuje :dance: :palec: ,rýma je u takových miminek prevít
Mají tak koukám taky krásně spinkáte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.6.11 21:29

ahoj holky,
Andílku to je skvělé, že ta rýma ustupuje… :palec: :palec: :palec:
my dneska kočárkovaly s maminama s Březňátek a bylo nás pět.Sešly jsme se s okolí Ostravy a ncpaly jsme si pupky a zašly na zmrzku a pochodilxy po čertech ďáblech no parádní den....... :dance: :dance: :dance:
a co vy?Jaký jste měly den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.6.11 11:46

Pajinko111 - já normálně uspávám stejně jako ty - kolem osmé. O půlnoci je malá vzhůru na kojení a pak každé tři hodiny. Občas se vzbudí až tak kolem druhé hodiny a to potom vydrží i do půl sedmé - ale to bývá jen občas

Jinak už se mi opravdu vrátilo to moje usměvavé zlatíčko :lol: , takže to asi bylo z toho horka :-?

Holky, které plně kojíte - přidáváte v tom horku nějaký čajík nebo jen přikládáte častěji? (už se to tu možná někde řešilo, ale já jsem dneska líná číst vzkazíky zpátky :oops::-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
9.6.11 11:56
včelka Maja píše:
Holky, které plně kojíte - přidáváte v tom horku nějaký čajík nebo jen přikládáte častěji? (už se to tu možná někde řešilo, ale já jsem dneska líná číst vzkazíky zpátky :oops: ) :-)

Jen kojím častěji, stačí chvilka - přední mlíčko… :) čajíky jsou prý zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
9.6.11 11:57
pajinka111 píše:
beed tak to je prostě super,to jsou šípkové růženky :wink: :palec: :palec: :palec: na tohle může už jen vzpomínat,jak to měla dcerka,u Adámka se mi tohle pravděpodobně nikdy nestane..usíná sice kolem 20hod někdy o hodku později,ale kolem půlnoci až jedné je vždycky vzhuru a pak jede po 2 hodinách nebo i po hodině :nevim:

Možná je to i tím vedrem, usnou a spí - já taky spím, když je takový teplo, líp :) v bytě máme 26° a já nevím, jak tu udělat trošku chladněji :roll: větrám jen ráno a navečer, přes den zavřený okna, balkon, i žaluzky - svítí nám sem totiž v průběhu dne ze všech stran :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.6.11 12:25

Děkuji všem za přivítání :kytka:
Včera jsme s prckem strávili skoro celý den venku, stihli jsme i zagrilovat, ale pak nás vyhnala pěkná bouřka.
Chtěla jsem se vás zeptat jak se líbí vašim dětem na bříšku? U nás se začne hned rozčilovat, takže mi vůbec nechce pást koníčky, občas nachviku hlavičku zvedne, ale vzteky s ní plácne zpátky a brečí. Když ho otočím na záda, je vysmátej…tak si říkám, jestli se ty koníčky takhle pást naučí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
9.6.11 12:53
Mateny píše:
Děkuji všem za přivítání :kytka:
Včera jsme s prckem strávili skoro celý den venku, stihli jsme i zagrilovat, ale pak nás vyhnala pěkná bouřka.
Chtěla jsem se vás zeptat jak se líbí vašim dětem na bříšku? U nás se začne hned rozčilovat, takže mi vůbec nechce pást koníčky, občas nachviku hlavičku zvedne, ale vzteky s ní plácne zpátky a brečí. Když ho otočím na záda, je vysmátej…tak si říkám, jestli se ty koníčky takhle pást naučí… :nevim:

U nás je to naopak, berušky milují ležení na bříšku, a když je otáčím zpět, řvou jak o život :) na zádech dokonce ani nespí, samy se přetáčí na bok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.6.11 13:01

Beed

Na zádech teda taky nespinká, dávám ho už od narození na bok, ale bříško je u nás zatím za trest :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.6.11 13:35

Ahoooj všem,
Májo já zkoušela dávat převařenou vodu, ale tu mi nechce, čaj jsem zatím nedávala, ale mám to v plánu, přijde mi, že jí mám v těch vedrech pomalu pořád u prsa :think: ..Radila mi to i doktorka zkusit čajík nebo vodu.

Mateny s tím pasením to máme úplně stejný, vůbec se tam Žužu nelíbí, jakmile vidím, že začíná natahovat tak otáčím, zkoušíme to často a krátce, dokud se jí to nezalíbí..nasilím jí nenutím, akorát by se jí to zprotivilo :jazyk:

Jinak s tím spaním je to u nás naopak..teď jak bylo ty dva dni vedro tak mi v noci po kojení nechtěla zabrat, ale dneska v noci už to bylo ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.6.11 14:15

Boudice23

Taky ho nenechávám plakat, ale vždycky mu vysvětluju, že u paní doktorky na třiměsíční kontrole propadne když ji tam nic nepředvede a bude se jen vztekat…evidentně mu to je ale jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.6.11 14:23
Mateny píše:
Taky ho nenechávám plakat, ale vždycky mu vysvětluju, že u paní doktorky na třiměsíční kontrole propadne když ji tam nic nepředvede a bude se jen vztekat…evidentně mu to je ale jedno :mrgreen:

Haha..my když byly na prohlídce tak jí dala doktorka na bříško a ona se snažila držet hlavičku a nevztekala se..tak sem čuměla jak puk 8-o 8-o (jelikož jsem jí předtím upozornila, že nic neumíme, že se na bříšku vzteká)!!
Asi tam pro ní bylo více vjemů, které jí zabavaly než se stihla vztekat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 14:49

Maminy, my to na bříšku taky moc dlouho nevydržíme. Ale začala jsem teď před něj vyskládávat hračky, tak je to lepší, protože na ně chvíli vydrží koukat. A jedna paní poradila, že ho nemám zvedat a pokládat na bříško, ale spíš mu pomoci se přetočit - nejdříve nožičku a pak zádíčka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.6.11 17:25

Andílek Pája

Tak já ho zkusím taky nějak namotivovat :-) Strčím před něho jeho oblíbenou housenku a uvidíme jestli mu bude stát za tu námahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.6.11 17:26

Boudice23

A to je klidně možný, že paní doktorka bude mnohem větší autorita než já a taky mě překvapí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.6.11 18:47

Naše malá naštěstí spolupracuje ve všech polohách :mrgreen: na bříšku se jí dost líbí od narození, takže hlavičku zvedá tak od čtvrtého týdne a teď už jí udrží i delší dobu, zatím i bez motivace :dance:

Naší paní dr. je to asi fuk, protože se mě ani nezeptá co už malá umí nebo dělá - ani to při vyšetření nezjišťuje :nevim:

Beed - já taky jenom kojím, ale všichni okolo (hlavně babičky) se mně ptají jestli jí v těch horkách přidávam čajík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí