Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
6.6.11 20:59

ahoj holky, tak dr. napsala Kačce ve 4 týdnech Mucosolvan junior a zabral…jinak jsem KO z těch veder a ještě jsem dělala palačinky a pekla bublaninu tak tu máme vedro fuj..jdu dát sprchu a spát.Krásné sny všem :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.6.11 21:05

Kacafazolko, tak to je moooc dobře, že Kačence zabrali :-) Jinak vážmě smekám, že v tomto počasí jsi se dělala ještě s bublaninou a plačinky…Já jsem totálně hotová a to jen sedím u PC :-D Krásnou dobrou noc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
6.6.11 21:40

Ahooj holky,já už jsem vykoupaná a jdu taky pomalu na kutě..
Ať je nemocným drobečkům co nejdříve lépe :kytka:

Dobrou nooooc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.6.11 07:52

Zdravím vás, mohla bych se přidat k vaší diskuzi? Jsem tu nováček, mám chlapečka narozeného 23.3.je to moje první miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
7.6.11 08:11

ahojky všem :mavam:
holky to vás lituju,že máte rýmu u miminek :roll: ,já to měla u dcerkx,taky měla sotva 2 měsíce a měla rýmu jak trám a to byla plně kojená :roll: ,odsávala jsem jen takovou pitomou odsávačkou,byla to hrůza,malá se dusila,nechtěla pít..Adámek je naštěstí dobrej,tak doufám že to od někoho nechytne.. :roll:
mateny vítej mězi březnátkama,mám taky chlapečka 23.3. :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.6.11 13:00

pajinka111

Tak to jsem zvědavá, jestli budou mít podobnou povahu, když už jsou ve stejný den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
7.6.11 13:09

mateny no to su zvědavá taky :lol: zatím se Adámek jeví jako nespavec,spí hrozně málo přes den i přes noc :roll: ,dcerka je taky březnák a ta byla spa cí pytel :lol: ,teda je do ted,spí pořad :lol: ,loni usnula na táboře když měla noční hlídku a nemohli ju vzbudit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.6.11 13:22

pajinka111

Tak to je jako tvoje holčička, spal by pořád, už od narození jsem ho musela budit na jídlo, od tří týdnů mi spí celou noc. Tak si říkám, kdy bude víc bdít, než spát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
7.6.11 13:22

** Mateny** vítej! :srdce: :srdce: odkud jsi?? :hug:

jste tu některá z Prahy? nebo kousek tady někde?? já bydlim kousek od Praglu no :nevim:

fazolko tak super že to zabralo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.6.11 13:26

Mateny vítej :wink:

Šemo já bydlím kousek od Prahy..říká ti něco Benešov a zámek Konopiště??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
7.6.11 13:27

mateny dcerka spala celou noc už narození :lol:,doktorka mi ju chodila budit na jídlu a že ji mám budit,ale si vždycky cucla a spala dál,tak sem pak už nebudila a krásně pořád spala a přibívala taky :wink: šema buhužel,já jsem brněnsko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.6.11 13:29

Šema

Děkuju :-) Já jsem z Liberecka - podkrkonoší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.6.11 13:31

Pájo to je mazánek :palec: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.6.11 13:32
Boudice23 píše:
Mateny vítej :wink:Šemo já bydlím kousek od Prahy..říká ti něco Benešov a zámek Konopiště??

moje babi bydlí kousíček od Benešova, v Dlouhém Poli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.6.11 13:33

pajinka111

Máš krásnýho prďolku :kytka:
No mě tvrdili, že když ho budu v noci budit, narušim mu jeho režim a bude se mi potom budit pořád. Tak jsem se na to vyprdla a i přes den mu nechávám jeho režim. Stejně když jsem ho vzbudila dřív, byl rozmrzelej.
Koukám, že jsi z Brna, tam mám půlku rodiny, je tam u vás krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital