Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
1.6.11 10:23
Veru-nka píše:
Beed, to je fakt…ještě s dvojčátkama…to musí být kort těžký…Asi po silnici máš s princezničkama jet :zed:

Tak nějak, jet s tím vlakem nebo autobusem… hrůza. A lidi jsou ochotní jak :X… to spíš pomůžou ženský než chlapi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.6.11 10:26
Tak nějak, jet s tím vlakem nebo autobusem… hrůza. A lidi jsou ochotní jak :X… to spíš pomůžou ženský než chlapi!

Nemám na to slov…vážně mě to včera dost překvapilo! Když už nedokážou pomáhat s kočárky, k čemu se pak divíme :nevim: …To máš pravdu, že pomáhají více ženský a „malý“ kluci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.6.11 10:29
Veru-nka píše:
Tak nějak, jet s tím vlakem nebo autobusem… hrůza. A lidi jsou ochotní jak :X… to spíš pomůžou ženský než chlapi! Nemám na to slov…vážně mě to včera dost překvapilo! Když už nedokážou pomáhat s kočárky, k čemu se pak divíme :nevim: …To máš pravdu, že pomáhají více ženský a „malý“ kluci :potlesk:

A i když jsem byla těhotná, staré babči mě pouštěly v buse sednout, ale chlapi - i mladí - seděli a radši koukali mimo… jakože mě nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.6.11 10:36

Beed, já neměla tedy do 7.měsíce skoro žádné bříško a lidi mě nepouštěli vůůůbec…Až jednou jsem stála a slečna se mě zastala pač mi bylo blbě a někomu vynadala, at mě pustí sednout…Bylo mi to blbý ale sedla jsem si :mrgreen: :mrgreen: A jakpak se mají holky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.6.11 10:38

Beed co máš za kočárek??A jak to budeš pak řešit se sporťákem??Já viděla kočár pro dvojčátka, ale ten byla řešený do délky, né do šířky 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.6.11 10:49
Veru-nka píše:
Beed, já neměla tedy do 7.měsíce skoro žádné bříško a lidi mě nepouštěli vůůůbec…Až jednou jsem stála a slečna se mě zastala pač mi bylo blbě a někomu vynadala, at mě pustí sednout…Bylo mi to blbý ale sedla jsem si :mrgreen: :mrgreen: A jakpak se mají holky? :-)

Mají se fajn, spinkají… dneska se jdeme kontrolně převážit, tak pak písnu novinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.6.11 10:51
Boudice23 píše:
Beed co máš za kočárek??A jak to budeš pak řešit se sporťákem??Já viděla kočár pro dvojčátka, ale ten byla řešený do délky, né do šířky 8-o

Já mám ten vedle sebe, za sebou jsem nechtěla… :wink: zatím jen provizorní, za 2000 z aukra :) šetříme na novej. Tenhle váží asi 20 kilo jen bez dětí :nevim:
Ale je to dvojkombinace, takže je to vlastně i sporťák. Až budeme mít ten novej kočárek, tak tenhle nechám u dědečka aspoň na dvorek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.6.11 10:52

Beed,tak to musíš dát info :-D Daňulka mi taky usnul, tak jdu rychle něco poklidit :-)
Mějte se kráááásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.6.11 11:01
Veru-nka píše:
Beed,tak to musíš dát info :-D Daňulka mi taky usnul, tak jdu rychle něco poklidit :-)
Mějte se kráááásně :-)

A já jdu žehlit, už nemám ani jednu plenu :))
Tak zatím papa.. pak se ozveme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 13:08

Koukám, že jsem přišla s křížkem po funuse a nikdo tu není.
My jdeme na převážení až v pátek, tak jsem zvědavá.
Dneaśka dopo jsme byli na masáži miminek, je to bomba věc. No, a cesta autobusem, zase zážitek. Nastupovalo asi 15 lidí a 2 kočárky. A jak myslíte, že to dopadlo? Nejdřív jsem pomohla já té mamině s jejím kočárkem, pak jsme vyspoupily a vzaly můj. A ještě se lidi ohlíželi, proč už ten bus nejede. :cert: :cert: Lidi jsou fakt zlý.Ještě že už jsem na takové věci „zvyklá“, ze začátku jsem z toho byla dost přešlá.
Tak já holt jdu taky poklízet, abych netrhala partu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.6.11 13:17
Veru-nka píše:
Mějte se kráááásně :-)

Hurráááá… :) tak už jsme od Mudry doma a jsem nadmíru spokojená :srdce: :srdce: šikulky moje malý, kdepak příkrmy, žádný nebudou!! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
1.6.11 13:27

ahojky holky já mám dnes hroznou náladu,hned ráno sem se pohádala s mm.Malého skoro vůbec nehlídá,je pořád někde pryč,každý večer si jde na pivo,kolikrát přijde nalitej,někdy si ADÁMKA za celý dn ani nevšimne,jen se s ním vychloubá když někde sme,spí od porodu v obýváku ,aby ho malej náhodou neprobudil,takže spí krásně celou noc,kolikrát si jde lehnout i přes den a když sem mu ho zatím asi po třetí přinesla,asi v 5:30h že se potřebuju vyspat,tak mi nadal,že sem chtěla miminko a má 2 měsíce a už mi leze krkem :cert: ,strašně mě tím nasral :pocitac: ,starám se o něj 24 hodin,nikam nejdu,ani mě to zatím neláká,skoro nespím,on si jezdí po výletech,na víkend jede zase s kámošema pryč,pak jede na kola,pak má domluvený na měsíc lázně,užívá si života,jako by se ho to miminko ani netýkalo a mě vyčítá,že sem se chtěla ráno trošku vyspat,tím myslím asi 2až 3 hodiny,protože malej se vnoci často budí..je to hroznej sobec :pocitac: :cert: když někde sme ,tak se straně předvádí,jak je hrozně starostlivej a doma mu je úplně fuk,jen když mu ho vnutím :nevim: přitom ho taky chtěl,ach jooooo :cert: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.6.11 13:41

Beeed tak kolik mají zlatíčka?
Ty je jenom kojíš? 8-o
Jinak u kočáru nezáleží zda je z aukra nebo od jinud, hlavně že poslouží!!!

Pájo máš teda doma pěknýho sobce!!!Měl by si to hodně rychle uvědomit, že je taky otec. :zed:
Co si s ním rozumně promluvit?nemůže se přece chovat jako nezodpovědnej chlap. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.6.11 13:46
Boudice23 píše:
Ty je jenom kojíš? 8-o

Jo jo :) kojím… ze začátku dost málo přibíraly, i když mlíčka jsem měla dost… tak nám hned doktorka chtěla cpát příkrmy, ale to jsem odmítla…
PV měly 2150 a 2300… minulé pondělí jen 2950 a 2900. A dneska, po deseti dnech 3250 a 3200, což je super :) Doktorka už je spokojená a já ještě víc, protože jsem jí dokázala, že jsem to dokázala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.6.11 13:47
Beed píše:
Boudice23 píše:
Ty je jenom kojíš? 8-o
Jo jo :) kojím… ze začátku dost málo přibíraly, i když mlíčka jsem měla dost… tak nám hned doktorka chtěla cpát příkrmy, ale to jsem odmítla…
PV měly 2150 a 2300… minulé pondělí jen 2950 a 2900. A dneska, po deseti dnech 3250 a 3200, což je super :) Doktorka už je spokojená a já ještě víc, protože jsem jí dokázala, že jsem to dokázala :-P

No tak to je perfektní!!!!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital