Poradna duly
Jana Čurdová
Veru-nka píše:
Beed, to je fakt…ještě s dvojčátkama…to musí být kort těžký…Asi po silnici máš s princezničkama jet
Tak nějak, jet s tím vlakem nebo autobusem… hrůza. A lidi jsou ochotní jak :X… to spíš pomůžou ženský než chlapi!
Nemám na to slov…vážně mě to včera dost překvapilo! Když už nedokážou pomáhat s kočárky, k čemu se pak divíme
…To máš pravdu, že pomáhají více ženský a „malý“ kluci ![]()
Veru-nka píše:Tak nějak, jet s tím vlakem nebo autobusem… hrůza. A lidi jsou ochotní jak :X… to spíš pomůžou ženský než chlapi! Nemám na to slov…vážně mě to včera dost překvapilo! Když už nedokážou pomáhat s kočárky, k čemu se pak divíme
A i když jsem byla těhotná, staré babči mě pouštěly v buse sednout, ale chlapi - i mladí - seděli a radši koukali mimo… jakože mě nevidí…
Beed, já neměla tedy do 7.měsíce skoro žádné bříško a lidi mě nepouštěli vůůůbec…Až jednou jsem stála a slečna se mě zastala pač mi bylo blbě a někomu vynadala, at mě pustí sednout…Bylo mi to blbý ale sedla jsem si
A jakpak se mají holky? ![]()
Beed co máš za kočárek??A jak to budeš pak řešit se sporťákem??Já viděla kočár pro dvojčátka, ale ten byla řešený do délky, né do šířky ![]()
Veru-nka píše:
Beed, já neměla tedy do 7.měsíce skoro žádné bříško a lidi mě nepouštěli vůůůbec…Až jednou jsem stála a slečna se mě zastala pač mi bylo blbě a někomu vynadala, at mě pustí sednout…Bylo mi to blbý ale sedla jsem si![]()
A jakpak se mají holky?
Mají se fajn, spinkají… dneska se jdeme kontrolně převážit, tak pak písnu novinky ![]()
Boudice23 píše:
Beed co máš za kočárek??A jak to budeš pak řešit se sporťákem??Já viděla kočár pro dvojčátka, ale ten byla řešený do délky, né do šířky
Já mám ten vedle sebe, za sebou jsem nechtěla…
zatím jen provizorní, za 2000 z aukra
šetříme na novej. Tenhle váží asi 20 kilo jen bez dětí ![]()
Ale je to dvojkombinace, takže je to vlastně i sporťák. Až budeme mít ten novej kočárek, tak tenhle nechám u dědečka aspoň na dvorek ![]()
Beed,tak to musíš dát info
Daňulka mi taky usnul, tak jdu rychle něco poklidit ![]()
Mějte se kráááásně ![]()
Veru-nka píše:
Beed,tak to musíš dát infoDaňulka mi taky usnul, tak jdu rychle něco poklidit
Mějte se kráááásně
A já jdu žehlit, už nemám ani jednu plenu ![]()
Tak zatím papa.. pak se ozveme ![]()
Koukám, že jsem přišla s křížkem po funuse a nikdo tu není.
My jdeme na převážení až v pátek, tak jsem zvědavá.
Dneaśka dopo jsme byli na masáži miminek, je to bomba věc. No, a cesta autobusem, zase zážitek. Nastupovalo asi 15 lidí a 2 kočárky. A jak myslíte, že to dopadlo? Nejdřív jsem pomohla já té mamině s jejím kočárkem, pak jsme vyspoupily a vzaly můj. A ještě se lidi ohlíželi, proč už ten bus nejede.
Lidi jsou fakt zlý.Ještě že už jsem na takové věci „zvyklá“, ze začátku jsem z toho byla dost přešlá.
Tak já holt jdu taky poklízet, abych netrhala partu. ![]()
Veru-nka píše:
Beed,tak to musíš dát infoDaňulka mi taky usnul, tak jdu rychle něco poklidit
Mějte se kráááásně
Hurráááá…
tak už jsme od Mudry doma a jsem nadmíru spokojená
šikulky moje malý, kdepak příkrmy, žádný nebudou!! ![]()
ahojky holky já mám dnes hroznou náladu,hned ráno sem se pohádala s mm.Malého skoro vůbec nehlídá,je pořád někde pryč,každý večer si jde na pivo,kolikrát přijde nalitej,někdy si ADÁMKA za celý dn ani nevšimne,jen se s ním vychloubá když někde sme,spí od porodu v obýváku ,aby ho malej náhodou neprobudil,takže spí krásně celou noc,kolikrát si jde lehnout i přes den a když sem mu ho zatím asi po třetí přinesla,asi v 5:30h že se potřebuju vyspat,tak mi nadal,že sem chtěla miminko a má 2 měsíce a už mi leze krkem
,strašně mě tím nasral
,starám se o něj 24 hodin,nikam nejdu,ani mě to zatím neláká,skoro nespím,on si jezdí po výletech,na víkend jede zase s kámošema pryč,pak jede na kola,pak má domluvený na měsíc lázně,užívá si života,jako by se ho to miminko ani netýkalo a mě vyčítá,že sem se chtěla ráno trošku vyspat,tím myslím asi 2až 3 hodiny,protože malej se vnoci často budí..je to hroznej sobec
když někde sme ,tak se straně předvádí,jak je hrozně starostlivej a doma mu je úplně fuk,jen když mu ho vnutím
přitom ho taky chtěl,ach jooooo
![]()
Beeed tak kolik mají zlatíčka?
Ty je jenom kojíš? ![]()
Jinak u kočáru nezáleží zda je z aukra nebo od jinud, hlavně že poslouží!!!
Pájo máš teda doma pěknýho sobce!!!Měl by si to hodně rychle uvědomit, že je taky otec. ![]()
Co si s ním rozumně promluvit?nemůže se přece chovat jako nezodpovědnej chlap. ![]()
Boudice23 píše:
Ty je jenom kojíš?
Jo jo
kojím… ze začátku dost málo přibíraly, i když mlíčka jsem měla dost… tak nám hned doktorka chtěla cpát příkrmy, ale to jsem odmítla…
PV měly 2150 a 2300… minulé pondělí jen 2950 a 2900. A dneska, po deseti dnech 3250 a 3200, což je super
Doktorka už je spokojená a já ještě víc, protože jsem jí dokázala, že jsem to dokázala ![]()
Beed píše:Boudice23 píše:Jo jo
Ty je jenom kojíš?kojím… ze začátku dost málo přibíraly, i když mlíčka jsem měla dost… tak nám hned doktorka chtěla cpát příkrmy, ale to jsem odmítla…
PV měly 2150 a 2300… minulé pondělí jen 2950 a 2900. A dneska, po deseti dnech 3250 a 3200, což je superDoktorka už je spokojená a já ještě víc, protože jsem jí dokázala, že jsem to dokázala
No tak to je perfektní!!!!!!
![]()