Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
13.6.11 13:12

P.S. ten náš nenažraneček je na profilové fotečce - pro představu - tak vypadala Dominička v 7. týdnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 13:16

Ahojky, vítám novou členku! :kytka: Jste se nějak rozepsali. :mrgreen: :mrgreen:

My taky krmíme Nutrilonem HA, objednávala jsem ho myslím na lekarna.cz za 225. U nás ho mají všude za 270Kč 400g. :cert: Do Polska máme tady daleko. :zed:
Pleny dávám teď zrovna Pampers Newbaby, předtím jsme měli Premium Care a ty mi přišli lepší. :think: Naštěstí my ještě máme zásoby, ale to bude tím, že jsem velká rodina, takže když každý donesl pleny,bylo to celkem dost balíků. :mrgreen: A něco jsem koupila než se narodil, takže máme zásoby ještě na měsíc určitě. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 13:19

Teda Májo, vy jedete! :mrgreen: My máme PV 3020 a v 11 týdnech měl 4860g. A to je na Nutrilonu. Ale je fakt, že ve 3. týdnech za 10dní nepřibral ani gram. :-(

včelka Maja píše:
Ahoj holky - vy jste se teda rozjely :-)
My používáme plínky Huggies(premium), Pampers (active baby, premium care, new baby i economy) a Háppy - všechny úplně bez problémů (všechny balíky jsme dostali, takže já jsem koupila teprve minulý týden první balík)- ale úplně nejvíc nám vyhovovaly Fixies - jenže ty se tady u nás hrozně špatně schání :-(Dadulina - já mám holčičku 2,5 měs. a ve 2 měsících na kontrole vážila 5200g :oops: PV byla 2870g - je plně kojená a je to dost velký žrout :oops: :oops: takže se zatím dost podobá mé hyperobézní tchýni :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.6.11 13:57

Andílku - akorát nevím jak to děláme :mrgreen: že bych malé nasadila mléčnou dietu? :mrgreen: Hlavní je, že je zdravá a nevypadá utrápeně - však ona to později vyběhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 14:01

No Májo tak to máme co dohánět :-D Ale krásná holčička. Jo už sem viděla případy plně kojených dětí ktere byly ještě větší než ty na Nutrilonu. Ja sem plně kojila 2 měsíce a za ten poslední měsíc na Nutroši přibral uplně stejně jako když sem ho kojila. A taky vypadá spokojeně.. Pije 120ml co dvě hodiny a k tomu Nutrilon Extra. Neni to moc? nebo málo?Po obyčejném Nutroši řve hlady už po hodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 14:07

Včelko tak to nám ty holčiny přibejvaji podobně :palec: a to taky jen kojím, ale přijdeme mi že jí snad pořád..co dvě hodinky přes den a vydrží být přisáta i 30 min…jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.6.11 17:30

ahoj holky, já ostuda tu dlouho nebyla.Ríša měl třídenní turnaj tak toho bylo moc.Musela jsem fandit.....a vyhráli…byli první jupííííí.Večer vás dočtu tak zatím paaaaaaaaaaaa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.6.11 18:14
Boudice23 píše:
Včelko tak to nám ty holčiny přibejvaji podobně :palec: a to taky jen kojím, ale přijdeme mi že jí snad pořád..co dvě hodinky přes den a vydrží být přisáta i 30 min…jak to máš ty?

Přes den taky kojíme a2 hodiny( delší pauzu máme jen když spí v kočárku), ale je hotová tak do 15ti minut. V noci vydrží i 4-5 hodin a po pěti minutách spí jako špalek dál - tak nevím z čeho stíhá přibírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.6.11 18:16
Dadulina píše:
No Májo tak to máme co dohánět :-D Ale krásná holčička. Jo už sem viděla případy plně kojených dětí ktere byly ještě větší než ty na Nutrilonu. Ja sem plně kojila 2 měsíce a za ten poslední měsíc na Nutroši přibral uplně stejně jako když sem ho kojila. A taky vypadá spokojeně.. Pije 120ml co dvě hodiny a k tomu Nutrilon Extra. Neni to moc? nebo málo?Po obyčejném Nutroši řve hlady už po hodině

Kdyby měl málo tak pláče a kdyby hodně, tak to snad nevydlábne :mrgreen: sestřenka taky dává holčičce Nutrilon a myslím, že jsou na 150 ve 3,5 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.6.11 18:20

Holky, jak jste na tom s očkováním u dětí? Nechaly jste dát Synflorix nebo Prevenar 13? Mám se do 28.6. rozhodnout a pořád nějak nevím, jestli vůbec nechat malou očkovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.6.11 18:30
včelka Maja píše:
Holky, jak jste na tom s očkováním u dětí? Nechaly jste dát Synflorix nebo Prevenar 13? Mám se do 28.6. rozhodnout a pořád nějak nevím, jestli vůbec nechat malou očkovat :nevim:

My jdeme právě teďka ve středu na Hexa vakcínu a k tomu dáváme Synflorix…Když je to bez doplatku tak proč ne…Nechci se potom mlátit do hlavy že sem to neudělala a litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 19:05

my máme 2 hexy a sebou a k té druhé prevenar 8-) ..naše očkuje jen prevenar 13…bylo to bez větší reakce..jen zvýšená teplotka apo prevenaru boulička, ale už zmizela..a to bylo spíš tím, že to sestra blbě píchnula :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 19:49

Já jsem se taky ještě nerozhodla. Dokud bude mít sebemenší rýmu, tak ho stejně nenaočkují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.6.11 21:38

Jo jo to rozhodování je „na palici“…člověk si říká, že když nedá naočkovat tak se může stát, že mimi pneumokokem onemocní..jenomže ze 100kmenů, je prevenar jen proti 13ti z nich..tak to vypadá zbytečně..jenomže co když chytne zrovna jedneho z těch 13ti, proti kterým jsem mohla naočkovat???
Pořád jsem nad tím přemýšlala a dala jsem to..když jsem vylezla z ordinace tak jsem si zase říkala, že jsem to nemusela dávat :think:
Chtěla bych dát ještě TBC. ale počkám až po dokončení hexa vakcíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.6.11 23:09

Ahojky,
vážně jkste to tady rozjeli :-D Vítám taky novou členku :-) My máme taky Daňulku a je starý 3.měsíce a týden a má 6850gramů…máme pořádného jedlíka :-) Pije 180 po 2hodkách…ale nevypije to vždy celé. Taky jsme na Nutrilonu Extra, zkoušela jsem i normál ale po to Extra je klidnější :-) Jsme tady jak klub Nutrilonků :-D Jinak minulé úterý jsme byli na běžném očkování i naPrevenaru13, nesl to výborně…A používám pampers active baby :-)

Májo, Dominička vypadá krááásně…pořádná ženská :-)

Andílku, jaké bylo focení? A jakpak jste si to užili? :-)

Beed, tak to je vážně síla…to utratíte majlant, vid? Máte můj velký respekt! My zkoušeli z DM babylove, hodně kamarádek mi ho doporučilo ale Dáňovi nesedl, tak jsme se vrátili na Nutrák. Doktorka mi říkala, že Hami je hodně Nutrilonu podobný a je levnější…tak uvidíš :-)

Kačí, gratulujeme Ríšovi k vítězstvíííí :potlesk: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital