Poradna duly
Jana Čurdová
Beed tak to je síla.To bych asi neudýchala, obzvlášt když jde o peníze.Z těch mám největší strach.U nás si taky musí všichni mít ruce a já sama si je myju taky milionkrát za den, takže je mam uplně brutálně vysušené
Nevím nedovedu si tu situaci ani představit, ale doufám, že jestli někdy příjde, tak něco budu schopná říct.Protože jak se znám, pak bych toho litovala ![]()
já jsem z toho obchodu šla jako opařená, a začala jsem se rozčilovat až doma, chudák taťka, ten ze mě nemohl. A když se mě zeptal, proč jsem jí teda nic neřekla, začala jsem brečet, že nevím…
![]()
Ještě se mnou asi cloumají hormony, docela dlouho, ne?
![]()
Tak nám ještě vítání občánků nepřišlo ![]()
Jinak dneska a včera nechtěla Zůza vůbec usínat..je zvyklá, že po posledním kojení jí dokolíbám na kojícím polštáři, jinak neusne..tuhle metodu jsem začla praktikovat nedávno..protože po uložení do postýlky vydržela řvát klidně dvě hodiny a nakonec mi únavou stejně usla v náručí…nevím proč nechce usínat sama…na vyřvání mi přijde ještě malinká
..jak to máte s usínáním a uspávání vašich dítek vy ostaní?
Dádulinko…tchýně je kapitola sama o sobě..ani mi o ní nemluv…já s ní bydlím ![]()
Někdy vážně přemýšlím, že se snad seberu a přestěhuju se k našim..pro mě menší zlo..
Pomlouvá mě za zádama..štve tchána proti mě…ale před ostatníma se ke mě chová jak kdybych byla její nejmilejší snacha (jsem stejně jediná)!
Malou už si teď vůbec nebere…je náladová..jeden den ok a druhý den je uječená a peskuje každého kolem ![]()
Asi si tady taky někdy pořádně postěžuju..protože kolikrát mě to hodí do takové špatné nálady, že je mi až do pláče ![]()
Beed píše:
já jsem z toho obchodu šla jako opařená, a začala jsem se rozčilovat až doma, chudák taťka, ten ze mě nemohl. A když se mě zeptal, proč jsem jí teda nic neřekla, začala jsem brečet, že nevím…![]()
Ještě se mnou asi cloumají hormony, docela dlouho, ne?![]()
Hmm tak to je mazec…člověku to docvakne až když je pozdě ![]()
Se mnou cloumaji po porodu pořád…doufám, že to brzy přejde ![]()
Boudice23 píše: ..jak to máte s usínáním a uspávání vašich dítek vy ostaní?
Od malička usínají berušky samy, když začnou kňourat, doběhnu do ložnice, strčím dudlíka, dám pusinku, a jdu zase pryč. Když byly prťousci, bylo mi jich hrozně líto, ale teď jsem na sebe pyšná že jsem odolala a neuspávala v náruči
musím je pochválit, fakt, a obě, každý večer usínají samy. Stačí dudlík, klid, malá lampička a králíčci ![]()
Beed píše:Boudice23 píše: ..jak to máte s usínáním a uspávání vašich dítek vy ostaní?Od malička usínají berušky samy, když začnou kňourat, doběhnu do ložnice, strčím dudlíka, dám pusinku, a jdu zase pryč. Když byly prťousci, bylo mi jich hrozně líto, ale teď jsem na sebe pyšná že jsem odolala a neuspávala v náručimusím je pochválit, fakt, a obě, každý večer usínají samy. Stačí dudlík, klid, malá lampička a králíčci
Tak to závidím, ale u nás prostě dudlík vůbec nezabíral..vyplivla a řičela vesele dál
čekám až povyroste a vrhnu se na odnaučování…dávám jí ještě tak měsíc dva ![]()
Boudice23 píše:Beed píše:Tak to závidím, ale u nás prostě dudlík vůbec nezabíral..vyplivla a řičela vesele dálBoudice23 píše: ..jak to máte s usínáním a uspávání vašich dítek vy ostaní?Od malička usínají berušky samy, když začnou kňourat, doběhnu do ložnice, strčím dudlíka, dám pusinku, a jdu zase pryč. Když byly prťousci, bylo mi jich hrozně líto, ale teď jsem na sebe pyšná že jsem odolala a neuspávala v náručimusím je pochválit, fakt, a obě, každý večer usínají samy. Stačí dudlík, klid, malá lampička a králíčci
čekám až povyroste a vrhnu se na odnaučování…dávám jí ještě tak měsíc dva
Boudi, a vůbec nedudlá? Ani přes den, prostě cumel nechce?
Mně totiž doktorka řekla, že se to prostě musí naučit, já jsem taky myslela, že Vája ho nechce, ale tak dlouho jsem jí ho strkala a přidržovala, že se to nakonec naučila…
Beed**** joo to normálně dudlá ale na uspávání v postýlce to nepomůže..jakmile zjistí, že po ní chci aby spala tak ho vyplivne.....začne natahovat a nakonec spustí takovej hysterák, že už nemám ani šanci jí ho do pusinky dát ![]()
Boudice23 píše:
Beed**** joo to normálně dudlá ale na uspávání v postýlce to nepomůže..jakmile zjistí, že po ní chci aby spala tak ho vyplivne.....začne natahovat a nakonec spustí takovej hysterák, že už nemám ani šanci jí ho do pusinky dát
Ahaa.. tak je to teda pěkná chytrolínka ![]()
Dobré ránko!
Mně usíná prcek taky tak.
Ze začátku tedy bulel, ale nechávali jsme ho 3min za pár dní 5min, zase za pár dní 10min a pak najednou ticho. Teď ho dáme do postýlky, chvíli kouká na kolotoč a je tuhý. Jen málokdy kňourá. ![]()
Nám teď začal hysterčit v autě. On je strašnej živel a holt jak se v autě v sedačce nemůže moc hýbat, tak řve jako na lesy. Vůbec nevím, co s ním, protože v té sedačce musí být…
Hračky zaberou jen na chvilku a pak zase ječí. ![]()
Beed píše:Boudice23 píše: ..jak to máte s usínáním a uspávání vašich dítek vy ostaní?Od malička usínají berušky samy, když začnou kňourat, doběhnu do ložnice, strčím dudlíka, dám pusinku, a jdu zase pryč. Když byly prťousci, bylo mi jich hrozně líto, ale teď jsem na sebe pyšná že jsem odolala a neuspávala v náručimusím je pochválit, fakt, a obě, každý večer usínají samy. Stačí dudlík, klid, malá lampička a králíčci
Andílek Pája píše:
Dobré ránko!Mně usíná prcek taky tak.
Ze začátku tedy bulel, ale nechávali jsme ho 3min za pár dní 5min, zase za pár dní 10min a pak najednou ticho. Teď ho dáme do postýlky, chvíli kouká na kolotoč a je tuhý. Jen málokdy kňourá.
Nám teď začal hysterčit v autě. On je strašnej živel a holt jak se v autě v sedačce nemůže moc hýbat, tak řve jako na lesy. Vůbec nevím, co s ním, protože v té sedačce musí být…
Hračky zaberou jen na chvilku a pak zase ječí.
Andílku, to naše holky v autosedačce zase automaticky usínají… nebo když jedeme s kočárem vlakem, taky… to drncání je uspává. ![]()
Dadulina píše:
Dobré ráno březňátka!
Dobré je v 10, já jsem vzhůru od 5 ráno
Berunky mi včera usnuly dřív, tak dřív vstávaly… ![]()
Boudice Tak to ti teda tu tchýni moc nezávidím.J naštěstí tu svou vidím tak jednou do měsice.A to si stěžuje, že malého vůbec nevídá.Přitom my už sme se za ní najezdili dost, a to v prvním měcíci, protože jí to „vyhovovalo“. Už mě to přestalo bavit tak sem prostě a jednoduše řekla že už tam nebudeme jezdit.Nejsme přece povinni strkat jí ho podnos.Jestli má zájem ho vidět, tak at se stavi, neb zavola na domluvu.A nakonec to je tak ze vzdycky kdyz ji muž volá kvůli něčemu tak řekne že se staví v tu absolutně nejnevhodnější dobu.A prostě bud tak a ne jinak!
No proště děs běs ![]()
Každopádne ti přeju jen ty nejsilnější nervy.A ja na tvem miste bych se snažila odtama rychle dostat, jakkoli. Nedovedu si představit že byl žila s tou ojí fakt ne ![]()
Beed píše:Dadulina píše:Dobré je v 10, já jsem vzhůru od 5 ráno
Dobré ráno březňátka!Berunky mi včera usnuly dřív, tak dřív vstávaly…
No já sem taky v podstatě od 5 vzhůru. Ale teď už asi třičtvrtě hodiny malý řádí v kolíbce s chrastítkama
A vůbec mě k tomu nepotřebuje
Vždycky když ho vytáhnu od jeho hry tak se začne vztekat ![]()