Poradna duly
Jana Čurdová
Andílek Pája píše:
A ještě jedna
No tak ten je prďáckej..pidi hokejista ![]()
Nádherné fotečky!!! ![]()
Andílku ta s hokejkou je super, ale ten klub.......
![]()
já jsem obrovský hokejový fanda...........
kacafazolka píše:
Andílku ta s hokejkou je super, ale ten klub.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já jsem obrovský hokejový fanda...........
A komu??Já fandím sešívkám ![]()
Boudí, jéé šmudlinka
…tak hlavně, že usnula. Určitě jí bylo krásně když Tě držela za ručičku
Já dneska krmila Daňulku a oba jsme u toho usnuli, tak jsem ho za ručičku nedržela ale jinak taky
Jinak to jsi dobrá, že kolem 21hod…já Dáňu v 19hod.maximálně, taky vstáváme ale v 5hod…
Mylíte, že by spinakl déle kdyby chodil spinkat později? ![]()
Děkujeme za pochvalu!
My usínáme kolem 20hod, vzbudí se kolem 3 - 4 na jídlo a pak kolem 6 - 8hod je vyspinkaný. Takže kdybych chodila včas spát, je to pohodička. Ale to většinou nezvládám. ![]()
Andílek Pája píše:
Děkujeme za pochvalu!My usínáme kolem 20hod, vzbudí se kolem 3 - 4 na jídlo a pak kolem 6 - 8hod je vyspinkaný. Takže kdybych chodila včas spát, je to pohodička. Ale to většinou nezvládám.
Tak by se mi to usínání taky líbilo
Adámek ej vážně kouzelnej ![]()
Ne e, já jsem to zkoušela a akorát byl víc protiva, hůř usínal, ráno byl vzhůru stejně a zase protiva. Ale každé miminko je jiné. ![]()
Veru-nka píše:
Boudí, jéé šmudlinka…tak hlavně, že usnula. Určitě jí bylo krásně když Tě držela za ručičku
Já dneska krmila Daňulku a oba jsme u toho usnuli, tak jsem ho za ručičku nedržela ale jinak taky
Jinak to jsi dobrá, že kolem 21hod…já Dáňu v 19hod.maximálně, taky vstáváme ale v 5hod…
Mylíte, že by spinakl déle kdyby chodil spinkat později?
Lepší Vítkovice než Sešívaní.
Ale nejlepší je PLZÉÉÉÉŇŇŇ!! Modrobílá PLZÉÉÉÉŇNŇ
![]()
kacafazolka píše:
Vítkovice,Vítkovice ...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Andílek Pája píše:
Ne e, já jsem to zkoušela a akorát byl víc protiva, hůř usínal, ráno byl vzhůru stejně a zase protiva. Ale každé miminko je jiné.
Veru-nka píše:
Boudí, jéé šmudlinka…tak hlavně, že usnula. Určitě jí bylo krásně když Tě držela za ručičku
Jak si udělá režim tak je lepší ho nechat..pak se mu může rozhodit úplně všechno a bude z něj mrzuťák…já zuzku uspávala od porodnice až tak na 22 a nejednou si začla dělat režim dříve..stávalo se mi běžně že od 17ti hod vydžela být do těch 22 vzhůru bez spánku a stějně pak nemohla zabrat!!!To usínání je pro nás prostě boj už od začátku ![]()
Já jsem právě hotová…každý den kolem 5hod…a když Dáňa usne až kolem 8hod…tak už něco dělám… Jsem zvědavá jestli bude spinkat déle…někdy ![]()
Andílek Pája píše:
Lepší Vítkovice než Sešívaní.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kacafazolka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boudice23 píše:Andílek Pája píše:Jak si udělá režim tak je lepší ho nechat..pak se mu může rozhodit úplně všechno a bude z něj mrzuťák…já zuzku uspávala od porodnice až tak na 22 a nejednou si začla dělat režim dříve..stávalo se mi běžně že od 17ti hod vydžela být do těch 22 vzhůru bez spánku a stějně pak nemohla zabrat!!!To usínání je pro nás prostě boj už od začátku
Ne e, já jsem to zkoušela a akorát byl víc protiva, hůř usínal, ráno byl vzhůru stejně a zase protiva. Ale každé miminko je jiné.
Veru-nka píše:
To máš úplnou pravdu! Je fakt, že je po 18:30 a Daňulka už ví, že se bude koupat atd…To fakt s tebou souhlasím
A smekám, že kolem 22hod ![]()
Andílek Pája píše:
Lepší Vítkovice než Sešívaní.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kacafazolka píše:
![]()
![]()