Poradna duly
Jana Čurdová
Beed píše:Andílek Pája píše:
Dobré ránko,![]()
tak my máme očkování asi v nedohlednu, když mámě pořád ještě trochu tu rýmičku.
Já jsem si taky koupila ten sirup, protože se těch čípků bojím…
Ahojky, my taky, ale z důvodu hypotrofie, holky váží málo…
Jo, holky, co máte holčičky, plánujete - a popřípadě na kdy - píchnutí oušek? Prý je lepší píchnout to dřív, ale já bych radši počkala, až jim bude tak rok… co vy?ale mně to nevadí, chudinky, stačil mi v porodnici odběr krve z patičky
My už máme píchnuto..doporučuje se píchat nejdříve po první hexe ![]()
Teď už máme i zahojeno, ale zážitek hroznej ![]()
Boudi, tak to my si ještě počáme, první hexu dostaneme až tak kolem půl roku prý… ![]()
A jak dlouho se to hojilo? A bolelo to malou moc? Nehnisalo? A jaké máte naušničky, kroužky…? (Jsem hrozně zvědavá, co?
)
Andílku, koukala jsem na fotečky a malej je fakt slaďouš
a s hokejkou mu to mooooc sluší, vtipná a povedená fotka. ![]()
Beed píše:
Boudi, tak to my si ještě počáme, první hexu dostaneme až tak kolem půl roku prý…A jak dlouho se to hojilo? A bolelo to malou moc? Nehnisalo? A jaké máte naušničky, kroužky…? (Jsem hrozně zvědavá, co?
![]()
)
Já ti sem hodím fotku až se vzbudí, má naušničky po mě s dětským zapínáním vpředu, i když se babičky praly o to která je koupí, já dala ty svoje vyčistit a v ordinaci mi říkala doktorka jaké jsem jí koupil krásné naušničky ![]()
Píchnout jsem nechala 19 května a hojilo se to tak 14 dní..to jedno ouško se hojilo lépe..druhé jen lehce hnisalo, vždycky jsem vytřela lihem a pomázla framykoinem..teď už to m krásně čisťounký..
Nejvíc řvala jak jí drželi a pak asi to propíchnutí..někdo nechává nastřelit..slyšela jsem že některé děti to ani nepostřehnou a nepláčou..jen je nevýhoda, že u těch nastřelených občas vypadává zapínání, je to dražší a prý měně přesné ![]()
Já si myslím, že je nejlepší to píchnout co nejdříve to jde..jak se tam pak bude doktorka prát třeba s dvouročním prckem? ![]()
Dříve to píchali v porodnici a nikdo to neřešil jestli po nějakém očkování nebo ne ![]()
Boudice23 píše:Beed píše:Já ti sem hodím fotku až se vzbudí, má naušničky po mě s dětským zapínáním vpředu, i když se babičky praly o to která je koupí, já dala ty svoje vyčistit a v ordinaci mi říkala doktorka jaké jsem jí koupil krásné naušničky
Boudi, tak to my si ještě počáme, první hexu dostaneme až tak kolem půl roku prý…A jak dlouho se to hojilo? A bolelo to malou moc? Nehnisalo? A jaké máte naušničky, kroužky…? (Jsem hrozně zvědavá, co?
![]()
)
Píchnout jsem nechala 19 května a hojilo se to tak 14 dní..to jedno ouško se hojilo lépe..druhé jen lehce hnisalo, vždycky jsem vytřela lihem a pomázla framykoinem..teď už to m krásně čisťounký..
Nejvíc řvala jak jí drželi a pak asi to propíchnutí..někdo nechává nastřelit..slyšela jsem že některé děti to ani nepostřehnou a nepláčou..jen je nevýhoda, že u těch nastřelených občas vypadává zapínání, je to dražší a prý měně přesné
Já si myslím, že je nejlepší to píchnout co nejdříve to jde..jak se tam pak bude doktorka prát třeba s dvouročním prckem?
Dříve to píchali v porodnici a nikdo to neřešil jestli po nějakém očkování nebo ne
To já už svoje první naušnice ani nemám… nebo je možná má mamka, ale netuším kde. Pamatuju si, že byly hrozně velký
Já bych chtěla asi kroužečky s malým kamínkem - a každá holčička jinou barvu. Když si je lidi pletou už teď, tak ať jsou trošku odlišný.
My máme babičku jen jednu, a je domluvené, že koupí jedny naušničky a druhé koupí přítelova sestra, protože maminku už bohužel nemá…
Beed to mně je mamka schovala..Jo jo četla jsem v nedávném příspěvku, že kdyby přítelova mamka žila, ta by to byla báječná tchýně ![]()
Tady je ta fotečka…hrozně se mlela tak to líp nešlo ![]()
Boudice23 píše:
Beed to mně je mamka schovala..Jo jo četla jsem v nedávném příspěvku, že kdyby přítelova mamka žila, ta by to byla báječná tchýně
Tady je ta fotečka…hrozně se mlela tak to líp nešlo
Jéé, ty jsou moc krásné… Fakt vypadají jako nové… Mně se ty moje první moc nelíbily, ale tyhle vypadají i dneska moderně.
Ahojte,
taky jsme narození v březnu. Malej se jmenuje Míša a je už velkej chlap
teď máme takové dilema malému asi rostou zoubky… pořád slintá a strká si ruce do pusinky a častěji brečí než normálně. Nemáte někdo radu jak je to u vás ? děkuji ![]()
Veronika L píše:
Ahojte,
taky jsme narození v březnu. Malej se jmenuje Míša a je už velkej chlapteď máme takové dilema malému asi rostou zoubky… pořád slintá a strká si ruce do pusinky a častěji brečí než normálně. Nemáte někdo radu jak je to u vás ? děkuji
Zdravíčko a vítejte oba u Březňátek ![]()
Teda, zoubky? Není to dost brzo? Zkoušela jsi sahat na dásničku, mělo by to jít asi cítit, jestli si správně pamatuju, jak to bylo u mého brášky… ![]()
Beed píše:Veronika L píše:Zdravíčko a vítejte oba u Březňátek
Ahojte,
taky jsme narození v březnu. Malej se jmenuje Míša a je už velkej chlapteď máme takové dilema malému asi rostou zoubky… pořád slintá a strká si ruce do pusinky a častěji brečí než normálně. Nemáte někdo radu jak je to u vás ? děkuji
Teda, zoubky? Není to dost brzo? Zkoušela jsi sahat na dásničku, mělo by to jít asi cítit, jestli si správně pamatuju, jak to bylo u mého brášky…
mně taky slintají holky obě, někdy převlíkám dvakrát denně bodyčko, asi vybalím bryndáky už
ale zase jim se nelíbí ta šňurka kolem krku, strašně pak máchají hlavou ![]()
Beed píše:
mně taky slintají holky obě, někdy převlíkám dvakrát denně bodyčko, asi vybalím bryndáky užale zase jim se nelíbí ta šňurka kolem krku, strašně pak máchají hlavou
Joo to bys měla vidět, když jí dám čepici s uvázáním pod krk
![]()
Tím že blinká tak jí bryndoš někdy dávám, máme takovej převlíkací přes hlavu..sice je na něm vánoční motiv, ale no co, má je na doma..na návštěvy mám jinej ![]()
Boudice23 píše:Čepička zavázaná pod krkem jim nevadí, ale kolem krku šňůrka jo… ony musí mít zavázanou čepičku, protože normální jim vždycky sklouzne buď přes oči, nebo jim lezou uši…Beed píše:Joo to bys měla vidět, když jí dám čepici s uvázáním pod krk
mně taky slintají holky obě, někdy převlíkám dvakrát denně bodyčko, asi vybalím bryndáky užale zase jim se nelíbí ta šňurka kolem krku, strašně pak máchají hlavou
![]()
![]()
Tím že blinká tak jí bryndoš někdy dávám, máme takovej převlíkací přes hlavu..sice je na něm vánoční motiv, ale no co, má je na doma..na návštěvy mám jinej