Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
16.6.11 08:51
Beed píše:
Andílek Pája píše:
Dobré ránko, :kytka: :mavam:tak my máme očkování asi v nedohlednu, když mámě pořád ještě trochu tu rýmičku. :think: Já jsem si taky koupila ten sirup, protože se těch čípků bojím… :zed:

Ahojky, my taky, ale z důvodu hypotrofie, holky váží málo… :) ale mně to nevadí, chudinky, stačil mi v porodnici odběr krve z patičky :roll:

Jo, holky, co máte holčičky, plánujete - a popřípadě na kdy - píchnutí oušek? Prý je lepší píchnout to dřív, ale já bych radši počkala, až jim bude tak rok… co vy? :nevim:

My už máme píchnuto..doporučuje se píchat nejdříve po první hexe :palec:
Teď už máme i zahojeno, ale zážitek hroznej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 08:56

Boudi, tak to my si ještě počáme, první hexu dostaneme až tak kolem půl roku prý… :mrgreen:

A jak dlouho se to hojilo? A bolelo to malou moc? Nehnisalo? A jaké máte naušničky, kroužky…? (Jsem hrozně zvědavá, co? :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 08:57

Andílku, koukala jsem na fotečky a malej je fakt slaďouš :srdce: a s hokejkou mu to mooooc sluší, vtipná a povedená fotka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.6.11 09:06
Beed píše:
Boudi, tak to my si ještě počáme, první hexu dostaneme až tak kolem půl roku prý… :mrgreen:A jak dlouho se to hojilo? A bolelo to malou moc? Nehnisalo? A jaké máte naušničky, kroužky…? (Jsem hrozně zvědavá, co? :mrgreen: :mrgreen: )

Já ti sem hodím fotku až se vzbudí, má naušničky po mě s dětským zapínáním vpředu, i když se babičky praly o to která je koupí, já dala ty svoje vyčistit a v ordinaci mi říkala doktorka jaké jsem jí koupil krásné naušničky :lol:
Píchnout jsem nechala 19 května a hojilo se to tak 14 dní..to jedno ouško se hojilo lépe..druhé jen lehce hnisalo, vždycky jsem vytřela lihem a pomázla framykoinem..teď už to m krásně čisťounký..
Nejvíc řvala jak jí drželi a pak asi to propíchnutí..někdo nechává nastřelit..slyšela jsem že některé děti to ani nepostřehnou a nepláčou..jen je nevýhoda, že u těch nastřelených občas vypadává zapínání, je to dražší a prý měně přesné :nevim:
Já si myslím, že je nejlepší to píchnout co nejdříve to jde..jak se tam pak bude doktorka prát třeba s dvouročním prckem? :nevim:
Dříve to píchali v porodnici a nikdo to neřešil jestli po nějakém očkování nebo ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 09:13
Boudice23 píše:
Beed píše:
Boudi, tak to my si ještě počáme, první hexu dostaneme až tak kolem půl roku prý… :mrgreen:A jak dlouho se to hojilo? A bolelo to malou moc? Nehnisalo? A jaké máte naušničky, kroužky…? (Jsem hrozně zvědavá, co? :mrgreen: :mrgreen: )
Já ti sem hodím fotku až se vzbudí, má naušničky po mě s dětským zapínáním vpředu, i když se babičky praly o to která je koupí, já dala ty svoje vyčistit a v ordinaci mi říkala doktorka jaké jsem jí koupil krásné naušničky :lol:
Píchnout jsem nechala 19 května a hojilo se to tak 14 dní..to jedno ouško se hojilo lépe..druhé jen lehce hnisalo, vždycky jsem vytřela lihem a pomázla framykoinem..teď už to m krásně čisťounký..
Nejvíc řvala jak jí drželi a pak asi to propíchnutí..někdo nechává nastřelit..slyšela jsem že některé děti to ani nepostřehnou a nepláčou..jen je nevýhoda, že u těch nastřelených občas vypadává zapínání, je to dražší a prý měně přesné :nevim:
Já si myslím, že je nejlepší to píchnout co nejdříve to jde..jak se tam pak bude doktorka prát třeba s dvouročním prckem? :nevim:
Dříve to píchali v porodnici a nikdo to neřešil jestli po nějakém očkování nebo ne :pankac:

To já už svoje první naušnice ani nemám… nebo je možná má mamka, ale netuším kde. Pamatuju si, že byly hrozně velký :) Já bych chtěla asi kroužečky s malým kamínkem - a každá holčička jinou barvu. Když si je lidi pletou už teď, tak ať jsou trošku odlišný.
My máme babičku jen jednu, a je domluvené, že koupí jedny naušničky a druhé koupí přítelova sestra, protože maminku už bohužel nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.6.11 09:58

Beed to mně je mamka schovala..Jo jo četla jsem v nedávném příspěvku, že kdyby přítelova mamka žila, ta by to byla báječná tchýně :kytka:
Tady je ta fotečka…hrozně se mlela tak to líp nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 10:02
Boudice23 píše:
Beed to mně je mamka schovala..Jo jo četla jsem v nedávném příspěvku, že kdyby přítelova mamka žila, ta by to byla báječná tchýně :kytka:
Tady je ta fotečka…hrozně se mlela tak to líp nešlo :mrgreen:

Jéé, ty jsou moc krásné… Fakt vypadají jako nové… Mně se ty moje první moc nelíbily, ale tyhle vypadají i dneska moderně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.11 10:14

Ahojte,
taky jsme narození v březnu. Malej se jmenuje Míša a je už velkej chlap :) teď máme takové dilema malému asi rostou zoubky… pořád slintá a strká si ruce do pusinky a častěji brečí než normálně. Nemáte někdo radu jak je to u vás ? děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 11:18
Veronika L píše:
Ahojte,
taky jsme narození v březnu. Malej se jmenuje Míša a je už velkej chlap :) teď máme takové dilema malému asi rostou zoubky… pořád slintá a strká si ruce do pusinky a častěji brečí než normálně. Nemáte někdo radu jak je to u vás ? děkuji :-)

Zdravíčko a vítejte oba u Březňátek :)
Teda, zoubky? Není to dost brzo? Zkoušela jsi sahat na dásničku, mělo by to jít asi cítit, jestli si správně pamatuju, jak to bylo u mého brášky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.6.11 12:16
Beed píše:
Veronika L píše:
Ahojte,
taky jsme narození v březnu. Malej se jmenuje Míša a je už velkej chlap :) teď máme takové dilema malému asi rostou zoubky… pořád slintá a strká si ruce do pusinky a častěji brečí než normálně. Nemáte někdo radu jak je to u vás ? děkuji :-)
Zdravíčko a vítejte oba u Březňátek :)
Teda, zoubky? Není to dost brzo? Zkoušela jsi sahat na dásničku, mělo by to jít asi cítit, jestli si správně pamatuju, jak to bylo u mého brášky… :-)
:mavam: :mavam: :mavam:
Já měla první zoubek ve 4 měsících :think:
Každopádně brzy to je, poznáš to pohmatem jak píš Beed a nebo i vzhledově, nataklé místečko na dásničce..první rostou zoubky dole, i když nedávno jsem tady na emmiminu četla diskuzi o zoubkách, které se klubou 3měs. mimi nahoře
https://www.emimino.cz/…jinak-72749/
Co průjem nebo teplota?
Zuzka taky hrozně slíntá, někdy jí musím i několikrát převlíkat a pěstí má v puse pořád…když zrovna nežužlá chrastítko, taky jsem si mysleli zda to nejsou zoubky, ale prý je to u takhle starých miminek normální..Pročti si tohle tam píšou o žulání rukou a o slinění z důvodu prořezávání zoubků

http://www.babyonline.cz/…4-mesic.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 12:27

Boudi,

mně taky slintají holky obě, někdy převlíkám dvakrát denně bodyčko, asi vybalím bryndáky už :) ale zase jim se nelíbí ta šňurka kolem krku, strašně pak máchají hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.6.11 12:29
Beed píše:
mně taky slintají holky obě, někdy převlíkám dvakrát denně bodyčko, asi vybalím bryndáky už :) ale zase jim se nelíbí ta šňurka kolem krku, strašně pak máchají hlavou :mrgreen:

Joo to bys měla vidět, když jí dám čepici s uvázáním pod krk :pankac: :pankac: :pankac:
Tím že blinká tak jí bryndoš někdy dávám, máme takovej převlíkací přes hlavu..sice je na něm vánoční motiv, ale no co, má je na doma..na návštěvy mám jinej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 12:32
Boudice23 píše:
Beed píše:
mně taky slintají holky obě, někdy převlíkám dvakrát denně bodyčko, asi vybalím bryndáky už :) ale zase jim se nelíbí ta šňurka kolem krku, strašně pak máchají hlavou :mrgreen:
Joo to bys měla vidět, když jí dám čepici s uvázáním pod krk :pankac: :pankac: :pankac:
Tím že blinká tak jí bryndoš někdy dávám, máme takovej převlíkací přes hlavu..sice je na něm vánoční motiv, ale no co, má je na doma..na návštěvy mám jinej :wink:
Čepička zavázaná pod krkem jim nevadí, ale kolem krku šňůrka jo… ony musí mít zavázanou čepičku, protože normální jim vždycky sklouzne buď přes oči, nebo jim lezou uši… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 16:09

Nedávno jsem slíbila že se pochlubím pokojíčkem, takže… :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.6.11 16:11

• načítám...