Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky:-),
tak my nakonec nic nevíme pač doktorka dnes neordinovala
Tak nejspíš půjdeme zítra…
Májo, vidíš jaká je šikulinečka…vááážně to vypadá, že jí to šlo úžasně
![]()
Takže super, před 3 týdny Vája 3250, Kája 3200, dneska Vája 3900, Kája 3930
obě mají 51 cm, paní doktorka koukala, jak hezky pasou, pochválila nás… Takže až na to, že jsou na svůj věk pořád menší, než by měly být, je všechno v pořádku ![]()
Májo, to je šikulka
slaďoučká…
Ahoooj holky, zdravím vás…já byla dneska celý den u mamky, to byl vegáč ![]()
Beed tak to ti kočky parádně poporostly!!
Včelko to my taky trénujeme, ale ne a ne se pořád otočit bez pomoci, tak snad se brzy dočkáme.
Veru radši si tam zajděte, ať máš klídek a uvidíš, že to bude jen nějaká prkotina!!!
Beed, tak to je paráda…krásně rostou
Ale jak koukám, tak my máme baculku…My před 2.týdny měli 6500gramů, tak ted těch 7kg…má určitě ![]()
Boudí, to máš pravdu…radi určo tam zajdu!!! Přítel sice říká, že to moc nemá…ale mě přijde, že dost! A jak říkáš, jistota je jistota. Jinak je super, že jsi byla u mamči a měla si vegáč ![]()
Veru-nka píše:
Beed, tak to je paráda…krásně rostouAle jak koukám, tak my máme baculku…My před 2.týdny měli 6500gramů, tak ted těch 7kg…má určitě
Boudí, to máš pravdu…radi určo tam zajdu!!! Přítel sice říká, že to moc nemá…ale mě přijde, že dost! A jak říkáš, jistota je jistota. Jinak je super, že jsi byla u mamči a měla si vegáč
Veru, holky se narodily malinký, a ze začátku toho moc nesnědly, takže… teď mají už skoro jednou tolik
A krom toho, Daňula je chlap!
Beed, to máš pravdu! Já Daňulku miluju a jsem šťastná za to jaký je, pořááádnej chlapák
Bude takové princezny jako máš Ty, chránit ![]()
Veru-nka píše:
Beed, to máš pravdu! Já Daňulku miluju a jsem šťastná za to jaký je, pořááádnej chlapákBude takové princezny jako máš Ty, chránit
Veru-nka píše:
Beed, to máš pravdu! Já Daňulku miluju a jsem šťastná za to jaký je, pořááádnej chlapákBude takové princezny jako máš Ty, chránit
Dobré ráno maminečky a miminečka ![]()
Beed -
holky jsou šikulky a krásně rostou. Děkujeme za pochvalu
![]()
Boudí - já jsem jí taky pomáhala a pak to najednou dala sama - nejspíš, aby ode mne měla pokoj ![]()
Veru - malá je taky dost velká (abych neříkala kulatá
), ve 2 měsících 5200g a příští týden jdeme na 3 měsíční prohlídku, tak jsem na to zvědavá
(všichni okolo mě uklidňují, že teď hodně vytáhla a vypadá hubenější
). Šmudlinka moje, hlavně, že je zdravá
![]()
Krásný den maminkám i mrňouskům
,
tak dneska se Daňulka budil od půlnoci každou hoďku, tak, že paráda ![]()
Májo, Domíska vypadá krásně
…kulatá mi vůbec nepřijde. Je to pořádná ženská
Tak uvidíš, kolik bude mít
Přesně tak…hlavně, že máme naše úžasňáčky zdravé
![]()
ahojky holky
dnes jdeme taky na tříměsíční prohlídku,tak su zvědavá,ale vážit budeme víc než 6kg.Adámek se hodně zpravil,je to kluk jako buk,tak mám trochu strach co nám řekne doktorka,jestli nepřibírá moc..
ovšem tohle je fotka synka mají sestry měl 3.5 měsíce a 7 kg a to se narodil a měl 2.5kg,narodil se v 8 měsíci,na něho fakt nemáme
,ale ted je to krásnej štíhlej klučina,ale do roku,to bylo něco ![]()
Dobré ránko všem!! ![]()
Hlásím, že jsme byli včera na Vítání občánků a jsem malinko zklamaná.Bylo to jak na běžícím pásu, udělali nám fotky, podepsali jsme se, dostali flaštičku a šla další parta. Ach jo.
O to horší překvapení bylo, když jsem večer na netu zjistila, že 1 fotka 9×13 stojí 50Kč a nahrání fotky na CD, aniž by jí tiskli 60Kč. ![]()
Taky se vám zdá, že naše březnová miminka jsou opravdu krásná???
Jsou to všichni takoví broučci. ![]()
My jdeme dneska na první očkování. Na 3měsíční prohlídce jsme měli v pátek 61cm a 5260g.
Zdravím všechny maminky, dlouho jsem tu teď nebyla a koukám, že už postupně chodíte na tříměsíční prohlídky a vítání občánků
U nás vítání bude prý až někdy na podzim, vždycky čekají až bude víc dětiček. Na kontrolu jdeme příští týden, tak jsem zvědavá kolik bude prďola vážit
Pořád jsme byli totiž na spodní hranici těch jejich tabulek, tak snad se teď už trochu pochlapí.
Fotky všech vašich miminek jsou užasný
Je to tady samá šikulka ![]()