Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
22.6.11 12:33

AHOJKY VŠEM tak sme zpět s kontroly.nožičky v pořádku,už na ně nemusíme.Váží 5850g a měří 59cm.Taky mi pedistrička říkala,že přetáčení z bříška na záda.které adámek dělá prakticky pořád, není vůbec směrodatné,že to umí i někteří novorozenci,že to doktory ani nezajímá ani to moc dělat nemají,spíše prý v tom bránit 8-o .Důležité prý je ,jestli se otáčí na bok a pěkně pase koníčky a roztahuje pěstičky.Adámek už se otočil 3× i ze zad na bříško,na to je prý čas až do půl roku,že spěchat nemusí.Adámek se pokouší i jako by lést,nacpe pod sebe kolínka a chce lést,myslela jsem jaký je to pašák a jak je to dobře a prý v tom se má miminkům taky bránit 8-o ,prý se mu mají dát ručičky pod něj,pást koníčky,držet zadeček,aby nelezl..Taky se hodně staví na nožičky,myslela jsme si že je to dobře ,že má sílu v nohách a to prý taky ne,že je to ještě reflex novorozence 8-o .Naše dr.je pediatrička už velkou spoustu let a spoustu let byla s manželem porodník,ted už dělá jen miminka,tak myslím že je zkušená.. jinak že je v naprostém pořádku,do rizikové poradny že půjdeme už jen jednou a příští týden teprve první očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.11 14:45

Teda Páji, to jsou věci… :think: :nevim: Mně tedy taky Dr. říkala, ať ho držím za prdelku, aby se mi hned neotáčel a chvíli pásl.
Každopádně je prima, že už je vše v pořádku. Adámek je kus chlapa! :palec: :palec: Můj Adámek je pořád strašný hubeňour, asi po tatínkovi. :mrgreen: :mrgreen:

Joo, a vše nej k svátku :kytka: , tedy pokud jsi Pavla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.6.11 20:29

ahoj holky, gratuluji ke kontrolám.Kačka měla ve 3 měsících 5340 g a měří 64 cm…je to taková žížala hubená… :-P :-P :-P
Vítání máme teď v sobotu tak jsem zvědavá … :nevim: :nevim: :nevim: Má být hnusně a já mám pro Kačku takové letní šatečky na to vítání…no mě švihne… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.11 21:14

Vevnitř bude určitě teplíčko. :wink:

kacafazolka píše:
ahoj holky, gratuluji ke kontrolám.Kačka měla ve 3 měsících 5340 g a měří 64 cm…je to taková žížala hubená… :-P :-P :-P
Vítání máme teď v sobotu tak jsem zvědavá … :nevim: :nevim: :nevim: Má být hnusně a já mám pro Kačku takové letní šatečky na to vítání…no mě švihne… :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.6.11 22:17

Ahojky maminečičky,
tak já jen rychlovkou přispívám :-)
Je úžasný jak Ti naši mrňouskové krásně rostou :-) :srdce:

Pájí, to jsem vůbec nevěděla, že nesmí lézt…zrovna jsem si říkala, co to je za blbost, že mi za to vynadala ta sestřička na cvičení…ale nevysvtlila, tak, že děkuju :-) :palec:

Andílku, holt měli na vítání na spěch…my tam taky byli tak 10.minut ä zklamalo mě, že tam nebyla ani kolíbka ale kočárek a ještě musel Dáňu drže pač bý se jinak prý kočárek rozpadl :nevim: Ale jinak to bylo hezký :-D

Kačí, uvidíš…třeba bude počasí v pohodě…My máme oslavu 50in, tak, že musí být hezky…už jen i pro Vás :-D

Mějte se jen krááásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.6.11 21:56

Ahoooj holky tak jak se máte??
Kacafazolka co vítání, jak dopadlo?

Pájinko mě říkala doktorka něco podobného, ale jen u toho odstrkovaní při pasení..Malá se tam na prohlídce snažila odrážet tak mi říkala, že na to má ještě spoustu času, že se musí nejdříve naučit ukázkově pást. :lol:

Veru tak co oslava?a co jste dostali za vítání občánků? :wink:

Zuzce jsou dneska 4 měsíce, to tak letí…prohlížela jsem si fotečky jak roste..je to neuvěřitelný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.6.11 22:03

ahoj holky, tak vítání bylo parádní .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.6.11 22:04

a Kačka na včerejší oslavě mého manžílka..... :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
26.6.11 07:17

ahojky holky :mavam:
fazolko,ta je krásná,malá :srdce: :palec: je jak panenka
takhle spinká to naše kotě :lol: ,naučil se dudla t palečky :roll: ,nevím jak ho to odnaučit,dudlík plive a když mu paleček vyndám,tak ječí :nevim: ,na jednom palečku mu slezla kůžička,ale už zase narostla,to se teda naučil věc :roll: ,dudlal si paleček už když byl v bříšku,na 3D sme tak pořád viděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.6.11 11:41

Pajinko,

nám doktorka řekla vytahovat, vytahovat, vytahovat.. kvůli křivení dásně, pak můžou mít prý křivé zuby, já jsem si s rovnátkama vytrpěla dost, měla jsem je 4 roky, tak nechci, aby je musely mít holky taky :) ale ony teda žužlají, jen když jim cumel sám vypadne.

Jinak teda ahojky všem maminám a mimískům… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.6.11 08:21

Ahooojky maminečičky :-) ,
tak my se včera vrátili ze zahrady a kdyby bylo krásné počasí, tak by to bylo úžasnýýý :-)
A copak vy, jakpak jste užívali víkendík? :-)
Boudí, to vážně letí! Zuzanka je už veliká slečna :-) A už zkoušíš příkrmy?
Oslava byla krásná, tchýni jsme udělali dárkem radost, tak jsme byli rádi! Děkuju za optání :-) S těma fotečkama to je fakt…když jsme přijeli z porodnice a ted…to je velikááá změna :-) :srdce:
Kaci, to je super, že to bylo krááásný :-) A jakpak se to líbilo Kačence? A copak oslava? :-)
Pájí, chtěla jsem napsat, že je to roztomilý :-D ale asi ten paleček není super, vid? To já musim „zaťukat“, že Daňulka zbožňuje dudlík…Ale když si paleček cucal už v bříšku, holt kráásné vzpomínky :-) :srdce:
Mějte se kráááásně a oparujte sebe i mrňousky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
27.6.11 19:33

Zdravíčko holky.Dlouho sem tady neukázala a tolik nových příspěvků.Ale povím vám že sem vůbec neměla hezký minulý týden.Skoro celý sem ho proležela s migrénama.Takže si můj mužík musel vzít dovolenou.No a skončila sem na práškách dokud nepujdu na neurologii, na kterou sem se objednala na nedřívější možný termín a TEĎ se podržte, ten termín je až 12.9, super,že? Byla sem opravdu nadšená.Dr mi tam napíše bolesti a oni mě objednají až za dva měsíce.Jinak to prý nejde :zed:
Jinak teďka ve čt jdeme na Rotarix II tak sem zvědavá kolik bude Danino vážit, protože mi teďka nějak blbne s jídlem.A stím otáčením… Mě se otočil možná dvakrát z bříška na záda a to bylo zhruba v 1,5 měsíci od té doby nic, kromě přepadavání když pase.A pase celkem hezky ale pořád má zaťaté pěstičky.
Tak se mějte hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.6.11 12:16

Ahoj maminky a miminka :-) tak jsem konečně dočetla všechny příspěvky. My jdeme do poradny na 3měsíční dneska, tak jsem zvědavá, co nám mudra řekne :lol: Malá pase dobře - vydrží i dlouho a tendence otáčet se nebo odstrkovat se nožičkama nemá. Jenže se mi vůbec neotáčí z bříška na bok - prostě ani troška pohybu :nevim: Snad mi neřekne, že je tlustá a líná :mrgreen:

Když tady čtu, jak jste byly spokojené s vítáním - tak jsem docela ráda, že jsem se tam nehlásila :oops: teda je pravda, že bych musela sednout do auta a dojet z Plzně do KLatov na úřad :-x nechápu, že pořád na úřadech hrajou na trvalé bydliště - hlavně, když všude hlásím, že se budeme stěhovat :nevim:

Veru - zahrádku závidím - ta naše je momentálně v dost dezolátním stavu (kvůli stavbě domečku)

Fazolko - pěkné fotečky a ještě hezčí holčička :palec:

Páji - ten je roztomilý :hug: a ten prst určitě časem odnaučíte

Dadulino - a tvůj doktor to nijak neurychlil s tím objednáním? Teda já bych rozhodně s migrénou do září nechtěla čekat - hlavně pokud budou zase horka. Držím palečky, aby ti bylo dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.6.11 22:24

Hezký večer všem :kytka: ,
Veru příkrmy ještě nezkouším, počkám až kdy mi řekne doktorka, pokud bude dobře prospívat tak to asi necháme až na ten 6 měsíc..

Dádul a nechceš se objednat k jinému neurologovi, nebo tam máte jen jednoho?Já bych teda nechtěla takhle dlouho čekat :-( ..

Pájinko snažila bych se ho to cucání nějak odnaučit, ale nebude to asi nic lehkého :zed:

Májo tak co tříměsíční kontrola??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
29.6.11 07:25

Dobré ráno holky, holčičky a chlapečci!

Za chvíli jdeme na krev, doktorce se holky zdály dost bledý, tak jestli nejsou anemický… :( prý se to mimískům bere z hlavičky, no na to se teda dívat nevydržím, berunky moje malinký! Chudinky! Radši počkám s jednou v předordinaci, ať si to udělají samy… :roll: Ale venku je teda nááádherně, tak aspoň se zrána pěkně projdeme :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí