Poradna duly
Jana Čurdová
Beed taky se přidávám ke gratulantům ![]()
Dadul tohle by ti klidně mohly dělat zoubky, dětem se moc do jídla nechce, vztkají se..známá (zdr. sestra) říkala že od 3. měsíce začínají zoubky pomalu sestupovat ale u každého se proklubávají jinak..pokud vidíš změnu dole na dásni tak to budou určo zoubky ![]()
Jinak Zuzanka se taky éobčas vzteká, když vidím že to není kvůli jídlu tak jí nechám i vyvztekat, jinak by ze mě byl za chvilku otrok a doma bych neudělal nic..naštěstí se jí líbí v lehátku, takže kdy luxuju tak jí tam šoupnu a poponáším do místností, kde zrovna jsem..ale taky to tam dlouho nevydrží..takže luxuju nebo vařím na etapy ![]()
Beed taky se přidávám ke gratulantům ![]()
Dadul tohle by ti klidně mohly dělat zoubky, dětem se moc do jídla nechce, vztkají se..známá (zdr. sestra) říkala že od 3. měsíce začínají zoubky pomalu sestupovat ale u každého se proklubávají jinak..pokud vidíš změnu dole na dásni tak to budou určo zoubky ![]()
Jinak Zuzanka se taky éobčas vzteká, když vidím že to není kvůli jídlu tak jí nechám i vyvztekat, jinak by ze mě byl za chvilku otrok a doma bych neudělal nic..naštěstí se jí líbí v lehátku, takže kdy luxuju tak jí tam šoupnu a poponáším do místností, kde zrovna jsem..ale taky to tam dlouho nevydrží..takže luxuju nebo vařím na etapy ![]()
Boudi No já skoro jako otrok už připadám
Asi bych to stou pozorností neměla tolik přehánět. Ja si to taky nedokážu vysvětlit jinak než těma zubama. Je to z ničeho nic absolutní obrat…Vím že děti všechno strakají do pusinky aniž by jim rostly zuby ale to s jakou vervou to dělá je až nepochopitelné.Chtělo by ho někdy natočit a to by ste se pobavili jak vtipně to vypadá když to dělá
Můj malý urputáček ![]()
Májo, děkuju
![]()
Dadul, poslední dobou řeším to samé…Vždy byl velikánský jedlík a poslední dobou toho moc nespapá…Někdy vypije celou 150ml a někdy ani ne 60ml
O plakání když má hlad, tak ani nemluvim…to je vždy siréna pro celý panelák
S těma zoubkama, to by už mohlo být vážně ono… Doktorka mi říkala, že to poznám tak, že poplkává a stále by něco kousal…ale je fakt, že každé miminko je jiné
Já něco udělám jen když spinká…a to je max. 30min…tak, že je tady skoro vždy bordel jak v tanku
Zrovna ted se vzbudil a začíná pěkně plakat… Jinak Dadul, Daňulka je krásnější a krásnější ![]()
Holky, trápí Vás ještě prdíci? Nás zase šíleně ![]()
Veru No tak aspoň nejsem sama. Jo ten řev máme to samé. Začal zvyšovat tóny až nám z toho někdy zaléhají uši. A taky máme doma bordel jak po výbuchu
Kdybych toho svého muže neměla tak by to bylo asi ještě horší
Já si právě myslela že když rostou zoubky tak ani v noci děti nespí, nebo spí ale hůř. A mě Dani právě spinká celkem hezky až na usínání..Dneska mě třeba nechal spát do půl deváte a to šel spát v 19:30.
A prdíky nás taky začali trápit zase.Občas se tak neuvěřitelně kroutí a pláče a když si prdne tak je v klidu.Tak sme zase začali dávat infacol.Nemůžu si ho vynachválit
Nic nezabírá jako tohle.
Veru Jinak děkuju za pochvalu prcka. Tvůj Daneček je taky moc překrásný a má nádherný úsměv ![]()
Holky, Kája děkuje za přáníčka a posílá ![]()
Teda, jak vás tak čtu… holky jsou úplně zlatý, nevztekají se, kam je položím, tam je najdu - řvou jen když mají hlad. Začala jsem dávat čajík a jsou naprosto spokojený. Jeden trik - nafoukla jsem takovou tu spací matraci tak do 3/4, pokládám je na to a mají to jak vodní postel, moc se jim tam líbí. Na hrazdičku navěším spoustu hraček, hrají si a ani mě nepotřebují, takže všechno stíhám…
Zatím! ![]()
Beed Já měla přesně to samé, vůbec mě nepotřeboval a ještě se vztekal když sem si ho vzala k sobě. Ale teď…Ze dne na den, doslova…Ale je super že je máš tak hodné, moje teta právě měla pravý opak a tak tak to zvládali oba dva
Ale ted to jsou krasne hodné princezny ![]()
ahojky holky ![]()
daduli taky máme vzácnou chvílku když mrnous spí
tak 3× za den po 30minutách,takže doma taky jak po výbuchu
daneček je kouzelej
![]()
Adámek si taky cpe ted ručičky do pusinky prakticky pořád,tak uvidíme.První dcerce když byla malá,první 2 zoubku vyrostli v půlroce a od 3 měsíců,šíleně slintala,ale fakt šíleně,ale jinak nebyla nijak uplakaná,spala pořád celou noc,bylo to naprosto veselé dítko,za to Adámek to vrací i za Míšu
** Boudi** taky Adámka poponáším v sedačce tam kde su ,když je vzhůru,tako jako ty Zuzilku,jen toho luxování se bojí,takže to můžu když jede s sestarší dcerkou ven nebo s tatkou
Beed-dcerka taky takhle bývala sama a krásně se zabavila,udělala jsem všechno,ale Adula sám nebude a nebude,taky když ho položím,už jen na zem,tak válí sudy,nebo se okamžitě přetoší na břicho a pak zuří a blije..ale je úžasný jak máš ty dvojčátky hodný,jak to krásně zvládáte
,já mít Adámeka 2×,tak visím ![]()
Verunko prdíky ještě máme,ale už to není taková hrůza,je to o hodně lepší než to bylo..taky asi pomalu strácím mlíčko..malej pije víc a víc s flašky,kojit chce ,už jne na usínání a v noci a když kojíme,tak za chvilku zuří,naahuje prso a řve,asi tam je už málo mlíčka,takže už hodně dokrmuju a to sem chtěla kojit co nejdéle..
taky foto když vzácně spinká
![]()
dobré ráno holky, nestíhám vás dočítat,ale vypadá to, že te´d bude hnusně tak budu mít čas…
Hlavní info:máme první zoubek......
jedu se stříhat úplně na krátko a na melír tak zase fičím.....venku hrozně lije a Kačku musím vzít sebou no to bude...........
tak zatím paaaaaaaaaaaaa
![]()
Pajinko Děkuju. Adámek je nádherný a kolik má vlásků, to je úžasné
…Taky chci aby mel Dani uz vic vlásků… zatím ma takové kraťunké chmíříčko ale roste to ![]()
Kaco No tak honem sem s podrobnostma o průběhu!!
Právě řeším jestli rostou nebo ne. ![]()
Zdravím všechny maminky, to je hrozný jak ten čas letí, jak dlouho jsem tu nebyla. Miminka vám krásně rostou a jsou úžasný ![]()
My jsme teď dost výletovali a prcek to snášel moc dobře. Taky jsme byli na prohlídce a očkování, na 3,5 měsících váží 5600g a 60cm, doktorka nás pochválila, že už krásně přibývá
co se týče očkování, nejhůř jsem to zvládala já, ještě že s námi šel přítel
prcek měl večer jenom zvýšenou teplotu. Už teď se ale děsím dalšího, no klasicky jsem si o tom raději neměla tolik číst… ![]()
Malej začal taky hrozně slintat a pořád si cpe obě ručičky do pusy, tak jsem zvědavá, jestli se z toho něco vyklube. Jinak co se týče režimu, přijde mi, že si to každý den dělá podle sebe, jediný co dodržuje, je noční spánek.