Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
5.7.11 10:50

Jo holky , kdybyste některá objednávala ergo nosítko tak mrkněte sem parádní cena:
 http://www.odmaminky.cz/…ou-cenu-100/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.11 21:11

Ahojky!

Mně Adámek spí dopoledne tak 30min - 1hod, pak si většinou dá po obědě 1 - 2 hod, odpoledne zase tak 30min - 1hod a večer usíná kolem 20hod, krmíme ve 4, pak ještě usne a vstává mezi 7 a 8. Skoro bych řekla, že to je podle počasí. :mrgreen: Jak teď bylo ošklivě, vstával až v 9, ale to byla fakt vyjímka.

Nevíte, jestli existuje růstový spurt i u UM? Mně malej jedl před 2 týdny 4× 150ml + 1× 180ml a teď najednou dá jen 3× 120ml a 2× 150ml, někdy ani to ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
7.7.11 18:24

Ahoj maminky a dětičky :mavam:
venku nádherně - konečně :dance:
Mně spí malá dost nepravidelně - jeden den mi prospí celé dopoledne a pak je vzhůru odpoledne nebo obráceně. Někdy také prospí s velmi krátkýma pauzama celý den. Večer usíná zásadně až po 21 hodině - někdy vydrží do 4 někdy do 6:30

Andílku - koukala jsem, že tady někde probíhá diskuze na téma růst. spurt při UM

Boudice - tý jo, díky za tip - nosítko vypadá parádně, cena bezvadná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.11 18:30

Ahoj Májo,

jj, už jsem jí našla… :-D

Nosítko je fajn, akorát už je vyprodané :-(

včelka Maja píše:
Ahoj maminky a dětičky :mavam:
venku nádherně - konečně :dance:
Mně spí malá dost nepravidelně - jeden den mi prospí celé dopoledne a pak je vzhůru odpoledne nebo obráceně. Někdy také prospí s velmi krátkýma pauzama celý den. Večer usíná zásadně až po 21 hodině - někdy vydrží do 4 někdy do 6:30

Andílku - koukala jsem, že tady někde probíhá diskuze na téma růst. spurt při UM

Boudice - tý jo, díky za tip - nosítko vypadá parádně, cena bezvadná :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.7.11 19:36

Ahoj holky,
Během 2 dnů bylo fuč 8-o 8-o , jedno jsem stihla objednat

Tak co je u vás nového?
Zuzka začla objevovat svoje nožky…pořád se za ně chytá..je to fakt sranda jí pozorovat :lol: :lol:¨
Dneska byl pěknej pařáček, až se mi z toho Zuzka orosila, musela totiž jet vyřídit žádost o RP, no ještě, že jsem tam šla o něco dřív, musím si totiž ještě zažádat o potvrzení na sociálce v Práglu :cert: , jelikož mám zaměstnavatele tam :poblion:
Paní byla po telefonu moc ochotná a pošle mi to poštou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.11 19:39

Maminy, jak často koupete? Pořád ob den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.7.11 19:41
Andílek Pája píše:
Maminy, jak často koupete? Pořád ob den? :think:

Ob den, ale dneska jsem to porušila, jak se mi spotila..plánuju taky koupit bazének a cachtat jí venku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.7.11 20:12

Ahoj holky, holčičky a chlapečci :)

Já koupu teď už každý den, holčičky se taky dost potí, doma máme 25°… a taky mají vždycky pod krčkem mlíčko, a smrdí to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.11 20:38

Já jsem právě začala koupat každý den. Jak je horko, tak se mi zdá takový „upatlaný“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
8.7.11 13:51

ahoj všichni :mavam:

andílku, já malou jeden den koupu a jeden den sprchuju - malé se líbí obojí :-D také mi přijde vždycky večer taková „ulepená“ a to mlíko pod krkem strašně smrdí :mrgreen:

u toho nosítka mě také zklamalo, že je vyprodané :nevim: vypadá naprosto úžasně. Tak třeba doplní zásoby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.7.11 15:48

Ahoooj,
mám dobrou náladičkuu.Zuzka už na kyčle nemusí,dneska bylo na vyšetření vše ok, konečně se zbavila širokého balení. :palec: :palec:
Před náma byla holčička a dostala řemínky :cry: strašně plakala, když jí to dávali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.11 21:16

Tak to gratuluji!! :potlesk: Chudák holčička!! My jdeme na kyčle příští týden, tak jsem na to zvědavá…

Boudice23 píše:
Ahoooj,
mám dobrou náladičkuu.Zuzka už na kyčle nemusí,dneska bylo na vyšetření vše ok, konečně se zbavila širokého balení. :palec: :palec:
Před náma byla holčička a dostala řemínky :cry: strašně plakala, když jí to dávali :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.7.11 21:25

Ahojky maminečičky :-) ,
my máme tátu doma na dovolený, tak ani nestíhám na PC…Tak jen v rychlosti Vás chci pozdravit :-)
Boudí, to je skvělý, že Zuzanka je s kyčlema OK :-) :pankac: to musí být šílený, ty řemínka :-( ¨
Jinak jak je ted vedro, tak taky koupeme každý den. Holky, dáváte mrňouskům už příkrmy? Já dneska koupila kašičku s mlíčkem od Nestlé a dobrý…Vypil tedy jen 70ml pač u toho usnul ale mám z toho radost :-D
Mějte se krááásně a pohlazení mrňouskům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.7.11 21:33

Ahoj Veru :)

My ještě kašičku nedáváme, holky nemají ani 4 měsíce a zatím spí celou noc i jen po mlíčku :)

Holky, kolik vypijí UM vaši prckové? Holky 6× denně po 120 ml, někdy přidávám ještě 30… jsou to žrouti :mrgreen: ale taky rostou jak blázen.

Pozdravuj Veru našeho ženicha Daňulku… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.11 21:48

Beed, jak stihnou vypít 6× 120ml, když ti spí celou noc a má se krmit UM nejdřív po 3 hod? :nevim: :think: Adámek má 4×120ml + 1×150ml a jí cca po 4hod, v noci po 8hod.

Veru, já příkrmy taky ještě nedávám, zdá se mi ještě dost brzy. :nevim: A taky mu nejsou ani 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí