Poradna duly
Jana Čurdová
no Kačka už dobrý měsíc a půl hrozně slintala a před týdnem přestala jíst.vypila tak 40-50 ml nutrilonu a vztekala se u toho…nechtěla jíst,nemohla spát a trvalo to asi 3 dny.Chtěla jsem už jít k lékařce,ale rázem to přešlo no a za dva dny byl zoubek venku…
![]()
Káčo gratuluju k prvnímu zoubečku
.To dostaneš „na šaty“ teda jestli se to ještě dodržuje??
Májo my máme doma taky maniaka, když jí dám na deku, tak se nakonec natočí tak aby na telku viděla
![]()
Pájinko tak to nám vysavač nevadí, i když jsem na něj měla napojenou odsávačku tak neplakala
spíš jí to uklidňuje ![]()
Mateny to mě je taky hrozně líto, když jí očkujou, ale naštěstí už nás čeká jen jeden prevenar…horší bylo píchání naušniček
..můj chlap si musel dát v autě nohy nahoru, páč jak viděl krev tak to s ním málem seklo, je to takovej cíťa v těhle věcech, kdo by to do něj řek, že myslivec může být takovej citlivka
![]()
Ahojky maminky,
tak jsem koukala na fotečky a já mám z dneška oo papání…lepší nemám
![]()
Jinak máte holky opravdu náááádherný dětičky. Opravdu máme krááásný březňátka
Moooc to mrňouskům sluší ![]()
Kačí, velikáááá gratulace k prvnímu zoubku
Podle příznaků jak si psala, tak to by mohl Dáňovi taky brzo vylézt zoubek… Spinká zvláštně…někdy prospinká skoro celý den, někdy ani en hodku za den a na to jaký byl vždy jedlík…tak taky vypije max.100ml a vydrží bez jídla klído 3.hodky, což nikdy nebylo ![]()
Beed, tak to tiše závidííím
Každý nám říká jak máme hodného chlapečka, jestli je to vůbec normální, že je tak hodný…ale to bylo
Od úterka se jen vzteká…a platí na něj jen náruč a to vážně nic nestihnu
S tou nafukovačkou to je super tip…navrhnu to na přítele
A souhlasím s Pájinkou, máš můj velký obdiv, že tak krásně holky zvládáš
Jsi frajerka!
Dadul, krásně Daňulka spinká
Tak to máme skoro úplně na tom kluky stejně
Až na to spinkání, že tě nechá…to u nás nehrozí, vždy maximálně v 6hod,jsme vzhůru. A fakt jak kdybych četla sebe
![]()
Pájí, tak u nás taky začínají vést prstíčky v pusince, je to ale rozkošný
To mě mrzí, že ztrácíš mlíčko
ale tak hlavně, že Adámek krásně prospívá
Začal se přetáčet sám na bříško a je to náááádherný jak vidím jakou má radiost, že mu to jde
Náms e prdíci vrací a je to hrozný…chudák vždy jak talčí a pláče…Koupila jsem mu laktobacilky a zatím to vypadá nadějne…lítají z něj přímo prdy ![]()
Mateny , tak hlavně, že je všechno v pohodě a očkování proběhlo v pořádku
Jste šikulky
To my jsme proti Vám cvalíci
ake tak prý je to v pořádku a tlusťoučce nevypadá
A s ořkováním neboj nic, bude to už určo lepší ![]()
Májo, to je krááásná fotečka s telkou
Taky máme maniaka…když ho třeba otočim aby se nedíval, začne vřískat a když ho vrátím je klid…Hlavně pohádky ho baví ![]()
Boudí, to vůbec neznám s těma šatama…Za zoubek mse má dostat na šaty?
To je hezký s Tvým chlápkem…je to zajímavý,no
Ale podpora, že chodí s Vámi..to se cenní ![]()
Omlouvám se za takový román ![]()
Ahojky maminky.
Tak ty naše problémy opravdu asi budou zoubky.Je čím dál plačtivější a občas to dá pořádně zabrat ho uklidnit. Ale přišla sem na to, že když mu začnu prstem masírovat v pravo dole daseň tak se zklidní a urputně mě kouše.A navíc se začal občas budit v noci, ale to jsou chvilkové záležitosti… zatím ![]()
Kaco Tak sem koukala že sme rodily ve stejný den ve stejné porodnici ![]()
Dadul mě nějak uniklo,že jsi z Poruby.teď na to koukám.....
![]()
no já si říkala,že jsi někomu asi podobná…
já ležela na osmičce myslím…no skoro vzadu.
no to je švanda…
![]()
Veru-nka píše:
Tady kouká na telku a nezájem, že jsme ho chtěla vyfotit
Ježiš to je slaďouš Veru ![]()
Ahojda maminky, tak jak se máte?
Dneska se ta naše lenoška poprvé sama překulila na bříško..celý týden se houpala na boky jak divá tak se to dalo čekat
![]()
Kačko gratuluju k prvnímu zoubku, ty se máš, že jsi ho objevila jako první
U nás totiž taky platí kdo ho objeví, dostane „na šaty“ ![]()
Boudí koukám, že s vámi tatínek taky chodí jako podpora, já ho úplně chápu, mě taky nebylo úplně nejlíp
Ale co jinýho nám zbývá…A gratuluju k přetočení, je úžasný pozorovat, jaký dělají každý den pokroky
Mám doma takový deníček, tak se to snažím všechno zapisovat
A líbí se jí na bříšku? Abych nezapomněla, na tý profilový fotce jsi neuvěřitelně podobná jedný mojí kamarádce ![]()
Veruten má krásný kukadla!
A jak je spokojený na bříšku, to u nás se pořád spíš v týhle poloze vzteká ![]()
Včelko těch vlásků co má, to nemá chybu
je úžasná ![]()
Ahoj holky ![]()
teda, ty naše děťátka jsou všechny tak sladký!
Veru, nezapomeň - Daňulka je náááááš ženich
![]()
Taky přidávám fotečku našich napucánků… ![]()
Beed ty tvoje hočičky jsou k sežrání a ti čertíci v očích…no kouzelné.............
![]()
tak a my máme druhý zoubek na cestě-počítám zítra je venku.Jinak Kačka nejen,že se přetáčí,ale válí sudy takže ji nechávám už jen na zemi na dece raději…