Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
15.7.11 11:50

ahoj všichni :mavam: pěkné fotečky dětiček :palec:
a také přidávám fotku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.7.11 12:04

ještě jedna - náš malý tv maniak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.7.11 14:10

no Kačka už dobrý měsíc a půl hrozně slintala a před týdnem přestala jíst.vypila tak 40-50 ml nutrilonu a vztekala se u toho…nechtěla jíst,nemohla spát a trvalo to asi 3 dny.Chtěla jsem už jít k lékařce,ale rázem to přešlo no a za dva dny byl zoubek venku… :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.7.11 14:27

Káčo gratuluju k prvnímu zoubečku :kytka: .To dostaneš „na šaty“ teda jestli se to ještě dodržuje??

Májo my máme doma taky maniaka, když jí dám na deku, tak se nakonec natočí tak aby na telku viděla :mrgreen: :mrgreen:

Pájinko tak to nám vysavač nevadí, i když jsem na něj měla napojenou odsávačku tak neplakala :think: spíš jí to uklidňuje :pankac:

Mateny to mě je taky hrozně líto, když jí očkujou, ale naštěstí už nás čeká jen jeden prevenar…horší bylo píchání naušniček :evil: ..můj chlap si musel dát v autě nohy nahoru, páč jak viděl krev tak to s ním málem seklo, je to takovej cíťa v těhle věcech, kdo by to do něj řek, že myslivec může být takovej citlivka :?: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.7.11 19:40

Ahojky maminky,

tak jsem koukala na fotečky a já mám z dneška oo papání…lepší nemám :-D :mrgreen:
Jinak máte holky opravdu náááádherný dětičky. Opravdu máme krááásný březňátka :-) :srdce: Moooc to mrňouskům sluší :-)

Kačí, velikáááá gratulace k prvnímu zoubku :-) :dance: Podle příznaků jak si psala, tak to by mohl Dáňovi taky brzo vylézt zoubek… Spinká zvláštně…někdy prospinká skoro celý den, někdy ani en hodku za den a na to jaký byl vždy jedlík…tak taky vypije max.100ml a vydrží bez jídla klído 3.hodky, což nikdy nebylo :-D
Beed, tak to tiše závidííím :-D Každý nám říká jak máme hodného chlapečka, jestli je to vůbec normální, že je tak hodný…ale to bylo :mrgreen: Od úterka se jen vzteká…a platí na něj jen náruč a to vážně nic nestihnu :nevim: :-D S tou nafukovačkou to je super tip…navrhnu to na přítele :mrgreen: A souhlasím s Pájinkou, máš můj velký obdiv, že tak krásně holky zvládáš :potlesk: Jsi frajerka!
Dadul, krásně Daňulka spinká :-) Tak to máme skoro úplně na tom kluky stejně :-D Až na to spinkání, že tě nechá…to u nás nehrozí, vždy maximálně v 6hod,jsme vzhůru. A fakt jak kdybych četla sebe :mrgreen: :mrgreen:
Pájí, tak u nás taky začínají vést prstíčky v pusince, je to ale rozkošný :-D To mě mrzí, že ztrácíš mlíčko :-( ale tak hlavně, že Adámek krásně prospívá :-) Začal se přetáčet sám na bříško a je to náááádherný jak vidím jakou má radiost, že mu to jde :-) :srdce: Náms e prdíci vrací a je to hrozný…chudák vždy jak talčí a pláče…Koupila jsem mu laktobacilky a zatím to vypadá nadějne…lítají z něj přímo prdy :-)
Mateny , tak hlavně, že je všechno v pohodě a očkování proběhlo v pořádku :-) Jste šikulky :-) To my jsme proti Vám cvalíci :mrgreen: ake tak prý je to v pořádku a tlusťoučce nevypadá :-) A s ořkováním neboj nic, bude to už určo lepší :kytka:
Májo, to je krááásná fotečka s telkou :-D Taky máme maniaka…když ho třeba otočim aby se nedíval, začne vřískat a když ho vrátím je klid…Hlavně pohádky ho baví :-D
Boudí, to vůbec neznám s těma šatama…Za zoubek mse má dostat na šaty? :-D To je hezký s Tvým chlápkem…je to zajímavý,no :-) Ale podpora, že chodí s Vámi..to se cenní :srdce:
Omlouvám se za takový román :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.7.11 19:42

Tady kouká na telku a nezájem, že jsme ho chtěla vyfotit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.7.11 21:11

Ahojky maminky.
Tak ty naše problémy opravdu asi budou zoubky.Je čím dál plačtivější a občas to dá pořádně zabrat ho uklidnit. Ale přišla sem na to, že když mu začnu prstem masírovat v pravo dole daseň tak se zklidní a urputně mě kouše.A navíc se začal občas budit v noci, ale to jsou chvilkové záležitosti… zatím :-)
Kaco Tak sem koukala že sme rodily ve stejný den ve stejné porodnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.7.11 13:20

Dadul mě nějak uniklo,že jsi z Poruby.teď na to koukám..... 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
no já si říkala,že jsi někomu asi podobná… :-P :-P :-P :-P já ležela na osmičce myslím…no skoro vzadu.
no to je švanda… :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.7.11 23:06
Veru-nka píše:
Tady kouká na telku a nezájem, že jsme ho chtěla vyfotit :mrgreen:

Ježiš to je slaďouš Veru :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.7.11 23:08

Ahojda maminky, tak jak se máte?
Dneska se ta naše lenoška poprvé sama překulila na bříško..celý týden se houpala na boky jak divá tak se to dalo čekat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
17.7.11 10:17

Kačko gratuluju k prvnímu zoubku, ty se máš, že jsi ho objevila jako první :-) U nás totiž taky platí kdo ho objeví, dostane „na šaty“ :-D
Boudí koukám, že s vámi tatínek taky chodí jako podpora, já ho úplně chápu, mě taky nebylo úplně nejlíp :-) Ale co jinýho nám zbývá…A gratuluju k přetočení, je úžasný pozorovat, jaký dělají každý den pokroky :-) Mám doma takový deníček, tak se to snažím všechno zapisovat :-) A líbí se jí na bříšku? Abych nezapomněla, na tý profilový fotce jsi neuvěřitelně podobná jedný mojí kamarádce :-)
Veruten má krásný kukadla! :-D A jak je spokojený na bříšku, to u nás se pořád spíš v týhle poloze vzteká :roll:
Včelko těch vlásků co má, to nemá chybu :-) je úžasná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.7.11 11:43

Ahoj holky :)

teda, ty naše děťátka jsou všechny tak sladký!

Veru, nezapomeň - Daňulka je náááááš ženich :mrgreen: :huban:

Taky přidávám fotečku našich napucánků… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.7.11 11:44

A ještě holky samostatně - takže Vája:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.7.11 11:46

…a Kája… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.7.11 15:07

Beed ty tvoje hočičky jsou k sežrání a ti čertíci v očích…no kouzelné............. :hug: :hug: :hug:
tak a my máme druhý zoubek na cestě-počítám zítra je venku.Jinak Kačka nejen,že se přetáčí,ale válí sudy takže ji nechávám už jen na zemi na dece raději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí