Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.7.11 21:43

Páji, jsme na UM. Od 2 měsíců… A to baští víc než by měl… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.7.11 13:23

Ahoj maminky a dětičky :mavam:

Páji - vy rostete jako z vody a ještě je chlapeček hrozně šikovný :palec:

Já od včera dávám široké balení a malá jenom leží strnule na zádech a řve jako tur :cry: :oops: tak to nevím jak vydržím dávat tři plenky delší dobu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.7.11 16:06

ahoj holky a březňátka......
prázdniny jsou náročné.Měla jsem tu synovce týden a teď tu bude zase na týden neteř. :dance: :dance: :dance: :dance: vidím je málo tak jsem šťastná, že je můžu mít u sebe… :srdce: :srdce: :srdce:
včera jsme byli na svatbě a Kačátko byla fakt kočka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.7.11 16:08

jo aten druhý zoubek je venku už taky… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: ale slintá tak, že se bojím, že do šesti měsíců roku mě pokouše… :-P :-P :-P :-P :-P.Máme úplně poškrábaný dudlík z druhé strany… :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
25.7.11 11:11

Dobrý den maminky,
mohu se k Vám přidat?
Jmenuji se Katka a Samík se narodil 24.3.2011.
Jinak Vám musím pochválit miminka, jak jsou hrozně šikovná. Nás pasení koníků začalo bavit asi tak před 14 dny. Předtím to vypadalo tak, že hlavu měl zabořenou na matraci a v očích výraz: Mámo, co to po mě chceš?. :lol: A na bříško se teď snaží přetáčet. A zoubky taky nemáme. Za to nemoci si vybíráme.
Tak hezký den. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
25.7.11 11:38

ahojky holky :mavam:
Adámek to přetáčení postivě nacvičuje i celou noc,pořád ho někde lovím,valí sudy po celé postely nebo postýlce,z dek mám udělané mantinely,nedá se to uhlídat,často když se přetočí,tak se tím vzbudí nebo zaboří hlavičku někam do peřiny,málokdy ju nechá na boku a spinká :nevim: ,dnes ještě malého hrozně moc trápily prdíky,to už dlouho nebylo,tak yse v noci 3× pokadil a pořád prděl,hodně plakal,nevím fakt z čeho to bylo :nevim:
fazolko kačenka je nádherná :palec: :srdce: ,jééé vy už máte zoubky,to ste si pospíšily :palec: ,jak to kačka snáší?
Hrubesko vítej ,mezi nás,to jwe Samík o den mladší než náš Adula :palec: nebo,on to časem vypiluje a to tprve začně :-P
Andílku tak hlavně že hezky přibívá,strší dcerka byla taky o proti ostatním maličká a hubená,za to ADÁMEK JE JINÁ VAHOVÁ KATEGORIE :-)
Mají je chudinka malinká,to je mi moc líto,at se to brzo už upraví a může být už normálně zabalená,hlavně at to široé balení pomůže..,kámoška musela donce synka nějak vázat do popruhů,to bylo taky něco,nemohl se pořádně hýbat,ale naštěstí se to spravilo a už pěkně lítá.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
25.7.11 14:15

Ahoj maminky,

tak „spací“ problém trval dva dny a teď už zase usíná sám, tak moc nerozumím tomu, co to bylo :-)
Pájia vy užíváte nějaký kapičky na prdíky? Nám se to všechno urovnalo až po probiotikách a moc nám pomohli i kapičky baby calm, ale vím, že na každýho zabírá něco jinýho…teď poslední měsíc, má ale konečně pravidelnou stolici a prdí jak dospělej, ťuk, ťuk,ťuk :-)
Hrubesko vítej, taky mám o den staršího chlapečka než je Samík a mimochodem je to taky hroznej lenoch :-)
Kači****malá je úplná modelka :-)
Holky taky už vám tak prckové „vyprávějí“?Je to legrační, kolikrát se sám až lekne, co to z něho vypadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
25.7.11 14:46

Je hrozny lenoch. Kopat, to jo. Zvatlat taky. Ale chtit po nem neco? Typicky beran :-). My mame ted sileny mesic. Vstavam co 3 hodiny na kojeni. A to tak krasne spinkal. I 8 hodin zvladl. A to vecne kojeni se na nas docela projevilo. Mame skoro 8 kilo a 68 cm :-). No, tak snad se tento mesic vratime do normalu. Jinak mi ted mame chripku, tak nam usinani taky dela problemy. Jinak Samik chodil spinkat okolo 19:30-20:00 sam a bez place. Plac je tak maximalne 1× za 14 dni. Tak at mate dalsi dny uz taky bez place. A Adamek bez prdiku. :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.7.11 18:02

Ahoj holky,
jsem tu na čumendu jelikož jsem na týden u našich a na PC moc nechodím ;)

Májo jak to pokračuje se širokým balením, už se nevzteká?

Káčo nádherná fotka, malá je fakt sladká!!

Hrubesko vítám tě :kytka:

Pájo tak ty sudy závidím..na bříško se m Zuzka přetočila jen párkrát :oops: :-(

Mateny Paráda že je vše už zase ve starých kolejích!! :palec:

Zato my máme problém, malá začla odmítat spaní v kočárku, už jsem z ní zoufalá, asi budu muset zvolit metodu vyřvání, je pěkně vyčůraná, už si nějak připadám jako její otrůček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.7.11 21:20

Holky děkuji :hug: :hug: :hug:
Hrubeško vítej mezi námi...... :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: a máš teda pěkného cvalíka :palec: :palec: :palec: :palec:
Boudi Kačka kočár nesnáší…když stojíme je v klidu jak se rozjedeme kravál.Ale jako by ji někdo nohy řezal.....já jsem neústupná a na ruce ji beru až když už nemůže pomalu dýchat.Nemůžu ji na to naučit jinak bych ji nosila po venku v náručí a řídila jednou rukou.Uvažuji , že vyzkouším sporťák, aby viděla ven a uvidíme.....Lidé se na mě dívají jako na megeru matku,ale fakt to jinak nejde..... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.11 18:06

Ahoj holky :)

vítáme novou maminku… :)

Musím se pochlubit, byla jsem s holkama na 4-měsíční prohlídce a mají obě stejně - 5250g, a Kája 53,5 cm a Vája 52,5 cm… :)
A jelikož se paní doktorce zdá, že jsou nenasyty, nevydrží mi přes den déle než 3 hodiny bez mléka, máme začít dávat vařenou bramboru, za 4 dny mrkev, pak brokolici...... :)) no to bude švanda :)
Pochválila jak pasou koníky, chytají hračky, pozorují, poslouchají. Takže mám velikou radost.

Jo, a hexu pořád ještě nemáme, protože mají zarudlý krček a pořádnou rýmu… :roll:

A co ti vaši drobínci? :srdce:

Majo, co malá, už nepláče? A jak zvládáš balit do normálních plen? Když si představím, že by mi to přebalování mělo trvat ještě čtyřikrát tak dlouho… :roll: i papírovou plenu nemůžu zapnout, holky se u toho kroutí - líbí se jim být nahatý :)

Kacafazolka, nádherná!! Moc jí to sluší… Mně se zdá, že Váji se taky tlačí zoubek, má hrbolatou dásničku zezadu, Kája to tak nemá, a všechno kouše… i ruce :) až někdy sama začne plakat. Ale zatím to zarudlé není, a spí krásně.

Pajinko, teda, holky se mi převalí akorát tak z bříška na záda a to ještě omylem :)) se překulí… je to šikulka!

Mateny, třeba ho bolela hlavička, nebo něco a už to přešlo… :) a je fajn, že už zase hezky spinká.

Boudi, to holky mi v kočárku spí krásně - ale jen venku. Doma zásadně jen na nafukovací matraci… :) a v noci samozřejmě v postýlce.

Fazolko, my to máme přesně naopak, začnou řvát když zastavíme :mrgreen: ideální je naše náměstí s kočičíma hlavama, to zbožňují, jak to drncá…

Uf uf, to mě skoro bolí prsty :mrgreen:
Jo, a ještě přidám fotku napucánků našich :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
26.7.11 19:58
kacafazolka píše:
Holky děkuji :hug: :hug: :hug:
Hrubeško vítej mezi námi...... :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: a máš teda pěkného cvalíka :palec: :palec: :palec: :palec:
Boudi Kačka kočár nesnáší…když stojíme je v klidu jak se rozjedeme kravál.Ale jako by ji někdo nohy řezal.....já jsem neústupná a na ruce ji beru až když už nemůže pomalu dýchat.Nemůžu ji na to naučit jinak bych ji nosila po venku v náručí a řídila jednou rukou.Uvažuji , že vyzkouším sporťák, aby viděla ven a uvidíme.....Lidé se na mě dívají jako na megeru matku,ale fakt to jinak nejde..... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

asi mě taky budou mít za megeru, ale co naděláme..lepší než otročit…ono se to nezdá ale ty prckové jsou čím dál vyčůraněší :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
26.7.11 20:00

Beed holky tu váhu krásně doháněji!! :palec:
My jdeme ve čtvrtek na 5ti měsíční tak typuju Zuzku na 7kg..pěkně se pronese..no a příkrmy už bych taky chtěla začít dávat..my papáme normálně po hodince a půl :think: takže docela mazec..jen v noci spinká krásně..to by mě asi šiblo vstávat takhle často :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.11 20:06

Boudi,

ale my dáváme UM a to by se dřív než po 3 hodinách nemělo… :) no kdybych kojila, asi bych to do toho půl roku vydržela :) Ale záleží na apetitu, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.7.11 20:07

Hele, ten metřík mi to nějak divně počítá… holky mají dneska přesně 4 měsíce, narodily se 26.3. :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí