Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminky
,
děkuji Vám za hlásky
Holky, ti naši mrňousci jsou vážně ak úúúúžasníííí
Vážně nemůžu říct, že by tady nebylo nádherné miminko ![]()
Boudí, na té Vojtoce jsem byla a už tam nepůjdu! Ted pro změnu se jí nelíbilo, že na bříšku se sebou hází
Mám fakt dost.
Dadul, zkoušela jsi už tu rýžovou kašičku? Já zkoušela zajím Hami banánovou a Daneček se může utlouct, moc mu chutná
Já od kamarádky slyšela, že rýžová šíleně staví, tak jestli to tvůj Daneček snesl dobře? Daňulkovi první pokus moc sluší ![]()
Lubenko, jsem ráda, že jsi napsala, že přesnídávy Ti nevadí
..pač já celkem přesnídávky dávám a někdy se za to stydím…že nedělám vždy ovoce
Máš nádherný dětičky…Copak velký bráška? Spokojený? ![]()
Jinak holky, s příkrmama…Daneček miluje mrkvičku a jablečnou přesnídávku,lžička mu nedělá problémy, je to jedlík po rodičích
Za to brambory ani jako bramb.kaše mu nechutná. Akorát poslední dobou když ho krmím mlíčkem v leže, tak se mi začne převalovat na bříško…v náruči nerad papá…nezlobí Vám taky takhle Ti naši úžasňáci? Ten cucací sáček je super…skvělý tip
![]()
Omlouvám se za román ![]()
Mějte se krááásně ![]()
Čaute všecky!
Starší brácha už je ok, ale trvalo to, než byl trpělivý a tak! Když musím něco udělat a malinkej mi nespí, musí být s Ním a už tolik nebrblá
![]()
Z kraje zase každého odháněl od kočára, postýlky i tatínka ![]()
Včera ho to taky nějak chytlo, ale to Adámka okukovali, pro Něho lidi, které nikdy neviděl, tak se soukal a držel kočár za ručku, no sranda
Asi měl strach, že Nám ho odvezou nebo co ![]()
Jdu je tu spacifikovat! Dnes opět na nohou od 6, jedli jsme ale jen jednou a to po 1 v noci ![]()
![]()
Zdravíčko maminy… Tak já sem marod,třetí den bojuju se zánětem horních i dolních cest dýchacích. Je tzo hrozné snažím se k prckovi moc nepřibližovat aby to nechytil, tak se stará tatínek.Ale chybí mi pomazlení
A ještě k tomu i přes tuhle „karanténu“ Má Daneček od rána zvýšenou teplotu, Ale nic víc.Ani nekašle nebo že by byl nějak nespokojený.Všechno je v normálu až na tu teplotu.Já doufám že je to jenom shoda okolností a bude mu už konečně růst zoubek.Nechci aby to ode mě chytil.Nechci aby se trápil tak jako já, protože se to rádo vrací a já už to mám snad po desáte za svůj kratký život. Holky držte nám palce ![]()
Dadulina píše:
Zdravíčko maminy… Tak já sem marod,třetí den bojuju se zánětem horních i dolních cest dýchacích. Je tzo hrozné snažím se k prckovi moc nepřibližovat aby to nechytil, tak se stará tatínek.Ale chybí mi pomazleníA ještě k tomu i přes tuhle „karanténu“ Má Daneček od rána zvýšenou teplotu, Ale nic víc.Ani nekašle nebo že by byl nějak nespokojený.Všechno je v normálu až na tu teplotu.Já doufám že je to jenom shoda okolností a bude mu už konečně růst zoubek.Nechci aby to ode mě chytil.Nechci aby se trápil tak jako já, protože se to rádo vrací a já už to mám snad po desáte za svůj kratký život. Holky držte nám palce
Ahoooj, myslím na vás!!
My jsme na tom stejně, už od pátku beru penicilin, mám zánět hltanu a leze mi to na průdušky
..přicházím o hlas ![]()
Malá má teplotku pořád, polejvá jí studenej pot, prý má zarudlý krček..tak nám na víkend nasadil doktor panadol a ibalgin sirup. Vzala jsem jí k mému doktorovi, ta naše má dovču tak jí zastupuje.
Zoubky to asi nebudou..prý je už má sestouplé, ale ještě máme nějaký ten čas vydržet!!
Tak ať je vám brzy épe!!
jejda holky držte se.......
to je tím pitomým počasím.......já jak jsem měla angínu tak jsem chodila s rouškou.Kačka naštěstí nic nechytla.Tak ať je vám i bobiškům co nejdříve lépe.......
![]()
Páni jáni! Zdravím kočky! Celý víkend jsem byla v jednom kole! Rychle se uzdravte, vím co to je.. Angýnu jsem měla začátkem prázdnin-děs! Mějte se prdelky ![]()
Ahoj holky, dočítám až teď
marodi, držte se a rychle se těch bacilů zbavte
![]()
My stále plně kojíme, malá je spokojená, pěkně přibývá na váze - jen do délky se nám nechce růst
přes víkend se toho nějak moc naučila - válí sudy, zjistila, že má nožičky a začala se neuvěřitelně smát
![]()
BoudiJe tak to Daneček naštestí ještě nic.Už ani tu teplotu ráno neměl. Dneska sem se na to ptala u doktorky svojí a říkala že asi zabojoval s nějakým bacilkem odemě. Tak doufám že to bude ok.
No a mě poslala akutně na nosní stím že mám zřejmně hodně silný zánět nosních dutin! Trpím jak pes. Ale jak mě dneska zase nasralo to naše české zdravotnictví…
![]()
Léky které sem předtím dostala jsou pouze na dolní cesty ,čili průdušky a krk.Tudíž mé dutiny jsou neléčené a proto me moje dr poslala AKUTNĚ! Napsala mi to do papiru stím že mě vezmou hned.No přišla sem tam do absolutně prázdné čekárny i ordinace a asi po deseti minutách kdy se sestra dmlouvala s doktorkou, vylezla řekla " Zajdete si na RTG apřijdte si laskavě zítra dopoledne.Naschledanou!"
Ani sem nestačila nic říct a teď mě to pekně žere!!! Vzhledem k tomu že už mě trochu pobolívají uši, doufám že do zítřka chytnu ještě zánět středního ucha!!! No zuřím ještě teď .. Bolí mě hlava jako střep a musím počkat do zítřka. Proste hnus!
** Verco** Ahojki. Kašičku dáváme a docela mu chutná. Taky sem chtěla koupit banánovou ale bylo mi řečeno že je lepší nezačínat s moc slazeným tak sem radši koupila rýžovou.I když ta mi nepříjde o nic lepší
A snesl ji normálně.Žádné zacpání ani průjem.
** Kaco** Taky si myslím že to bude tím počasím… Je to děsné. Včera 30, dneska 15… To není normální. Léto jak pojď na mě z boku ![]()
Včelko Jééé to kojení ti teda závidím. Taky bych chtěla.. A malá musí byýt nadherný koblížek. Daneček se přes víkend taky rozjel. Tolik nových zvůků které začal vydávat… Nejlepší ze všeho je brutální pištění. Až nám odpadají uši s hlavy ![]()
Mějte se krásně maminy a omlouvám se za románek ![]()
Dobré ránko ![]()
Já dnes vstávala v 5 a Adámek hned po mě, ale už zase spinká
Štěpánka mám u ségry, tak snad něco i stihnu udělat
a nebudu vysedávat tu
![]()
Venku to vypadá na pěknější počasí jak včéra
, tak snad to tak i bude!
![]()
Dobré ránko,
všem marodům přejeme s Ondrulkou brzké uzdravení ![]()
Dadulino - přístup v nemocnici je příšerný, mě už přijde, že jak člověk nemá známý, tak nikoho nezajímá
Co se týče znakování, myslím si, že se to dá zvládnout i bez kurzu, na internetu je spousta informací a materiálu ![]()
Jinak Ondráškovi se udělal na nožičce takový pupínek, dětská nevěděla co to může být, tak nás hnala na kožní, tam jsme se dozvěděli, že je to nejspíš nějaký druh znamínka a že bude do budoucna vhodné odstranění. Ale koukala na to takovou lupou (nebo jak to nazvat) a říkala, že se nemusíme bát, že to nic zhoubného není (ježiš, ani mě to nenapadlo). No a že máme přijít na kontrolu za půl roku, jinak sledovat, jestli se to nemění…no a za tři dny, mu z toho začala týct taková tekutinka a dokonce si to napůl strhnul
Takže musíme tam jít zítra, ještě před očkováním, že prý to asi znamínko nebude, že se teda musí přijít na to co to vlastně je
Já nechápu, že to ti doktoři nepoznají
Ach jo.....Jinak se naučil otáčet, na bříšku už je čím dál víc spokojenější, vůbec je to takový smíšek
Jen s jídlem zlobí pořád.
Mějte se všichni krásně, jdu zasednout rychle k učení, dokud prďolka ještě vyspává ![]()
Holky díky že nám držíte palce ať se brzy uzdravíme!! ![]()
To je fakt tím počasím, je to hnus fialovej, kdyby aspoň bylo pořád stejně, ale ono nééé
![]()
Májo taky zatím jen kojím, ani ty kaše na noc ještě nedávám, bojím se aby neměla Zuza třeba bolení bříška ![]()
Dádul tenhle přístup je všude stejnej..já se snažím všechno domlouvat přes známou co máme v nemocnici, jinak to nejde..protože to bych se kolikrát nedočkala, říkám si proč toho nevyužít, když tam je..ale někdy nám to taky neklapne.
Jak ti to tam nakonec dneska dopadlo?
Lubenko to já dneska vstávala o půl 7…Zuzka spala v noci u mě (poprvé). celou noc se budila..začíná jí trochu rýmička..stále s tím bacilem bojuje…když jsem vstala během jedné hodiny k postýlce asi 20× tak sem to vzdala a vzala si jí k sobě..pořád poplakávala..dudlíčka plivala..zabrala a za chviličku byla zase vzhůru..dnad nás to brzy přejde ![]()
Mateny co se učíš, jestli se můžu optat?
Jejdanečka to jo, prcina! Já měla Adama u sebe jednou, taky nechtěl chrnět a furt mě volal, ale já chtěla mít alespon' zavřené oči!
![]()
Jinak se ho snažím k sobě nebrát, vyplatí se to! Lásku mu můžu dávat i jinak, než že si ho vezmu k sobě, na pomuchlání, do pelecha! Nesmí se z toho stát pravidlo, jinak je to straaaašně příjemné! Když on tak krásně voníííííí!!!!
Smotky používám na soplík co jsme přijeli z porodky! Vždycky něco ulovím ![]()
Odsávačku jsem nikdy nepoužila a ani u prvního-Štěpánka!
Mějte se žabenky!
Pá!!
Boudi studuju verejnou spravu, v zari jdu ke statnicim,uz aby to bylo za mnou:)
lubenka píše:
Jejdanečka to jo, prcina! Já měla Adama u sebe jednou, taky nechtěl chrnět a furt mě volal, ale já chtěla mít alespon' zavřené oči!![]()
![]()
Jinak se ho snažím k sobě nebrát, vyplatí se to! Lásku mu můžu dávat i jinak, než že si ho vezmu k sobě, na pomuchlání, do pelecha! Nesmí se z toho stát pravidlo, jinak je to straaaašně příjemné! Když on tak krásně voníííííí!!!!
Smotky používám na soplík co jsme přijeli z porodky! Vždycky něco ulovím
Odsávačku jsem nikdy nepoužila a ani u prvního-Štěpánka!
Mějte se žabenky!
Pá!!
No já tohle udělala poprvé a určo v tom nechci pokračovat…včera jsem měla teplotu, bylo mi tak zle, těšila jsem se že se prospím, ale Zuza mě nenechala, tak to jinak nešlo, neměla jsem už pak vůbec sílu vstát k postýlce ![]()
Vím o čem mluvíš! Taky jsem byla na teplotách a mušela jsem vydržet! Držím palečky at' se z toho brzo vyhrabeš
![]()