Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
31.8.11 09:26

:think: :think:
Já stejně začnu rozmačkaným banánem, jak se znám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten na zahradě nemáme :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 09:26
lubenka píše:
Já koupila mrkev, brokolici, špenát s bramborem a zahradní zaleninku! 2 nebo 3 dny budu dávat jen mrkvičku, pak do ní přidám tu brokolici, zase 2-3 dny, pak skusím tu zahradní zeleninku a nakonec špenátek s brambůrkem a pokud mu to pojede, začnu si dělat sama :palec:
Přesnídávky začnu za pár dní, týdnů.. :nevim: :nevim:
Pomalinku nejedeme! Nebo mě sežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

zahradní zeleninku a špenát s bramborem jsem koupila taky…zatím to dávám na 3× tu skleničku jednu! v lednici vydrží 48hodin, to akorát vychází.
Nechci jí učit jen na skleničky, ale teď mi to přišlo jako nejlepší řešení…budu to střídat s vařeným a až toho sní víc tak budu jen vařit a skleničky nechám na cesty a táák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 09:27
kacafazolka píše:
A malá je nádherná i upatlaná..... :palec: :palec: :palec: :palec:
:oops: :oops: :oops: děkujeme ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 09:29
kacafazolka píše:
a já přesnídávky začínám dělat ode dneška..máme u tcháníčků plnou zahradu........ :dance: 8-o 8-o 8-o 8-o :-P

no tchánovci právě nemaj mrkev ani brokolici, ale maji cuketku, rajčátka, mám domácí brambory atd takže co bude domácí uvařím, zbatek sklenky zatím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.8.11 09:31
Boudice23 píše:
lubenka píše:
Já koupila mrkev, brokolici, špenát s bramborem a zahradní zaleninku! 2 nebo 3 dny budu dávat jen mrkvičku, pak do ní přidám tu brokolici, zase 2-3 dny, pak skusím tu zahradní zeleninku a nakonec špenátek s brambůrkem a pokud mu to pojede, začnu si dělat sama :palec:
Přesnídávky začnu za pár dní, týdnů.. :nevim: :nevim:
Pomalinku nejedeme! Nebo mě sežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
zahradní zeleninku a špenát s bramborem jsem koupila taky…zatím to dávám na 3× tu skleničku jednu! v lednici vydrží 48hodin, to akorát vychází.
Nechci jí učit jen na skleničky, ale teď mi to přišlo jako nejlepší řešení…budu to střídat s vařeným a až toho sní víc tak budu jen vařit a skleničky nechám na cesty a táák.

Já počítám, že dám tak 5 lžiček :nevim: :nevim:
Kupuju to, abych se s tím nedělala a on mi to pak nejedl, takhle to je fakt jedna sklenička na třikrát, tak to vyjde i cenově dobře! Já než se zase naučím odhadnout množství zaleninky.., at' toho nemám pak moooc! :nevim:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.8.11 10:13

Káča mi hned na poprvé snědla půl sklenice takže 75 g..... 8-o 8-o 8-o a teď ji celou sklenici...... :-P :-P :-P :-P ale vařím ji a to nedokážu už odhadnout tak toho máme vždy hodně..... :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 10:19
kacafazolka píše:
Káča mi hned na poprvé snědla půl sklenice takže 75 g..... 8-o 8-o 8-o a teď ji celou sklenici...... :-P :-P :-P :-P ale vařím ji a to nedokážu už odhadnout tak toho máme vždy hodně..... :roll: :roll: :roll:

sakryš to je teda jedlík…to nebudeš muset pomalu ani dokrmovat po příkrmu 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.8.11 11:31

Zdavíčko maminy :mavam: Tak zas po delší době sem nakoukla a koukám, že tady už všichni pěkně jedete s těmi příkrmy… My sme zatím na mlíku a rýžovo-mléčné kašičce. Vzhledem k tomu, že mi malý denně vypije sotva 700 ml, tak počkáme až na půl rok. Ale to už máme za chviličku.. Chci se zeptat co to kupujete za zeleninku? Asi sem slepá, ale všude vidím jenom ovocko :roll:
Mám z těch příkrmů trošičku strach, že to nějak blbě připravím a malému tím ublížim :think: tak bych taky chtěla první zkusit ty ze skleničky. A dáváte po té zelenince ještě mlíčko na zapití nebo čajík?
Vařit sice umím, ale nevím co to semnou v poslední době je… :nevim: Sem nějak mimo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 11:37
Dadulina píše:
Zdavíčko maminy :mavam: Tak zas po delší době sem nakoukla a koukám, že tady už všichni pěkně jedete s těmi příkrmy… My sme zatím na mlíku a rýžovo-mléčné kašičce. Vzhledem k tomu, že mi malý denně vypije sotva 700 ml, tak počkáme až na půl rok. Ale to už máme za chviličku.. Chci se zeptat co to kupujete za zeleninku? Asi sem slepá, ale všude vidím jenom ovocko :roll:
Mám z těch příkrmů trošičku strach, že to nějak blbě připravím a malému tím ublížim :think: tak bych taky chtěla první zkusit ty ze skleničky. A dáváte po té zelenince ještě mlíčko na zapití nebo čajík?
Vařit sice umím, ale nevím co to semnou v poslední době je… :nevim: Sem nějak mimo :zed:
:mavam: :mavam: hoooj Dádul, dávám Hami první lžička, musíš zkusit co prckovi pojede..já je koupila přes net v akci, jinak manžel jich pár přinesl z DM, tam je mají.
Vaření je určo lepší z domácí zeleninky…no a u skleniček to chce sledovat složení..přidají tam taky kdeco :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.8.11 11:56
Boudice23 píše:
:mavam: :mavam: hoooj Dádul, dávám Hami první lžička, musíš zkusit co prckovi pojede..já je koupila přes net v akci, jinak manžel jich pár přinesl z DM, tam je mají.
Vaření je určo lepší z domácí zeleninky…no a u skleniček to chce sledovat složení..přidají tam taky kdeco :think:

Domácí zeleninka každopádně. Někdy jak slyším čím vším to postřikujou, tak je mi zle. Bohužel nemám moc možností domácí zeleninky :-? JInak na složení určitě koukat budu. Dělám i u jidla co jíme my. To se občas nestačím divit co všechno v nějakém salámu je, ovšem kromě masa :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 12:01

Dádul jasný…v „masovém výrobku“ hledáš marně maso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.8.11 13:13

Tak to já si zrovna nemyslím, že ty skleničky šidí! Třeba telecí určitě budu kupavat a nebudu řešit maso.. jestli je z mlsdé nebo staré krávy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Králičí taky koupím! Jednou za čas… Zase toho tolik t iNaši mrn'ousové nesní kila :nevim: :nevim:
My máme půl roku za 14 dní! Jen chci zkusit, ale ten zabral a už je jedna, tak uvidím kdy se vzbudí, kdyžtak to nechám na zítra :roll: :roll: :roll:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 13:18
lubenka píše:
Tak to já si zrovna nemyslím, že ty skleničky šidí! Třeba telecí určitě budu kupavat a nebudu řešit maso.. jestli je z mlsdé nebo staré krávy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Králičí taky koupím! Jednou za čas… Zase toho tolik t iNaši mrn'ousové nesní kila :nevim: :nevim:
My máme půl roku za 14 dní! Jen chci zkusit, ale ten zabral a už je jedna, tak uvidím kdy se vzbudí, kdyžtak to nechám na zítra :roll: :roll: :roll: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

No třeba ohledně masa ve skleničkách by se dalo polemizovat…moc ho tam není(my máme naštěstí králíky doma, prase u babičky, kůzle mám v mrazáku a mám přísun zvěřiny tak moc maso neřeším, jo a jatka máme kousek odtud, takže hovězí za hubičku :huban: )..no a ohledně ovoce a zeleniny..tak tam bývá jako přídavek olej..různé šťávy z jiné zeleniny nebo ovoce rýžová mouka atd..chce to hlídat hlavně u alergiků, myslím, že nealergikům to neuškodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.8.11 14:33

Já nikdy na nic nehleděla, než bych vše prostudovala, tak by byl večer.. Ale je fakt, že alergici nejsme nikdo :palec: :palec:
Mrkev se nekoná! Adam byl před polednem tak protivnej, že jsem mu dala od sebe a ted' ještě spí, takže první lžička se odkládá na zítra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.8.11 15:49

No tohle já moc neřeším......zbláznila bych se z toho.Je jasné, že zelenina a ovoce z vlastní zahrádky je nejlepší, ale když nemám -koupím.A v devíti měsících stejně bude Kača valit do sebe segedin takže to fakt neřeším...... :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí