Poradna duly
Jana Čurdová
Jejda holky , vy si teda užíváte.....
snad už je prckům lépe.
Mě Kača taky začíná bojkotovat příkrmy a nechce ale ani mléko.Má šest a půl kila a mě už to vážně se…, že nechce jíst.Je to od zubů určitě.Zase dva dny teď nejedla a vylezl nám pátý zub dnes v noci…držte se a opatrujte sebe i prďolky
![]()
no a jak vidno začínáme lozit po čtyřech.Už ne přískoky, ale lezeme…
![]()
Ahojki… Náš Daneček taky nechce vůbec jíst a ze včerejška na dnešek v noci skoro nespal.Asi to taky vidím na zuby..Už máme dva
KacoTo jste teda už pěkně zubatí ![]()
A gratuluju k lezení…Daneček začal teprve strkat kolínka pod sebe ale opírá se o předloktí a péruje. A sem tam se někam přesune, ale většinou po zadu ![]()
Mimochodem nááádherná mikinečka! To je domácí výroba? Ptž nic podobného sem ještě nikde neviděla ![]()
![]()
Kurnik, to jsou ale krásná miminka ![]()
Taky vkládám jednu nebo dvě
fotenky ![]()
lubenka píše:![]()
![]()
Kurnik, to jsou ale krásná miminka
Taky vkládám jednu nebo dvěfotenky
Po dlouhé době všechny zdravím ![]()
Vůbec jsem teď nestíhala, sešlo se toho najednou nějak moc. Lítali jsme kůli výsledkům toho znamínka, co Ondrulovi odstraňovali, ještě nás čekají nějaká vyšetření v Praze, tak doufám (a hlavně tomu věřím), že je už vše v pořádku!Mám za sebou státnice a pustili jsme se naplno do rekonstrukce baráčku. Ondrula se pořád otáčí snaží se lízt (opravdu jen snaží
), neustále nám něco vypráví, no a s příkrmama mě taky celkem překvapil, docela mu to jde - nakonec snad bude i jedlík
Byli jsme na půlroční kontrole a váží 7200g a měří 68cm, takže spokojenost.
Miminka jsou úžasný
![]()
Dadulino koukám, že jsme na tom s váhou podobně ![]()
Boudí a Hrubesko doufám, že už je vašim prďolkám líp
Je to o nervy řešit zdravotní potíže těch našich miláčků. Však jsem říkala, že už mě nic nerozhodí, nic nebudu řešit, jen když bude Ondrula v pořádku…zdraví je fakt to nejdůležitější, pak má člověk všechno…
Mějte se krásně, jdeme pro snídani, dneska tu bude zase nádherně
![]()
![]()
My máme půlročku dneska, tak pak písnu míry ![]()
Bude chuděrka mít ještě jeden Prevenar
![]()
Ale snášíme to dobře! T'UK-T'UK ![]()
http://www.facebook.com/chateauheralec?…
Holky, prosíííím Vás o hlásek…jste zvaní pokud to dáme
Děkujuuu ![]()
Mateny píše:
Po dlouhé době všechny zdravím
Vůbec jsem teď nestíhala, sešlo se toho najednou nějak moc. Lítali jsme kůli výsledkům toho znamínka, co Ondrulovi odstraňovali, ještě nás čekají nějaká vyšetření v Praze, tak doufám (a hlavně tomu věřím), že je už vše v pořádku!Mám za sebou státnice a pustili jsme se naplno do rekonstrukce baráčku. Ondrula se pořád otáčí snaží se lízt (opravdu jen snaží), neustále nám něco vypráví, no a s příkrmama mě taky celkem překvapil, docela mu to jde - nakonec snad bude i jedlík
Byli jsme na půlroční kontrole a váží 7200g a měří 68cm, takže spokojenost.
Miminka jsou úžasný![]()
Dadulino koukám, že jsme na tom s váhou podobně
Boudí a Hrubesko doufám, že už je vašim prďolkám lípJe to o nervy řešit zdravotní potíže těch našich miláčků. Však jsem říkala, že už mě nic nerozhodí, nic nebudu řešit, jen když bude Ondrula v pořádku…zdraví je fakt to nejdůležitější, pak má člověk všechno…
Mějte se krásně, jdeme pro snídani, dneska tu bude zase nádherně![]()
Jé, tak velká gratulace ke státnicím. A míry krásné.
My dnes také půlroční za sebou. Míry: 72cm a 8200g
a začínáme s příkrmem. Možná se maminka už konečně vyspinká déle než 3 hodiny
.
Jinak krásné fotečky. A Kačenka je hrozně šikovná. To mi se válíme a plazíme a přetáčíme sem a tam. Zatím nás ty ručičky neudrží
.
ahooooj holky
,
tak mi už nemusíme brát ATB, čeká nás ještě sono ledvin a nějaké krevní vyšetření, tak už to snad bude ok ![]()
Zuzka už má skoro 8 kg, pěkně se pronese ![]()
Jinak s příkrmama se Zuza sekla a spápne max 50g, no je to mazec oproti tomu když dala celou skleničku..ovoce taky moc nechce…jí ho v jogurtu a nebo v kaši, ale jen trošku ![]()
Prostě ví, že to mlíčko ode mě dostane tak proč by se namahala se lžičkou ![]()
Nesedíme, nepérujeme, jen válíme sudy a plazíme se ![]()
Hrubeško díky…
a míry taky
![]()
Boudi to je dobře že atb.už nemáte a to sono dopadne dobře neboj..... ![]()
Jinak já mám obě děti marod.Kačka má zánět stř.ucha a Ríša zánět průdušek.Já lehla dnes a manžel taky…teda ten jen obrazně je v práci.....
Kačka se staví na medvěda
já se bojím, že za chvíli začne chodit
ale aspoň bych už konečně zhubla
![]()
kacafazolka píše:
Hrubeško díky…![]()
![]()
a míry taky
![]()
![]()
Boudi to je dobře že atb.už nemáte a to sono dopadne dobře neboj.....
Jinak já mám obě děti marod.Kačka má zánět stř.ucha a Ríša zánět průdušek.Já lehla dnes a manžel taky…teda ten jen obrazně je v práci.....
Kačka se staví na medvěda![]()
![]()
![]()
já se bojím, že za chvíli začne chodit
![]()
![]()
ale aspoň bych už konečně zhubla
![]()
![]()
Hele vy teda jedete..to snad není možný
Ta je tak o půl roku napřed holka jedna šikovná ![]()
Joo o hubnutí mi nemluv
![]()
NO já nevím co to je…je nějaká rychlá ve všem…
s ničím se moc nepárá…
![]()
já jsem jako sud pořád…potřebuju dát dolů aspoň 15 kg a chodím cvičit jenže je to jen 1× týdně což je hovajs a doma se nedonutím.....a to sladké to je trest.....
![]()