Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
21.9.11 19:23

Jejda holky , vy si teda užíváte..... :cry: :cry: :cry: :cry: snad už je prckům lépe.
Mě Kača taky začíná bojkotovat příkrmy a nechce ale ani mléko.Má šest a půl kila a mě už to vážně se…, že nechce jíst.Je to od zubů určitě.Zase dva dny teď nejedla a vylezl nám pátý zub dnes v noci…držte se a opatrujte sebe i prďolky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.9.11 19:24

no a jak vidno začínáme lozit po čtyřech.Už ne přískoky, ale lezeme… :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
21.9.11 19:28

Ahojki… Náš Daneček taky nechce vůbec jíst a ze včerejška na dnešek v noci skoro nespal.Asi to taky vidím na zuby..Už máme dva
KacoTo jste teda už pěkně zubatí :-D
A gratuluju k lezení…Daneček začal teprve strkat kolínka pod sebe ale opírá se o předloktí a péruje. A sem tam se někam přesune, ale většinou po zadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
21.9.11 19:29

Mimochodem nááádherná mikinečka! To je domácí výroba? Ptž nic podobného sem ještě nikde neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.9.11 08:32

:mavam: :mavam: :mavam:
Kurnik, to jsou ale krásná miminka :srdce:
Taky vkládám jednu nebo dvě :?: fotenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.9.11 08:32
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.9.11 08:59
lubenka píše: :mavam: :mavam: :mavam:
Kurnik, to jsou ale krásná miminka :srdce:
Taky vkládám jednu nebo dvě :?: fotenky :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :palec: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.9.11 08:24

Po dlouhé době všechny zdravím :mavam:
Vůbec jsem teď nestíhala, sešlo se toho najednou nějak moc. Lítali jsme kůli výsledkům toho znamínka, co Ondrulovi odstraňovali, ještě nás čekají nějaká vyšetření v Praze, tak doufám (a hlavně tomu věřím), že je už vše v pořádku!Mám za sebou státnice a pustili jsme se naplno do rekonstrukce baráčku. Ondrula se pořád otáčí snaží se lízt (opravdu jen snaží :-D ), neustále nám něco vypráví, no a s příkrmama mě taky celkem překvapil, docela mu to jde - nakonec snad bude i jedlík :mrgreen: Byli jsme na půlroční kontrole a váží 7200g a měří 68cm, takže spokojenost.
Miminka jsou úžasný :srdce: :palec:
Dadulino koukám, že jsme na tom s váhou podobně :-)
Boudí a Hrubesko doufám, že už je vašim prďolkám líp :hug: Je to o nervy řešit zdravotní potíže těch našich miláčků. Však jsem říkala, že už mě nic nerozhodí, nic nebudu řešit, jen když bude Ondrula v pořádku…zdraví je fakt to nejdůležitější, pak má člověk všechno…
Mějte se krásně, jdeme pro snídani, dneska tu bude zase nádherně :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.9.11 08:30

:mavam: :mavam: :mavam:
My máme půlročku dneska, tak pak písnu míry :mrgreen:
Bude chuděrka mít ještě jeden Prevenar :zed: :zed:
Ale snášíme to dobře! T'UK-T'UK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
26.9.11 09:24

http://www.facebook.com/chateauheralec?…
Holky, prosíííím Vás o hlásek…jste zvaní pokud to dáme :mrgreen: Děkujuuu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
27.9.11 20:31
Mateny píše:
Po dlouhé době všechny zdravím :mavam:
Vůbec jsem teď nestíhala, sešlo se toho najednou nějak moc. Lítali jsme kůli výsledkům toho znamínka, co Ondrulovi odstraňovali, ještě nás čekají nějaká vyšetření v Praze, tak doufám (a hlavně tomu věřím), že je už vše v pořádku!Mám za sebou státnice a pustili jsme se naplno do rekonstrukce baráčku. Ondrula se pořád otáčí snaží se lízt (opravdu jen snaží :-D ), neustále nám něco vypráví, no a s příkrmama mě taky celkem překvapil, docela mu to jde - nakonec snad bude i jedlík :mrgreen: Byli jsme na půlroční kontrole a váží 7200g a měří 68cm, takže spokojenost.
Miminka jsou úžasný :srdce: :palec:
Dadulino koukám, že jsme na tom s váhou podobně :-)
Boudí a Hrubesko doufám, že už je vašim prďolkám líp :hug: Je to o nervy řešit zdravotní potíže těch našich miláčků. Však jsem říkala, že už mě nic nerozhodí, nic nebudu řešit, jen když bude Ondrula v pořádku…zdraví je fakt to nejdůležitější, pak má člověk všechno…
Mějte se krásně, jdeme pro snídani, dneska tu bude zase nádherně :palec: :mavam:

Jé, tak velká gratulace ke státnicím. A míry krásné.
My dnes také půlroční za sebou. Míry: 72cm a 8200g :-) a začínáme s příkrmem. Možná se maminka už konečně vyspinká déle než 3 hodiny :mrgreen: .
Jinak krásné fotečky. A Kačenka je hrozně šikovná. To mi se válíme a plazíme a přetáčíme sem a tam. Zatím nás ty ručičky neudrží :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.9.11 20:38

ahooooj holky :mrgreen: ,
tak mi už nemusíme brát ATB, čeká nás ještě sono ledvin a nějaké krevní vyšetření, tak už to snad bude ok :)
Zuzka už má skoro 8 kg, pěkně se pronese :)
Jinak s příkrmama se Zuza sekla a spápne max 50g, no je to mazec oproti tomu když dala celou skleničku..ovoce taky moc nechce…jí ho v jogurtu a nebo v kaši, ale jen trošku :think:
Prostě ví, že to mlíčko ode mě dostane tak proč by se namahala se lžičkou :jazyk:
Nesedíme, nepérujeme, jen válíme sudy a plazíme se :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.11 20:53

Hrubeško díky… :hug: :hug: :hug: a míry taky :palec: :palec: :palec:
Boudi to je dobře že atb.už nemáte a to sono dopadne dobře neboj..... :hug:
Jinak já mám obě děti marod.Kačka má zánět stř.ucha a Ríša zánět průdušek.Já lehla dnes a manžel taky…teda ten jen obrazně je v práci.....
Kačka se staví na medvěda :roll: :roll: :roll: :roll: já se bojím, že za chvíli začne chodit :-P :-P :-P ale aspoň bych už konečně zhubla :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.9.11 20:55
kacafazolka píše:
Hrubeško díky… :hug: :hug: :hug: a míry taky :palec: :palec: :palec:
Boudi to je dobře že atb.už nemáte a to sono dopadne dobře neboj..... :hug:
Jinak já mám obě děti marod.Kačka má zánět stř.ucha a Ríša zánět průdušek.Já lehla dnes a manžel taky…teda ten jen obrazně je v práci.....
Kačka se staví na medvěda :roll: :roll: :roll: :roll: já se bojím, že za chvíli začne chodit :-P :-P :-P ale aspoň bych už konečně zhubla :pankac: :pankac: :pankac:

Hele vy teda jedete..to snad není možný :mrgreen: Ta je tak o půl roku napřed holka jedna šikovná :palec:
Joo o hubnutí mi nemluv :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.11 21:02

NO já nevím co to je…je nějaká rychlá ve všem… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: s ničím se moc nepárá… :-P :-P :-P :-P
já jsem jako sud pořád…potřebuju dát dolů aspoň 15 kg a chodím cvičit jenže je to jen 1× týdně což je hovajs a doma se nedonutím.....a to sladké to je trest..... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí