Poradna duly
Jana Čurdová
lubenka píše:
Krásné, sobotní ráno
Boudi, já to tak měla taky! Až tento týden jsem navařila své příkrmy!
Odpoledne jsme ted' jedli 3 dny banán-půlku
Dnes zkusím přesnídávku a navařím si z jablíček
Pak nějak příjdou na řadu kaše![]()
Pěkný víkendík všem![]()
![]()
![]()
Dobré ránko,
Já jsem zavařila domácí přesnídávky ze švestek, hrušek, jablíček a mám tam mix jablko-hruška ![]()
Já nic zavařovat nebudu, prostě to jen rozvařím, dám do sklinek a je! Nebudu dělat 50 skleniček do zásoby, tak akorát, abychom to do týdne pojedli ![]()
Dobré dopoledne ![]()
My dokonce tu malou skleničku příkrmu máme na dvě půlky
vypadá, že jí to chutná,ale víc prostě nesní. Poradila mi kamarádka, že si mám navařit do zásoby co malé chutná a zamrazit to do těch sklínek od příkrmů - tak to chci zkusit,nejdřív jen dvě skleničky (mám strach, aby mi to v mrazáku neprasklo) a pak uvidíme
Chystám se zavařit jablíčka, aby bylo něco na zimu - poprvé máme ovoce z vlastní zahrádky ![]()
Lubenko já měla možnost domácího ovoce, tak proč to nezavařit, když to nemusím pak nakupovat
.
Hlavně ovoce bylo sladké samo o sobě takže žádné přislazování a chytly se všechny ![]()
Májo v mrazáku mám jen pár skleniček (neprasklo nic)co zbylo z domácích příkrmů, když jsem vařila, máme mrazák s lednicí, takže se mi tam moc skleniček nevejde, je plný masa ![]()
NESMÍ SE TA SKLENIČKA NAPLNIT CELÁ! JÁ MÁM 5 MALÝCH SKLENIČEK A NA MRAŽÁK NEBUDU DÁVAT ŽÁDNOU, POJÍME TO BĚHEM TÝDNE A NIC SE TOMU NESTANE, VÍČKO DRŽÍ, ŽE JSEM HO NEMOHLA ANI POVOLIT
JEN TAM VŽDYCKY PŘIDÁM JEŠTĚ PŘED PODÁVÁNÍM NĚJAKÉ MASENKO ![]()
VŽDYCKY SI TAK NACHYSTÁM NA CELÝ TÝDEN A JE! MÁM I KUPOVANÉ, KDYBY NÁHODOU ![]()
Mně právě Domi celou sklenku nedá a pokud mám tu větší, tak tu máme tak na 3 až 4 dny
a dávat jí čtyři dny po sobě tu samou chuť už se mi nechce, když už máme vyzkoušeno víc druhů. Tak jsem se právě pídila, jak to řeší jinde s příkrmy. Tak už alespoň vím, že skleničky v mrazáku vydrží
Boudí - já mám taky ledničku s mrazákem, mám tam plno masa, takže tam toho už moc nenacpu
Já mám udělané ty pidi skleničky a dávám ji na dvakrát v 11 a pak ve 13 a sbaštil ji dnes poprvé celou ![]()
Chut' nebude mít určo stejnou, když tam pokaždé ještě přidám jiné masenko, rajčátko, cuketku…
Prostě, co zrovna budu dělat ![]()
Mám udělaný jen základ, nic víc a ten je i v kupovaných skleničkách pořád stejný ![]()
![]()
Tak to mě nenapadlo udělat oběd na dvakrát
Páni, asi to zkusím taky - část v 11 a zbytek dýl ![]()
Víš je to málo půl skleničky, tak jsem to rozdělila na dvakrát a to je pak alespon' jídlo! Sice mu dám cuca ode mě, ale odpoledko pak jíme až ve 4 a to přesnídávku
![]()
lubenka píše:
Víš je to málo půl skleničky, tak jsem to rozdělila na dvakrát a to je pak alespon' jídlo! Sice mu dám cuca ode mě, ale odpoledko pak jíme až ve 4 a to přesnídávku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrá rada, to my jíme každé dvě hodinky, já jí občas dávám masozeleninu(co zbyde) k večeři, tak to zkusím i takhle ![]()
Dobre poledne maminky.
Koukam, jak uz tu je veselo s mimiskami. U nas konecne prvni vysledek moci bez bakterie. Slava. Jinak prikrmy nam moc chutnaji. A je jedno, zda domaci ci kupovany. Sni 300g jen to hvizdne. A uz nam zachutnal i cajik. Jen ty noci. Kase zabere na 4 hodiny a pak vstavacka po 1,5-2 hod. Jinak uz jsme taky na kolinkach a dle slov tatinka, Saminek dela deti
. Bazen nam Dr. zakazala, tak snad na jare uz bude dovoleno a pujdeme se nekam cachtat. Jinak zavislaka mame taky. Ani zuby mne nenecha vycistit. Prikladam fotecku z podzimni vychazky. Krasny den a at Vam deticky delaji jen radosti.
My zrovinka z vycházky přišli a ASdámek pokračuje dál v kočáře a já spočnu chvilinku tady! Doma nikdo, všichni venku! Vylézá sluníčko a nefouká
![]()
![]()
my se taky před chvilkou vrátili, u nás zataženo ![]()
Hrubesko taky už jezdíte ve sporťáku koukám?
My ho máme od minulého týdne ![]()
Ahoj maminy!
Mrkla jsem na fotečky a všechny dětičky jsou krásné!!!
![]()
Když probíráte to jídlo, náš malej baští vše kromě brokolicového krému a sní tak 120g. A už se začal pomalu plazit. ![]()
Poradíte mi, čím mažete dětičkám obličej? Adámek ho začíná mít vysušený… ![]()
![]()
Já dala včera na večeři poprvé kašičku a ok! V pondělí jsem si koupila krém, na zimu, od Bubchenu!!! 60 peněz ![]()