Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
22.10.11 09:27
lubenka píše:
Krásné, sobotní ráno :kytka:
Boudi, já to tak měla taky! Až tento týden jsem navařila své příkrmy!
Odpoledne jsme ted' jedli 3 dny banán-půlku :palec:
Dnes zkusím přesnídávku a navařím si z jablíček :palec:
Pak nějak příjdou na řadu kaše :think: :think:
Pěkný víkendík všem :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Dobré ránko,
Já jsem zavařila domácí přesnídávky ze švestek, hrušek, jablíček a mám tam mix jablko-hruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.10.11 10:19

Já nic zavařovat nebudu, prostě to jen rozvařím, dám do sklinek a je! Nebudu dělat 50 skleniček do zásoby, tak akorát, abychom to do týdne pojedli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.10.11 10:29

Dobré dopoledne :mavam:

My dokonce tu malou skleničku příkrmu máme na dvě půlky :-( vypadá, že jí to chutná,ale víc prostě nesní. Poradila mi kamarádka, že si mám navařit do zásoby co malé chutná a zamrazit to do těch sklínek od příkrmů - tak to chci zkusit,nejdřív jen dvě skleničky (mám strach, aby mi to v mrazáku neprasklo) a pak uvidíme :-) Chystám se zavařit jablíčka, aby bylo něco na zimu - poprvé máme ovoce z vlastní zahrádky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
22.10.11 10:47

Lubenko já měla možnost domácího ovoce, tak proč to nezavařit, když to nemusím pak nakupovat :wink:.
Hlavně ovoce bylo sladké samo o sobě takže žádné přislazování a chytly se všechny 8-)

Májo v mrazáku mám jen pár skleniček (neprasklo nic)co zbylo z domácích příkrmů, když jsem vařila, máme mrazák s lednicí, takže se mi tam moc skleniček nevejde, je plný masa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.10.11 11:27

NESMÍ SE TA SKLENIČKA NAPLNIT CELÁ! JÁ MÁM 5 MALÝCH SKLENIČEK A NA MRAŽÁK NEBUDU DÁVAT ŽÁDNOU, POJÍME TO BĚHEM TÝDNE A NIC SE TOMU NESTANE, VÍČKO DRŽÍ, ŽE JSEM HO NEMOHLA ANI POVOLIT :palec: JEN TAM VŽDYCKY PŘIDÁM JEŠTĚ PŘED PODÁVÁNÍM NĚJAKÉ MASENKO :palec:
VŽDYCKY SI TAK NACHYSTÁM NA CELÝ TÝDEN A JE! MÁM I KUPOVANÉ, KDYBY NÁHODOU :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.10.11 16:34

Mně právě Domi celou sklenku nedá a pokud mám tu větší, tak tu máme tak na 3 až 4 dny :oops: a dávat jí čtyři dny po sobě tu samou chuť už se mi nechce, když už máme vyzkoušeno víc druhů. Tak jsem se právě pídila, jak to řeší jinde s příkrmy. Tak už alespoň vím, že skleničky v mrazáku vydrží :-D Boudí - já mám taky ledničku s mrazákem, mám tam plno masa, takže tam toho už moc nenacpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.10.11 20:38

Já mám udělané ty pidi skleničky a dávám ji na dvakrát v 11 a pak ve 13 a sbaštil ji dnes poprvé celou :palec:
Chut' nebude mít určo stejnou, když tam pokaždé ještě přidám jiné masenko, rajčátko, cuketku…
Prostě, co zrovna budu dělat :palec:
Mám udělaný jen základ, nic víc a ten je i v kupovaných skleničkách pořád stejný :nevim:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.10.11 10:29

Tak to mě nenapadlo udělat oběd na dvakrát :nevim: Páni, asi to zkusím taky - část v 11 a zbytek dýl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
23.10.11 10:33

Víš je to málo půl skleničky, tak jsem to rozdělila na dvakrát a to je pak alespon' jídlo! Sice mu dám cuca ode mě, ale odpoledko pak jíme až ve 4 a to přesnídávku :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.11 10:58
lubenka píše:
Víš je to málo půl skleničky, tak jsem to rozdělila na dvakrát a to je pak alespon' jídlo! Sice mu dám cuca ode mě, ale odpoledko pak jíme až ve 4 a to přesnídávku :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

dobrá rada, to my jíme každé dvě hodinky, já jí občas dávám masozeleninu(co zbyde) k večeři, tak to zkusím i takhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
23.10.11 13:05

Dobre poledne maminky.
Koukam, jak uz tu je veselo s mimiskami. U nas konecne prvni vysledek moci bez bakterie. Slava. Jinak prikrmy nam moc chutnaji. A je jedno, zda domaci ci kupovany. Sni 300g jen to hvizdne. A uz nam zachutnal i cajik. Jen ty noci. Kase zabere na 4 hodiny a pak vstavacka po 1,5-2 hod. Jinak uz jsme taky na kolinkach a dle slov tatinka, Saminek dela deti :-D . Bazen nam Dr. zakazala, tak snad na jare uz bude dovoleno a pujdeme se nekam cachtat. Jinak zavislaka mame taky. Ani zuby mne nenecha vycistit. Prikladam fotecku z podzimni vychazky. Krasny den a at Vam deticky delaji jen radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
23.10.11 13:52

My zrovinka z vycházky přišli a ASdámek pokračuje dál v kočáře a já spočnu chvilinku tady! Doma nikdo, všichni venku! Vylézá sluníčko a nefouká :palec: :palec: :palec:
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.11 14:40

my se taky před chvilkou vrátili, u nás zataženo :zed:
Hrubesko taky už jezdíte ve sporťáku koukám?
My ho máme od minulého týdne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 20:43

Ahoj maminy!
Mrkla jsem na fotečky a všechny dětičky jsou krásné!!! :srdce: :srdce: :srdce:

Když probíráte to jídlo, náš malej baští vše kromě brokolicového krému a sní tak 120g. A už se začal pomalu plazit. :mrgreen:

Poradíte mi, čím mažete dětičkám obličej? Adámek ho začíná mít vysušený… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
26.10.11 06:44

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Já dala včera na večeři poprvé kašičku a ok! V pondělí jsem si koupila krém, na zimu, od Bubchenu!!! 60 peněz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí