Poradna duly
Jana Čurdová
JJ, nejlepší hračky jsou u nás kartáček na zuby, kartáč na vlasy, kolíčky na prádlo,… ![]()
lluuccii píše:
JJ, nejlepší hračky jsou u nás kartáček na zuby, kartáč na vlasy, kolíčky na prádlo,…
joo na kolíčky jí láká tchýně vždycky
![]()
lluuccii píše:
Ahoj holky, co tak tady čtu, vaše dítka už lezou, nebo to docela úspěšně zkouší. Náš malej ne… Když je na bříšku tak „plave“, to je vše. Poradíte jak dítko inspirovat a nebo jak mu pomoci pochopit co pro lezení udělat? A nebo na to vaše děti přišli sami?
Zkoušela jsem před něj dát hračku, aby měl motivaci ale jakmile to není přímo na dosah, tak nic…
My taky plaveme, musí na to přijít sami, prd'oši malí ![]()
Ahojky
zdravíme ze slunečné Plzně ![]()
Boudí - co Zuzi, už je jí lépe?
já jsem začala chodit s Dominkou na cvičení a tam mi fyzioterapeutka poradila trik na lezení - buď můžete použít malý overball (pokud máte doma) a pokud ho jako my nemáte, tak stočíte osušku do ruličky. Mrňouska si na podložce otočíte obličejem do prostoru, zády k sobě. Nožičky na žabku zapřete o své nohy a tou osuškou podložíte bříško (skoro spíš pod pánev) - prcek je nucen použít ruce na podepření a tímto cvikem se trénuje lezoucí pozice
Jinak myjsme začali lézt tento víkend
ale nesmí na Domi nikdo koukat ![]()
včelka Maja píše:
Ahojkyzdravíme ze slunečné Plzně
Boudí - co Zuzi, už je jí lépe?já jsem začala chodit s Dominkou na cvičení a tam mi fyzioterapeutka poradila trik na lezení - buď můžete použít malý overball (pokud máte doma) a pokud ho jako my nemáte, tak stočíte osušku do ruličky. Mrňouska si na podložce otočíte obličejem do prostoru, zády k sobě. Nožičky na žabku zapřete o své nohy a tou osuškou podložíte bříško (skoro spíš pod pánev) - prcek je nucen použít ruce na podepření a tímto cvikem se trénuje lezoucí pozice
Jinak myjsme začali lézt tento víkendale nesmí na Domi nikdo koukat
Jojo, to děláme na cvíču. Ta žabka se dá udělat i na velkém míči, akorát tam není nic pod bříškem a děti se musí snažit ještě víc
.
včelka Maja píše:
Ahojkyzdravíme ze slunečné Plzně
Boudí - co Zuzi, už je jí lépe?já jsem začala chodit s Dominkou na cvičení a tam mi fyzioterapeutka poradila trik na lezení - buď můžete použít malý overball (pokud máte doma) a pokud ho jako my nemáte, tak stočíte osušku do ruličky. Mrňouska si na podložce otočíte obličejem do prostoru, zády k sobě. Nožičky na žabku zapřete o své nohy a tou osuškou podložíte bříško (skoro spíš pod pánev) - prcek je nucen použít ruce na podepření a tímto cvikem se trénuje lezoucí pozice
Jinak myjsme začali lézt tento víkendale nesmí na Domi nikdo koukat
ahoooj, není, v noci jsem musela dát zábal a teď taky..šplhalo se to až ke 40
, je mrzutá, nechce z ruky, usíná mi v náručí atd..to bude zase noc, už aby bylo berušce lépe. Zítra máme zajít k doktorce, dneska mi psala, jak je Zuzance, trak mě potěšilo, že se takhle stará.
ahoj holky,moc Vás všechny zdravím,objevila jsem Vás teprve teď…
můžu se k Vám přidat??Matýsek se narodil 16.3.,takže březnátko doma mám ![]()
![]()
Tady je dneska konečně taky krásně, teď jsme se vrátlili z procházky, Ondrula ještě dospinkává v kočárku, je tu dokonce i teplo ![]()
Holky co dáváte všechno prckům za ovoce? Myslíte, že mu můžu zkusit dát švestky? Zatím máme ozkoušenou klasiku: hruška, jablko, banán. Jemu šmakuje fakt všechno, tak je radost ho krmit
Celá maminka
Ve středu jdeme poprvé do MC, mezi dětma je spokojenej, tak se mu tam bude snad líbit.
Boudí pohlaď Zuzanku, moc vám přeju, ať už vás holky nic netrápí
Aspoň, že máte příjemnou a ochotnou doktorku. **
Verunko **Ondrula taky z kolínek padá a dokáže ho to po delší době pěkně rozčílit
Pak dělá, že se obličejíčkem zaboří do zeme a začne se stavět na nožičky, tak udělá takovou střechu, no jenže samozřejmě takhle se pohybovat nedá, tak nadává ještě víc
Mě někdy přijde, že by nejradši přeskočil všechny tyhle fáze a rovnou chodil
lluuccii píše:
Jéé 16.3. se narodil i náš Daniel
ahoj,tak to je fajn
já ještě rodila o 10dní dříve,než byl termín porodu.jina pořád kojím,konečně začaly bobkovi jakž takž chutnat i příkrmy,má 9kg a je to náš malý lenoch
přetáčet na bříško se začal teprve před 4dny!!:)máme jít teď 9.11.na neuro.,že je snad pomalý,tak uvidíme
ale jinak je to veeelký raubíř,pořád výska,směje se,v noci mě nenechá asi poslední 3 měsíce vyspat,jsem už trochu chodící mrtvola
ale žeru ho,tak jako staršího Marečka ![]()
peprle píše:lluuccii píše:ahoj,tak to je fajn
Jéé 16.3. se narodil i náš Danieljá ještě rodila o 10dní dříve,než byl termín porodu.jina pořád kojím,konečně začaly bobkovi jakž takž chutnat i příkrmy,má 9kg a je to náš malý lenoch
přetáčet na bříško se začal teprve před 4dny!!:)máme jít teď 9.11.na neuro.,že je snad pomalý,tak uvidíme
ale jinak je to veeelký raubíř,pořád výska,směje se,v noci mě nenechá asi poslední 3 měsíce vyspat,jsem už trochu chodící mrtvola
ale žeru ho,tak jako staršího Marečka
Tak to já zase rodila 14dní po termínu. Také pořád kojím a Daník má také 9kilo
. Příkrmy mu dávám od šestého měsíce, víceméně ale jen obědy mu vařím a na noc kašičku. Ovocné přesnídávky mu moc nechutnají. Ale s tím spánkem jsme na tom stejně a už se těším, až se vyspím třeba 4hodiny v kuse
.
lluucciijsou na tom ti naši kluci teda dost podobně koukám
taky se těším,až dám v kuse aspoň do půlnoci spánek,do prvního koj.to ještě jde,ale pak co 1,5-2hodky..k tomu se ještě občas vzbudí Maja,ale ten je zlatý,otočí se a spí dále..no a dneska jsem vzhůru od půl 5,pitomé posouvání času,nechápu to ![]()