Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
29.10.11 09:41

Krásný den :-) ,
dneska jsem se vzbudila a šišlám pač mě bolí jazyk a nevííím z čeho :-D …šílenost.
Dadul, takto je super! T je fakt, aspoň bude mít Daneček posílenou imunitu :srdce: :-) No, snad máte pravdu a neuškodila jsem mu :huban:
Boudí, já bych asi taky zajela pro svůj klídek na pohotovost ale tak uvidíš :huban: Daňulkovi rostou dva první zoubky dole, je šíííleně protivný a nevrlý…teplotu má ale jen lehce zvýšenou…Tak držííím palečky, at je Zuzanka po vyspinkání v pohodě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 09:56

Boudi Mě by právě celkem vyděsila ta 39. Tak zajeď jestli ji zase stoupne.
Já sem si včera večer, když se Daneček zlobil, všimla že má trošičku opuchlé dásínko nahoře,1. A zuby mužou růst jakkoli, všem dětem nerostou postupně. ** Veru** Že by se ti zdálo o nějakém dobrém jídle? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 11:46

Tak jsem volala doktorce na mobila a otevřela pro nás ordinaci, Klubou se jí zoubky nahoře i dole a má chycené ouško s krček :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 11:51

Boudi Tak to je super.Hlavně že to není nic vážného. Ale ještě že si ji zavolala, To ouško s krčkem by se jí mohlo nějak zhoršit.. To mi říkali na ušním když sem byla, tak jenom mimo sem chtěla aby se mi na něho podívala a zjistila že má lehký zánět ale naštěstí chycený včas. Dala ti kapičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 11:55
Dadulina píše:
Boudi Tak to je super.Hlavně že to není nic vážného. Ale ještě že si ji zavolala, To ouško s krčkem by se jí mohlo nějak zhoršit.. To mi říkali na ušním když sem byla, tak jenom mimo sem chtěla aby se mi na něho podívala a zjistila že má lehký zánět ale naštěstí chycený včas. Dala ti kapičky?

no máme kapat do nosánku, aby se ji nevrazila rýma do ouška. už to jednou takhle měla v druhém oušku a musím říct, že to dopadlo dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.10.11 13:48

Weru, máme hrneček!
A já zase angýnu, takže Adam baští přes den už dopo. přesnídávku, oběd, odpo. banán nebo přesnídávku a už i kaši večer! At' ho nedopuju penicilinem na nic, že!
Je to v háji! Mějte se krásně a bud'te hlavně zdraví a veselí a šup ven za sluníčkem!
Pádím odpočívat, po 3 dnech v horečkách mám konečně nepotící se den!
Toho bince kolem ale :poblion: :poblion: :poblion:
Nesnáším bordel :zed: :zed:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 13:49

Ted už to bude určitě dobré :palec:
Holky hlásím změnu. Sedání už jde malému jak nic a změnil styl plazení.. už za sebou nohy netahá, ale jakoby se odraží kolínkama… Dělá pohyb jako píďalka a je to strašně srandovní :srdce: ( jestli víte co to je, můj manžel totiž ne :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 13:51
lubenka píše: Weru, máme hrneček!
A já zase angýnu, takže Adam baští přes den už dopo. přesnídávku, oběd, odpo. banán nebo přesnídávku a už i kaši večer! At' ho nedopuju penicilinem na nic, že!
Je to v háji! Mějte se krásně a bud'te hlavně zdraví a veselí a šup ven za sluníčkem!
Pádím odpočívat, po 3 dnech v horečkách mám konečně nepotící se den!
Toho bince kolem ale :poblion: :poblion: :poblion:
Nesnáším bordel :zed: :zed: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug:

Tak to se honem rychle uzdravte. A to sluníčko… to ti můžu jenom závidět. Tu je hnusně až to bolí :-? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 13:55
Dadulina píše:
Ted už to bude určitě dobré :palec:
Holky hlásím změnu. Sedání už jde malému jak nic a změnil styl plazení.. už za sebou nohy netahá, ale jakoby se odraží kolínkama… Dělá pohyb jako píďalka a je to strašně srandovní :srdce: ( jestli víte co to je, můj manžel totiž ne :lol: )

on už ti sedá sám z lehu???tak paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 13:58

Sedá si ze 4 :-) Tak že začne couvat a podstrčí si jednu nohu… no akorát zpátky to jde hůř :lol: To se vždycky vyvrátí jako kuželka a nebo se zasekne a křičí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 14:22
Dadulina píše:
Sedá si ze 4 :-) Tak že začne couvat a podstrčí si jednu nohu… no akorát zpátky to jde hůř :lol: To se vždycky vyvrátí jako kuželka a nebo se zasekne a křičí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.10.11 17:20

Dadul, já nevííím ale šííleně mě ten jazyk bolí :mrgreen: Jéééé, gratuluju kr kráááásné změně :huban: To je šikulínek, to je supeeer :-D A ještě to musí být sranda :-D Ťutíneček :-) To Daňulka se dá na kolínka a hned spadne :-) tak uvidíme… Jinak hlásím, že na nožičky jsme už nešli :-D
Boudí, to máte hodnou doktorku :-) Tak skvělý…ještě, že to není nic jiného…tak, že zoubečky se klubou, to je supeer :huban:
Lubenko, jééé, to mě mrzí! Tak snad budeš co nejdříve v pořádku!Na bordel kašli, hlavně ať jsi fit :huban:
A jinak taky sluníčko závidím, tady je taková mlha, že nejde vidět na druhý vchod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
29.10.11 20:59

Ahoj holky, co tak tady čtu, vaše dítka už lezou, nebo to docela úspěšně zkouší. Náš malej ne… Když je na bříšku tak „plave“, to je vše. Poradíte jak dítko inspirovat a nebo jak mu pomoci pochopit co pro lezení udělat? A nebo na to vaše děti přišli sami?
Zkoušela jsem před něj dát hračku, aby měl motivaci ale jakmile to není přímo na dosah, tak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 21:12
lluuccii píše:
Ahoj holky, co tak tady čtu, vaše dítka už lezou, nebo to docela úspěšně zkouší. Náš malej ne… Když je na bříšku tak „plave“, to je vše. Poradíte jak dítko inspirovat a nebo jak mu pomoci pochopit co pro lezení udělat? A nebo na to vaše děti přišli sami?
Zkoušela jsem před něj dát hračku, aby měl motivaci ale jakmile to není přímo na dosah, tak nic…

naše kočka donedávna válela sudy a je to tak 3 týdny co se plazí..motivace žádná, ale teď když jí chi rozhejbat tak zabere zaručeně nějaký kabel, ovladač od telky, plastová láhev..atd..hračky nezabíraji, teda u nás ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 21:12
lluuccii píše:
Zkoušela jsem před něj dát hračku, aby měl motivaci ale jakmile to není přímo na dosah, tak nic…

ahoooj,naše kočka donedávna válela sudy a je to tak 3 týdny co se plazí..motivace žádná, ale teď když jí chci rozhejbat tak zabere zaručeně nějaký kabel, ovladač od telky, plastová láhev..atd..hračky nezabíraji, teda u nás ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí