Poradna duly
Jana Čurdová
![]()
Tak se nám nejspíš klube první zub, ale nahoře
Všichni kolem mi tvrdí, že to není možný, tak jsem zvědavá. U nás o sedu taky nemůže být ani řeč, ale plazí se jak voják a nebo jde na kolínka a snaží se jakoby poskakovat do předu
To je boží, vypadá to hrozně legračně
Jinak mě teď tak týden „zlobil“ se spaním, protože se vždycky otočil na bříško a začal pást ze spaní koníčky, takže jsem pořád jen otáčela na záda
No, ale teď je už zase dva dny klid, snad to vydrží ![]()
Lubenkou nás je to takhle každý večer, dýl jak do 6 ho bdělýho neudržím, ale vstává v 7, má hold takový režim…
Boudíco boulička?
Jdu udělat něco k snídani ![]()
Možné je vše a mohou růst jako první i stoličky ![]()
My režim máme také furt stejný, jen prostě dneska to je jiné, tak doufám, že zítra budeme vstávat jako dřív kolem té 6 ![]()
jééé,to vám závidím holky,kterým vstávají mimiska tak po 6!!
já už jsem taky schopná usnout i v sedě snad,malý v noci co hodku vzhůru,z toho tak hodinu v noci ještě vykládá,což je boží
jen kdyby to nebylo třeba ve 2 ráno.a budíček tak po páte a to občas ještě vzbudí chudáka brášku.dnes je venku úúúžasně,to vidím na super procházku odpoledne s klukama,manžílek je v práci ![]()
Boudice23 píše:Boudi starší má taky nějakou bouličku,jak píšeš a dr.na to neřekl nic
Dík holky, zoubky se vesele klubou, ouško už je vpořádku a teď jen zjistit od čeho jsou ty horečkyk tomu se jí na paži udělal nějaký exzém a za hlavou má bouličku, dneska jsem jí nahmátla, tak jestli je to od toho jak sebou občas lupne na koberec
Ahojky holky,
Peprle a Mateny tak na bouličku mi mudra řekla, že to může být zvětšená uzlinka, že se nemám znepokojavat.
Vyšly nám blbě jaterní testy, všechny ostatní jako krevní obraz i moč je ok.
Ve středu jdeme zase na krev. Buď to má zvýšené po viróze a nebo kvůli tomu, že nejí přkrmy a „pojídá“ si z jater vlastní bílkovinu, což je prý problém, mám se do ní snažit ty příkrmy prostě dostat
![]()
Teď se mi zase zdá, že má propadlou fontanelku, pije jen z prsa a čaj max 20ml za den..chjooo ![]()
Ahoj holky, vítám novou mamču
![]()
Káča mi taky nechce pít moc čaj…ale pije holou vodu, ale pozor…jen ze sklenice
já se z ní picnu.Nám už vylezl úplně šestý a sedmý zub a jsme trochu klidnější.Vstáváme v pět až půl šesté.Chodí kolem sedačky a postele a já jsem KO každý večer…
![]()
Ahoj maminky a dítka, já jsem asi přišla konečně na to proč se Daník tolik v noci budí. Bylo mu moc teplo.
Na spaní mu dávám dupačky ( v létě jsem dávala ty s krátkým rukávem a nohavičkami) a na přikrytí jen tenkou deku. A na noc jsme měli 20stupňů. Ale budil se po hodině a pokaždé pil. Jelikož přes den v kočárku venku mi spinká skvěle napadlo mě, že mu je asi moc teplo. Tak jsem zkusila dát dupačky, na to spací pytel a na to ho přikryju tou dekou a nechám ventilačku úplně otevřenou. Takže má v pokojíku 16-18stupňů. A spinká krásně, budí se jen jednou okolo jedné, napije se a zase spinká dál.
Pokud máte stejný problém, zkuste to
. Třeba to vyjde i u vás. Já po 7 a půl měsících konečně spím ![]()
To on si tu tenkou deku taky odkopal okamžitě, ale i tak mu bylo velké teplo. Tedka jak je ve spacáku a ještě přikrytý, tak si ani tu deku neodkope ![]()
Jinak s těmi zoubky… my stále nemáme ani jedniný ![]()
Lubenko zadařilo se se spánkem?
Já jsem to tu asi zakřikla, protože Ondrula vstával v pět ráno
, to neudělal ani nepamatuju, ale napil se mlíčka a spal do osmi
Boudi a víš, že mě to s tou uzlinkou taky napadlo…a neboj, mě Ondrulka pije, jako Kačenka tady vodu, ale podobný množství jako u vás, ptala jsem se na to a prý to stačí, spíš teď jde o to, učit je nějakému pitnému režimu, než o to, kolik vypijí
Kaci teda ty máš doma šikulku ![]()
Mě zase dneska poprvé odmítl špenát a to jsem si říkala, jak baští všechno bez problému. No a když jsem mu místo toho nabídla jeho oblíbenou mrkvičku s bramborem, tak jsem si to mohla sníst taky sama. Prostě se poprvé šprajcnul a skoro k obědu nic nesnědl. Leč byl celý den spokojený, no tak uvidíme zítra
Přijde mi, že o doby co jsme zavedli ovoce, spíš chce to a snad nezačne bojkotovat zeleninu ![]()
lluuccii píše:lluuccii joj,tak to zítra musím zkusit!!!to jsi šikulka,že jsi nA TO PŘIŠLA
Ahoj maminky a dítka, já jsem asi přišla konečně na to proč se Daník tolik v noci budí. Bylo mu moc teplo.
Na spaní mu dávám dupačky ( v létě jsem dávala ty s krátkým rukávem a nohavičkami) a na přikrytí jen tenkou deku. A na noc jsme měli 20stupňů. Ale budil se po hodině a pokaždé pil. Jelikož přes den v kočárku venku mi spinká skvěle napadlo mě, že mu je asi moc teplo. Tak jsem zkusila dát dupačky, na to spací pytel a na to ho přikryju tou dekou a nechám ventilačku úplně otevřenou. Takže má v pokojíku 16-18stupňů. A spinká krásně, budí se jen jednou okolo jedné, napije se a zase spinká dál.
Pokud máte stejný problém, zkuste to. Třeba to vyjde i u vás. Já po 7 a půl měsících konečně spím
Dobré ranko maminky
Vítám všechny nově příchozí
![]()
Tady to teda pěkně poškočilo. U nás se to teď trochu zlepšilo co se týče jídla a spaní
Přestal odmítat jak mlíko tak přikrmy ( Teďka měl pár dní kdy snědl sotva lžičku čehokoli) Včera snědl dokonce celou tu malou skleničku.Bohužel ale moje uvařené prostě jíst nebude
přitom mě to tak chutná
No tak aspoň něco.
Dneska dokonce spal celou noc až do 5 kdy vypil 200ml
Což je rekord, a pak ještě spal do 7. Jinak se budí ještě kolem 1 a poslední týden to bylo buzení co hodinu, takže sem se konečně zase jednou vyspala
A spát chodí kolem půl 7.
Jinak hlásím že už lozíme
Sedí už úplně bez problémů a začíná se přitahovat k nábytku. No ale těch boulí co už sme měli
Je neuvěřitelné jak za pár dní pokročil. Sotva se vzpamatuju z jednoho, už dělá něco nového ![]()
Tak já zase letím, Daneček tlačí do plíny
Mějte se krááásně ![]()
Káčo tak to jdou konečně kilča dolů, když za ní lítáš jako hadr na holi
![]()
Luci mi přetopeno nemáme, ale i tak se budí, myslím, že to bude dením režimem, někdy spí třeba i 3× přes den a jindy jednou, je paradox, že čím víc spí, tím je noc lepší, ale taky to není pravidlem ![]()
Dádulino super. je to šikula. to my máme doma stále partyzána, nesedí, jen se palzí a to snad rychlostí světla..haha
![]()
Boudí Jo to Daneček právě uleze pár „kroků“ pak se plácne na břicho a plazí ptž to je rychlejší, zatím
a nejlepší je to na plovoučce. To frčí z jedné strany obýváku na druhou za moment
A co prďolka? Už je to lepší?
Mě Daneček čaj kolikrát nevypije vůbec, tak dávám aspoň tu vodu. a té taky moc nedá
Tež sem hodně řešila jeho fontalnelku, ale bylo mi řečeno, jak se děti pomalu dostávájí do te vertikální polohy, tak mají propadlou fontanelu polohou a tim že mají ještě víc kuže na hlavičce tak se jim to prý nějak vyrýsuje
Ježiš to sem to napsala, No prostě né vždycky když jí má propadlou znamená že má žízeň.