Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
5.11.11 07:16

:mavam:
Tak se nám nejspíš klube první zub, ale nahoře :-D Všichni kolem mi tvrdí, že to není možný, tak jsem zvědavá. U nás o sedu taky nemůže být ani řeč, ale plazí se jak voják a nebo jde na kolínka a snaží se jakoby poskakovat do předu :-D To je boží, vypadá to hrozně legračně :srdce: Jinak mě teď tak týden „zlobil“ se spaním, protože se vždycky otočil na bříško a začal pást ze spaní koníčky, takže jsem pořád jen otáčela na záda :roll: No, ale teď je už zase dva dny klid, snad to vydrží :palec:
Lubenkou nás je to takhle každý večer, dýl jak do 6 ho bdělýho neudržím, ale vstává v 7, má hold takový režim…
Boudíco boulička?
Jdu udělat něco k snídani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.11.11 07:25

Možné je vše a mohou růst jako první i stoličky :mrgreen:
My režim máme také furt stejný, jen prostě dneska to je jiné, tak doufám, že zítra budeme vstávat jako dřív kolem té 6 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.11.11 12:16

jééé,to vám závidím holky,kterým vstávají mimiska tak po 6!! :jazyk: já už jsem taky schopná usnout i v sedě snad,malý v noci co hodku vzhůru,z toho tak hodinu v noci ještě vykládá,což je boží :mrgreen: jen kdyby to nebylo třeba ve 2 ráno.a budíček tak po páte a to občas ještě vzbudí chudáka brášku.dnes je venku úúúžasně,to vidím na super procházku odpoledne s klukama,manžílek je v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.11.11 12:20
Boudice23 píše:
Dík holky, zoubky se vesele klubou, ouško už je vpořádku a teď jen zjistit od čeho jsou ty horečky :mrgreen: k tomu se jí na paži udělal nějaký exzém a za hlavou má bouličku, dneska jsem jí nahmátla, tak jestli je to od toho jak sebou občas lupne na koberec :nevim:
Boudi starší má taky nějakou bouličku,jak píšeš a dr.na to neřekl nic :think: ..a s ekzémem jsme na tom nejspíš hůř,malý má obsypané celé bříško,záda,krk a trochu paže..už mažeme,ale nic moc zlepšení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.11.11 20:37

Ahojky holky,
Peprle a Mateny tak na bouličku mi mudra řekla, že to může být zvětšená uzlinka, že se nemám znepokojavat.
Vyšly nám blbě jaterní testy, všechny ostatní jako krevní obraz i moč je ok.
Ve středu jdeme zase na krev. Buď to má zvýšené po viróze a nebo kvůli tomu, že nejí přkrmy a „pojídá“ si z jater vlastní bílkovinu, což je prý problém, mám se do ní snažit ty příkrmy prostě dostat :cert: :cert:

Teď se mi zase zdá, že má propadlou fontanelku, pije jen z prsa a čaj max 20ml za den..chjooo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.11.11 20:46

Ahoj holky, vítám novou mamču :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
Káča mi taky nechce pít moc čaj…ale pije holou vodu, ale pozor…jen ze sklenice :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: já se z ní picnu.Nám už vylezl úplně šestý a sedmý zub a jsme trochu klidnější.Vstáváme v pět až půl šesté.Chodí kolem sedačky a postele a já jsem KO každý večer… :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.11.11 16:56

Ahoj maminky a dítka, já jsem asi přišla konečně na to proč se Daník tolik v noci budí. Bylo mu moc teplo.
Na spaní mu dávám dupačky ( v létě jsem dávala ty s krátkým rukávem a nohavičkami) a na přikrytí jen tenkou deku. A na noc jsme měli 20stupňů. Ale budil se po hodině a pokaždé pil. Jelikož přes den v kočárku venku mi spinká skvěle napadlo mě, že mu je asi moc teplo. Tak jsem zkusila dát dupačky, na to spací pytel a na to ho přikryju tou dekou a nechám ventilačku úplně otevřenou. Takže má v pokojíku 16-18stupňů. A spinká krásně, budí se jen jednou okolo jedné, napije se a zase spinká dál.
Pokud máte stejný problém, zkuste to :). Třeba to vyjde i u vás. Já po 7 a půl měsících konečně spím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.11 17:04

Tak to ten můj si z podpeřiny vyleze sám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.11.11 17:29

To on si tu tenkou deku taky odkopal okamžitě, ale i tak mu bylo velké teplo. Tedka jak je ve spacáku a ještě přikrytý, tak si ani tu deku neodkope :)
Jinak s těmi zoubky… my stále nemáme ani jedniný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
6.11.11 18:55

Lubenko zadařilo se se spánkem? :-) Já jsem to tu asi zakřikla, protože Ondrula vstával v pět ráno :lol: , to neudělal ani nepamatuju, ale napil se mlíčka a spal do osmi
Boudi a víš, že mě to s tou uzlinkou taky napadlo…a neboj, mě Ondrulka pije, jako Kačenka tady vodu, ale podobný množství jako u vás, ptala jsem se na to a prý to stačí, spíš teď jde o to, učit je nějakému pitnému režimu, než o to, kolik vypijí
Kaci teda ty máš doma šikulku :palec:
Mě zase dneska poprvé odmítl špenát a to jsem si říkala, jak baští všechno bez problému. No a když jsem mu místo toho nabídla jeho oblíbenou mrkvičku s bramborem, tak jsem si to mohla sníst taky sama. Prostě se poprvé šprajcnul a skoro k obědu nic nesnědl. Leč byl celý den spokojený, no tak uvidíme zítra :mrgreen: Přijde mi, že o doby co jsme zavedli ovoce, spíš chce to a snad nezačne bojkotovat zeleninu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
6.11.11 19:57
lluuccii píše:
Ahoj maminky a dítka, já jsem asi přišla konečně na to proč se Daník tolik v noci budí. Bylo mu moc teplo.
Na spaní mu dávám dupačky ( v létě jsem dávala ty s krátkým rukávem a nohavičkami) a na přikrytí jen tenkou deku. A na noc jsme měli 20stupňů. Ale budil se po hodině a pokaždé pil. Jelikož přes den v kočárku venku mi spinká skvěle napadlo mě, že mu je asi moc teplo. Tak jsem zkusila dát dupačky, na to spací pytel a na to ho přikryju tou dekou a nechám ventilačku úplně otevřenou. Takže má v pokojíku 16-18stupňů. A spinká krásně, budí se jen jednou okolo jedné, napije se a zase spinká dál.
Pokud máte stejný problém, zkuste to :). Třeba to vyjde i u vás. Já po 7 a půl měsících konečně spím :)
lluuccii joj,tak to zítra musím zkusit!!!to jsi šikulka,že jsi nA TO PŘIŠLA :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
7.11.11 08:17

:mavam: Dobré ranko maminky
Vítám všechny nově příchozí :kytka: :mavam:
Tady to teda pěkně poškočilo. U nás se to teď trochu zlepšilo co se týče jídla a spaní :-) Přestal odmítat jak mlíko tak přikrmy ( Teďka měl pár dní kdy snědl sotva lžičku čehokoli) Včera snědl dokonce celou tu malou skleničku.Bohužel ale moje uvařené prostě jíst nebude :think: přitom mě to tak chutná :lol: No tak aspoň něco.
Dneska dokonce spal celou noc až do 5 kdy vypil 200ml 8-o Což je rekord, a pak ještě spal do 7. Jinak se budí ještě kolem 1 a poslední týden to bylo buzení co hodinu, takže sem se konečně zase jednou vyspala 8-) A spát chodí kolem půl 7.
Jinak hlásím že už lozíme :dance: Sedí už úplně bez problémů a začíná se přitahovat k nábytku. No ale těch boulí co už sme měli :roll: Je neuvěřitelné jak za pár dní pokročil. Sotva se vzpamatuju z jednoho, už dělá něco nového :srdce:
Tak já zase letím, Daneček tlačí do plíny :lol: Mějte se krááásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.11.11 08:19
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.11.11 08:25

Káčo tak to jdou konečně kilča dolů, když za ní lítáš jako hadr na holi :lol: :lol:

Luci mi přetopeno nemáme, ale i tak se budí, myslím, že to bude dením režimem, někdy spí třeba i 3× přes den a jindy jednou, je paradox, že čím víc spí, tím je noc lepší, ale taky to není pravidlem :andel:

Dádulino super. je to šikula. to my máme doma stále partyzána, nesedí, jen se palzí a to snad rychlostí světla..haha :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
7.11.11 08:41

Boudí Jo to Daneček právě uleze pár „kroků“ pak se plácne na břicho a plazí ptž to je rychlejší, zatím :lol: a nejlepší je to na plovoučce. To frčí z jedné strany obýváku na druhou za moment :lol: A co prďolka? Už je to lepší? :hug: Mě Daneček čaj kolikrát nevypije vůbec, tak dávám aspoň tu vodu. a té taky moc nedá :think: Tež sem hodně řešila jeho fontalnelku, ale bylo mi řečeno, jak se děti pomalu dostávájí do te vertikální polohy, tak mají propadlou fontanelu polohou a tim že mají ještě víc kuže na hlavičce tak se jim to prý nějak vyrýsuje :lol: Ježiš to sem to napsala, No prostě né vždycky když jí má propadlou znamená že má žízeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí