Poradna duly
Jana Čurdová
holky,too jsou šikulky,ti vaši prcci
Matýsek teprve dělá takové náznaky,že by se někdy snad i plazil
,ale to je vše..jinak nám taky začala dnes rýma,je poslední dobou nějaký uknouraný,asi konečně ty zoubky..jinak v noci horší a horší,řve jak tur i 15krát za noc
,ale řekla bych,že jen vymýšlí a chce na ruky.jinak dnes to byl opravdu jarní den snad!!a držte mi palečky,možná půjdeme do většího bytu
mějte se hezky,at bobánci krásně rostou a hlavně jsou zdravííí ![]()
Ahojky maminky ![]()
Tak my už jsme úplně bez rýmy.Pár dní dokonce jedl jako zájezd.Ted už ale zase trochu blbne, tipuju to na další zoubky.Jinak stavíme se o 106, ale ještě neobchází.
MatenyTaky máte takového prcka jako my. Já už myslela že tu jsme nejmenší ![]()
Luci Mě doktor z pohotovosti i naše dr řekli že když ty zoubky rostou a je to evidentně moc bolí, tak je dobré dát něco proti bolesti, aby si ty děti odpočinuli. Nám se to teda osvědčilo.Dávala sem po menších dávkách, ať toho do něho nervu tolik když je maličký.
My taky chceme začít s nočníkem, ale to je jediná věc kterou musíme ještě pořídit
Ještě sem neviděla takový jaký by se mi líbíl ![]()
Boudi Gratluju k zoubku
Uvidíš teď určo porostou jak houby po dešti
Ale já si občas říkám, jak mi chybí to když sem ho někam položila a on tam zůstal
. Někdy lozí po bytě jak smyslu zbavéný a raboší. A já nevím kde mám hlavu
Jak to vypadá s rýmou?
Peprle Však on to dožene. My měli od náznaku po stavění se myslím necelé dva měsíce.Prostě to šlo všechno strašně rychle za sebou
A s tím zlobením se. Nám to Daneček taky dělal jak měl rýmu.Ale přišli jsme na to že když ležel tak se mu to tam usadí a ve vertikální poloze to je ok( alespoň já to tak mám, často trpím rýmama) Tak nám pomohl polštářek do postýlky. Takový ten tenký pro miminka. Spalo se mu o dost líp. A když bylo nejhůř tak jsme napolohovali celou matraci aby měl hlavičku víš.Tak můžete zkusit. A dřím palečky ať vám byt vyjde ![]()
Mějte se krásně ![]()
ahoj holky,
hlasím šílenou noc, moc jsem toho já ani Zuzanaka nenaspaly ![]()
Rýma se k večeru zhoršila tak jsme jen odsávala a odsávala.
Dneska mi tchýně dovezla ty homeokapky od heel tak jsem na to zvědavá. Doufám, že brzy zaberou ![]()
Boudí a doktor říkal, že při rýmě, je odsávání stejně nejdůležitější, takže odsávat a odsávat, prostě pořád. A neboj, kapky určo zaberou. Nám ještě pomohlo, když jsme mu na noc (jak píše Dadulina)zvýšili celou matračku ,hned se mu krásně spalo. Ty kapky mu to totiž okamžitě všechno rozpustili, dva dny jsme odsávali a bylo po rýmě ![]()
Jo a taky od tý doby, co jsem ho začala dávat do spacího pytle, se mi v noci ani jednou nevzbudí, před tím se občas ze spaní obracel na bříško a pásl koníčky. Pytlem se to krásně vyřešilo.
Dadulino no vidíš, teď jsem si uvědomila, že mají kluci podobný míry
A to je teda šikovnej
Fotka je krásná, koukám, že i s vláskama jsou na tom podobně
Ondrula se snaží teda zatím jen o lezení, ale spíš se plazí, jen ho začali zajímat kytky, takže už dvě schodil
Musí se to tu zkrátka postupně přeorganizovat ![]()
Ahoj ahoj, my máme taky skoro plešounka
. Alespoň nemusíme holky řešit stříhání vlásků.
Já mu na tu bolest dám občas čípek, přes den chamomillu a mažu Cal gelem, ale přijde mi, že ten mu už moc nezabírá, zpočátku mu to pomáhalo, ted už tolik ne.
N stříhání mají děti ještě čas! My přes poledne chrněli oba! Jdu dát kávu! Jsem nějaká bez života ![]()
![]()
Boudí Tak ať to máte rychle za sebou ![]()
Jinak jako holky ale ja už bych docela ráda věděla jestli má vlásky po mě rovné nebo po taťkovi kudrnaté
Vždycky si říkám jo za chvíli už by to mohlo jít poznat a pak se ty vlasky nějak zastaví
Jak naschvál
rostou strašně pomaloučku
Lubenko Taky sem dneska chrněli oba a tak sem úplně bez energie
Ale já nemám mlíčko do kávičky… To bude tím počasím. Tady je děsné šero, že člověk neví jestli má radši rožnout, nebo je to zbytečné… ![]()
Krásné ráno všem ![]()
Tak se nám ten náš kluk konečně pořádně rozlezl a včera se posadil
Spaní si sice posunul do půl osmý, ale přes den naspí tak hodinku, tudíž za ním lítám celý den jak hadr na koštěti a večer celkem odpadám
Jinak nám tu pořád sněží a zatím se i sníh drží.
Boudí**zabraly kapičky?
Ahojenky holky, no my jsme protiva jako prase
Od neděle 2 zoubek venku, tak jestli je to tím, ale spíš si myslím, že mamánkujeme, takže řveme a řveme! Maminka je neúprosná ![]()
Do toho zase soplík ![]()
Dárečky na vánoce se mi už pěkně kupí, tak pak už jenom papání, kolekce a tak ![]()
![]()
Mateny píše:
Krásné ráno všem
Tak se nám ten náš kluk konečně pořádně rozlezl a včera se posadilSpaní si sice posunul do půl osmý, ale přes den naspí tak hodinku, tudíž za ním lítám celý den jak hadr na koštěti a večer celkem odpadám
Jinak nám tu pořád sněží a zatím se i sníh drží.
Boudí**zabraly kapičky?
Paráda, zabraly,stříkala jsem s vincentkou a odsávala kvůli ouškám. Byla jsem i na pohotovosti, protože si pořád šmatala na ouška,no a vše vpořádku, prej to dělaj zoubky ![]()
Máte šikulku, Zuzka zatím přišla na to, že se dá pérovat na kolínkách, tak mi párkrát za den zapéruje. Už jsme ji naučili aby dělala malá a pápá to umí dokonale
tak mám radost aspoň z tohodle..čekám kdy se posadí, ona se posadí tím způsobem, že se něčeho chytí, ale potřebuji aby to zvládla z kolínek, aby to byl správně, že?
My se už stavíme
Lozit nevím, na kolenách péruje, ale když už se postaví, tak to nebude lozit asi a přeskočí tuto fázy ![]()
Boudítak to ráda slyším
„Malá“ se u nás zatím míjí účinkem, kolikrát zákeřně čapne za vlasy, nebo za nos
Asi si Zuzanku pozveme, aby to tomu našemu drakovi předvedla
A máš pravdu, správný sed je ze všech čtyřech, taky jsem na to čekala, protože jsme objednali Ondrulovi k vánocům jídelní židličku, tak si tam bude aspoň moci sednout
Ale ty pokroky jsou úžasný, jeden den nic nedělají a druhý den člověk kouká ![]()
lubenka píše:
My se už stavímeLozit nevím, na kolenách péruje, ale když už se postaví, tak to nebude lozit asi a přeskočí tuto fázy
Paráda Mateny!!!My už máme dva ![]()
Jinak Zuzka se přitahuje za gauč, nejdřív na kolena a pak se zvedne a skoro stojí, no mazec asi se nám ty fáze trošku prohodí jako u Lubenky ![]()