Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
30.12.11 15:54
peprle píše:
Boudice23 píše:
tescada píše:
Taky jsem myslela, ze si dame min 3 - 4 roky pauzu, ale tedka to dle vseho vypada, ze jsem zase v tom… Coz o to ja jsem si na to behem jednoho dne zvykla a uz se zacinam i tesit, ale je mi to tak hrozne moc lito kvuli Natalce, ze je jeste malinka a potrebuje me. No uz zase breciiiim to budou ty hormony :think:

nebrééééč :kytka: :kytka: vždyť je to krásný, co by za to jiné holky daly :srdce: holt to bude ze začátku záhul, ale za čas se to srovná a nebudeš litovat, že je máš takhle po sobě.

Já to teda plánuju tak po druhém roce Zuzky otěhotnět, líbí se mi věkový rozdíl 3 roky ..první dítko je už samostatné a má taky rozum z toho co se narodí, ale člověk si to může plánovat jak chce a většinou to stejně dopadne jinak :mrgreen:
co si budeme namlouvat, dneska taky hrajou roli peníze, člověk chce pro mrně to nejlepší, takže pokud otěhotním do konce rodičovské naběhne mi automaticky nová MD, jelikož mám pracovní smlouvu na dobu neurčitou, kalkuluju taky s tímhle, jelikož se už do Prahy do práce stejně nemůžu vrátit, bylo to časově náročné a nechtěla bych Zuzku nějak zanedbávat kvůli práci, tak si budu pak muste najít něco poblíž i když neotěhotním ;)
*Boudi,tak přesně takhle jsme si to naplánovali my a vyšlo to :lol: a práci si pak taky chci najít jinou,někde blíže,což bude problém…u nás s tou prací je to na prd,jako asi teď všude :nevim:
*Tescado
moc a moc gratuluju,jestli se to potvrdí :) to je super,a že ti je líto,že si neužiješ tak moc malé úplně chápu,taky jsem měla takové pocity,když jsem otěhotněla…a to měl Mareček v té době už 2 roky

Já to budu mít s prací stejně, do té minulé se už určitě nebudu moci vrátit. Ale co děti jsou přeci přednější ne? :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.12.11 15:57
tescada píše:
Taky jsem myslela, ze si dame min 3 - 4 roky pauzu, ale tedka to dle vseho vypada, ze jsem zase v tom… Coz o to ja jsem si na to behem jednoho dne zvykla a uz se zacinam i tesit, ale je mi to tak hrozne moc lito kvuli Natalce, ze je jeste malinka a potrebuje me. No uz zase breciiiim to budou ty hormony :think:

Jee gratulace! Je vidět, že jsem se tu pár dní nezastavila :). Vůbec si s tím nelam hlavu. To bude v pohodě. Kamarádka má od sebe děti necelý rok a půl, taky neplánovaně brzo po sobě. Ale menší Terezce je už 6 měsíců a nemůže si to vynachválit. Je to zpočátku asi těžší, ale jakmile zajedeš rytmus, tak je to super. Navíc to nesmíš brát, že Natálku ochudíš. Přeci i další dítka by to tak měli. Jen prvnímu se můžeš věnovat na 100% :). Tak nevěš hlavu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
30.12.11 20:16

Moc Vam holky dekuju. Ja vim, ze je to krasna zprava (ted uz z celeho srdce doufam, ze se potvrdi), ale obcas to na me padne, kdyz koukam na Natalku a jak to tady beze me zvladne, az budu v porodnici (no myslim, ze to nakonec bude zvladat lip nez ja) atd. Kazdopadne jeste jednou dik :srdce: Ohledne prace tam se taky asi nebudu moc vratit, pac jsem chodila domu az pozde a to s detma uz moc nejde. Nejlepsi by byla ze zacatku prace na zkraceny uvazek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.12.11 07:48

ahojky maminečičky, tak se koooooonečně hlasím :)
Já s Danečkem vůůůbec nestíhám :( Vážně mi dává zabrat, denně vstáváme v 5:30 maximálně a večer chodím spát s Danečkem…tak, že supeeer :) :zed:
Snad Vás co nejdříve dočtu, co u Vás nového atd..at nejsem mezi Vámi loser :))
Já hlásím změny, máme už 4.zoubky (dva dole, dva nahoře), stavíme se o nábytek ale tot vše :))
Tescado , taky Tě zdravím mezi březňátkama :) A nebud smutná…je to, to nejnádhernější co může být :) Já tedy chci druhé děťátko, tak za 6.let abych si Danečka užila…ale jak Vás všechny tady čtu, tak by bylo super nejspíše mít sourozence o pár let mladších…uvidíme :)) Tes, myslíme na Tebe, všechno to určitě zvládnete :-*
Chtěla jsem Vám popřát holky, ŠŤASTNÝÝÝÝÝ, VESELÝÝÝ a ZDRAVÝ NOVÝ ROK 2012 :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
31.12.11 10:09

Ahojky :mavam:

oudí - Down nemusí být vidět hned - poznat na vývoji to je - vše se dost opožďuje, ale ty klasické rysy Downa se projevují až dýl. Já si právě říkám, že dneska se většinou rozhodnou partneři pro ukončení těhotenství pokud se prokáže nějaká vada. V případě Vašich známých je to v podstatě na žalobu doktorky za zanedbání péče. Známým hodně sil - budou je opravdu potřebovat ikdyž mají mrňouska v ústavu :kytka:

Pěkného Silvestra a do Nového roku hodně štěstí, zdraví, radosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.12.11 17:23

Ahoj holky :mavam:
Tak my máme silvestra s teplotama. Je to hrozné pořád pláče, ze včerejška na dnešek sme skoro nespali a Daneček taky ne. :( A ten průjem co má. Občas si říkám jestli je to z těch zoubků. Ale asi jo, protože sem se mu koukala do pusinky a vypadá to na asi 3 zuby naráz a ještě k tomu jedna 4.
Tescado Gratluju!! :hug: Určitě to zvládnete , i když to bude asi težší. Aspoň si spolu pohrajou :) Ale taky mě nedávno tak přepadla ta myšlenka, že by už. Ale pak sem si vzpoměla na porod a v duchu se propleskla :lol: A den na to se mi zdál žívý sen, že se mi narodil druhý Daneček, akorát měnší. Že sem vůbec netušila že sem zase těhotná. :lol:

Jojo holky na zdraví záleží nejvíc, to je jasné :)
Tak Vám všem přeju jenom to nejlepší do Nového roku. Snad nebude poslední :lol: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.12.11 17:53
Dadulina píše:
Ahoj holky :mavam:
Tak my máme silvestra s teplotama. Je to hrozné pořád pláče, ze včerejška na dnešek sme skoro nespali a Daneček taky ne. :( A ten průjem co má. Občas si říkám jestli je to z těch zoubků. Ale asi jo, protože sem se mu koukala do pusinky a vypadá to na asi 3 zuby naráz a ještě k tomu jedna 4.
Tescado Gratluju!! :hug: Určitě to zvládnete , i když to bude asi težší. Aspoň si spolu pohrajou :) Ale taky mě nedávno tak přepadla ta myšlenka, že by už. Ale pak sem si vzpoměla na porod a v duchu se propleskla :lol: A den na to se mi zdál žívý sen, že se mi narodil druhý Daneček, akorát měnší. Že sem vůbec netušila že sem zase těhotná. :lol:Jojo holky na zdraví záleží nejvíc, to je jasné :)
Tak Vám všem přeju jenom to nejlepší do Nového roku. Snad nebude poslední :lol: :hug: :mavam:

brzké uzdravení ;) . My jsme s Daníkem už 4 dny nemocní také, máme to na pruduškách a hlasivkách. A k tomu samozřejmě teploty. Takže doufáme, že se z toho brzo dostaneme a že se nevyplní jak na nový rok tak na po celý rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
3.1.12 12:31
Veru-nka píše:
ahojky maminečičky, tak se koooooonečně hlasím :)
Já s Danečkem vůůůbec nestíhám :( Vážně mi dává zabrat, denně vstáváme v 5:30 maximálně a večer chodím spát s Danečkem…tak, že supeeer :) :zed:
Snad Vás co nejdříve dočtu, co u Vás nového atd..at nejsem mezi Vámi loser :))
Já hlásím změny, máme už 4.zoubky (dva dole, dva nahoře), stavíme se o nábytek ale tot vše :))
Tescado , taky Tě zdravím mezi březňátkama :) A nebud smutná…je to, to nejnádhernější co může být :) Já tedy chci druhé děťátko, tak za 6.let abych si Danečka užila…ale jak Vás všechny tady čtu, tak by bylo super nejspíše mít sourozence o pár let mladších…uvidíme :)) Tes, myslíme na Tebe, všechno to určitě zvládnete :-*
Chtěla jsem Vám popřát holky, ŠŤASTNÝÝÝÝÝ, VESELÝÝÝ a ZDRAVÝ NOVÝ ROK 2012 :srdce: :dance:

Veru,to vstávání máme dosti podobně :P akorát k tomu ještě tak 6krát vstávám,ptž malý brečí,dokud si ho nedám k prsu.řvát bych ho nechala,jenže to by mi budil Marečka,takže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
5.1.12 16:09

Holky, jdu si k Vam pro radu, treba s tim ma nektera z Vas zkusenost… Dneska mi dr potvrdil, ze jsem tehotna v 7.tt - zpocatku sice sok, ale ted uz jsme stastni a moc se tesime na novy prirustek do rodiny :) a moc moc doufam, ze se nikde nic nepokazi. Ale k dotazu dr. rikal, ze mam okamzite prestat kojit ze dne na den, rano odsat a pak obvazat prsa co nejpevneji a to delat tyden no nejsem blazen tohle urcite delat nebudu, ale prave ani nevim, jestli je treba opravdu prestat kojit. V lekarne se 4 lekarnice shodly, ze kor kdyz kojim uz jen 3× denne (dneska jsem odbourala to 3., takze uz budu jen 2×), ze by to nicemu vadit nemelo, pokud nemam rizikovy tehotenstvi, coz nemam. Ptala jsem se dr. proc by to melo vadit, pac vim, ze i zensky, co jsou tehotny koji a rikal, ze tedka hlavne v tom prvnim trimestru potrebuje mimi v brisku vsechny ziviny a ze i tim kojenim mu je odvadim. Tak nevim, prestat opravdu nechci aspon do jejiho roku, ale zase bych si nikdy neodpustila, kdyby se stalo neco nasemu nenarozenemu… Co myslite vy? Moc moc moc Vam dekuju za Vase nazory :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.1.12 16:12
tescada píše:
Holky, jdu si k Vam pro radu, treba s tim ma nektera z Vas zkusenost… Dneska mi dr potvrdil, ze jsem tehotna v 7.tt - zpocatku sice sok, ale ted uz jsme stastni a moc se tesime na novy prirustek do rodiny :) a moc moc doufam, ze se nikde nic nepokazi. Ale k dotazu dr. rikal, ze mam okamzite prestat kojit ze dne na den, rano odsat a pak obvazat prsa co nejpevneji a to delat tyden no nejsem blazen tohle urcite delat nebudu, ale prave ani nevim, jestli je treba opravdu prestat kojit. V lekarne se 4 lekarnice shodly, ze kor kdyz kojim uz jen 3× denne (dneska jsem odbourala to 3., takze uz budu jen 2×), ze by to nicemu vadit nemelo, pokud nemam rizikovy tehotenstvi, coz nemam. Ptala jsem se dr. proc by to melo vadit, pac vim, ze i zensky, co jsou tehotny koji a rikal, ze tedka hlavne v tom prvnim trimestru potrebuje mimi v brisku vsechny ziviny a ze i tim kojenim mu je odvadim. Tak nevim, prestat opravdu nechci aspon do jejiho roku, ale zase bych si nikdy neodpustila, kdyby se stalo neco nasemu nenarozenemu… Co myslite vy? Moc moc moc Vam dekuju za Vase nazory :srdce:

ahojda, gratuluju!!!! :srdce:
Já bych asi dala na rady doktora, ale zkus se poptat tady v diskuzích na emiminu jak to holky řeší nabo řešily!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.1.12 16:13

Holky nemáte některá X landera X3?
Pokud ano vadí vašim prckům že sporťák nejde do úplného sedu??
Díky za vaše reakce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
5.1.12 16:23

Diky :) Jinak tenhle kocarek ma kamoska a Kubik si zatim nestezoval (on totiz uplne sedi, ale neopira se), naopak mu zezacatku vadilo, ze to neslo do uplneho lehu - nemohl v nem vubec usnout. Uz je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.1.12 16:32
tescada píše:
Diky :) Jinak tenhle kocarek ma kamoska a Kubik si zatim nestezoval (on totiz uplne sedi, ale neopira se), naopak mu zezacatku vadilo, ze to neslo do uplneho lehu - nemohl v nem vubec usnout. Uz je vse ok.

Já jsem na to koukala a on to je skoro leh. Zdá se mi to zvedlé jen malinko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.1.12 17:08
tescada píše:
Holky, jdu si k Vam pro radu, treba s tim ma nektera z Vas zkusenost… Dneska mi dr potvrdil, ze jsem tehotna v 7.tt - zpocatku sice sok, ale ted uz jsme stastni a moc se tesime na novy prirustek do rodiny :) a moc moc doufam, ze se nikde nic nepokazi. Ale k dotazu dr. rikal, ze mam okamzite prestat kojit ze dne na den, rano odsat a pak obvazat prsa co nejpevneji a to delat tyden no nejsem blazen tohle urcite delat nebudu, ale prave ani nevim, jestli je treba opravdu prestat kojit. V lekarne se 4 lekarnice shodly, ze kor kdyz kojim uz jen 3× denne (dneska jsem odbourala to 3., takze uz budu jen 2×), ze by to nicemu vadit nemelo, pokud nemam rizikovy tehotenstvi, coz nemam. Ptala jsem se dr. proc by to melo vadit, pac vim, ze i zensky, co jsou tehotny koji a rikal, ze tedka hlavne v tom prvnim trimestru potrebuje mimi v brisku vsechny ziviny a ze i tim kojenim mu je odvadim. Tak nevim, prestat opravdu nechci aspon do jejiho roku, ale zase bych si nikdy neodpustila, kdyby se stalo neco nasemu nenarozenemu… Co myslite vy? Moc moc moc Vam dekuju za Vase nazory :srdce:

ahojky,no supéééér :hug: s tím kojením ti asi moc neporadím,ale jak jsem tak četla a slyšela,tak normálně každý kojil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.1.12 17:11

http://www.kojeni.net/databaze.php?… tohle jsem našla,je tam toho více,tak koukni,ale myslím,že v klííííídu můžeš kojit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí