Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
6.1.12 14:00
lluuccii píše: Daduli, Boudí, děkuji moc, budu doufat, že to bude rychlé, pokud to malého potká.

Nejhorší jsou ty horečky. U té první to bylo až 40. Ale ta vyrážka není nijak nepříjemná, vůbec nesvědí.Dá se to v poho zvládnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
6.1.12 17:55

tady se ve velkém mění profilovky :lol: tu pátou a šestou nemoc musí prodělat každé mimi???nějak si nevybavuju u Marečka,že by měl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
7.1.12 10:02
peprle píše:
tady se ve velkém mění profilovky :lol: tu pátou a šestou nemoc musí prodělat každé mimi???nějak si nevybavuju u Marečka,že by měl :think:

Myslím že nemusí.Jsou to infekční nemoci a přenášejí se vzduchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
7.1.12 10:16

Luci krásný fotky :srdce: Prosím tě, co to máte za podlahu, jak, je tam Daneček u tý dřevěný stoličky? Zařizujeme si bydlení a ta se mi mooc líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.1.12 16:03
Mateny píše:
Luci krásný fotky :srdce: Prosím tě, co to máte za podlahu, jak, je tam Daneček u tý dřevěný stoličky? Zařizujeme si bydlení a ta se mi mooc líbí :mrgreen:

My jsme v létě dlouho přemýšleli co zvolit do domu. Nakonec máme v celém domě silné lino. Sice to jen do spodku vyšlo na 30tisíc, ale jsme naprosto spokojení. Do tohohle nového domu jsme se stěhovali v září, a do teď si to nemůžeme vynachválit. Je to opravdu teplé a navíc to super vypadá. Hodně lidí si myslí, že je to plovoučka. Ale tu jsme zamítli, protože u švagrové v domě je to hrozně studené a když se pořád po tom plazí děti, chtěli jsme něco teplejšího. Takže tuhle variantu vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
7.1.12 20:49
lluuccii píše:
Mateny píše:
Luci krásný fotky :srdce: Prosím tě, co to máte za podlahu, jak, je tam Daneček u tý dřevěný stoličky? Zařizujeme si bydlení a ta se mi mooc líbí :mrgreen:
My jsme v létě dlouho přemýšleli co zvolit do domu. Nakonec máme v celém domě silné lino. Sice to jen do spodku vyšlo na 30tisíc, ale jsme naprosto spokojení. Do tohohle nového domu jsme se stěhovali v září, a do teď si to nemůžeme vynachválit. Je to opravdu teplé a navíc to super vypadá. Hodně lidí si myslí, že je to plovoučka. Ale tu jsme zamítli, protože u švagrové v domě je to hrozně studené a když se pořád po tom plazí děti, chtěli jsme něco teplejšího. Takže tuhle variantu vřele doporučuji.

přidávám se a hlasuju pro lino,máme to stejné,vypadá to přímo skvěle,nikdo na první pohled nevěří,že je to lino :mrgreen: a fajn na údržbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.1.12 18:22

Holky je to fakt, naši mají plovoucí podlahu a ta teda studená je. Včera jsem byla u kamarádky v nově zrekonstruovaným bytě a mají lino (od plovoučky fakt k nerozeznání na první pohled) a přesně jak říkáte, teplý, měkký na došlap a nesmeká se, krásně se tam Ondrulovi lezlo :palec:
A Luci u vás to vypadá jako dřevěná podlaha, fakt krásný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.1.12 18:53

Můžu potvrdit, že plovoučka je studená. Máme ji v pronjatém bytě! :? Museli jsme si koupit dva větší koberce, tak je to teď lepší. Ale studený to je hrozně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.1.12 20:08

Holky ani jsem nenapsala, že má Ondrulka první zub, vlevo dole :) A už skoro měsíc pochoduje kolem nábytku. Nejdřív padal na zem jak prkno a teď se už pekně naučil kleknout na kolínka. Je s ním hrozná sranda, řekla bych, že je to teď nejhezčí období :mrgreen:
A proto, co si myslíte o botách, bačkůrkách? Kdy se mají prckům dát? Nikde jsem nenašla jednoznačnou odpověď.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.1.12 21:00
Mateny píše:
Holky ani jsem nenapsala, že má Ondrulka první zub, vlevo dole :) A už skoro měsíc pochoduje kolem nábytku. Nejdřív padal na zem jak prkno a teď se už pekně naučil kleknout na kolínka. Je s ním hrozná sranda, řekla bych, že je to teď nejhezčí období :mrgreen:
A proto, co si myslíte o botách, bačkůrkách? Kdy se mají prckům dát? Nikde jsem nenašla jednoznačnou odpověď.....

Tak to je už taky šikulka. Souhlasím s tebou… Já jsem taky nadšená a přijde mi to jako krásné období. Ať si každý říká co chce, ale když je s nima už sranda je to lepší než ty miminka co nereagovali…
S těma botičkama/bačkůrkama. Já jsem se ptala pediatričky v půlce prosince když Daník začal ťapat a řekla, že bych je měla hned pořídit a dávat občas, aby si na boty zvykal. Takže jsem koupila bačkůrky(Certifikované s žirafou, jak všude doporučují) a do dnes je přes den tak 3× dám. Daník si je umí sundat, takže nikdy moc dlouho nevydrží, protože se mu bez nich leze si ťape lépe.
Je fakt, že sousedka má 18měsíční holčičku a bačkurky nekupovala a malá jí pak ty boty nechtěla nosit, když začala pořádně chodit a tak venku chodila v ponožkách. Což mi přišlo dost hustý 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.1.12 21:38

Luci díky za názor, o botičkách s žirafkou jsem taky slyšela, takže asi jedny pořídíme a budu mu je zkoušet dávat. Venku v ponožkách? 8o Ty jo, kdoví co si museli myslet ostatní, když je venku potkali :mrgreen: Takže raději i kuli prevenci botky zavedeme :lol:
A přesně moje slova - miminko je pěkný, ale opravdu jen na chvilku. Teď se z nich budou postupně stávat „parťáci“ a to mě baví mnohem víc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
12.1.12 21:40

ahoj holky, který to jsou ty s žirafkou? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.1.12 07:57

:mavam:
JO taky si někdy říkám, že teď to je nekrásnější, ale za chvíli mě to zase přejde :lol: Daneček se šílený raubíř, a uvztekany k tomu. Pořád někde něco kramaří, otvírá skřínky a nejradši jimi tříská :zed: :lol: Už tady pomaličku nic neudělám.V noci spí jakštakš, ale k kolem 3 se začne budit až do těch pul 7 neli dřív kdy vstáváme. A přes den spí MAXIMÁLNĚ 1,5h.A to většinou padnu na prdel, a nabírám energii :mrgreen: JInak je to zlatíčko usměvavé, nejvíc se směje, když mu něco zakazuju :roll:
MatenyGratluju k zoubku :kytka:
Ty botičky jsem tež teďka 17 chtěla řešit u dr. Mám strach že mu koupím nějaké špatné. Do nedávná jsem to vůbec neřešila :oops: Takže teď ¨vůbec nevím :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
13.1.12 08:45

ahoj,taky gratulzuji k zoubku :kytka: no,ty papučky,to my ještě nějakou dobu řešit nebudeme muset ;) :lol: je to teď fajn období a pak ještě,jak začnou dětičky mluvit,to taky nemá chybu :lol: holky,jak často vám spí broučci přes den???mi Matýsek nic moc posl.dobou :( vstává jak kdy,většinou kolem 6,no a jelikož mi usíná pak někdy až po 10,spíše 11hod. a spí tak hodinu,tak mi pak nechce odpo už spát..přitom je vidět,jak je k.o.,ale neusne a neusne :nevim: no a noci pořád masakr!!!!řve kolikrát skoro celou noc,např.dneska děs,už začínám dost cítit únavu,bolí mě hlava atd.,v noci nemůžu usnout,jak jsem přetáhnutá,no už ať je to za mnou,jinak Bohnice to jistíííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.1.12 10:05

Dádul Zuzka taky pořád kramaří. Skříňky v kuchyni rovnám tak 5× za den :mrgreen: :mrgreen: už to tam zvládnu dát snad i poslepu :oops:

Peprle u nás taky nejsou papučky potřeba, zatím se jen staví a kolem nábytku moc neobchází..max krůček a to je vše..jinak se pořád jen plazí, péruje , sedí, ale neleze :cert: :nevim:

Přes den chodí spát kolem 10 tak na 45 min a pak kolem 2 tak na necelou hoďku..jak kdy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí