Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
20.1.12 06:30

Zdravííííímmaminečičky :)), děkuju Vám :-* tak konečně je to lepší…už spíme déle ale přes den nespinká vůůůbec. Holky, nikdy by mě nenapadlo, že mateřství bude vážně tak náročné…ale stojí to za tu všechnu dřinu!!! :))…Koukám, že tu rozebíráte školičku..tak holky, já se Vám svěřím…(skoro nikdo to neví) já jsem oficiálně vyučená v oboru obráběč kovů…fuuuuuuuuuuuj! V devítce jsme celá třída měli sníženou známku chování, tak na ťapinu mě nevzali. Dodělala jsem tři roky a šla jsem na obchodnictví ale kvůli zdravotním problémům, jsem po roce skončila…Pracovala jsem před mateřskou v obchodu s oblečením ale zpááátky nechci. Tak uvidíme co bude…Chtěla bych ještě holčičku ale můj už žáááádný prý nechce…Ale holčičku prostě chciiiii :D

Dadulko, taky si myslím, že na bazárkách by si mohla něco prodat…bižuterie je supeeer :)) A až tě začně zase trošku bavit šít, tak mi něco ušiješ,ju? :))
Kolik má Daňulka zoubků? :)

Peprle, tak hlavně, že oba chlapáčci jsou už v pořádku :-* Jinak my taky stále nechodíme…občas se postaví o nábytek ale to je vše.

Májinko, tak to je blbý…A přitom PA je určitě parádní, vid? Tak třeba taky přijde do 3.let, další mrňousek? :)

Mucinko, vííítej :)) Taky marodíme se zánětem průdušek ale už je to díky bohu lepší…Akorát to z Danečka nejde nějak ven…Nemáš nějaký tip? :)

Holky, kdybych chtěla druhé děťátko…tak abych měla nárok na mateřskou, jak to je? Ted bych se tedy z druhého zbláááááznila ale za tři roky? :))
Mějte se krááásně a opatrujte se :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 09:31

veru noi moc to z nas nejde,on ma ještě reflux tak ho to davi :roll: a pořad blinka,vic než před tim.je pravda,že antibiotika už trochu zabrali,dr.řikal,že ma prudušky lepši :think: musime to vydržet.nejhorši je,že musim vodit kači do školky a to je někdy mazec.je mi ho lito,měl by byt jen v teple,ale jinak to nejde.

dadulko taky si myslim,že na bazaru mužeš dobře prodata k tomu šiti,myslim,že se tam s tim maminy pěkně uživí. :think:

myslim,že na mateřskou maš pořád narok po 3 letech :think: je to ted divoky.ale vlastně stejne vybiraš stejnou častku at na 2,3,4 roky.na socce ti řeknou vic.

hezky den a vikend,dneska mam honču,přijede navštěva.

už se zěšim až se zoirentuju ve vašich mrnouscich :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 09:33

daduli maš dablika????? :mrgreen: jsem tě už malem udělala těhotnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 10:34

koukam jaky mate drobečky.naš matyašek ma 11 kg a 77cm,odhadem,už se jim nevejde na měřici podložku a nestoji :mrgreen: .je to naš maly otesanek 10m mu bude ted 22.je to uplny opak holky,ta ma ted ve 4,5 letech sotva 13 kg a 105cm.to je zase žížala.jinač plazime se ,houpe na 4 ,sedi,mluvi a jen jinač pěkně linej.

pomalu zpětně pročitam,at vim o vaších mrnouscich vic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 10:37

přidavam fotku malyho.mame 8 zubu a ted nam roste už asi 2 měsice 4 najednnou.předtim mu taky jelo 6 najednou.tak si to uživame.holka byla taky rychle zubata,alei ni jsme o tom ani nevědila.jo je to cita chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.1.12 10:42

:mavam:
Veru Tý brďo.. a Teďka más Rodičák a nebo mateřskou? Mám takový dojem, co jsem teda četla, že pokud už nemáš práci a po ukončení nastupuješ na další tak automaticky 4 roky s rodičovským příspěvkem. Poku budeš mít i nadále místo ale jsi na mateřské tak myslím že bys nárok měla mít, to ale ais záleží i na zaměstavateli. Alespň tak to budu mít já. Mám rodičák, protože smlouva mi vypršela v těhu a samože mi ji neprodloužili, ale měla jsem možnost výběru délky. A pokud bych za ty dva roky znovu otěhotněla, tak bych šla na 4letou variantu. Aspoň myslím :nevim: Jo a máme 7 zubů a momentálně se zřejmě klubou další
No s tím šitím :lol: Nemám natolik vysoké sebevědomí, abych se s tím někde chlubila natož prodávala. :lol: Těžce mě to nebere :zed: Protože mám u toho vždycky nervy :lol: I když u bižu taky, ale to není tak hrozné.Naposledy jsem šila maturitní práci. A pak jsem si rozdělala takového plyšáka pro malého, ale stále není dokončený… leži tu už asi půl roku :oops: :mrgreen: Nejsem schopna se do toho uvrtat a když už by byla nálada tak mi to Dani nedovolí
MucinkoJo neskutečného. Chvíli neposedí…Už v břiše byl děsný akčňák :lol: Mám i video 8) … Ono to tak asi vyznělo jak jsem to předtím napsala :roll: Ale to né, to by se šel taťka asi odstřelit :lol: Ale občas mi to těhu chybí mno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.1.12 10:52

MuciKrásný chlapák, veliký… Vypadá teda na víc než 10 měsíců :) Náš je teda úplně pidi oproti tomu tvému. 8 700g a 73 cm nyní :lol: Ale při narození měl 2100 a 43 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.1.12 11:12

:roll: **** Mucinko vítej :kytka: Náš prďola bude mít 10 měsíců den po vás :D

Mě se zase začalo okolí vyptávat, kdy bude druhý mimčo, vzpomenu si na porod a mám chuť říct, že nikdy :mrgreen: Ne, jasně, že jednou ještě jedno plánujeme, ale ráda bych šla nejdřív do práce abych přece jenom nasbírala další zkušenosti. Jenže moje plány nikdy nevychází, tak jak si představuju. Viz moje otěhotnění před státnicema :mrgreen: Tudíž já už raději neplánuju a nechám se překvapit jak to všechno nakonec bude:lol:
Holky mohla bych se vás zeptat, jakou máte doma barvu koupelny a jak jste spokojené? Z hlediska náročnosti na úklid atd - potřebuji co nejvíc poznatků:)
Jo a ještě co vám mladí páni a slečny pijou nejraději? To je u nás jediný boj - pití. Ve všem vzorný, ale tohle nám nejde:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.1.12 11:14

NO a nevím, proč mám na začátku toho koulejícího smajlíka, mucinko to není nic na tebe, mě to tu blbne a pořád se mi cpou na začátek věty, nevíte někdo co s tím?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.1.12 11:24

Mateny :mrgreen: Já sem si to „vymyslela“ tak, že když po rodičáku do roka ne najdu práci, tak na to hupnem. A když najdu tak bych pracovala tak dva roky a pak další :D Ale stejně to beztak nevyjde :lol: Jinak my máme béžovou a světle cihlovou barvu v koupelne a nejde na nich nic vidět :lol:
A s tím pitím to máme tež hrozné. Pije jenom fenyklový čaj, jinak jenom mlíko, tak jsem ráda že aspoň to :roll: Jinak tež se ty smajlíky někdy objeví na začatku, ale většinou si toho všimnu, tak to pravím a myslela jsem že sem to tam nějak já klikla, nevím :nevim: To neřeš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.1.12 11:26

Přímo na moji profilovce to jde trochu vidět…Ale nejsem si jistá tou svtle cihlovou, nebo hnědo-cihlová nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.1.12 12:16

Tak to my tedy taky plánujeme 3 děti. Ale jak píšete, první porod strašný. Já se ale utěšuji tím, že ostatní už budou v pohodě.

V sobotu na plavání bude focení, tak sem pak dám fotku, ať našeho plaváčka vidíte :).

No a co děti? Už jsou konečně zdraví? Už aby bylo léto, tohle počasí je na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 12:24
Dadulina píše:
MuciKrásný chlapák, veliký… Vypadá teda na víc než 10 měsíců :) Náš je teda úplně pidi oproti tomu tvému. 8 700g a 73 cm nyní :lol: Ale při narození měl 2100 a 43 :roll:
jeeee to je drobinek :srdce: ja se tak těšila,že malej bude jako kačenka,no a ono neeeeeeeeeeeee :mrgreen: a vypada starší,to je pravda.mam i hodně vlasku a jak je velkej tak je min.1 1/2mje to zlato sladoučky,ale tahat ho to je něco :roll: ,že on rad se necha od maminky tahat.jinač my už jsme s dětma u konce.2 bohatě stači :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.1.12 12:48
Mateny píše: :roll: **** Mucinko vítej :kytka: Náš prďola bude mít 10 měsíců den po vás :DMě se zase začalo okolí vyptávat, kdy bude druhý mimčo, vzpomenu si na porod a mám chuť říct, že nikdy :mrgreen: Ne, jasně, že jednou ještě jedno plánujeme, ale ráda bych šla nejdřív do práce abych přece jenom nasbírala další zkušenosti. Jenže moje plány nikdy nevychází, tak jak si představuju. Viz moje otěhotnění před státnicema :mrgreen: Tudíž já už raději neplánuju a nechám se překvapit jak to všechno nakonec bude:lol:
Holky mohla bych se vás zeptat, jakou máte doma barvu koupelny a jak jste spokojené? Z hlediska náročnosti na úklid atd - potřebuji co nejvíc poznatků:)
Jo a ještě co vám mladí páni a slečny pijou nejraději? To je u nás jediný boj - pití. Ve všem vzorný, ale tohle nám nejde:roll:

My tedy máme jednu koupelnu zelenou a druhou bílo červenou. Zelená je malinká, takže se uklízí skvěle, zato červno bílá má 12m2,takže tam je to horší :). Ale z pohledu barvy bych řekla, že je to asi vcelku jedno. Oboje je nastejno bych řekla.
Jinak Daník pije rád vodu, samozřejmě mlíčko a přes den nejvíc vypije čaj. Jediný který mu chutná je BIO čaj od Lerosu, od 6.měsíce, taková zelená krabička. Ostatní ty čaje pro běžné pití nepije. A na noc spinkací čajík, meduňkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 13:37

my mae koupelnu barevnou,kremova,modra ,zelena,bila,oranžova.hodně světlý barvičky .myslela jsem ,že to bude divočina,ale zatim se mi to libi.ještě se mi neokoukala,což je u mě po 5 letech ,co řict.udržuje se vyborně.mame i kvalitni zařizovaky,nemusim moc drhnout.ted se mi teda moc libi nila koupelna,lehce s černym.ale bourat ji nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí