Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
4.2.12 12:02

ahoooj holky s tim TBC to taky doma řešíme.přiklanime se spíš očkovat.v tydnu jdu k dr. a uvidime,co on mi poradi.vigantol mame dava do roka.

jinak jsme se vratili z mrazivych hor,ale bylo nadherně.pomalu budu pročítat vaše příspěvky.hezky vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
4.2.12 12:37
mucinka2 píše:
ahoooj holky s tim TBC to taky doma řešíme.přiklanime se spíš očkovat.v tydnu jdu k dr. a uvidime,co on mi poradi.vigantol mame dava do roka.jinak jsme se vratili z mrazivych hor,ale bylo nadherně.pomalu budu pročítat vaše příspěvky.hezky vikend :mavam:

No mě doktorka odkázala na plicní, že tam mi poradí prý nejlíp, ale že finální rozhodnutí je zase na nás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
4.2.12 19:29

hmmmmm takk to jsem zvědava,co mi řekne tady dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
7.2.12 09:37

Ahojki maminky :mavam:
Já s tím očkováním taky ještě pořádně nevím. :roll: Budu to řešit na roční prohlídce. Ale asi spíše ano, než riskovat samotnou nemoc… :| Ale fakt si ještě nejsem jistá. Mám z toho strach, jelikož se to přestalo očkovat a o pár případech jsem už slyšela.
Jinak, Daneček se nám zasekl :D Pořád chodí jenom kolem nábytku a nevypádá to že by se chtěl pustit. Poslední co se naučil, z čehož sem měla opravdu obrovskou „radost“ , bylo vylézt na sedačku či křeslo. :zed: Takže pořád ho někde chytám v letu :lol:
Holky jak jsou na tom vaši prcci s držením si láhve? Moje malé sestřenice v roce pily samy, ale Daneček nemá absolutní zájem. Vždycky celou láhev povylívá když mu ji dám do ruky ale napít se to ne. :roll: A i celkové to pití v sedě vázne. Vůbec nechce, lokne si možná dvakrát a vyplivne. Pije jenom v pololehu a nevím jak ho to odnaučit :nevim: Nebo co myslíte, mám to nechat tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.2.12 11:12

daduli ja bych malyho ještě nechala.matysek si lahev drži sam,ale tak nejraději v pololehu.když sedi to zvladne taky,ale pak se topi :mrgreen: on nema pod dudakem savičku,to mu teklo pomalu a raději nepil.ma zvlaštní zpusoby :mrgreen:

ale zatim se jen stavi,doufam,že na nabytek ještě dlouho nepoleze :roll: na to se vubec netěšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.2.12 13:28
Dadulina píše:
Já s tím očkováním taky ještě pořádně nevím. :roll: Budu to řešit na roční prohlídce. Ale asi spíše ano, než riskovat samotnou nemoc… :| Ale fakt si ještě nejsem jistá. Mám z toho strach, jelikož se to přestalo očkovat a o pár případech jsem už slyšela.
Jinak, Daneček se nám zasekl :D Pořád chodí jenom kolem nábytku a nevypádá to že by se chtěl pustit. Poslední co se naučil, z čehož sem měla opravdu obrovskou „radost“ , bylo vylézt na sedačku či křeslo. :zed: Takže pořád ho někde chytám v letu :lol:
Holky jak jsou na tom vaši prcci s držením si láhve? Moje malé sestřenice v roce pily samy, ale Daneček nemá absolutní zájem. Vždycky celou láhev povylívá když mu ji dám do ruky ale napít se to ne. :roll: A i celkové to pití v sedě vázne. Vůbec nechce, lokne si možná dvakrát a vyplivne. Pije jenom v pololehu a nevím jak ho to odnaučit :nevim: Nebo co myslíte, mám to nechat tak?

Ahoj, náš Daník pije sám z hrníčku s ouškama a mlíčko mu dávám v leže a taky si drží sám lahvičku, ale jen když leží, jinak se tím mlíčkem polije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.2.12 14:09
lluuccii píše:
Dadulina píše:
Holky jak jsou na tom vaši prcci s držením si láhve? Moje malé sestřenice v roce pily samy, ale Daneček nemá absolutní zájem. Vždycky celou láhev povylívá když mu ji dám do ruky ale napít se to ne. :roll: A i celkové to pití v sedě vázne. Vůbec nechce, lokne si možná dvakrát a vyplivne. Pije jenom v pololehu a nevím jak ho to odnaučit :nevim: Nebo co myslíte, mám to nechat tak?
Ahoj, náš Daník pije sám z hrníčku s ouškama a mlíčko mu dávám v leže a taky si drží sám lahvičku, ale jen když leží, jinak se tím mlíčkem polije.

My to máme úplně stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.2.12 14:11

Holky je tu někdo komu spí prcek už jen jednou za den?
Zuzka si totiž předělala režim na jedno spaní denně tak se to snažím všechn o nějak vyladit, aby nám vše vycházelo jako dřív :mrgreen:
Začla bt hrozně mrzutá, dopo nechtěla spát, uspávání klidně hodinku…byl to boj..nakonec jsem to další den vzdala a šla spát až ve 12 a dneska až v půl 1, a vydrží řádit stejně až do nočního spaní, vůbec není unavená. škoda jen že spí jen hodinku,s tihnu prd udělat. to jedna spaní navíc bylo pro mě super :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.2.12 14:27
Boudice23 píše:
Zuzka si totiž předělala režim na jedno spaní denně tak se to snažím všechn o nějak vyladit, aby nám vše vycházelo jako dřív :mrgreen:
Začla bt hrozně mrzutá, dopo nechtěla spát, uspávání klidně hodinku…byl to boj..nakonec jsem to další den vzdala a šla spát až ve 12 a dneska až v půl 1, a vydrží řádit stejně až do nočního spaní, vůbec není unavená. škoda jen že spí jen hodinku,s tihnu prd udělat. to jedna spaní navíc bylo pro mě super :andel:
jojo jsme na tom stejne.spinka jednou denně a to třeba i jen 30 min.pak už je v 6 v postylce :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.2.12 15:02
Boudice23 píše:
Začla bt hrozně mrzutá, dopo nechtěla spát, uspávání klidně hodinku…byl to boj..nakonec jsem to další den vzdala a šla spát až ve 12 a dneska až v půl 1, a vydrží řádit stejně až do nočního spaní, vůbec není unavená. škoda jen že spí jen hodinku,s tihnu prd udělat. to jedna spaní navíc bylo pro mě super :andel:

Daník spinká od začátku prosince jen jednou za den. Vždy po obědě, tak mezi 12 a 13hodinou usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
7.2.12 15:12

No tak to jste mě dostali :D Koukám, že mám asi pěkného lenocha… Tak já nevím jak ho to mám naučit aby si ji sám držel? Myslim že už by to mohl umět.. ale mu se vyloženě nechce, alespoň mi to tak přijde. :think: Párkrát si ji sám držel, ale to byla spíše náhoda nebo nevím… Jinak Dani přes den spí jak kdy, někdy jednou přes oběd třeba i 2hod. A nebo dopoledne cca45min a odpo max hoďku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
7.2.12 15:15
Boudice23 píše:

no u Nás se to začíná lámat na to jedno spaní..jsou to vždy boje dopoledne,někdy usne až kolem 11 a pak třeba až večer,odpouž samozřejmě ne.takže to asi budu muset nějak vymyslet.ale vstává ted brzy,5.30,takže do poledníh spánku zase daleko :think: ale jinak se ted Matěj docela rozjedl,dneska měl hovězí polévku s kapáním a hoďku na to fazolkovou omáčku,masenko a brambor a zmizlo to,jako nic :) a už jen zlehka mačkám vidličkou,tak aspoň něco nám jde :) zítry jdeme na neurol. na kontrolu,tak jsem zvědavá,co nám řekne dr.furt se jen plazí a párkrát za den jde na kolínka a pohupuje se.toť ale vše.jo a to pohupování musí zkoušet i v 5 ráno.a jak ta postýlka vrže 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
7.2.12 16:08

peprle malej krasně ji,jeeeeeeeeeeee.to mmaty stale mixovany,občas v tom kousek,ale vubec to nechce kousat.spíš polika a pak všechno vyblinka.

a neboj naš malej začal lezt po 4 a sedět a vstavat ted v jednom tydnu.on si teda už sednul,ale to byla fuška a pak raději pul dne seděl :mrgreen: ted už mu to jde skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.2.12 20:45
peprle píše:
Boudice23 píše:
no u Nás se to začíná lámat na to jedno spaní..jsou to vždy boje dopoledne,někdy usne až kolem 11 a pak třeba až večer,odpouž samozřejmě ne.takže to asi budu muset nějak vymyslet.ale vstává ted brzy,5.30,takže do poledníh spánku zase daleko :think: ale jinak se ted Matěj docela rozjedl,dneska měl hovězí polévku s kapáním a hoďku na to fazolkovou omáčku,masenko a brambor a zmizlo to,jako nic :) a už jen zlehka mačkám vidličkou,tak aspoň něco nám jde :) zítry jdeme na neurol. na kontrolu,tak jsem zvědavá,co nám řekne dr.furt se jen plazí a párkrát za den jde na kolínka a pohupuje se.toť ale vše.jo a to pohupování musí zkoušet i v 5 ráno.a jak ta postýlka vrže 8o :mrgreen:

Určitě začne každým dnem. Náš Daník už chodí úplně sám a ovládá opravdu veškerý pohyb, včetně toho že už vyleze i na skříňku, nebo si přisune krabici a vyleze na gauč. Ale kamarádky holčička je o měsíc starší a jen sedí a plazí se. K lezení, sezení nebo stavění u nábytku se vůbec nemá a na neurologii jim říkají, že to zatím není problém, že je holt pomalejší. Takže bych si s tím hlavu nelámala. Ono je opravdu každé miminko na něco více šikovné a na něco méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
8.2.12 11:28

Tak me pije sama jen mlicko a to kdyz lezi (musela jsem ukoncit kojeni kvuli tehu, ja to obrecela, ale Natalka to vzala velmi statecne) a lahvicku s vodou si drzi sama jen kdyz je plna jinak pije vzduch, takze mi ji prinese a chce abych ji ji podrzela :mrgreen:
Ohledne ockovani taky jeste nevime, moje mudr. to nedoporucuje, ale samozrejme zalezi na nas. Nicmene zatim to neni aktualni, pac chceme na rocni prohlidce ockovat proti zloutence, pry kdyz chceme jet k mori, tak je to nutny…
Natalka uz taky vyleze na nasi postel a nastesti jsem ji naucila samotnou slezat pozadu, tak se nemusim bat, ze by hodila sipku na podlahu. Vzdycky zacne couvat uz od pulky postele - je roztomila :)
A jinak spani mame zatim stale 2× denne cca po 1,5 hodce a pak spi od 20:00 do 7:00, takze si urco nestezuju. Teda ne ze by nemohla spat treba do 8 - 9, ale to bych chtela asi moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí