Poradna duly
Jana Čurdová
My jsme měli jasno v tom, že když už jsem s malym doma, tak to vezmeme jedním vrzem
. Ale máš pravdu, teď ti nic jiného nezbývá
. Určitě budeš ráda. Ještě, že změnili tu formu mateřské vid? Předpokládám že jsi měla 3 nebo 4letou verzi, tak by jsi přišla o hodně peněz. Naštěstí někomu docvaklo, co je to za hloupost a změnili to.
Presne tak mela jsem 3letou, takze si ji musim do konce tydne zmenit, aspon na tech par mesicu. Konecne taky udelali neco dobreho ![]()
zdravim vas holky,
my neustale marodime,malej dobral antb.a dostal vysoky teploty.dneska už dobry,pry to je reakce na leky.když bude vše o.k. tak mužeme odjet v neděli na hory.ja s kačkou jsme taky nastydli,ale to se podda.
už se moc těšime,jak si vyčistime hlavu.mala je strašně natěšena.manžel teda řikal,že kdyby nahodou tak zustane doma s malym a jela bych jen ja s kačulkou.je hodnej.on vi,že mi už doma někdy hrabe,ale zase tyden bez mrnouska.
to bych asi nedala.
čekaji nas pěkné mrazy ,snad to my i vy přežijem bez nasledku ![]()
četla jsem ,že už jste davaly mrnousky na nočnik.tak jsem se taky rozhodla,pokaždy něco uděla a dneska u toho řekl eeeeeeeeeeeeeee.nema ještě z toho rozum,ale je roztomilej.
malou jsem taky začla davat v 10m a v roce a pul byla bez a na noc od 20m.řikala jsem si,že u kluka počkam,že to bylo pořád jen o nočniku,ale nějak mi to neda
,ale nebudeme to hrotit.
hezky vikend a cely příští tyden ![]()
mucinko přeji aby hory vyšli. To máš šikovný dítka. Myslím s tím nočníkem. Snad i nám ostatním to pěkně půjde ![]()
ahojda Mucinko,
já nočník zkoušela, ale nechce na něm sedět. Má na to ještě čas tak to nebudeme hrotit.
Jinak je dneská nááádherně tak se už moc těším na prochajdu.
kam jedete na hory??
jedeme do pece.taky se moc těšime.předtim jsme byli na lipně a moooc dobry.jenže když jsem dovolenou shaněla bylo malo sněhu tak jsme raději řekli,že letos zase krkonoše.
taky bych šla na prochajdu ,je nadherně,ale raději budeme ještě doma.
s tim nočnikem,kačenka byla šikovna.u matyska uvidime,přeci jen to zkoušime,ještě se muže seknout a nebo mu to muže dlouho trvat.je ještě plno času ![]()
Krásné dopoledne ![]()
Tak máme za sebou 10 měsíční prohlídku, to naše zlato váží 8,9Kg a měří 72cm ![]()
Taky jsme dneska trajdali co nejvíc venku, stálo to za to. Mucinko to jedete kousek od nás. Je tu sněhu, že si klíďo můžete trochu odvézt ![]()
Tak koukam, ze my jsme nejaky maly a hubeny oproti Vam ostatnim. My byly na 10 mes. prohlidce v pondeli a mame 8,48kg a 72cm, ale zase jsme holcicky a ty asi vetsinou byvaji mensi.
Tyjooo a nocnik? No my ho mame - dostaly jsme ho trochu predcasne k Vanocum, ale stejnak jsem ji tam jentak zkusila posadit a hnedka lezla dolu. Rikala jsem si, ze asi zacneme az nejak po roce. Dokonce jsem nekde cetla, ze to ani nema cenu driv nez v roce a pul, ze to deti driv nepochopi, ale je fakt, ze tou dobou jsem ja uz na nocnik umela, tak doufam, ze Natalka bude aspon v tomhle po me ![]()
Mucinko tak hlavne, at jste brzy fit a muzete vyrazit na hory cela rodinka
Chapu, ze bez mrnouse by to nebylo ono…
Mateny píše:jeeeeee to je super,to bydlite na mooc krasnym mistě
Krásné dopoledne
Tak máme za sebou 10 měsíční prohlídku, to naše zlato váží 8,9Kg a měří 72cm
Taky jsme dneska trajdali co nejvíc venku, stálo to za to. Mucinko to jedete kousek od nás. Je tu sněhu, že si klíďo můžete trochu odvézt
no,tak Matýsek nám zhubnul z 9,70 na 9,40
no teď už konečně začíná i něco málo jíst,tak snad to brzy zase dožene.byla to asi střevní chřipka,v pondělí uvidíme co vyšlo z výtěru..Marečka to chytlo taky,ale naštěstí to bylo během jednoho dne pryč..pa holky ![]()
Ahojky maminky a prcíkové ![]()
hlásíme se po 10m poradně - 8500g a 72cm, máme dva zuby a stále se nám nezmenšuje velká fontanela
takže budeme na Vigantolu (vit. D) déle než ostatní děti
Mar.Dom. píše:
Ahojky maminky a prcíkové
hlásíme se po 10m poradně - 8500g a 72cm, máme dva zuby a stále se nám nezmenšuje velká fontanelatakže budeme na Vigantolu (vit. D) déle než ostatní děti
A jak velikou máte?