Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
9.2.12 16:01

dadule jsem na tom jako ty.po laparce kvuli tekutině,stejně na nic nepřišli.na imunologii potvrzena celiakie,ještě musim na gastro.od zaři mě bolí podbřišek až do třísla a nic.ted mě poslali na ct tak uvidime.už fakt nevim.boudi at ti dobře dopadne kolono.taky tam jsem jak doma.ty nemoce.ja si už užila svy a jak tak vidim nejsem v tom sama.všem držim palečky,at to dobře dopadne.

zdravim všechny novy příchodíci taky jsem tu chvilku :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.2.12 17:38
:mavam: Zdravím a vítám všchny nově příchozí!
Hmarilla píše:
Boudice23 píše:
Hmarilla píše:
Ahoj maminky, sice opožděně, ale můžu se přidat? mám dcerku, narozenou 4.3.2011
Jé my měli termín 5.3 nakonec jsme 25.2 plánovaným SC 8)
my měli termín až 21. 3. na první jarní den. nakonec musela ven dříve. :-)

My měli termín 15.3, chtěla jsem 17 protože to má narozeniny taťka :D a nakonec vyvolávaně 9.3 a bylo to teda peklo za mě.
peprle Teď už s tím jsem celkem smířená, nadruhou stranu si někdy říkám, jaké by to bylo kdybych kojila už tak velikého a vnímajícího :) A jak to tady holky popisuji, Doufám, že u druhého se zadaří líp :)
mucinka No já na laparce nebyla, ale hrozilo. Nakonec to prý byly nějaké zánětlivé změny. Asi už to mám v sobě chronické. Ale s tou celiakii…nechci… ty diety.. to bych nebyla schopná v žádném případě dodržet :mrgreen:
Jinak já mám taky problém chodit s Danim ven. za 1. už nevím jak ho mám obléct, nechci aby mu byla zima a pak mi příjde že je mu horko. Pokud ho nenesu na rukou tak se furt kroutí a někdy i řve. A v tom mrazu můžu dělat cokoli a strašně mu tečou slzy. Vůbec ty mrazy nesnese, aspoň mi to tak příjde :nevim: Už se nemužu dočkat jara, až nebudu muset řešit oblíkání :roll: a budem venku každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
9.2.12 18:12

dietka nic ,moc.taky jsem myslela,že to nezvladnu,ale da se to.dnesk je plno věci na trhu.jen si musim všechno dělat sama,je to chutnější a levnější.třeba sldké pečivo,buchty,dorty jsouu v poho.chleba mi moc nechutna a rohliky taky ne.a ty kupovany už vubec ne.jinak normalni jidlo vařim stejně,jen používam třeba na zahuštěni spec.mouku a hlidam dochucovadla.pořád musim vše ročítat ohledně lepku.

jinak ty mrazy malej taky špatně snaší,zhoršil se mu ekzem a kačce taky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.2.12 18:16
Boudice23 píše:
Dadulina píše:
kolja píše:
co se týče spaní, tak Martínek (10,5 měsíce) se donedávna budil několikrát za noc, nebo jak píšete v 1 vstal a do 5 řádil. Doktorka mi doporučila čaj pro klidné sny s meduňkou a od té doby spí celou noc, maximálně se jednou probudí. Asi to opravdu funguje :)
Tý brďo 8o :lol: A já si říkala, jaktože začal spát celou noc :lol: Před nedávnem jsme právě koupili Sunárek s meduňkou na dobrou noc, ale vůbec by mě nenapadlo, že to bude mít nějaký vliv :dance: Něco na tom bude :palec:
Chodí spát po 19, a vstává buď kolem 5:30 na mlíko a pak spí ještě cca do 7:30. A nebo rovnou vstane kolem 7. :dance: Jenom doufám, že to nezakřiknu :D
Holky já vám tak závidím, že ještě kojíte :roll: Já sem se toho držela zuby nehty, ale nešlo to :( Přestala jsem po 3m a do teď mě to strašně mrzí :roll:
Holky poraďte prosím, jak ho mám naučit, aby si sám držel láhev?

Podle mě na to musí přijít samám, o to víc by ho mělo motivovat to že tam má papkání ;) . zuzka jí sama i jablko, jen jí ho nakousnu nebo oloupme šlupku a už papá a to má jen svoje dva dolní klofáky, takže to je jak od myšky.
:oops: :mrgreen:

Myslíš, že ta meduňka tak moc funguje?Zajímalo by mě kolik toho čaje musí vypít před spaním a nebo ho má pít po celý den místo ovocného?

Já dávám Daníkovi meduňkový čaj už tři měsíce před spaním. A neřekla bych že to jednoznačně funguje. Když zlobí zuby, tak se stejně budí. Ale jinak jak jsem psala jde spát v osm a pak se vzbudí mezi 4 a 6 na mlíčko. Spíš to ale přikládám tomu, že je prostě už větší, přes den strašně řádí a tak je víc unavený, než před pár měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolja
9.2.12 20:11
Trojlístek píše:
kolja píše:
Trojlístku, já sem tu taky nová :-) Co jsem pročítala, řeší se tu aktuální starosti stejně starých miminek. Já mam synka, narozený 28.3. a jelikož je to první dítě tak si čtu co píšou ostatní maminy, abych věděla co a jak :-)
A na co jsi třebas přišla? Můj největší problém teď je počasí, moc se nedá a malá se doma hodně nudí :think:

No tak tenhle problém máme teď taky. Ven nechodíme, už se těším na jaro. Jsme doma a malý se nejvíc baví prolézáním housenky,zapínáním televize nebo vytahováním čehokoliv odkudkoliv. Taky má rád když se kouká z okna. To vydrží dlouho. Jinak jsem nedávno například řešila botičky. Začal chodit kolem nábytku, tak jsem si tu četla jaký boty vybrat.

• Citovat
  • Upravit
682
9.2.12 21:06
mucinka2 píše:
dietka nic ,moc.taky jsem myslela,že to nezvladnu,ale da se to.dnesk je plno věci na trhu.jen si musim všechno dělat sama,je to chutnější a levnější.třeba sldké pečivo,buchty,dorty jsouu v poho.chleba mi moc nechutna a rohliky taky ne.a ty kupovany už vubec ne.jinak normalni jidlo vařim stejně,jen používam třeba na zahuštěni spec.mouku a hlidam dochucovadla.pořád musim vše ročítat ohledně lepku.jinak ty mrazy malej taky špatně snaší,zhoršil se mu ekzem a kačce taky. :cert:

No mě ten doktor už dal i papír s dietou , ale kvůli toho, že má podezření na alergii na Ečka, takže konzervanty a barviva! Když jsem to viděla málem mě omylo kolik toho nemůu :lol: Naštěstí říkal, že to nemusím dodržovat úplně ale snažit se vyčlenit, to co jím nebo piju nejčastěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
10.2.12 10:32

daduli ty jooo i konzervanty a ečka,vždyt to je pomalu ve všem :zed: ja jsem tak rada,že jezdim na nakup do německa tam ty potraviny jsou mnohem kvalitnější a naštěsti šetři i s ečkama a konzervantama

ten muj matysek je neskutečnej všetečka.kači jsem jednou řekla ne a byl klid a s nim si užiju :mrgreen: jak to mate vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.2.12 10:43
mucinka2 píše:
daduli ty jooo i konzervanty a ečka,vždyt to je pomalu ve všem :zed: ja jsem tak rada,že jezdim na nakup do německa tam ty potraviny jsou mnohem kvalitnější a naštěsti šetři i s ečkama a konzervantamaten muj matysek je neskutečnej všetečka.kači jsem jednou řekla ne a byl klid a s nim si užiju :mrgreen: jak to mate vy???
:lol: U nás je NE pro srandu! :D Je šílený raubíř, dělá hlavně to co nemůže, to jsou zásuvky, kabely, lanka od žaluzií na oknech a nebo na sebe převrací sušák! Tak já už jsem to vzdala a nechávám ho tak, protože to jinak nejde, hlídám ho a stejně si často trochu ublíží… no tak dobře mu tak, nemůžu mu stát za zadečkem pořád,že :) Třeba poslední dobou začal dělat to, že leze dopředu, ale hlavu má skloněnou dolů, takže nic nevidí a pak do něčeho nabourá :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.2.12 11:04
Dadulina píše:
mucinka2 píše:
daduli ty jooo i konzervanty a ečka,vždyt to je pomalu ve všem :zed: ja jsem tak rada,že jezdim na nakup do německa tam ty potraviny jsou mnohem kvalitnější a naštěsti šetři i s ečkama a konzervantamaten muj matysek je neskutečnej všetečka.kači jsem jednou řekla ne a byl klid a s nim si užiju :mrgreen: jak to mate vy???
:lol: U nás je NE pro srandu! :D Je šílený raubíř, dělá hlavně to co nemůže, to jsou zásuvky, kabely, lanka od žaluzií na oknech a nebo na sebe převrací sušák! Tak já už jsem to vzdala a nechávám ho tak, protože to jinak nejde, hlídám ho a stejně si často trochu ublíží… no tak dobře mu tak, nemůžu mu stát za zadečkem pořád,že :) Třeba poslední dobou začal dělat to, že leze dopředu, ale hlavu má skloněnou dolů, takže nic nevidí a pak do něčeho nabourá :D

Náš Daník taky dělá lumpárny. Na NE zareaguje tak z 80% že to přestane dělat a tak z 20% si z toho dělá srandu. Ale taky ho nejvíc samozřejmě baví zakázané věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.2.12 11:07

Je lluci tak u nás je to přesně naopak, z 80% si z toho dělá srandu a dělá to stále a z 20% toho nechá a jde tropit něco jiného :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
10.2.12 17:13

daduli přesně zasuvky,kabely,žaluzie a zaclony :roll: :roll: kluci jsou fakt jini :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.2.12 20:07

Také vítám nové maminky :kytka:
Koukám, že s tím proklatým slovíčkem NE je to všude stejný :lol: Největším lákadlem je hlína v květináči a psí granule to má snad trysku u zadku!
My teď řešíme uspávání. Když ukládám ke spánku já, tak mu dám pusinku, zapnu do spacího pytle, položím do postýlky, pohladím a odcházím pryč z místnosti. Ihned usíná. No a jakmile ho chce takto uložit tatínek, babička, teta, prostě kdokoliv jiný, je křik, pak brek, pak řev dokud nepřijdu já. Jenže takhle se nemůžu večer vůbec vzdálit :nevim: (na cvičení atd.)Jak to probíhá u vás, nechají se prckové uspat i od jiných členů rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.2.12 20:10
Mateny píše:
Také vítám nové maminky :kytka:
Koukám, že s tím proklatým slovíčkem NE je to všude stejný :lol: Největším lákadlem je hlína v květináči a psí granule to má snad trysku u zadku!
My teď řešíme uspávání. Když ukládám ke spánku já, tak mu dám pusinku, zapnu do spacího pytle, položím do postýlky, pohladím a odcházím pryč z místnosti. Ihned usíná. No a jakmile ho chce takto uložit tatínek, babička, teta, prostě kdokoliv jiný, je křik, pak brek, pak řev dokud nepřijdu já. Jenže takhle se nemůžu večer vůbec vzdálit :nevim: (na cvičení atd.)Jak to probíhá u vás, nechají se prckové uspat i od jiných členů rodiny?

malá jak kdy… jednou se nedá uložit do postele ani ode mně, jednou to jde od kohokoliv… jinak to slovíčko Ne, se u nás objevuje taky vcelku často. A reakce tak jak tady už někdo psal. :-D Jednou poslechne, jednou se zasekne a nenápadně pokračuje v činnosti a jednou mně zase úplně ignoruje. :-) Co už s ní udělám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.2.12 20:19
malá jak kdy… jednou se nedá uložit do postele ani ode mně, jednou to jde od kohokoliv… jinak to slovíčko Ne, se u nás objevuje taky vcelku často. A reakce tak jak tady už někdo psal. :-D Jednou poslechne, jednou se zasekne a nenápadně pokračuje v činnosti a jednou mně zase úplně ignoruje. :-) Co už s ní udělám. :-)

A bude prý hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.2.12 20:21

Tak Zuzku můžu ukládat jedině já..jinak je to s řevem…byla jsem v prosinci s manželem pryč, uspávala babička, jinak to nešlo, po půlhodině řevu to zalomila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí