Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, nějak mrtvo ne?
já se psychcicky připravuju na oslavu prvních barunčin narozenin. Budu ráda, až to bude za mnou.
Ahojki holky. Tak nám vyrostl 8mý zub a na cestě jsou asi další. Už 4 dny mi malý vůbec nechce jíst, za tu dobu snědl sotva pár lžíček čehokoliv a často odmítá i mlíko
Už mi přijde že pomalu hubne. Dneska ráno dokonce vyzvracel snídani, ale bylo to jenom trochu a poprvé. Jestli se to s tím jídlem nezlepší, tak ještě tento týden asi navštívím dr, pro jistotu. Příjde mi že je nějaký bledý a často se zlobí. Spánek taky stojí za prd
Přes den má sice světlé chvilky ale jinak mi přijde takový malátnější, častěji se do něčeho bouchá a padá. Naštěstí nemá průjem.
Jinak chodí za jednu ruku ale sám ještě ne-e, nějak se nechce pustit
Taky se už psychicky připravuju na oslavy, už máme objednané tři dorty.
Ale bude to peklo, hlavně u tchánovců ![]()
Mějte se krásně maminky ![]()
ahoooj holky,
tak my měli první oslavu narozeninek v sobotu. Dopodlo to na jedničku. Rodinka se sešla. Zkrátka pohodička ![]()
Zuzanka má teď takové mrzoutské období, nic jí neba, u ničeho moc dlouho nechce být ![]()
Luci s tím stolkem je to hustý, já už jsem v tomhle sběhlá, malá párkrát ošklivě spadla, tak už sleduje vedlejší příznaky vždycky .
Daník pořád žádný zub nemá.
Narozeniny zatím neplánujeme, máme dost času, Daník je má až 16.3.
Jinak opět jsme měli veliké bum. Začínáme si říkat co děláme špatně. Když on je jak torpédo, neposedí ani chvilku.
Jinak jsme opět kupovali botky, tam z tech prvních chodících už vyrostl. Ted jsme už koupili jarní, tak snad se to jarní počasí udrží. O víkendu jsme se byli podívat na kachny. To byl Daník úplně vedle. Jak je ted hezky pořád by běhal venku. Vůbec se mu nechce domu. Pořád by ťapal.
ahooooooooooooj,
moooc si užijte planovani a i samotné oslávy.my mame taky čas až 22.3.
pořád marodime,od čtvrtka ma anginu
dneska na kontrole to nema o nic lepší tak nam zvyšil antb.,ale konečně rano vstal poprvé bez teploty a je veselejši.s jidlem je taky problem,teda baští,ale jen studeny věci.je mi to jedno,hlavně ,že neco spapka.
a začal chodit kolem gauče i si opatrně sedne na zadeček.
jen pořad s tim jidlem,když odmyslim tu anginu tak pořad nechce žadny kousky,ani rohlik.zkoušela jsem mu dat a zveda se mu žaludek,kukuřičnou křupku jen viděl a škytal
kačka už krasně baštila.achjoooo
krasny den
![]()
mucinka2 píše:
ahooooooooooooj,moooc si užijte planovani a i samotné oslávy.my mame taky čas až 22.3.
pořád marodime,od čtvrtka ma anginu
![]()
dneska na kontrole to nema o nic lepší tak nam zvyšil antb.,ale konečně rano vstal poprvé bez teploty a je veselejši.s jidlem je taky problem,teda baští,ale jen studeny věci.je mi to jedno,hlavně ,že neco spapka.
a začal chodit kolem gauče i si opatrně sedne na zadeček.
jen pořad s tim jidlem,když odmyslim tu anginu tak pořad nechce žadny kousky,ani rohlik.zkoušela jsem mu dat a zveda se mu žaludek,kukuřičnou křupku jen viděl a škytal
krasny denkačka už krasně baštila.achjoooo
![]()
![]()
Přejeme brzké uzdravení. Náš Daník naopak už od prosince nechce nic kašovitého. jen kusy. Takže všechno dostává na kostičky nakrájené vidličkou.
luci děkujem.
a danik je velikej šikulka,ja se taky těšila,že už budeme baštit kousky a nic.lenoch naš ![]()
U nás je to s jídelm hrůza, teď jsem teda začla dávat naše jídlo(teda spíš se přizpůsobujeme my), nesolené, nekořeněné a to jí docela jede, ale musí se krmit sama, s kouskama nemá vůbec problém.
Takže jídlo si napichuje na vidličku, míchá to, mačká a je toho víc všude než v ní…ale když jí to chci dát já tak se vzteká…takže se modlím, že se brzy naučí jíst sama, jinak se zblázním.
mucinka2 píše:
mateny s tou hlinou je to u nas takytu maty uplně zbožnuje a psi granule,věčně je u misky
,ale naštestí ted je doma i kocour a toho se nějak boji tak ted se až na granulku neodvaží
![]()
s tim usinanim,musim jen ja.maminčin mazaneček.ale posledni dobou i tak tam děla bengal.třeba si hodi dudlanaka na zem,stoji a ma histerak,kouka na nějmzlobinek je to
boudi ,mala je krasna
,že by nevěsta pro našeho matyaška
včera mi vynadala ma 4leta dcera,jak to ,že nedavam matyho na nočnik.jenže mě tak boli břiho a zada,nemužu se vubec ohnouttak se mi nechtělo.na horach ten tyden taky nechodil,ale aby byl doma klidtak ho ted po spinakni dam.
dneska už spinak 2 hodky,včera jen 20 min.tak to dohani.
krasny vikend
jéé úplně jsem přehlídla, že tu máma nabídku na ženicha
![]()
Děkujemee ![]()
Holky ještě mě tak napadlo, jak vám jde čištění zoubků?Jak to prcky baví, my s těma dvěma klofákama ještě nezačli, ale asi budu muset, kvůli zvyku
![]()
Jo a máte jarní fusak do sporťáku a nebo to budete řešit dekou?
Já to na podzim řešila fleecovou zavinkou, ale do té se mi teď na jaře už nevleze
tak nevím, jestli něco pokoupit a nebi vystačí jen deka.
Boudice: my taky ještě nezačaly…
nemáme totiž pořád ještě co čistit…
jarní fusak nemám, stačí dvě deky, jedna pod ni druhá na ni. Nějak to půjde. ![]()
Hmarilla píše:
Boudice: my taky ještě nezačaly…nemáme totiž pořád ještě co čistit…
jarní fusak nemám, stačí dvě deky, jedna pod ni druhá na ni. Nějak to půjde.
No já právě koukala na ty kartáčky a v sadě je i kartáček na masáž dásniček pokud dítko ještě zoubky nemá vytlačené.
Chci začít aby si zvykla a zbytečně pak neřičela
, ale pořád jsem se k tomu ještě nedostala ![]()
já mám doma už půl roku nachystaný kartáček na prst, silikonový…
pořád se mi to zdá zbytečné používat, když není ani náznak že by už konečně lezl aspon ten první zub ven. ![]()
Hmarilla píše:
já mám doma už půl roku nachystaný kartáček na prst, silikonový…pořád se mi to zdá zbytečné používat, když není ani náznak že by už konečně lezl aspon ten první zub ven.
já mám v sadě tři kartáčky…ty nejdou na prst .
Máme tyhle :
http://www.babymarket.cz/…s-2-421.html
Boudice23 píše:Hmarilla píše:já mám v sadě tři kartáčky…ty nejdou na prst .
já mám doma už půl roku nachystaný kartáček na prst, silikonový…pořád se mi to zdá zbytečné používat, když není ani náznak že by už konečně lezl aspon ten první zub ven.
Máme tyhle :
http://www.babymarket.cz/…s-2-421.html
fáájné!
taky budu muset koupit až ty potvory vylezou, ten na prst mi připadá jak spíše pro ty nejmenší…