Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzinka měla 3 dorty…dva normální a jeden ze zakysanky a mandarinek ![]()
ahojte,tak my máme roční za sebou a 9,9kg a 74cm.holky,Matýsek začíná konečně lézt více po čtyřech než se plazit
sednout si ještě nesedl,myslím takové to správné sednutí,ale sedá si pořád,jak je na čtyřech,tak potom na patičky..myslíte,že je to v poho.?no ale mám z toho radost
no a v pátek,zrovna přesně na rok,měl skoro celý den bolení břicha,takže prořváno…takovou jsme měli dortu a moc chutnala
Terez a Boudi,holky jsou krááásnééééé
jinak je hned lépe,jak už venku svítí to sluníčko
mějte se krásně
boudi mala je užasna u toho dortu,krasny.a dortiky nam
![]()
peprle,vidiš matysek je šikulka.však ten naš je taky lenivej.oni to kluci doženou.dortik moc pěknej.hned bych si dala.
![]()
Peprle krásný fotky…
![]()
Jelikož jsme na oslavě fotila já tak mám se Zuzinkou jen jednu fotku..ostatně když nad tím přemýšlím tak máme spousty fotek a se mnou jich moc nemá ![]()
K tomu sezení..on na to přijde určo…Zuzka si sedá špatně i teď…a doktorka mi řekla, že pokud má kyčle vpořádku tak jí mám nechat…to neovlivním ![]()
Mucinko díky ![]()
Jedna z víkendové prochajdy.. ![]()
Jinak ven chodím i když jsme teď nachcípaný…doma jí neudržím a ten vzdoušek jí svědčí na tu rýmu aspoň!! ![]()
Děkujeme za gratulace a přidáváme gratulace k narozeninám co už proběhli a nebo proběhnou.
Dnes jsme byli na roční prohlídce a Daniel měří 78cm a váží 10,5kg.
Jinak by jsme měli dvě oslavy, takže dva dortíky. Ale ani jeden Daník nechtěl, tak jsme ho museli spapat my ostatní ![]()
peprle píše:
ahojte,tak my máme roční za sebou a 9,9kg a 74cm.holky,Matýsek začíná konečně lézt více po čtyřech než se plazitsednout si ještě nesedl,myslím takové to správné sednutí,ale sedá si pořád,jak je na čtyřech,tak potom na patičky..myslíte,že je to v poho.?no ale mám z toho radost
no a v pátek,zrovna přesně na rok,měl skoro celý den bolení břicha,takže prořváno…takovou jsme měli dortu a moc chutnala
Terez a Boudi,holky jsou krááásnééééé
jinak je hned lépe,jak už venku svítí to sluníčko
mějte se krásně
Tak pokud ti mudr. nic nerekla, tak je to asi v pohode ne? A Natalka se do sedu dostava po ruznu a nekdy taky sedi na patickach nebo prekazkovy sed, ma ruzny druhy sedu:-) A je dobre, ze zacina lezt vic po ctyrech, ze tuhletu vyvojovou etapu nepreskocil ![]()
Holky krasny ditka, krasny dorty
Stejnak je to husty, jak rychle nam ten rok utekl… Zrovna nedavno jsem koukala na fotky z 1. a 2. mesice a ani jsem neverila, ze jsme mela tak maly miminko doma ![]()
tescada píše:
Holky krasny ditka, krasny dortyStejnak je to husty, jak rychle nam ten rok utekl… Zrovna nedavno jsem koukala na fotky z 1. a 2. mesice a ani jsem neverila, ze jsme mela tak maly miminko doma
Ahoj maminky ![]()
Tak minulý týden sme byli na roční prohlídce a Daneček má 81cm a 9,22kg
A a musím říct, že posledních pár dní je parádních. Daneček s náma začal více komunikovat, už to není jenom řvaní. Ty jeho vztekací nálady jsem začala ignorovat a zlepšilo se to ![]()
Jinak my jsme měli taky dvě oslavy, ale musím říct že ta druhá stála pěkně za prd
..tchýně… ![]()
Měli jsme takové dortíky, dělala nám je známá a byly moc dobré. Daneček ale jedl jenom ten s tím měsíčkem, byl dělaný pro více dětí. a ten druhý byl kakaový spíše pro dospělé ![]()
A Daneček nám přestal spát v autě i kočáru, takže se to zúžilo pouze na svou postýlku.
Nevím jak to sním bude, až budeme někam chtít jet na víc dní. Ani na navštěvě neusne ![]()
daduli,dodatečně vše nej.a dortiky jsou krááásny ![]()
nas čeka jen jedna oslava a to i stchyní a švagrovou
no to bude mazec.
jinak všem ostatnim krasny sluníčkovy den
![]()
Daduli,ten dort s tím méďou máme trošku podobný
to máte tchýně takové rašple?
já se se žádnou naštěstí nervovat nemusím,nemá zájem o svého syna,mě ani své vnoučata nikdy neviděla…smutné ![]()
Tak hlasím vykukující 5 zoubek…tím se mi vysvětluje včerejší časté kadění (i v noci 2×) a ta rýma…myslela jsem, že to chytla ode mě a ono prd..zase další zub
![]()
D odatečně vše nej Danečkovi a i ostaním oslavencům ![]()
Jinak tchýně jsou asi kapitola sama o sobě..svoje „místo na slunci“ jsem si tady u tchánovců musela prakticky „vybojovat“. ale už to celkem jde na to jak to bylo na začátku…teď si berou každý den malou večer a hrajou si s ní.Pohlídají když je potřeba, ale stejně bych nejraději už bydela sama se svou rodinkou ![]()
No tak jako rašple zase ne, ale určité věci jí jaksi nedochází. Sama nám navrhla, že Danekovi a manželovy narozeniny oslavíme u nich na baráku. Chtěla jsem aby tam hlavně pozvala sestřenku od manžela, která má tři děti. A ono to místo toho byla spíš oslava narozenin přítelkyně(tchýně jí žere) mého švagra
Byli tam jenom její rodiče. my a tchýně se svým bratrem a Daneček se dost nudil. A dostala toho 3× víc než moji hošíci, manžel ani od své matky dokonce nic.
Strašně mě to mrzelo protože bylo vidět že to mého muže trochu vzalo,hlavně kvůli Daniho. Sám řekl, že oproti oslavě i našich to bylo hodně slabé…
Takže tak. A to je to, že jí občas nedochází jak se chová, i když na první pohled je strašně milá.
peprle Brala bych to jako její smůlu, ale smutné to je
a nikdy takové chování nepochopím. Ale máme taky něco podobného v rodině…
Boudí Gratulace k zoubku. U nás to vypadá, že leze 9. zub
Včera byl nějaký nevrlý a v noci se taky budil. A já jsem tchýni dala malého na hlídání jednou, ale potom co jsem zjistila, že ho ani jednou nepřebalila za tu dobu. Tak už radši hledám jiné možnosti ![]()
Téda všechny dorty jsou nádherný a oslavenci jsou tak roztomilí
Natálka je úžasná jak ťape
Jak já se na to těším. A ta momenkta se Zuzankou, jak si zaujatě prohlíží panenku na dortu, ta je krásná
Matýsek vypadá, že mu dort chutnal, gratuluju k pokrokům ![]()
Co se týká oslavy, taky jsem nejdřív uvažovala, jestli to neoslavit na dvakrát, ale hned jsem to zavrhla. Všechny jsem pozvala na jeden den, komu se něco líbit nebude má smůlu, je to den oslavence
Přijdou i děti, tak bude mít Ondrula s kým řádit.
Jak jsem psala, že měl prcek horečky, tak se z toho vyklubala nějaká 6.nemoc. Vyrážka už mu mizí a horečky se už nevrátily, no hlavně, že to je za náma.
Mucinko budeme mít asik hodně podobný dort ![]()