Poradna duly
Jana Čurdová
Holky dneska jsem zase čučela na Sama doma, bylo tam o očkování, a asi se na tu TBC vyprdneme. Dneska zase říkal ten doktor ať maminky neblázní a neočkují TBC.
@Boudice23 píše:
Holky dneska jsem zase čučela na Sama doma, bylo tam o očkování, a asi se na tu TBC vyprdneme. Dneska zase říkal ten doktor ať maminky neblázní a neočkují TBC.
Presne tak, nam mudr. taky rikala, ze je to zbytecny… My urcite davat nebudem, uz ma chudak kde co ![]()
@tescada píše:
Presne tak, nam mudr. taky rikala, ze je to zbytecny… My urcite davat nebudem, uz ma chudak kde co
no u nás se jednalo o to, že manžel spadá povoláním do rizikové skupiny, tak jsem očko proti TBC začli řešit, jinak bych nad tím asi nepřemýšlela ![]()
ale zápory převažují klady u tohodle očkování ![]()
Takže to zatím odkládáme ![]()
my jsme se taky rozhodli ,že nebudem.děkuji za dalši nazor dr.
![]()
Jéé holky já jsem docela ráda, že na to máte takový názor, pořád jsem to řešila, byla jsem i na plicním a došla jsem k závěru, že to budu řešit nejdřív až po 2 letech prcka. Jenže čím víc o tom slyším, tím víc si taky říkám, zda na to tedy bude mít smysl ![]()
Ahoj. Teď u mě byla kamarádka a malou museli taky naočkovat a po půl roce jí to museli řezat a vymačkávat. Fakt díky, ale ne.
@Hrubeska píše:
Ahoj. Teď u mě byla kamarádka a malou museli taky naočkovat a po půl roce jí to museli řezat a vymačkávat. Fakt díky, ale ne.
No nejhorší je že pokud dojde k blbé reakci, tak může dojít i k rozpadu mízních uzlin třeba ![]()
ty jooo .jsem taky rada,že si tady poradime.
jinak nam už chybi jeden zoubek,davam mu tak 2-3 dny a mame vše venku.uf to byl zahul.ted vstavame ve 4.jsem pochodujici mrtvola ![]()
krasny vikend ![]()
@Mateny maty to joooo jen už 7m nespime tak doufam,že až vylezou hezky cely tak nastane faze normalniho spani.on to tak proživa.ma vždy boule 3m a pak jede jedne za druhym.
u kačenky to bylo stejně,ale ta spala a nefnukala
prostě statečna ženska
To víš, že klid nastane a tu vidinu už máš tak blízko
No jo chlapi a ženský, všechno je daný už od útlého věku
![]()
maty ty jsi hodna.dneska opět budiček po 4.už jsem teda docela hotova
,ale vydržim,však mi nic jinyho nezbyva.
krasny vikend
![]()
@mucinka2 píše:
maty ty jsi hodna.dneska opět budiček po 4.už jsem teda docela hotova,ale vydržim,však mi nic jinyho nezbyva.
krasny vikend![]()
![]()
tak to je mazec…a v kolik že to chodí spinkat?? ![]()
@mucinka2 píše:
maty ty jsi hodna.dneska opět budiček po 4.už jsem teda docela hotova,ale vydržim,však mi nic jinyho nezbyva.
krasny vikend![]()
![]()
A jeste, jak casto spinka pres den? Nemuzes jit taky, aby sis aspon trochu odpocala? Ja kdyz jsem unavena, coz tedka v tehu jsem docela casto, tak si vezmu Natalku na jeji spanek pres den ke me do postele a tam vydrzi spat mnohem dyl nez u sebe v postylce…