Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
9.4.12 17:07

@Mateny Dekujeme … ;) Za uvitani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.4.12 14:24

Holky dneska jsem zase čučela na Sama doma, bylo tam o očkování, a asi se na tu TBC vyprdneme. Dneska zase říkal ten doktor ať maminky neblázní a neočkují TBC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.4.12 15:24
@Boudice23 píše:
Holky dneska jsem zase čučela na Sama doma, bylo tam o očkování, a asi se na tu TBC vyprdneme. Dneska zase říkal ten doktor ať maminky neblázní a neočkují TBC.

Presne tak, nam mudr. taky rikala, ze je to zbytecny… My urcite davat nebudem, uz ma chudak kde co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.4.12 16:28
@tescada píše:
Presne tak, nam mudr. taky rikala, ze je to zbytecny… My urcite davat nebudem, uz ma chudak kde co :think:

no u nás se jednalo o to, že manžel spadá povoláním do rizikové skupiny, tak jsem očko proti TBC začli řešit, jinak bych nad tím asi nepřemýšlela ;)
ale zápory převažují klady u tohodle očkování ;)
Takže to zatím odkládáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.4.12 19:02

my jsme se taky rozhodli ,že nebudem.děkuji za dalši nazor dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.4.12 12:50

:mavam:
Jéé holky já jsem docela ráda, že na to máte takový názor, pořád jsem to řešila, byla jsem i na plicním a došla jsem k závěru, že to budu řešit nejdřív až po 2 letech prcka. Jenže čím víc o tom slyším, tím víc si taky říkám, zda na to tedy bude mít smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
13.4.12 13:03

Ahoj. Teď u mě byla kamarádka a malou museli taky naočkovat a po půl roce jí to museli řezat a vymačkávat. Fakt díky, ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.4.12 13:07
@Hrubeska píše:
Ahoj. Teď u mě byla kamarádka a malou museli taky naočkovat a po půl roce jí to museli řezat a vymačkávat. Fakt díky, ale ne.

No nejhorší je že pokud dojde k blbé reakci, tak může dojít i k rozpadu mízních uzlin třeba 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
13.4.12 13:13

ty jooo .jsem taky rada,že si tady poradime.

jinak nam už chybi jeden zoubek,davam mu tak 2-3 dny a mame vše venku.uf to byl zahul.ted vstavame ve 4.jsem pochodujici mrtvola :mrgreen:

krasny vikend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.4.12 13:18

Mucinko tý jo to máte dobrýýý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
13.4.12 13:22

@Mateny maty to joooo jen už 7m nespime tak doufam,že až vylezou hezky cely tak nastane faze normalniho spani.on to tak proživa.ma vždy boule 3m a pak jede jedne za druhym.
u kačenky to bylo stejně,ale ta spala a nefnukala :mrgreen: prostě statečna ženska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.4.12 13:29

To víš, že klid nastane a tu vidinu už máš tak blízko :hug: No jo chlapi a ženský, všechno je daný už od útlého věku :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.4.12 12:24

maty ty jsi hodna.dneska opět budiček po 4.už jsem teda docela hotova :mrgreen: ,ale vydržim,však mi nic jinyho nezbyva.
krasny vikend :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.4.12 12:31
@mucinka2 píše:
maty ty jsi hodna.dneska opět budiček po 4.už jsem teda docela hotova :mrgreen: ,ale vydržim,však mi nic jinyho nezbyva.
krasny vikend :mavam: :mavam: :mavam:

tak to je mazec…a v kolik že to chodí spinkat?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.4.12 19:17
@mucinka2 píše:
krasny vikend :mavam: :mavam: :mavam:

A jeste, jak casto spinka pres den? Nemuzes jit taky, aby sis aspon trochu odpocala? Ja kdyz jsem unavena, coz tedka v tehu jsem docela casto, tak si vezmu Natalku na jeji spanek pres den ke me do postele a tam vydrzi spat mnohem dyl nez u sebe v postylce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí