Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
21.3.12 08:06

Mateny Já už jsem se poučila a příští rok je taky pozvu k nám, koho budu chtít. Ale stejně na dvakrát, ptž moje mamča s taťkou nesnesou tchýniny myšlenkové pochody. Tak je nebudu trápit :lol:
My taky máme 6.nemoc za sebou, a pak ještě jednu a to do teďka ani doktorka neví co to bylo :nevim: A bylo to peklíčko, rostli nám do toho zuby, pokaždé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.3.12 08:14

Mateny 6 nemoc se nám zatím vyhejbá :pankac: :pankac:
My to taky sfoukli v jeden den, ono je to nejlepší..ale měla jsem to jen v rodinném kruhu…Zuzka sice pár kamarádů má, ale už jsem nějak neměla sílu na to něco uspořádat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.3.12 11:43

Tak snad už ti naši prckové budou zdraví, však jim to teď k tomu prvnímu roku všichni přejí :)
Včera Ondrášek upadl tak blbě na kostičku, že má pod okem takovou trhlinku a začíná se vybarvovat a zrovinka před narozeninama :zed: A to lezl po zemi prosím, no nikde není pro něho dost bezpečno :mrgreen:
Dneska je venku nádherně, tak zase budeme co nejvíc v luftě. Krásný den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
23.3.12 12:18

maty bude mit chudanek mono :hug: :hug: :hug: ja pro změnu dneska škrabla matyho a ma taky pod okem mona,jsem si nadavala a taky mame zitra oslavu.

jinak naš buchtanek ma 81cm a 11 kg.za 2m vyrostl o 4cm a nepřibral.ma z čeho čerpat.ted spinka,jsem mu udělala dorta.zitra vyfotim a pak sem dodam.docela to ujde.nejsem cukrařka a taky jsem s e s tim mordovala :zed: :zed:
příšti tyden mě čeka 3 patrovy mamině a šlehačkovy.pak v letě kačence a prdiiim na to :mrgreen: :mrgreen:

kraaaaaaaaaaaaaaaaasnyyyyyyyyyyyyyyn sluničkovyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vikend :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.4.12 21:12

ahojda holky,
jak se vám a prckům daří?
My máme už 4 den stolici tak 8× za den..čekám , kdy ty zuby konečně dovylezou,za těch pár dní jsou zase 2 venku.Celkem 7. Musím říct, že po tom roce rostou jako houby po dešti 8)
Teplotku naštěstí nemám, jen to kakání..prdelku už má úplně rudou a to pořád jen mažu a mažu, rybilka, bepanthen, bambucké máslo na promaštění 8)

Jinak malá pořád obchází nábytek, snaží se sma si stoupnout v prostoru, ale ještě se bojí..no co má ještě čas,nikam nespěcháme :-)
Hoďte taky fotky drobečků a písněte novinky ať se pokochám !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
2.4.12 08:01

jeeeeeeeeeeeeeee ahooooooooooooooooj,

tak to mame stejně matymu ted lezou 4 najednou,ma prujmik a myslim,že tim ještě nekonči a vyleze i zbytek :roll: chudak.a teda vubec nespinka v noci.
jinak přez den je veselej.
a mam radost začal pomaloučku papkat nemixovany,začlo to včera okurkou a pak piškotem,co jsem mu upekla.mam radost ,snad začne už jist normalně.

jinak taky nechodime,stoupa si všude,vyleze i na gauč,snaži se postavit v prostoru,ale ja mu taky řikam,že ma času dost :palec: a boudi mala je krasna

všem zdravi dětičky,krasny ponděli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.4.12 12:30

Krásné dopoledne holky :mavam:
Hlásím se do klubu průjmařů :mrgreen: Taky čekám kdy velezou další zuby. U nás se zase spí až moc, včera jsem ho musela budit, aby spal taky v noci :lol: Prckové jsou úžasní, Zuzanka už má vybraného ženicha? :lol: A mucinko jaký má prďolka krásný rifle s košilí :palec:
Ondrula taky obchází nábytek, stojí v prostoru bez držení, ale krok do prostoru prostě neudělá, to jde okamžitě na kolínka :) Za to celý den slyšíme jen mňam mňam mňami, je to hroznej jedlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
2.4.12 13:49

Čaute maminky :mrgreen:
Tak koukám,že jsme na tom všechny stejně. taky nám lezou zuby ale spíš to vypadá na stoličku, má to v zadu takové bíle, opuchle. A samozřejmě průjmy několikrát denně a pokaždé prokakané skrz, takže pořád jenom peru a žehlím :roll: A teplotu má soustavně zvýšenou. Jinak na tren průjem sem začala teď dávat borůvkovou přesnídávku a zabírá krásně, už to není tak často jako předtím a nemá to tak tekuté, tak vyzkoušejte 8)
Jinak před pár dny se Daneček sám vydal na procházku ke koši a od té doby capká čímdál víc.Ale ty pády :lol: Někdy to vypadá, že už by běhal, ale nohy jsou pomalejší :D Ale jídlo je peklo, momentálně krmíme u reklam, jinak do něj nic nenacpu :roll:
Však mají čas dětičky a jsou krasné ty vaše ratolesti. Až budu doma, tak taky pošlu foto a pochlubím se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
2.4.12 19:45

daduli děkuju za tip na tu přesnidavku ,zitra koupim :kytka: .matymu leze 5 zoubku najednou,dneska jsem našla dalši a tim nekončime
daneček šikulka,že už tapka :dance: těšim se na foto

mateny koukam na malyho a měly jsme stejny napad s dortem,tvoje vyroba,ta mašinka???ja jen zapomněla na horach plech tak jsem musela improvizovat a trošku to udělat jinak,pač jsem to chtěla jako jste to měli vy. :think: nojo hlava děrava.
malej je krasnej.
mame krasny milovany dětičky :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.4.12 08:46

Mucinko moc ráda bych řekla, že je dort moje výroba :lol: Ale mám ho od známé, která je hrozně šikovná.
Ondrášek udělal první dva krůčky :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.4.12 12:26
@Mateny píše:
Mucinko moc ráda bych řekla, že je dort moje výroba :lol: Ale mám ho od známé, která je hrozně šikovná.
Ondrášek udělal první dva krůčky :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

No to je šikuláááá… :kytka:
To jsi asi docela koukala viď??
Jinak ženicha pořád nemáme..naposledy tu měla „nápadníka“ a ten jí akorát nabančil a odstrkoval jí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.4.12 12:27
@Dadulina píše: Čaute maminky :mrgreen:
Tak koukám,že jsme na tom všechny stejně. taky nám lezou zuby ale spíš to vypadá na stoličku, má to v zadu takové bíle, opuchle. A samozřejmě průjmy několikrát denně a pokaždé prokakané skrz, takže pořád jenom peru a žehlím :roll: A teplotu má soustavně zvýšenou. Jinak na tren průjem sem začala teď dávat borůvkovou přesnídávku a zabírá krásně, už to není tak často jako předtím a nemá to tak tekuté, tak vyzkoušejte 8)
Jinak před pár dny se Daneček sám vydal na procházku ke koši a od té doby capká čímdál víc.Ale ty pády :lol: Někdy to vypadá, že už by běhal, ale nohy jsou pomalejší :D Ale jídlo je peklo, momentálně krmíme u reklam, jinak do něj nic nenacpu :roll:
Však mají čas dětičky a jsou krasné ty vaše ratolesti. Až budu doma, tak taky pošlu foto a pochlubím se :mavam:

To s tou přesnídávkou musím taky zkusit, pořád to má řídký, nejhorší je že kadí pravidelně k ránu a je to skrz na skrz..takže pak jí trvá hodinku než zase zabere po přebalení a převlečení, no je to „na palici“ :jazyk:

Jinak holky vy máte tak krásný chlapáky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
5.4.12 12:58

maty ondrašek šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: jupiiiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

boudi no co to bylo za ženicha,chjooooo :cert: :cert: :cert: takovyho nebrat :mrgreen: naš matysek by ji samou laskou pusinkoval :srdce:

jinač u nas boruvkovou přesnidavku nemaj :cert: :cert: :cert:
už nam leze 6 zubu najednou :roll: už ,aby vylezly i ty posledni 2,už tam jsou vidět a mame to za sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.4.12 13:01
@mucinka2 píše:
maty ondrašek šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: jupiiiiiiiiiiii :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

boudi no co to bylo za ženicha,chjooooo :cert: :cert: :cert: takovyho nebrat :mrgreen: naš matysek by ji samou laskou pusinkoval :srdce:

jinač u nas boruvkovou přesnidavku nemaj :cert: :cert: :cert:
už nam leze 6 zubu najednou :roll: už ,aby vylezly i ty posledni 2,už tam jsou vidět a mame to za sebou :dance:

cože už je jako budete mít všecky jo????jako i stoličky??? 8o
No snědl nám četvrtku bábovky, pak jí nabančil a mrzutej šel domu :P
A Zuza si s ním furt chtěla hrát, dělat malá a tááák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
5.4.12 13:24

Dobrý den děvčata,
tak se Vám hlásím po velmi, ale velmi dlouhé době. Nějak to byl fofr, těch pár měsíců. Dodělávali jsme domeček, pak stěhování. No lepší fakt vyhořet :lol:
My už chodíme měsíc a je to mazec. Kde je to miminko, která kam položíte, tam zůstane :P . Všechny skříně máme zalepené. A ty co nejsou, tak jsou pernamentně vyklizené od miláčka. Kdyby existovala v kalendáři jméno RARACH, tak ho snad i přejmenuji :mrgreen: . Jinak se zoubkama jsme na tom stejně. Pořád roustou a pořád nás bolí. Máme 5 a šestý na cestě. Přikládám fotečku. Jinak máme 10,5 kg a 81 cm. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí