Poradna duly
Jana Čurdová
Boudice23 píše:
Halooo halooo tady je nějak mrtvo??Co je u vás nového maminky??
Já hlásím proříznutý zoubek nahoře. Jinak Zuzance se celkově zhoršilo večerní usínání a šíleně se během noci převaluje , cestuje atd.
Obědy už chce jíst sama..je to hrozný, jídlo je všude a připadám si jako na začátku příkrmů
Tý jo to máš super že ti chce už sama náhodou.
Nám se malý nějak zasekl, jídlo je sním katastrofa, totálně mě ignoruje, téměř nekomunikuje, neukáže jak je veliký ani paci, A lova ani nemluvím, pořád ty samé slabiky dokola(ma, ta, daba) , ale že by mě vyloženě cíleně volal to né, nebo že by se snažil něco nějak pojmenovat, všechno si vynucuje brekem nebo hučením… chození je taky na mrtvém bodě. a den co den řešíme nějaký karambol, pořád někde padá, klátí se a předevčírem se mu povedlo mi za zády převrhnout na sebe malou šuplíkovou komodu, ale stačila sem ji zdbrzdit. A hlavně většinou to odnese hlava, momentálně má na čele hned 3 modřiny
Ale asi nejvíc mě trápí to komunikace sním… oMlouváms e za takový výlev, ale musela sem to někde pustit ![]()
Dadulina píše:Boudice23 píše:Tý jo to máš super že ti chce už sama náhodou.
Halooo halooo tady je nějak mrtvo??Co je u vás nového maminky??
Já hlásím proříznutý zoubek nahoře. Jinak Zuzance se celkově zhoršilo večerní usínání a šíleně se během noci převaluje , cestuje atd.
Obědy už chce jíst sama..je to hrozný, jídlo je všude a připadám si jako na začátku příkrmůNám se malý nějak zasekl, jídlo je sním katastrofa, totálně mě ignoruje, téměř nekomunikuje, neukáže jak je veliký ani paci, A lova ani nemluvím, pořád ty samé slabiky dokola(ma, ta, daba) , ale že by mě vyloženě cíleně volal to né, nebo že by se snažil něco nějak pojmenovat, všechno si vynucuje brekem nebo hučením… chození je taky na mrtvém bodě. a den co den řešíme nějaký karambol, pořád někde padá, klátí se a předevčírem se mu povedlo mi za zády převrhnout na sebe malou šuplíkovou komodu, ale stačila sem ji zdbrzdit. A hlavně většinou to odnese hlava, momentálně má na čele hned 3 modřiny
Ale asi nejvíc mě trápí to komunikace sním… oMlouváms e za takový výlev, ale musela sem to někde pustit
Deni to má jen takové obdobíčko, to ho určitě přejde ![]()
jenom se ti zdá, že se to všechno nakupilo najednou ![]()
My jdeme dneska na roční prohlídku tak jsem zvědavá. ![]()
Zdá se mi, že Zuzka zvláštně sedí, nesedá si už od začátku přes patičku ale z kolínek se rozplácne a má nožky do M a až pak je srovná…nějak sem tomu nepřikládala důraz, ale kamarádka mi nedávno říkala, že se jí to nezdá…bojím se aby neco nezanedbali na kyčličkách… ![]()
ahooooooooooooj holky,
boudi mala je šikulka s tim jidlem.kačenka už taky jedla sama,ale s matesem se mi do toho vubec nechce,to bude všude jen ne v něm.a vubec s tim jidlem.ted na kontrole refluxu se do mě pustila,že musi už jist tuhou stravu,ale jak to mam udělat,když to ani neda do pusinky a hned se mu zveda žaludek.on vi,že to vyblinka a boli ho to.tak to raději nechce,si aspon myslim ja.
daduli,nic si z toho nedělej.vubec toto neřeš akorat se budeš trapit.maty nechodi,žvatla,ale taky klasika mama baba kaka to je kačenka,dělu kuk s plinkou a takovy ty blbosti,nic světobornyho.až to přijde tak to přijde.joo jinak borec vezme nočnik a děla eeeeeeeeeeeee a když ho tam posadim tak řve
a to byl v pohodě.s těma klukama to je uplně jiny ,že to mužu porovnat.ale ja si z toho nic nedělam.jen mě vadi,že pořád knoura,ale fakt dost.ted mame zase rymu a lezou nam stoličky,jedna se prořizla a ty stale jen boule tak eje to od toho,ale někdy na mašly.ani nevim,kdy jsem se naposledy vyspala. ![]()
boudi ,přeju at je mala dneska v pořádku
![]()
dadul netrap se,všechno to dožene
![]()
no u nás je taky nový zoubek, a to třetí zoubek dole. Spaní se dnes naopak povedlo. Během noci se mi ani jednou nevzbudil, to je úspěch. Další pokrok je s nočníkem. Krásně tam dělá ee
Pak taky sme dali do dětskýho pokojíčku na zeď samolepící dekorace zvířátek a to má velký úspěch. Pořád se tam musí chodit dívat ![]()
jeje,u nás to je taky masakr…Mates skoro celý den kňourá,furt se po mě splhá a chce na ruce,nebo se staví u čehokoliv a pak řve,že neví jak dolů nebo rovnou spadne a pak řve ještě víc
nějaké mluvení u nás taky nic,jen to žvatlání a dělá akorát paci,paci a jak je veliký.jídlo taky hrůza,typuju to na další zoubky…
holky,jak se vám prcci začali stavět,jak dlouho trvalo,než začali dělat krůčky u nábytku,doboku nebo jakkoli to je jedno…malý se tak 2 týdny staví,rucy by šly do boku,ale od pasu dolů je mrtvo
tak věčně na zemi s kravalem.já už si to nějak nevybavuju,jak to bylo u staršího.Ale fakt,každé děcko jiné,jak povahově,tak do šikovnosti mluvení..atd.Mareček byl zatím na vše o moc šikovnější
,tak snad se Maťa taky brzy rozjede ![]()
Tak Zuzanka má necelých 10kg a 71cm ![]()
Očička má prý vpořádku, zdálo se mi že párkrát zašilhala…celkově je vše ok…sice si špatně sedá, ale jelikož dopadlo vyšetření kyčliček už dávno ok tak to prý na nic nebude mít vliv.
Mucinko eee mi řekla párkrát po sezení na nočníku, ale sama si o něj neřekne, takže dávám vždy po vyspinkání a občas přes den… ![]()
Koljo to spaní závidím, Zuzce se teda taky trochu zlepšilo, na noc už sama nechce kojit, ale kolem půlnoci se vzbudí a chce k nám..někdy u nás vydrží bez vzbuzení a jindy nás okopává, oštípává, a budí se co hodinku ![]()
Peprle Zuzka je taky vzteklá, beze mě řve, stačí když jdu jen na záchod, nic jí nebaví, máme problémy s uspáváním přes den…občas jsem zralá na blázinec..!!!
Jinak Zuzka už se staví od půlky prosince a krůčky do strany začla dělat nedávno..ale jsou to fakt pidi posuny, né žádné veliké obcházení..udělá dvě tempa a šup na kolena a zase si o kus popoleze.. ![]()
Holky dneska jsem nevěřila vlastním očím…V poradně byla maminka s holčičkou…cca 5 měsíců a vážila…teď se držte…11kg!!!!
![]()
To dítě prej jen spí a jí!!! ![]()
Tohle nemá Zuzanka ani v roce!!! ![]()
tak to musel být macík
my jdeme na roční příští týden,tak uvidím.malý se jinak jen plazí nebo,když má holé nožky a studí ho lino,skoro leze po čtyřech,ale spíše to je takový přískok dupkou k ručkám
a o spaní radši ani nepíšu..cca co hoďku v nci vstávám ![]()
Taky všem těm našim březňátkům přejeme všechno NEJlepší a hlavně zdraví, to ostatní už potom přijde samo
![]()
A koukám, že se prckové chovají hodně podobně
Ondrovi teď rostou zuby, takže jediný co mě točí, je že nejí. Je převážně na mlíku…ale teda v noci spí, relativně i přes den na ty dvě hodinky ještě zabírá.
Moc se těším na oslavu narozenin, jen to šíleně uteklo…No a kolem mě postupně kamarádky co mají o trošku starší děti začínají těhotnět, tak sem i já začala přemýšlet, jestli vůbec a kdy mít druhý. Vůbec nevím ![]()
Jinak obchází nábytek, občas stojí sám v prostoru, nebo pochoduje když si sune před sebou třeba hrazdičku, nebo krabici
A ráno když se vzbudí, tak se postaví v postýlce a volá na mě má ma, to je nejkrásnější ![]()
Boudí Ondra takhle taky občas sedí, teď už tolik teda ne, ale ze začátku. hodně
Tak v pátek byl Daníkovi rok a dnes ráno se konečně vyklubal první zoubek ![]()
Tak v pátek byl Daníkovi rok a dnes ráno se konečně vyklubal první zoubek! Snad teď začnou pěkně vylézat. Dnes jdeme na roční prohlídku, tak jsem zvědavá hlavně na to kolik váží. Fontanelu má prakticky zarostlou a nejen že chodí sám, ale běhá jako čertík
.
Co vaše dítka? V našem okolí řádí nemoci, které se nám naštěstí vyhybají. Jste zdraví?
ahoooooooooooooooooooooj,
danikovi dodatečně vše nej k narozkam
![]()
peprle,mě se malej postavil a hned na to začal tapkat kolem nabytku,ale u toho nam už asi měsic zustalo.nějak se tim netrap,on na to přijde.však kam by se hnali,nic jim neuteče
![]()
my mame ve čtvrtek rok a v patek ročni prohlidku,no tušim 12 kg a tak cc 80 CM.UVIDIME
včera se nam milaček pomstil.jeli jsme z hor a cely se poblil.sedačka v tom plavala
,naštěsti mame kamarady v liberci tak jsme ho tam osprchovali a trochu vyčistili sedačku.no v autě to je teda lahudka
ale jinak zlato.
nemoci tak nějak normal,zatim to udržujeme jen na rymě ![]()
a koukam,že zoubky nas trapí všechny.
všem ,co se ještě chystaji slavit rok tak vše nej.
jinak krasny den
![]()
Luci Danečkovi gratuluju k narozeninám i k prvnímu zoubku
A je šikovnej, však už se těším na ty první krůčky taky ![]()
Ondrulovi se přidala k zubům horečka, poprvé od narození, tak sem z toho byla taková přešlá, ale dneska to vypadá slibně snad bez teplot ![]()
Mucinko my máme rok v pátek, taky máme jít v pátek na roční, ale čeká prcka očkování a když měl ty horečky, tak to ještě asi posunu…
Holky vy co už ste slavili, jak se prckům oslava líbila, co dostali a jaký jste měli dorty? ![]()
Luci gratulujeme
![]()
Jinak já se vyhrábla z vorózy a drtí mě zase něco jiného…a nejspíš to chytla Zuzanka má rýmu…chjooo ![]()
Večer hodím fotku dortíků..Zuza se vzbudila tak musím jít ![]()
Taky vsem gratulujeme a Danikovi i k prvnimu zoubku
My mame tedka 2 a nastesti bez nejakych priznaku. Najednou koukam a je tam, ale pry byvaji nehjhorsi stolicky, tak uvidime…
Jinak taky uz jsme zacly chodit, tak to tedka porad zkousi dokola, nevzdava se a ma z toho hroznou radost
Dneska jdeme koupit nejaky botky.
Nemocny jsme zatim jeste nikdy nebyly vyjma teda nejaky ty rymy. Tak hlavne, at jste se Zuzankou brzy fit. Venku je taaak krasne ![]()
My mame rok dneska, ale s rodinou jsme slavili vcera, dortik jsme meli takovy tvarohovo-ovocny a dala si i Natalka no ta se oblizovala az za usima
Pridavam fotky:
tescada píše:
Taky vsem gratulujeme a Danikovi i k prvnimu zoubkuMy mame tedka 2 a nastesti bez nejakych priznaku. Najednou koukam a je tam, ale pry byvaji nehjhorsi stolicky, tak uvidime…
Jinak taky uz jsme zacly chodit, tak to tedka porad zkousi dokola, nevzdava se a ma z toho hroznou radostDneska jdeme koupit nejaky botky.
Nemocny jsme zatim jeste nikdy nebyly vyjma teda nejaky ty rymy. Tak hlavne, at jste se Zuzankou brzy fit. Venku je taaak krasne
My mame rok dneska, ale s rodinou jsme slavili vcera, dortik jsme meli takovy tvarohovo-ovocny a dala si i Natalka no ta se oblizovala az za usimaPridavam fotky:
jeeeeeeeeeeeeeeeeee tak to taky blahopřejem
hmmmmmmm a dortik bych si hned dala
mala je užasna ,jak tapka.supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.
my když jsme slavili 1 rok kačky tak bylo šileny vedro,mla litala ,měla radost,že je tu plno lidi,ale jinak to stejně nijak nevnimala.no a myslim,že matymu ty lidi a ten blazinec bude spíš vadit.totiž manželova rodinka je takova jina ![]()
a dorta udělam potaženyho marcipanem.navrh čokoladou koleje a už jsem vyrobila marcipanovou mašinku.no v patek se z toho zblaznim,snad se mi povede.,pak dam foto.
boudi ,at jste brzy zdravi.je to naprd,když ty mrnousci marodi.my to zname.maty pořád.kačka byla zdravoučka.tak všem marudkum brzké uzdraveni.
![]()